46061
.
-
Altalaban mindent 800x600-ra optimalizalnak, esetleg 1024x768. Ezek felett mar luxus;))
Amugy milyen TV lehet az, ami 1280-at tudna megjeleniteni?!?!? -
Nekem 3 Ghz-es gepem van 1 ghz ram radeon 9500-el es haat ,akkor el tudom neked kepzelni MAtrix elotte mi volt ,nekem vissza kell vennem grafiakt,mert este akad! :[
Lenti kerdesemre nem tudtok megoldast?
-
En tudom hogy jo es szep;))) Komoly programozas van benne azert, foleg az ujtipusu fizika teren. Jo lene, csak nincs "kesz" es meg atomeromu kell hozza, hogy kijojjenek a jo dolgok:))
En speciel mar majd 2 eve, egyszeruen meg ram-ot sem tudok venni a gepbe, procin meg ilyesmin nem is gondolkodom;)) Talan majd ev vege fele, vagy jovore...
De jo lesz ez majd jovore is;)) A grafika, az efektek full-on jok, az autok reszletesek stb. Majd akkor vegig nyomom rendesen;)) -
talán mert amikor kijött nem létezett olyan gép amin maxon lehetett futtatni
-
Gyerekek, akárki akármint mond, ne higyetek a játékról. Amíg egy 1.4-es Cel-lel nyomtam a játékot addig én is kissé bugosnak gondoltam. De most sikerült beszereznem egy 3.0Ghz-es procit, két 512-es DDR-el. Valami brutál ez a játék. Minden high-on és max-on. Az ég olyan szép hogy állat, élő város, rendőrüldözés, most bontakozik ki itt nekem a játék. Szóval aki tudja az nézze meg egy brutibb gépen mielőtt ítéletet mond. Persze hallottunk itt olyan embereket akiknek jó géük volt mégsem mennt. Hát nemtom, de én azóta ezt nyomom. ;)
ÁLLAT!!!!
Az NFS-et is megnéztem szép az is, de ebben olyan a törés, hogy sztem csak azért nem lett világszenzáció, mert nem egy ütős gépen nézték meg.
Talán a köv játék ami erre az engine-re épül ha lesz, addigra már talán több helyen lesz király gép.
Mindnekinek Gigaherzekben gazdag új évet kívánok! ;)
-
Az elso vagy masodik a prestige,mert ha masodik ami valoszinu akkor az nekem 1300!!!?
DE nem a championba mondod az autot vagy csak ott lehet nyerni?
Mc GT Limited Edition-nel nem tudok olyan futomuvet ala tenni aminel ne tolna el segget 285/45-os gumival es 18-as felni 11-col szeles!!! -
elég nehéz rávenni őket :-))
Olyan autóval told a versenyt, aminek a prestige 740 körül van. Nekem ilyen autóval (Duhen volt) sikerült egy Emer Nonust megnyernem. (na jó, mákom volt, az Emer megcsúszott :-)) -
Vki a championt is vegigvittem mar?
En legyoztem red-nel elso helyezettet de basztak autot adni?! -
az SLRR jobb, de ha gyűjteménybe kell, akkor a DCt figyeld, de amúgy a boltba is hozzá lehet jutni ha jól tom 3000 alatt... -
szerezd be az SLRR-t über, nagyon állat...
-
targa6269 #27805 Nem tudjuk! -
Hi! Csak azt szeretném kérdezni hogy minek a sok letölthető alkatrész ha nem lehet használni őket Patch rakás után mert kilép és hibát ír ki?
Gondolok itt az Einvagen 9psi superchargerre!
Please HELP me!
JA ÉS VALAKI HA TUD KÜLDHETNE EGY JÓ MENTÉST!
