46061
.
  • Danny
    Ja az az? Aszittem ott valami licitalos piac van :D LOL Koszi!
  • M@TriX
    van egy parkolóházad a garázsod mögött (Car Lot) ;)
  • Danny
    Ha mar van egy autom, de akarok egy ujat venni akkor a regi hova kerul? Belehet rakni valami garazsba? Nem akarom eladni, mert nagyon csini lett :)
  • I-NoVa
    1 Gb fix, és nem kötözködik. Ha még mindig akad, akkor a vinyód valamiért PIO módban működik.
  • I-NoVa
    Jaja. Bár volt, aki panaszkodott, hogy akkor sem lesz 0, nem tudom, javították-e azóta. Ha még akkor is van ritkán gyalogos, akkor töröld a config file-t, a default járókelő érték 0.
  • Rosco
    Ez jó hír. :))
    A gyalogosok kikapcsolása annyi, hogy a "pedestrian" csúszkát nullára veszem, ugye?
  • I-NoVa
    Kapcsold ki a gyalogosokat. Lesz még patch.
  • Rosco
    Meguntam. A büdös k***a textúrák össze-vissza pörögnek a városban, így képtelenség játszani.
    Miért van az, hogy amikor kijavítanak vmit, után a elb*szódik valami más???
    Több peccs gondolom nem lesz...
    Úgyhogy nem maradt más mint az uninstall végleg.
  • t1ger
    Sziasztok valaki elküldené nekem hogy melyik kocsiból mi a maximum amit ki lehet hozni?! Előre is köszönöm!

[email protected]
  • I-NoVa
    A lényeg, hogy utcán akármelyik sikátorban, enyhe kanyarban, stb képes legyen a kocsi 9.07 alatt menni. Ez volt eddig a legkeményebb idő ellenféltől. Tesztpályán nem a legjobb eredmény, de utcán azért más a helyzet (legalábbis ha nem használod ki a megmaradt bugokat a 2.xxx-es időeredmények miatt).
  • gabesz752
    nekem volt már 2.xxx is
  • Danny
    Hi! Tegnap probaltam belepakolni (a nemtom mi a neve az autonak, de EVO VII-re hasonlit) az automba egy GT2-es blokkot, meg az osszes hobelevancot vele egyutt, de nem jott ossze. Folyton valami kompatibilitasi baja van mar amikor meg akarom venni a cumot. Pedig a futomu is GT2-es mar. Mi a turot kell meg csinalni? HELP!
  • balcooo
    ihigen? Na akkor én lehet,h csak a garázsban fogok jatszani a gémmel :)
  • I-NoVa
    Mer' bug. Free ride-ban se forgalom, se gyalogosok (bár azok úgyis hibásak lettek).
  • Gyiik
    lehet, hogy otthon is ugy butykoli a bringajat:D
  • I-NoVa
    Alkatrészsorrend, ember. Alkatrészsorrend. Ne próbáld meg áttolni a vezérműtengelyt a rátett olajtálcán és záróelemen, tedd az üres blokkra. Ahogy a felfüggesztést sem tudod lerángatni, ha fent van a kerék.
  • Danny
    Ehhez a jatekhoz egy elet sem eleg :D
  • Danny
    De hulye vagyok :P ott van fenn a BANNER!
  • Danny
    Koszi!
  • Danny
    En DC++ -al szedtem le. :)
  • Drizzthsz
    slc.hsw.hu

Jó a Redline egyébként? Hol tölthető le?
  • Danny
    Hi! a redlinehoz valaki adna linket a legujabb patch-hez? Nem vagyok otthon a jatekban, igy nagy segitseg lenne. Fogalmam sincs hol keressem. Koszi!
  • Drizzthsz
    Ezaz, valakinek legyen már peccs a nocdhez!!! Amúgy már 1.22-vel nem szaggat!!! Az 1.31-re kiváncsi vagyok...

A redlinet honnan lehetne letölteni?
  • dtk1985
    mi a szarert van offlineba allandoan a gamecopyworldon a crack. kolcsonadtam egy havernak a cdt most meg nemtudok jatszani mer nincs nocd. aaargrggh
  • Drizzthsz
    Valaki!!! Nekem kéne a SL(nem RR)-hez az 1.31 crackje! A slc.hsw.hu-n lévő nem akarja crc hiba miatt megírni a dolgot, a gcw meg offline van...

Valaki tudna küldeni egy cracked exe-t.
  • Grim Reaper
    Te egy akkora Isten vagy, mint az állat. Most már mükszik!!!!
    Köszi.

Ja, nem tudja vki, hogy hol lehet átírni a fékeknek az értékeit??? Ugyanis megnéznék egy hátsókerekes gépet bal láb fékkel(természetesen úgy, hogy hátra vmi hackelt fékeket teszek) -:))
  • Grim Reaper
    még nem jött meg az e-mail
    nincs esetleg messengered? Lehet, hogy azzal gyorsan átjönne
  • Grim Reaper
    nemtom, ezt az 2.1.8-as patch nfo-jában olvastam.
  • Grim Reaper
    The Street Legal Racing REDLINE Cheats are:

letmeroc
    (it teleports you to the Race of Champions)

begformoney
    (it gives you $100 000)

type in "letmeroc" or "begformoney" in they garage
    and press the tuning icon to activate it
  • Grim Reaper
    Na jó, csak byte-ra.:)
  • Grim Reaper
    A cue-t eltudnád küldeni mailben, mert nekem az más, de a bin az bit-re annyi:))).
    [email protected]
  • Grim Reaper
    v3.33 ast használok
  • Grim Reaper
    Daemont használok. Mivel a bin-t nem is lehet mountolni, ezért a cue-t mountolom.
    DE: Fölteszem az alapjátékot(2.1.4) és az sem indul nocd nélkül. Már nemtom, hogy mi franc lehet a gond...
  • Grim Reaper
    Szasztok!
    Nincs meg vkinek a NOCD a 2.1.8-hoz? Nekem is ISO-m van, de akkor is kéri a cd-t. Nem nagyon értem, lehet, hogy szar az ISO?
    Ha vkinek megvan, akkor lécci küldje már el ide: [email protected]
  • gabesz752
    a ripre is ugyanúgy fel lehet tenni a patcheket, csak kell hozzá a nocd.
  • STLRR
    Neked megvan a 2.1.8-as nocd patch??????
  • Exxon Valdez
    küggye el nékem v.ki azta nocd-t :)
  • Drizzthsz
    Inkább az SLRR-t küldhetnéd el...

Amúgy miért nem tudom felrakni a sima SL-hez a patchet? Pedig az original exe is megvan...

..á, mire leírtam, meg is oldottam, wavokat lát nem eredetinek, fogtam és letöröltem őket, majd visszarakom...
  • 12346
    Wolfman itt nem a peccsel van a baj:D azt minden hülye le tudja szedni akárhonnan...:) nocd-t keresgélnek. lehet, hogy majd én is meglesem, mizu ezügyben.
  • STLRR
    Ha valakinek megvan a 2.1.8-as NOCD akkor legyszi tegye fel mert a gamecopyworld.com-on allandoan offlinen van!!!!!!!