46061
.
  • M@TriX
    Bocsi,de a külföldi emberkék nem tudnak konvertálni. ;)

Amúgy itt egy kissebb érdekesség. ;)

• M@TriX
    ez sem rossz OFF-ROAD

• M@TriX
    mmmmm ez is fincsi...

• M@TriX
    bocsi, így egy óra fele kissé bénázok. ;)

• M@TriX
    Hmm, láttáok készült egy új HUD, mondjuk nekem annyira nem tetszik, de a NOS kijelző az igen. ;)

• M@TriX
    basszus ettől behaltok, nem szúrok be minden képet hanem nézzetek el IDE

de ezt látni kell. ;)

V16! ;)
  • [NST]Cifu
    Tényleg, mi van az SLRR devkittel?
  • Alexease
    WOW! Jo lesz:)) Kivancsi vagyok hogy csinaljak ezeket az autokat, normalis DevKit nelkul?!:)) MIvel eddig csak az elozo publikus, raadasul bugos is, valszeg nagy turelmuk van, vagy valamit nagyon tudnak;))
  • M@TriX
    a hüje zone a képet nem engedi kirakni, de a link az működik. ;) Katt a nagy semmire. ;)
  • M@TriX
    Húú, nemtom láttátok-e én most bukkantam rá erre a készülő BMW Z3-ra:

• Ombika
    HAt basszus egyertelmu jobban megy Gt2 futomu es legbrutalabb auto de RED-be mar keves!
    En szivesen leirom de elveszi a jatek elvezetet ha elmondom mit hogyan kell beloni de ha akarod!!!
  • Ombika
    Huh mar 1119 Nm-828 loeros
    Mielott nem alakitottam turbossa azelott 900 leros volt de kevesebb Nm!!
    DE elso helyezetett elvertem REd-nel aztan visszamentem ,mert nem kaptam autot de 2-ik helyezetett nem birom erdekes! :(
  • Ombika
    Nekem Pjotr 774 loeros!!

NEmtudom ti hogy alltok vele de ma vmi hihetetlen tortent velem GM Limited Edition 1112 Nm ---> Ez kurva sok vagy ez altalanos ,mert eleg durva szerintem bar egyenesen tartani nem tudom akarmilyen futomuvet is teszek be ala!
    HA vki rakott mar ossze ilyet segitesen ha tud!! :D
    Koszonom
  • 12346
    meglestem a volvot:/// ennek semmi értelme. ha egy full új autó lenne, akkor kb ez a best of. de így, hogy alatta meg kivillan a yotta..
  • 12346
    jaja trabi tényleg kéne:)) lestétek azt a suzukit a projectben? sztem erősen hanyagolni kéne:)
  • Alexease
    Az also autot mintha elmereteztek volna egy kicsit;))) Vagy az ember nagy?;)))
  • [NST]Cifu
    Hihi, ezek tényleg jók!
  • M@TriX
    Lesz itt buli!!!
    Legyen egy trabi is. ;)
  • M@TriX
    MáTriX_belog. ;)

És ezekhez mit szóltok? ;)

• bfg900
    Ez sirály.
  • Alexease
  • Ombika
    Ti mar a championt is vegignyomtatok ahova csak bizonyos nap utan enged be?
  • Rosco
    Bocs Ombike, Pjotr-nek akartam írni!

Pjotr: Még annyit, hogy ezen a játékon, mint ahogy már párszor itt elhangzott, 3 dolog dob sokat igazán: egy király proci, egy nagy adag RAM, meg egy saját procis hangkártya.
  • Rosco
    Nem értem... mindenki fikázza az Ati 9200-eseket, pedig simán hazavág pár egekig magasztalt GeForceot.
    Nekem speciel mindenben kielégítő teljesítményt nyújt és DX9-et is támogat.
  • M@TriX
    ja így van...
    Csupaszon ezresért állnak ki, ruhában meg 4-ért, stb, stb... ;)
  • M@TriX
    khmm, én indítási tippet mondtam. Aztán ha összeszettél vagy 10 rongyot, eladod a golfot és meg lehet venni a Duhent úgy, hogy van még vagy 8-10 rongy a tuningra...
  • Ombika
    Ez az uj patchnal van igy?
  • M@TriX
    én összeraktam 20000-ből egy 202 LE-rős Golfot.
    Azért mondom ilyen pontosan mert éppen most kezdtem egy új karriert.
    Használtan vettem 18 ropiért. Mindent eladtam róla amit csak lehett kivéve a lámpákat.
    Aztán menthanol tuning és még pár motoralkatrész és már csináltam vele 10ezer dolcsit...
  • [NST]Cifu
    Miért kevés a 20.000$?
    Simán veszel egy Einvagen GT vagy GTK autót, leszereled róla a nem kellő dolgokat (pl. anyósülés :)), majd kicsit felpiszkálod, és ezzel már van esélyed az első versenyeken.

Amúgy bevallom a 2.1.8.-al nem próbáltam még a trainert, de ha nem is működik, akkor simán megcsinálod a mentést 2.1.7.-el és utána patchelsz...
  • Ombika
    Mint lathatod nekem van de allat nagyon 900 lovas meg csak!!
  • Ombika
    sorba az osszeset!!
  • Ombika
  • Ombika
    Kepek
  • Ombika
    Nekem 3 autom van Bairen,Superduty 750 ,Gm Limited Edition!
    Nektek?
  • Rosco
    nekem is begyorsult a kicsike, mikor megkapta a 2500+-os procit. Azt viszont még érzi a kis szaros, hogy a régi 133 Mhz-es 512-es DDR RAM maradt a gépemben :-))
  • Ombika
    En is egy 21"-Viewsonical nyomom es jo lenne ha menne a jatek 1280-ba de sajnos nem :{
  • M@TriX
    ha jól tapasztalom a játék a procira a legigényesebb meg a memóriára, ebben a sorrendben...
  • M@TriX
    nem ondanám, hogy szar, csak még nem volt idő a tökéletes optimalizálásra, de amúgy nagyon állat a gém, mert a z első rész már régen kijött de a nagyobb fejlesztők azóta sem erőltetik meg magukat törésügyileg sajna...
  • M@TriX
    nekem annyi van, és ok.
    Amúgy én egy játékot sem játszok 1024-nél nagyobb részletességgel, valahogy ez bennem maradt az évek során. ;)
    Az SL amúgy 1024-ben 32 biten zakatol, amúgy nekem nem ATIm, hanem egy 4800SE van, de mondjuk nem sokáig mert hibás a VideóOUT és becserélik csak azt nemtom, hogy mire...
  • Alexease
    Igen, az mar tenyleg "TV";)))
    Azert a belsonezetes szelvedo efektekert tudod mennyit "kuzdottem" naluk?!:))) Nem mintha miattam csinaltak volna meg, de a lenyeg, hogy van es mukodik.