KÖSZIKE. -
Magyarositas minek hozza ha megkerdezhetem ,tok logikus a futomu az futomu es nem a motor helyere megy be!!! :)) -
Nekem is 900 lovas es 21-es kerekkel siman verek mindenkit csontkemeny futomuvel,bar igaz ha kanyarodok el kell engednem gazt es akkor no balhe! :D
-
targa6269 #27794 Szerintem a GOLF az isten 641 LE -vel olyan szédületesen jól megy, hogy én minden R.O.C. -t azzal nyertem. A többi autóm egy licivel jobban megy, de ez a legmegbíznatóbb. Ez meg 7,4 s -ot negyedmérföldön. -
targa6269 #27793 Ja a tapadáshoz még annyi hozzáfűznék, hogy érgemes leereszteni a gumikat (ízlés szerint). Én az Emer&Bayern motorból 775 Le-t tudtam csak kihozni. Viszont 770-nel megy igazán jól. Így, leeresztett gumikal gyorsulásnél kétkeékre áll az autó. -
targa6269 #27792 Engem is érdekelne, hogy ezeket a kiegészítő turbó fileseket hogyan másoljam be. Ha megadott helyre betezem (fölül írom a rogi filest) , akkor a játék mindig megfagy. Nagyo hálás lennék a segítségért. -
targa6269 #27791 Nekem is sikerült a 900 LE a Duhenböl nekem mondjuk simán az úton marad. Én egy Eclips -ben használom ezt a mocit. Vegyél hozzá másik váltót amibe van difizár. Nézd vissza a képeket itt a fórumon, én 522 -vel mentem vele. 1. -be megy 240-körül. -
Égbolt, de erre nem túl nehéz rájönni ;) -
targa6269 #27785 Az F12 gombal tudsz képet lopni, de az tga formátumú. -
targa6269 #27784 Hát én nem tapasztaltam új elemeket a patchek által. 2.1.4 es patch után nállam eltünt a motor hűtő. Ha jól emlékszem a 2.1.5 után már tudtam haszálni a golfhoz 140 es blokkot. De a többi óta mást nem tapasztaltam. -
MAr nem kell F12 :) -
Cafolom en most nyertem meg vele siman mert Bairenem gyenge volt!!
Hogyan tok jatekbol kepet lopni? -
Pl ezért nem tudtam sose megnyerni a Superduty-val a ROC-ot, mert lágy felfüggesztéssel folyton felborult, ha gyorsan mentem, keménnyel meg nem kanyarodott. -
Szerintem minnél keményebb, annál jobban nyomja a kerekeket az útra, ezáltal stabilabb lesz, de rosszabbul kanyarodik. Nekem ez a tapasztalatom. Minnél nagyobb az érték, annál keményebb. -
targa6269 #27774 Igazad van részben. Valóban jobb a SLRR grafikában mint a SL. Gondolok itt arra, hogy van már benne éjszaka. A textura sokkal kidolgozottabb. Én viszont arra értettem, hogy aprólékosabbak a képek mint az SLRR -ben. Itt láttam gyertyapipát, a szelepfedélen felíratot, a trafókábelek, a féknyereg kidolgozása. Mind-mind sokkal igényesebb.
Volt egy e-mail váltásom az invictus -szal és ezt Ők is alátámasztották. :-) -
nem részletesebb a kidolgozása. ;)
A SLRR az SL1-ből lett továbbfejlesztve... Ez a rész sokkal jobb... -
targa6269 #27772 próbáld meg itt: xi.dpx.nl/index.php -
targa6269 #27769 Nincs meg valakinek a SL 1. Én mé azt nem is láttam csak képekben. Viszont a részletesebb kidolgozása tetszik. Már az SLRR nem tud újat mutatni ezért váltok. Ha ha valaki felírná nekem és elpostázná azért nagyon hálás lennék, mert sehol nem tudom megszerezni. -
targa6269 #27768 Igen szerintem vége ugyan is én végig játszottam a R.o.C. -t 3X és mindíg ugyan azt a kocsit adta be és semmi újdonság utánna. -
A felfüggesztést variáld különböző alkatrészekkel és beállításokkal.
Állítsd be a váltót is! -
slc.hsw.hu -
Egyszeru mikor megveszed az autot a blokkot elkezded szetszedni es papirra veted !! :) -
Torry #27762 Hi all!
Most szereztem meg a Racing Redline-t.
Az a problémám, hogy ez egy kicsit összetetteb mármint a tuning mint mondjuk az nfs.:)
Nem tudtok egy oldalt ahol leírják mit hogyan kell melyik-melyikhez valo.
Előre is köszi. -
Igen 2.1.8-is es raadasul harmadjara fordul velem elo!!
Nem ertem tok ideg vagyok nyerek es nem erzekeli!!!
Mondjuk eccer zsaru gyorshajtasert utanam jott(kozben bertem celbe) de ennek nem lenne szabad igy lennie szerintem!!!
Tok tanacstalan vagyok -
Ilyennel még nem találkoztam. Fent van az összes peccs? -
NEktek nem szokott elofordulni nappal kihivtok vkit es mikor beertek celba nem erzekeli ,amikor visszamegyek az ellenfel altalaban ott koroz de ha kimegyek garazsba ki kell fizetnem 3500 dolcsit,mintha vesztettem volna? -
HAt Hauler blokkal de nem birtam belepaszorozni MC dolgokat es csak 400 loeros sajnos!!!
Bairennel nem megy az utos 5 legyozoese!!! -
targa6269 #27756 MC blokkra. És neked hány lovas? (no meg persze milyen blokkal) -
DE melyik blokkra epitetted?