46061
.
-
Grim Reaper #27563 4. -
srácok hanyadik patchnél járunk ? -
unistalláld, és töröld ki a teljes SLRR könyvtárat. Utána tedd fel újra + sorba a peccseket.
(Lehet, hogy rányomtál valami unofficial upgradet, és az uninstall a megváltozott fájlparaméterekkel nem tudott mit kezdeni. A reinstall meg valszeg nem írta felül a már létező fájlokat.) -
köszi a tippet Neked is! -
Grim Reaper #27559 Asszem az Intake manifoldra kell rátenni a superchargert. -
az ötletek kimerültek. ;)
Amúgy nem kell aggódni, mert még jön egy-két béta verzió és utána egy óriási patch lesz és akkor lesz vége a dalnak. ;)
Az meg szépen felmegy majd az SL-edre... -
köszi -
google search remove directx -
help!!!! -
A Haulerembe pakoltam egy MC GT Engine blokkot es nem tudom rarakni az elvileg kompatibilis superchargert. Van valami trukkje, hogy hogyan kell felrakni, vagy valami speci sorrend? Egyaltalan mihez kapcsolodik? -
Az EPOX-8RDA+ is egy kivalo alaplap. Es belepakolhatod az Athlon XP 2.5+ odat is. -
Sziaztok. Directx9-et hogy tudom leszedni a gépemröl??? -
Na cserébe az offért, irány az extremeimport:
-
köszi!
-
Gigabyte GA-7N400 Pro2 lap 29+fa (vagy GA-7N400-L1 19+fa, ha ócsó kell), 2500+ barton 20+fa, 2800+ 30+fa, hűtőből meg zalmant, ha be tudsz szerezni. Vagy nézz szét itt (egy ismerős, régi hw-t beszámít). -
új alaplap+proci, 60e körül -
jah télleg lap is érdekli.. nforce2:) -
Amúgy használt kell, vagy új? Mennyit szánsz rá? Áfásszámla, gari, mi kell? (ha csak típusajánlat kell, akkor bármilyen NFORCE2 chipsetes lap, 2500+ barton magos proci, és 2x256 vagy 2x512 DDR400) -
Természetesen Tualatin 1200-ast :). Előnye az AMD-vel szemben, hogy ez van, AMD meg nincs. Bár még 2-3 hét, és ez az előny megfordul. -
ha csak athlon jöhet szóba, akkor milyen vélemény érdekelne még....?:)
amekkora fér a lapodba, olyat vegyél. vagy amit ki tudsz pengetni. -
OFF
alaplapot + prockót szeretnék venni.
csak Athlon AMD jöhet szóba.
Ki mit ajánlana? :)
/OFF -
Azert egy versenygep beletep 120-al a kanyarba. Es nem feltetlenul kell F1-nek lennie. Szerintem egy rallyn is mennek annyit kanyarban. De mondjuk amit mondasz valoban igy van. Sok a lama az utakon. Szerencsere en eddigi 5 eves jogsis palyafutasom alatt meg nem csinaltam semmi bajt (lekopogtam :D), de a nagy szamok torvenye mindenkit utoler egyszer. -
Lökött :). Amúgy tény, hogy elég az életben egyszer kipróbálni, a legtöbb ember utána annyit mond, hogy ebből elég volt 1x. Unokatesóm motorja elég jó alkalom volt erre, azóta is maradok az enduro gépeknél.
Meteor:
Nem az a bajom, hogy vannak arcade játékok, hanem hogy szimulátornak kezdik nevezni őket mostanában. És az, hogy sokan kezdik elhinni, hogy egy autó bevesz 120-al akármilyen kanyart. Aztán egyre több autót látok kerekekkel fölfelé mostanában. -
Grim Reaper #27538 Akkor az is "tele" van gyári alkatrészekkel a kasznin kívül... :-))) -
Udv Baumgartner Zsolti :D -
Már rég rájöttünk, hogy a colin3, nfs95 jellegű arcadenak is szerencsétlen fizikájú vackokra azért írják rá, hogy incredible realistic simulation, new revolution phisical engine, fantastic super realistic car simulation, shocking realistic shit, hogy a gamer úgy érezze, hogy mennyire tud, miközben 170-nel kéziféket rángatva veszi be a hajtűkanyarokat. Az egyszeri gamernek optikai tuning, büszke magára, hogy mennyire tud. Ahogy az autók kormánya mögött tespedők 98%-a gondolja magáról, hogy jól vezet. Üljetek csak fel egy normális motorra, és próbáljátok ki egy letisztított egyenes forgalommentes úton, mit jelent 250 fölött menni. Pislogni nem mer az ember, nemhogy kanyarodni. -
-
Örülj neki, hogy megy 340-et. A gyakorlati végsebesség, amit a játék elkezel, 540. Annyit normál esetben semmi nem megy, de nem is kell. 340-et max a R.O.C.-on mész, ott is csak egyenesben. Ha 200-nál stabil, az bőven elég. -
Jovanna! :) Az is igaz hogy a nitrot is nyomattam kozben. Szoval akkor ha 340-el kanyarban, mikozben tolom a nitrot szital a segge az nem baj? :) -
Ülj be egy autóba, gyorsulj fel 340-re, és próbálj meg kanyarodni. Majd mesélj... -
szerintem Ő megtudná. ;) -
Passzolom, vannak nekem is erthetetlen dolgok a jatekban.
Pl. szamomra ugy lenne logikus hogyha az auto annal stabilabb lenne nagy sebessegnel minel szelesebb papucsokon fut. Ennek ellenere a Skyline-om 340-nel elszall a kanyarban a legszelesebb slick verseny gumikon. Tudom, hogy felfuggesztes kerdese is, de azt stabilnak erzem. Viszont ha egyszer elindul a segge akkor az Isten sem allitja meg. -
Hat elvileg az mas dolog, de az eredmeny ugyanaz. Szoval ha azt bele lehet rakni az is jo lenne, de meg nem jottem ra, hogy hogyan kene felepitenem hozza az engint. -
Grim Reaper #27525 A Skyline-ba talán nem lehet turbót tenni, de nem biztos. Talán vmi superchargert lehet rátenni. - Vagy az a turbó? -
Grim Reaper #27524 Ja, vmit elfelejtettem:
A Hauler kb 415km/h-t megy, viszont, ha kiszedem a motorját és átteszem a Prime DLH-ba, akkor a Prime már csak 310-et megy. Az a furcsa, hogy hallom, hogy még lenne fordulatszám fölfele, mert ezt a 310-et kb 3-4000 -es fordulaton éri el, amikor 8000-nél tilt.
Ezen nagyon fölb@sztam magam agyilag... -
Nehezebb? -
Sracok, lehet a Skyline-ba turbot tenni? -
Grim Reaper #27521 Vki meg tudná mondani, hogy miért van az , hogy ha kiszedem a komplett motort a Hauleremből, ami kb 2sec-et gyorsul 100km/h-ra, és beleteszem a Prime DLH-ba, akkor az miért nem megy csak 3secet??? -
V6 turbo upgrade, vagy egyéb mod miatt? Uninstall, törlés, reinstall, patchelés. -
Lehetőségek:
-Nincs felrakva a 2.1.4
-Valamely file hiányzik vagy nem megfelelő (pl. felraktál egy custom-made alkatrészt vagy autót)