46061
.
-
zsében nyomjad, a prestige amúgy is nő a versenyek révén. -
A tet nagysaga a klub tagsagodtol fugg (zold, kek, piros);) A zoldeknel csak ekkora a tet. Kesobb nagyobb lesz a tet is, es lehet majd autoban is fogadni.
Az hogy ki all ki veled, a presztizseidtol fugg. Ha tul magas vagy alacsony, nem allnak szoba veled;) Nem egy ejszaka kell vegig verni a csapatot. Tobb nap alatt, felvaltva a nappali-ejszakai versenyeket, tuninggal, szerelessel, javitassal, teszpalyan valo allitgatassal stb. -
-
Jé, üdv again. -
Redfox #27638 Helló!
-
Rodriguez #27637 Nitroval foglakozó weblapokon 25-50%-os teljesítményjavulást írnak 1.6 1.8-as motoroknál, úgyhogy szerintem is alulméretezett ebben a játékban a nitro hatása. -
szóval: ÜDV! ;) -
nem találkoztunk már valahol? Olyan is merős a neved.
-
HI ALL! Ismet itt (is). Lattam van 2.18-as patch, mar huzom is;) "Bejelentkezem" Invictushoz is, tesztelem az uj patchet (2.18), aztan az oldalnak (SLC) is neki esek, hogy legyen valami valtozas;)) Remelem, lesz valami ertelmes amit feltehetek;))) -
Már kezdö is leírta, hogy a fenti linken a DOKUMENTS/GYIK résznél is le van írva szájbarágósan. Ha még ott sem találod meg, akkor magadra vess. -
Egyetértek. Az ilyen autóknál (mint a Golf pl.) önmagában egy nitro tuning nem sokat ér. Egyébként erről is írtak már a fórumban "igazi street arcok". :-))
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
-
amúgy az NFS-ben is csak a látvány nagy (mondjuk jól is nézz ki) amúgy ott sem óriási a gyorsulás.. -
Fel, legalábbis az első párat, különben nem lenne neki fine tuning a nitrora. Szerintem annyi a baja, hogy NFS (+2f2f) szerű látványos sugárhajtóműszerű gyorsulást vár egy VW motortól, ha csorog bele egy kis nitro, pedig az életben is "hangyapöcsnyi" hatása van egy ilyenen. Emel a fordulatszámon, negyed mérföldön kb 1 másodpercet javít jó esetben, ennyi. V8-asoknál már azért van értelme. -
Patcheket felraktad? -
Jaja, én. Ezt:
-
Van itt valaki aki mar csinalt 3dsmaxban valamit a jatekba? -
A max exporter ugyanaz. Csak kicserélni tudsz így dolgokat, újat betenni egyelőre exeditor + sok sok turkálás, amíg nem lesz új devkit. -
Koszi!De az a devkit jo az SL kettohoz is??? -
SL devkit elérhető ugyanott, 3dsmax plugin, meg pár doksi van hozzá, de nem lesz egyszerű. -
Most az jön, hogy milyen oldalon :). A legtöbben észre sem veszik a fejlécben:
-
Megtudna valaki mondani hogy hogyan tudok a 3dsmax 5-ben szerkeszteni dolgokat a jatekhoz????Kell hozza vmi program vagy fajl???Legyszi segitsetek! -
Nem mellékesen 15 másodpercen belül a 3. 4. és 5. oldalon is találtam megoldást egyszerűen a nitro szövegre keresve. Hihetetlen bonyolult, nem? -
Pont ezért van káosz, mert 2 oldalanként ugyanazt kérdezi mindenki. Igen, ez egy fórum, ami arról szól, hogy vitázunk, segítünk, stb. És mivel fórum, nem chat, arról is szól, hogy visszaolvasunk pár oldalt, hogy ne kérdezzünk fölöslegesen.
Ha arra van igény, akkor nyitunk egy megkérdezem hogy kell nitro topicot, ahol minden 2. hozzászólásban megkérdezi valaki, a többiben meg válaszol valaki, és senki nem olvas vissza. 100x leírtuk, hogy mi kell a nitróhoz (10 oldalon belül is legalább 3 helyen találhatsz), és legalább 20-30x azt is kifejtettük, hogy a régebbi patchez gyártott kiegészítők, autók nem működnek az új patch alatt (targa6269). -
1.: Tanuljatok meg írni.
2.: Olvassatok vissza. -
#27602 Sejdeszorosantartozikatopictémájához! Tölcsed le. -
Én meg egy házat akarok kanadában a szikláshegység lábánál. -
kezdő: a nocd patch az arra jó hogy ha felraktad a játékot akkor nem kell beraknod/bemountolnod a cdt. Az orig exe pedig arra jó, hogyha mondjuk felraktál egy patchet, megcrackelted a játékot, és mondjuk kijön az újabb patch, akkor bemásolod az original exet a crackelt helyére és feltudod telepíteni az új patchet. Ez minden játéknál így működik. -
.dds -
Bekaphatja a BSA is! Mar bocs. Majd ha a masik oldalon allok, tapsolok nekik, de addig nekem ok csak basztato alakulat. Mindamellett en is utalom a fizetos helyeket, de aki olyan hulye hogy fizet erte az meg is erdemli. -
Katt ide! -
hehe, .;) -
Ha visszaolvasnál, tudnád, hogy azért van a 2.1.8.
Hogy miért is ne használjon senki sms warez oldalakat... -
Grim Reaper #27579 SL_Redline_patch4_v2_1_8.exe -
nem azt kérdeztem hanyadikat adták már ki. hanem azt hogy hanyas verzioszamu! -
Grim Reaper #27575 Úgy, hogy megveszed a kereskedőnél... -
Nyugalom, nem nocd, nem öl meg user, nyugalom.
Readme.txt -> Check www.invictus.hu for game stuff. -
Grim Reaper #27571 Amivel én meg tudom verni az összes népet, az egy Hauler Superduty. A motorja MC, egy kis Prime DLH és Hauler Superduty 750-es keverékéből áll össze. A felfüggesztés meg Emer GT2(ha jól emlékszem).) -
mindegy.
a lényeg, hogy frankón legyen belőve a felfüggesztés, a motor, és főleg a sebváltó. Ha lerajtolni nem is tudod az ellenfelet, annyira kell megközelítened, hogy meg tudd pöccinteni a hátulját. :)) -
zöld: Zöldfülűek
kék: Középmezőny
piros: Királycsapat
3 klub, mindegyikben 20 arc. Ha az aktuális klub 1. tagját lenyomod, mehetsz a következőbe, ott a 20-kal kezded.
Éjjel gyorsulás, akkor lehet előrelépni, napközben meg utcai verseny, akkor lehet lóvét + presztizst bővíteni. Célszerű a zöld és kék klubban tovább tanyázni, így a nappali versenyeken könnyebb ellenfelek ellen mehetsz.
A cél a ROC ("A bajnokok ligája" :-). Ehhez 100e$, 840 presztizses autó kell, valamint a piros klubban az első 5 között kell lenned. Ezenkívül 2000 lbs súlynál kevesebb alkatrészt vihetsz magaddal.
Röviden that's all volks. -
Grim Reaper #27565 Milyen tagot nyomtál le esti futamon?
A piros bandában az elsőt???
Jó lenne, ha értelmesen kérdeznél.