46061
.
  • [NST]Cifu
    Ez nagyon LoL
  • Ombika
    NAh reg nem jartam itt es hat vegigolvastam legutobi hozzaszolasomtol amit "Kurva" sokan nem tesznek meg ezt allapitottam meg ennyi seggfejet jon es egybol no cd a parszt nem ovlas vissza minek iss! 10 oldaltol elszallt agyam ,mert fle no cd -ert ronyalt meg egyeb marhasagert ha nem lenne ennyi lama mennyivel jobb lennni visszaolvasni!!!
    Sorry Offert!!!!(de ez az igazsag)
  • M@TriX
    az első képen tök jól néz ki, hogy kucorodik az ember. ;)
  • M@TriX
    Véletlenül ütköztem egyet és elég cuki járgány jött össze. ;)

• M@TriX
    mert lehet valami elfoglalja a helyét?
  • Grim Reaper
    Ha a katalógusban egy alkatrészhez az van írva, hogy: "parts bin compatible", akkor miért nem lehet betenni az autóba, ha "compatible"?
  • Rosco
  • I-NoVa
    Szintúgy. A ferrari meg ugye a piros autó a lóval...
  • Rosco
    NOS, (mit Nitro ehehehehe) ifjú Titán barátunk a helyzet a következő:
    ez az opció az SL1-ben volt elérhető.

Egyébként nem izélok, a hiba nem az Ön készülékében van, csupán krónikus munkaundorom van ma.
    Rosco is out of memory.
  • Danny
    Ne izeljetek mar, uj vagyok a szakmaban. :) Azt hallottam, hogy a gyalogosoktol meg lehet kerdezni, hogy hol van masik auto kereskedes a varosban. Gondoltam akkor masik alkatresz beszerzo hely is lesz
  • I-NoVa
    És még csak telihold sincs. Fejlődünk.
  • Rosco
    nincs másik bolt.
    másik bolt hülyeség.
    egy van, az se bolt.
    hanem alkatrész katalógus.
    tehát olyan, mint "másik" nincs.
    egyáltalán mi az hogy bolt?
  • Grim Reaper
    Ezt a "találok másik boltot" dolgot nem igazán értem.
    Hol lehet boltot találni?
  • Grim Reaper
    Az én Hauleremben egy Mc blokk van, egy kis Superduty750-el keverve, és ami fontos, hogy a váltó Superduty 750 legyen, mert az összkerekes...
  • Danny
    Roger that :)
  • I-NoVa
    Nem, nem fog semmi sem bővülni. Nem. Nem. Nem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Lehet VW blokkal építeni 4-500 lóerős gépet, csak keverj bele más típusú alkatrészeket is.

A nocd-seknek meg: nesztek, de aki még egyszer meg meri kérdezni, hogy honnan töltse le, azt kapával látogatom meg.
  • Danny
    Ja mar rajottem :D, koszi. Es ha talalok masik boltot akkor bovulni fog a VW motorkinalata. Mert most csak 2 motor van hozza a katalogusban. Mondjuk igy is 270-et mentem vele. Golftol nem is rossz.
  • Grim Reaper
    415 km/h
    mert?
  • Grim Reaper
    Ha vki Haulerrel nyomul és van vmi nagyon tápos gépe, jó lenne, ha elküldené, vagy leírná, hogy milyen motorösszeállítás mehet bele...
    Olyan 800 körüli lóerőnek örülnék:-)))
  • Grim Reaper
    Eddig velem a 2.1.8-asban még egyszer sem fogadtak autóban -:((
  • M@TriX
    dehogy, az alkatrészekkel azért lehet mahinálni...
  • I-NoVa
    Nemnem, golfba csak VW motor fér.
  • Danny
    Vagy ha keresek masik boltot akkor bovul a megvasarolhato cuccok szama. Ezek szerint a katalogusban nem csak az adott autohoz tartozo alkatreszeket jeleniti meg, hanem a tobbit is? Es akkor ezekbol csak ketto megy bele a Golfba. Jol gondolom, vagy pihenjek?
  • Danny
    Telleg, pedig ugy nez ki :P. De ha mar ennyire ertesz hozza segitsel mar lecci. :)
  • I-NoVa
    Nana. Az emer nonus GT2 a skyline, a Baiern BMW és Mustang keverék.
  • Danny
    Lenne meg egy kerdesem. Van egy Golfom (alias Einwagen) aminek nincsen motorja es kipufogorendszere. Megsem tudok a katalogusbol olyan blokkot venni amilyet akarok. Csak 2 felet vehetek, de azok gyenguszok. Ez miert van? Azt irja, hogy nem kompatibilis a car partsokkal. Nade nincs is benne semmi engine alkatresz. Nem ertem. HELP!!!!
  • Danny
    A jatekban Baiern Coupe Sport 2.5 a neve, de ez egy Skyline.
  • Danny
    Szevasztok! Meg valami hianyzik a GT2-es Skyline-omrol. A hutoracs, meg a ventillator. Egyaltalan van ilyen alkatresz a Redline-ban? En nem talalom.

• Horci
    Nemtudom ,hogy miért, de nekem azt csinája, hogy ha elindítom a játékot, és carrier-t akarok betölteni, akkor kifagy, de ha előtte betöltök egy verdát, akkor simán olvassa a mentést :) Fura :)
  • Grim Reaper
    Nekem is kifagy a játék, ha berakok 1-2 alkatrészt, vagy ha meg akarok nézni vmi letöltött save gamet. Szerintem a 2.1.8-ra még nem optimalizálták a dolgokat, és csak a 2.1.6-tal mennek ezek a cuccosok.
  • Gyiik
    janem, csak az elobb nem jelent meg a hozzaszolas
  • Gyiik
    moderaltatok?:o
  • Gyiik
    komolyan, amiota itt szenvedtek avval, hogy nem megy crack nelkul ez meg ez a peccs, ennyi ido alatt haromszor is le lehetett volna szedni az isot mondjuk dc-rol, a hozzavalo cue-val egyutt, es nem kene crackeket keresgelni...
  • Shan
    ahhhaaaaa...:)
    thx
  • Rosco
    7-est visszavonták
  • Shan
    hi!

Az sg-n fent van a 2.1.8-as peccs, meg a 2.1.6-os....

Kérdésem: Van-e 7-es?
    És ha jól látom, a 8-assal nem megy a játék új crack nélkül??
  • grebber
    Honnan lehet letölteni a 2.1.8 no cd cracket????????
  • M@TriX
    nem mindegyik váltót lehet állítani..
  • Danny
    Mar nem idoszeru. Le kellett venni az Oil Pan-t.
  • Danny
    hi! A Crankshaft-ot hogy kell berakni? Mar total szedszedtem a motort, megsem megy be.