46061
.
-
Ja az az? Aszittem ott valami licitalos piac van :D LOL Koszi! -
van egy parkolóházad a garázsod mögött (Car Lot) ;) -
Ha mar van egy autom, de akarok egy ujat venni akkor a regi hova kerul? Belehet rakni valami garazsba? Nem akarom eladni, mert nagyon csini lett :) -
1 Gb fix, és nem kötözködik. Ha még mindig akad, akkor a vinyód valamiért PIO módban működik. -
Jaja. Bár volt, aki panaszkodott, hogy akkor sem lesz 0, nem tudom, javították-e azóta. Ha még akkor is van ritkán gyalogos, akkor töröld a config file-t, a default járókelő érték 0. -
Ez jó hír. :))
A gyalogosok kikapcsolása annyi, hogy a "pedestrian" csúszkát nullára veszem, ugye? -
Kapcsold ki a gyalogosokat. Lesz még patch. -
Meguntam. A büdös k***a textúrák össze-vissza pörögnek a városban, így képtelenség játszani. 
Miért van az, hogy amikor kijavítanak vmit, után a elb*szódik valami más???
Több peccs gondolom nem lesz...
Úgyhogy nem maradt más mint az uninstall végleg.
-
Sziasztok valaki elküldené nekem hogy melyik kocsiból mi a maximum amit ki lehet hozni?! Előre is köszönöm!
[email protected] -
A lényeg, hogy utcán akármelyik sikátorban, enyhe kanyarban, stb képes legyen a kocsi 9.07 alatt menni. Ez volt eddig a legkeményebb idő ellenféltől. Tesztpályán nem a legjobb eredmény, de utcán azért más a helyzet (legalábbis ha nem használod ki a megmaradt bugokat a 2.xxx-es időeredmények miatt). -
nekem volt már 2.xxx is -
Hi! Tegnap probaltam belepakolni (a nemtom mi a neve az autonak, de EVO VII-re hasonlit) az automba egy GT2-es blokkot, meg az osszes hobelevancot vele egyutt, de nem jott ossze. Folyton valami kompatibilitasi baja van mar amikor meg akarom venni a cumot. Pedig a futomu is GT2-es mar. Mi a turot kell meg csinalni? HELP! -
ihigen?
Na akkor én lehet,h csak a garázsban fogok jatszani a gémmel :)
-
Mer' bug. Free ride-ban se forgalom, se gyalogosok (bár azok úgyis hibásak lettek). -
lehet, hogy otthon is ugy butykoli a bringajat:D -
Alkatrészsorrend, ember. Alkatrészsorrend. Ne próbáld meg áttolni a vezérműtengelyt a rátett olajtálcán és záróelemen, tedd az üres blokkra. Ahogy a felfüggesztést sem tudod lerángatni, ha fent van a kerék. -
Ehhez a jatekhoz egy elet sem eleg :D -
De hulye vagyok :P ott van fenn a BANNER! -
Koszi! -
En DC++ -al szedtem le. :) -
Drizzthsz #27417 slc.hsw.hu
Jó a Redline egyébként? Hol tölthető le? -
Hi! a redlinehoz valaki adna linket a legujabb patch-hez? Nem vagyok otthon a jatekban, igy nagy segitseg lenne. Fogalmam sincs hol keressem. Koszi! -
Drizzthsz #27415 Ezaz, valakinek legyen már peccs a nocdhez!!! Amúgy már 1.22-vel nem szaggat!!! Az 1.31-re kiváncsi vagyok...
A redlinet honnan lehetne letölteni? -
mi a szarert van offlineba allandoan a gamecopyworldon a crack. kolcsonadtam egy havernak a cdt most meg nemtudok jatszani mer nincs nocd. aaargrggh -
Drizzthsz #27413 Valaki!!! Nekem kéne a SL(nem RR)-hez az 1.31 crackje! A slc.hsw.hu-n lévő nem akarja crc hiba miatt megírni a dolgot, a gcw meg offline van...
Valaki tudna küldeni egy cracked exe-t. -
Grim Reaper #27412 Te egy akkora Isten vagy, mint az állat. Most már mükszik!!!!
Köszi.
Ja, nem tudja vki, hogy hol lehet átírni a fékeknek az értékeit??? Ugyanis megnéznék egy hátsókerekes gépet bal láb fékkel(természetesen úgy, hogy hátra vmi hackelt fékeket teszek) -:)) -
Grim Reaper #27403 még nem jött meg az e-mail
nincs esetleg messengered? Lehet, hogy azzal gyorsan átjönne -
Grim Reaper #27401 nemtom, ezt az 2.1.8-as patch nfo-jában olvastam. -
Grim Reaper #27398 The Street Legal Racing REDLINE Cheats are:
letmeroc
(it teleports you to the Race of Champions)
begformoney
(it gives you $100 000)
type in "letmeroc" or "begformoney" in they garage
and press the tuning icon to activate it -
Grim Reaper #27396 Na jó, csak byte-ra.:) -
Grim Reaper #27394 A cue-t eltudnád küldeni mailben, mert nekem az más, de a bin az bit-re annyi:))).
[email protected] -
Grim Reaper #27392 v3.33 ast használok -
Grim Reaper #27390 Daemont használok. Mivel a bin-t nem is lehet mountolni, ezért a cue-t mountolom.
DE: Fölteszem az alapjátékot(2.1.4) és az sem indul nocd nélkül. Már nemtom, hogy mi franc lehet a gond... -
Grim Reaper #27388 Szasztok!
Nincs meg vkinek a NOCD a 2.1.8-hoz? Nekem is ISO-m van, de akkor is kéri a cd-t. Nem nagyon értem, lehet, hogy szar az ISO?
Ha vkinek megvan, akkor lécci küldje már el ide: [email protected] -
a ripre is ugyanúgy fel lehet tenni a patcheket, csak kell hozzá a nocd. -
Neked megvan a 2.1.8-as nocd patch?????? -
Exxon Valdez #27364 küggye el nékem v.ki azta nocd-t :) -
Drizzthsz #27363 Inkább az SLRR-t küldhetnéd el...
Amúgy miért nem tudom felrakni a sima SL-hez a patchet? Pedig az original exe is megvan...
..á, mire leírtam, meg is oldottam, wavokat lát nem eredetinek, fogtam és letöröltem őket, majd visszarakom... -
Wolfman itt nem a peccsel van a baj:D azt minden hülye le tudja szedni akárhonnan...:) nocd-t keresgélnek. lehet, hogy majd én is meglesem, mizu ezügyben. -
Ha valakinek megvan a 2.1.8-as NOCD akkor legyszi tegye fel mert a gamecopyworld.com-on allandoan offlinen van!!!!!!!