46061
.
-
Asszem megkattant a game-m.. :\ pihentettem kb 3-4 napot és most hogy visszamentem játszani eltüntek egy két alkatrészek a verdáról.. pl a motorháztető de nem mindegyik autóról csak egy ről másikról az oldalemezek tüntek el.. Nem is.. rosszul mondom. nem eltüntek ott vannak csak nincs ott.. szal nem látszik de ott van.. Ez ienkor mitől lehet? mert semmi nem változott minden a régi.. mégis eltünt. -
dadario #27290 Úgy vettem észre, hogy ha minimumra veszem is le a csúszkát, sajnos akkor is lesz valamennyi járókelő az utcákon, tehát a hiba is megmarad. Talán ha teljesen ki lehetne iktatni a gyalogságot
-
Bugreport folytatás: Egyes motoralkatrészek amortizációja túl nagyra van téve, kb 2 km lassú kocsikázás után már 0%-os állapotúak. -
köszi, időközben én is erre a következtetésre jutottam.
A játékot még nem raktam újra, megpróbálom egy másik Catalyst meghajtóval, utána majd reinstall.
A gyalogosok kikapcsolása után ok lett? -
Ha valaki megszán akkor a [email protected] cimre is küldheti. Köszike -
Pliiiz -
CactuS007 #27285 Az nekem is kéne...Mert igy mindig NOCD fixet kell keresni... Most is azt kutatom,csak nem találok a 2.18ashoz :( -
Halihó, tudna nekem valaki egy olyan CUE-t küldeni ami jó az alcoholhoz, mert az enyemet nem szereti és CD-t kér. [email protected] -
CactuS007 #27283 1et értek...Nagy hiány van ezen a téren.És amit nem értek,az az,hogy még igény is lenne rá - méghozzá nem is kicsi-. :( -
lehet, hogy vannak gut pályaversenyesek, de rohadtul uncsik már azok. anno mikor megjelent a midtown meg a driver, reménykedtem, hogy talán ez lesz az új irányzat, de nem nagyon:/ ugyanúgy csak a szarabbnál szarabb kötöttpályás cuccok jönnek. remélem invictusék találnak egy KIADÓT (mer az AV egy ..) és lesz egy aránylag hibátlan, hasonló szekeres gémjük. -
CactuS007 #27281 Sziasztok! Nem tudja valaki,hogyy honnan lehet letölteni a 2.18as patchhez való NoCD-s "patchet"? -
???? -
Tudja valaki hol lehet letölteni a streetlegalhoz a legujjabb patchet???
Allítólag azzal jobban fut kisebb gépen is!
Kösz -
dadario #27278 Sziasztok!
Én is beléptem a klubba :-)
Rosco: az említett probléma - óriási textúrák megjelenése -nálam is jelenkezik az 1.8 patch után. Ha jobban megnézed olyan, mintha a gyalogosokból alakulnának ki + hiányoznak az utcákról a járókelők. Esetleg találtál időközben megoldást vagy marad a reinstall? -
úgy tudom, hogy a motorok többsége 2990 köbci körül van. -
némi informálódás nem ártana az invictus leugatása előtt... nem ők akarták ilyen állapotban kiadni a gémet. nem gyp-sek ők sem. ellettek volna még rajta. insane után sztem meg nem kéne ilyet mammogni, hogy tanuljanak meg programozni. -
1200-as tualatinon semmi gond vele, de futkorászik ennél gyengébb gépen is. -
dashed_ #27269 gondolom mar kozbe rajottel de ha nem
installnal hagyd ki a 2.1.7 es patchet..[2.1.6 utan 2.1.8as kell felrakni] ennyi -
Nem 2500 köbcentisek? -
Én meg nem tudom, hány köbcenti vagyok, ültem már lovon, mégis meg tudom érteni, hogy amerikában nem lehet teljesen reális játékot kiadni, mert az ottani átlag IQ nem veszi meg a játékot, ha nem mehet benne 500-al. Azért megy úgy a superduty is, ahogy. -
Az emlegetett Bugatti max. teljesítménye 1100 LE. 8000-es motor 64 szelep, 16 henger.
De 400-nál még a Bugatti is "felszáll". Gondolj csak a Forma-1-es autókra. Milyen precizitás és mérnöki fejlesztés kell ahhoz, hogy 350-nél még legyen leszorítóerő?
Egyébként a Forma-1es autók 3000 köbcentisek, 600 kg-sak, mégis leadnak 900 LE teljesítményt. :-) -
Sziasztok!
Valakinek meg van hogy melyik motorból mi a maximum amit ki lehet hozni? Ha igen akkor elküldené nekem a [email protected] e-mail címre!
Előre is köszönöm. -
A hűtés ok. Eddig jó volt a játék, a 8-as peccs után jelentkezett ez a grafikai hiba.
A Tweakerrel nem húztam túl a kártyát, minden defaulton van. A Z bufferrel kísérelteztem, de nem reagált rá, mint ahogy a szűrések állítására sem. :( -
Esetleg bedöglött a hűtés a kártyán? Vedd vissza alapfrekvenciára, és megszűnnek a hibák. -
Jó reggelt!
Van egy kis gond a 2.1.8-as peccs után. A városban (teszt trekken nem) furcsa, hatalmas grafikák (vagy textúrák, nem kivehető) jelennek meg, forognak össze-vissza, mintha egy távoli pontból indulnának ki, ami a város alatt van. A játék így élvezhetetlen, habár kétségtelenül jobb lett.
Mi lehet a gond?
A legújabb Catalyst van fent és R3DTweak 3.9b-t használok. -
mintha nem tornenek olyan jol a kocsik a 2.18as pecs utan
-
dashed_ #27253 ha 1altalan erdekel vkit :) -
dashed_ #27252 kozbe mar megoldottam. -
Vééééégre!!!!!!!

Apróbb bugok: Analóg kuplung használatánál gyakran előfordul, hogy felakad a fordulatszámmérő, és leáll a motor. (naja, nem sokan használnak a kuplung miatt még egy pedált).
Még megmaradt az autó láthatatlanná válása boltból kijövetelnél.
A nehézségi szint állítás nem vonatkozik a roc ellenfeleire.
Hirtelen ennyi, holnap jobban átnézem. -
dashed_ #27250 hm reinstal sorba a patchek de a 2.1.8 nem megy fel :(((
"Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
"
2.1.6 utan raktatok fel az uj [2.1.8] patchet vagy a 2.1.7esre??? -
Természetesen nem. A 2.1.6 -ra. -
dashed_ #27247 a "hibas" 2.1.7es patchre kell rakni az ujat?
nekem hibat ir ki amikor felraknam de valszeg csak a + kocsik miatt ugyhogy reinstall lesz.. -
kosz maj megnezem. csak tunnam miapékfaszanak kuldtem akkor hdc-re smst 1 oraja, arghh.. -
Kinek mi a véleménye az új patchről??? -
pff fizetős.. grat:) -
En most vettem egy logitech MOMO Racing kormanyt es en vagyok a hulye vagy a jatekban nincs force feedback????? -
basszus hdc-re kuldtem smst.. erre mar nincs fenn a sl: rr. Tudtok vmi placet ahonann lelehet huzni? lehet sms webes is. -
én mondtam, hogy jó lesz, gyerekek. ;)) -
readme.txt -
Én még nem tudok róla.