46061
.
  • [NST]Cifu
    Ez az én járművem!!!
  • Fefe
    LoL Király:))
  • bodesz

letöltés
  • Ruffi
    921 loerösre sikeredett az egyik emer-em
    Ennél lehet többet kihozni belöle?
  • STLRR
    Neharagudjatok hogy ideirom de nagyon fontos lenne hogy tudja az STLRR-el jatszani!
    Az lenne a problemam hogy ma vettem egy MSI Geforce FX5200-as VGA kartyat, csak az lenne a bibi hogy nem tudom feltelepiteni a driveret mert nekem elso kiadasos win98-om van es a kettes kellene!Nem szeretnem ujra telepiteni a gepet emiatt!Nem lehet valahogy ezt megoldani!!!
    Tenyleg neharagudjatok hogy ide irom!!!
    Kosz i elore is a segitseget!!!!
  • Ruffi
    2.1.8-at töltöm kell ehhez is vmi crack és ha kell akko honnan tom letölteni??
  • Ruffi
    Felraktam megin a játékot!
    Mi a legujabb patch hozzá mer kilépeget a játékbol!
  • Gyiik
    en meg nem valaszolhatok, de nem is tudnek, mert fogalmam sincs milyen karokrol is van szo valojaban eheh
  • Alexease
    En valaszolok, hogy nehogy azt hidd, hogy nem foglalkoznak veled (de valszeg, mostanaban nincs itt senki).
    Nekem meg nem volt Prime-om, vagyis nem tudok segiteni;))))
  • Gyiik
    :*
  • Alexease
    Nem lehet megemelni.
  • Alexease
    A jatek automatan ment. Minden a garazsbol, vagy a jatekbol valo kilepesnel.
  • Grim Reaper
    Na ez a Prime DLH dolog engem is érdekelne, mert nem nagyon jött össze nekem sem a dolog...
  • Grim Reaper
    350km/h-nál jött a padka...

http://www.extra.hu/GrimReaper118/1.html
  • Gugger
    THX! Ez valóban egy segítőkész válasz! Köszönöm!
  • Gugger
    Nos nem vagyok felháborodva, viszont úgy látom te igen. Én tényleg most találtam ide és nem a kemény csávókat képviselem, csak már tele a tudatom azzal, hogy amikor az ember betér egy topic-ba ahol edig nem járt és feltesz egy kérdést, állandóan csak az ívet kapja, hogy olvass vissza + ez nem helpdesk + hasonló finomságokat. Teljesen igaz, hogy unalmas lehet, de az is igaz, hogy álltalában az ilyen kérdésekre érkező válaszok nem ilyenek: "Üdv haver a topic tetején klikk a képre és ott mindent megtalálsz!" Amennyi energiát belefektetnek a hozzád hasonló emberkék abba, hogy ezeket az embereket alázzák 5-10 soros hozzászólásaikkal, annyi energiával akár naponta válaszolhatnának egy rövidke kis sorral mint ahogy azt jogosan elvárhatja az ember a játékos kedvü embertársaitól!
  • Gugger
    látom itt is a leszarok mindenkit kemény csávó vagyok stílus a menő! ( )
  • Rosco
    http://slc.hsw.hu/ valóban a legjobb kiindulási alap.
    Patch van, több is, letölthetőek a fenti oldalon, vagy a http://www.invictus.hu-ról
  • Gugger
    Sziasztok!
    Szeretném majd kipróbálni ezt a játékot, mert anno a SR-nagy kedvencem volt. Szal még nincs meg a gama, de addig is szeretnék pár indulási tanácsot kérni töletek tapasztalt játékosok. Mi kell hozzá olvastam, hogy van már valami patch is, szal jó lenne, ha valaki a kezdőlökést megadná. Mielött még az elmúlt 27000 üzenetet elolvastatnátok velem, (ugye a szokásos válasz >>> olvass vissza) kérem szépen, hogy valaki mesélje el mit kell tenni! Vagy elég ha a http://slc.hsw.hu/ oldalon körülnézek?
  • Rosco
    olvass vissza! egy idő után tényleg elfogy az ember türelme! milyen alapon követelődzöl?!
  • bfg900
    Pl azért, mert a Családi Samaránk 27s alatt megy 100-ra.
  • I-NoVa
    Pont egy ilyen modellel tesztelem a 3d enginemet pár napja :).
  • TibiGrafix
    Az ugratás kicsit nagyra sikerült...
  • Rosco
    Amcsi Sufni Hot Rod :-))))
  • Rosco
    OFF
    nekem is GeForce-om volt előtte és a "pokoli céges rendszergizdánk" tanácsára vettem Ati-t. Nálam a cél egy olcsó, TVOut-os, de még játékra is kielégítő teljesítményt nyújtó kártya volt. A Sapphire Ati 9200 128MB pedig ennek tökéletesen megfelel. Szebb a grafikája szerintem és az ár/tejlesítmény aránya is jobb. Kell hozzá egy Tweaker (itt a fórumon tanácsolták egyébként), és azzal szinte tökéletesen belőhető.
    Én csak jót tudok mondani róla, pedig eleinte én is szkeptikus voltam az Ati-kal szemben.
    És az SLRR is jól mutat vele
    /OFF
  • TibiGrafix
    ez most kisebb, bocsesz az előzőért
  • Fefe
    Rosco:Mivel neked látom,hogy Ati 9200 kártyád van így szeretném megkérdezni,hogy meg vagy -e vele elégedve mivel én tegnap vettem egy ilyen kártyát és nem nagyon ismerem az Atikat mivel előtte Geforce-s voltam. MIvel az országban szinte sehol nem lehet 5200 Fx-et kapni mert állítólag elviszik az összeset a sulinetes gépekbe így hát gondoltam megpályázok egy Ati-t de eddig azt kell,hogy mondjam,hogy nagyon megvagyok elégedve vele és eddig egy játék se dobta vissza még az SLRR se.
    Bocs az Off-ért
  • TibiGrafix
    huha
  • Fefe
    Ez most lett a Duhenemből. 290-nél el szálltam
  • Rosco
    ezt hogyan csináltad?
    v8 motor egy baiernben???
  • M@TriX
    Húú, ezt láttáok már, ez tök jó 5let. ;)

• M@TriX
    Vrum-vrum. ;)
  • M@TriX
    ez már elköltözött iDe

POntosabban amit keresel iDe
  • Acqua di Gio
    Sziasztok nem tudjátok miért nem működik ez az oldal?
    http://amigos.homelinux.net/%7Edon/xi/list.php?c=sl_cars
  • Ombika
    Volt mar vkinek 2,1,8-as patchanl olyan hiba hogy lerak de valtani tudok de nem indul el autcan?
  • I-NoVa
    És mérezezd át a képet úgy feleakkorára, hogy otthonról ne pusztuljon le a modemem.
  • I-NoVa

Ha ezt akartad, www nélkül:
    http://tibigrafix.ultraweb.hu/street.jpg
  • TibiGrafix
  • TibiGrafix
    Hali! Van egy tárhelyem az ultraweben. Hogyan tudok onnan ide képet berakni? elvileg tibigrafix.uw.hu a cím és már töltöttem fel képeket is.
  • Ombika
    A SuperDuty 500 es SuperDuty Extra 750 kozott mi a kulonbseg?