46061
.
-
Ez nagyon LoL
-
NAh reg nem jartam itt es hat vegigolvastam legutobi hozzaszolasomtol amit "Kurva" sokan nem tesznek meg ezt allapitottam meg ennyi seggfejet jon es egybol no cd a parszt nem ovlas vissza minek iss! 10 oldaltol elszallt agyam ,mert fle no cd -ert ronyalt meg egyeb marhasagert ha nem lenne ennyi lama mennyivel jobb lennni visszaolvasni!!!
Sorry Offert!!!!(de ez az igazsag) -
az első képen tök jól néz ki, hogy kucorodik az ember. ;) -
Véletlenül ütköztem egyet és elég cuki járgány jött össze. ;)

-
mert lehet valami elfoglalja a helyét? -
Grim Reaper #27507 Ha a katalógusban egy alkatrészhez az van írva, hogy: "parts bin compatible", akkor miért nem lehet betenni az autóba, ha "compatible"? -

-
Szintúgy. A ferrari meg ugye a piros autó a lóval...
-
NOS, (mit Nitro ehehehehe) ifjú Titán barátunk a helyzet a következő:
ez az opció az SL1-ben volt elérhető.
Egyébként nem izélok, a hiba nem az Ön készülékében van, csupán krónikus munkaundorom van ma.
Rosco is out of memory.
-
Ne izeljetek mar, uj vagyok a szakmaban. :) Azt hallottam, hogy a gyalogosoktol meg lehet kerdezni, hogy hol van masik auto kereskedes a varosban. Gondoltam akkor masik alkatresz beszerzo hely is lesz
-
És még csak telihold sincs. Fejlődünk. -
nincs másik bolt.
másik bolt hülyeség.
egy van, az se bolt.
hanem alkatrész katalógus.
tehát olyan, mint "másik" nincs.
egyáltalán mi az hogy bolt?

-
Grim Reaper #27499 Ezt a "találok másik boltot" dolgot nem igazán értem.
Hol lehet boltot találni? -
Grim Reaper #27498 Az én Hauleremben egy Mc blokk van, egy kis Superduty750-el keverve, és ami fontos, hogy a váltó Superduty 750 legyen, mert az összkerekes... -
Roger that :) -
Nem, nem fog semmi sem bővülni. Nem. Nem. Nem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Lehet VW blokkal építeni 4-500 lóerős gépet, csak keverj bele más típusú alkatrészeket is.
A nocd-seknek meg: nesztek, de aki még egyszer meg meri kérdezni, hogy honnan töltse le, azt kapával látogatom meg. -
Ja mar rajottem :D, koszi. Es ha talalok masik boltot akkor bovulni fog a VW motorkinalata. Mert most csak 2 motor van hozza a katalogusban. Mondjuk igy is 270-et mentem vele. Golftol nem is rossz. -
Grim Reaper #27491 415 km/h
mert?
-
Grim Reaper #27489 Ha vki Haulerrel nyomul és van vmi nagyon tápos gépe, jó lenne, ha elküldené, vagy leírná, hogy milyen motorösszeállítás mehet bele...
Olyan 800 körüli lóerőnek örülnék:-))) -
Grim Reaper #27488 Eddig velem a 2.1.8-asban még egyszer sem fogadtak autóban -:(( -
dehogy, az alkatrészekkel azért lehet mahinálni... -
Nemnem, golfba csak VW motor fér. -
Vagy ha keresek masik boltot akkor bovul a megvasarolhato cuccok szama. Ezek szerint a katalogusban nem csak az adott autohoz tartozo alkatreszeket jeleniti meg, hanem a tobbit is? Es akkor ezekbol csak ketto megy bele a Golfba. Jol gondolom, vagy pihenjek? -
Telleg, pedig ugy nez ki :P. De ha mar ennyire ertesz hozza segitsel mar lecci. :) -
Nana. Az emer nonus GT2 a skyline, a Baiern BMW és Mustang keverék. -
Lenne meg egy kerdesem. Van egy Golfom (alias Einwagen) aminek nincsen motorja es kipufogorendszere. Megsem tudok a katalogusbol olyan blokkot venni amilyet akarok. Csak 2 felet vehetek, de azok gyenguszok. Ez miert van? Azt irja, hogy nem kompatibilis a car partsokkal. Nade nincs is benne semmi engine alkatresz. Nem ertem. HELP!!!! -
A jatekban Baiern Coupe Sport 2.5 a neve, de ez egy Skyline. -
Szevasztok! Meg valami hianyzik a GT2-es Skyline-omrol. A hutoracs, meg a ventillator. Egyaltalan van ilyen alkatresz a Redline-ban? En nem talalom.
-
Horci #27474 Nemtudom ,hogy miért, de nekem azt csinája, hogy ha elindítom a játékot, és carrier-t akarok betölteni, akkor kifagy, de ha előtte betöltök egy verdát, akkor simán olvassa a mentést :) Fura :) -
Grim Reaper #27473 Nekem is kifagy a játék, ha berakok 1-2 alkatrészt, vagy ha meg akarok nézni vmi letöltött save gamet. Szerintem a 2.1.8-ra még nem optimalizálták a dolgokat, és csak a 2.1.6-tal mennek ezek a cuccosok. -
janem, csak az elobb nem jelent meg a hozzaszolas -
moderaltatok?:o -
komolyan, amiota itt szenvedtek avval, hogy nem megy crack nelkul ez meg ez a peccs, ennyi ido alatt haromszor is le lehetett volna szedni az isot mondjuk dc-rol, a hozzavalo cue-val egyutt, es nem kene crackeket keresgelni... -
ahhhaaaaa...:)
thx -
7-est visszavonták -
hi!
Az sg-n fent van a 2.1.8-as peccs, meg a 2.1.6-os....
Kérdésem: Van-e 7-es?
És ha jól látom, a 8-assal nem megy a játék új crack nélkül?? -
Honnan lehet letölteni a 2.1.8 no cd cracket???????? -
nem mindegyik váltót lehet állítani.. -
Mar nem idoszeru. Le kellett venni az Oil Pan-t. -
hi! A Crankshaft-ot hogy kell berakni? Mar total szedszedtem a motort, megsem megy be.