46061
.
-
Chaos Mad #27932 hi, nem tudja vki hogy honnan lehet leszedni a The Dukes of Hazzard cimü gamét? a Hazárd megye lordjai cimü filmsorozatbol készült. lehet hogy má egy kicsit régi, de nekem kéne, és nem tom hogy hova irjak ezzel kapcsolatban.. kösz -
már megcsinálták, egyik este szétnéztem az SLRR "piacon" és beszúrtam egy halom képet... ;)
Nekem az is tetszik, hogy a golf csomagtartójába betettek egy V8-ast. ;) -
Teljesen folosleges dolgok, de azert jol el vagy;))
Ha mar ennyire benne vagy, akkor inkabb a SL autokat probald konvertalgatni az SLR-be. Annak meg ertelme is lenne, es elismerest is szerezhetnel vele;))) -
TwiceR #27926 es honan lehet mszeeznigolfot meg ijen autokat? ezen az oldalon nincs ok minden:// legalabbis autobol (jah es megvan az oldal :))
-
TwiceR #27925 re!!! itt vagyok ujra!! ;]]
kene az a slrr-es oldal ahonan le tom szedni a patch-eket! pls mongyatok el -
hát igen. A DevKit-el még az egybe se tudtunk nyúlkálni, ők meg a 2-höz készítenek brutál kocsikat. ;)
Azért én örülök. ;) -
Teljes mertekben egyetertek minden szavaddal!!!
-
Minek irkalod at?!?! Ne csodalkoz hogy csuszik.
Ezt a csuszkalast sosem ertettem. Szerintem annyira csuszik, amennyire kell (uszkve). Osszeraknak itt egy sima utcai autot, normal felfuggesztessel, gumikkal, van vagy 5-600 HP, es csodalkoznak hogy csuszik! Foleg, ha hatso kerekes.
A GT autok 6-700 HP-sek, de special cucokkal, es azokat sem egyszeru elvezetni. Az F1 900 HP, es azert, az nem egy sufni tuning.
Vagyis, ha valaki osszerak egy 1000HP-s cuccot, oruljon, gogy el tudd indulni egyaltalan, vagy nem szakad szet a felfuggesztes.:) Tudom, tudom ez jatek. Na, ezert lehet megis elindulni vele;)))))
De aki 700HP-s autot akar tesztelni, ami hatsokerekes, az nezze meg pl. a F1 Challenge-hez kijott MOD-ok egyiket, pl. a GTR2002-X-et, abban van Viper. Menjen egy kort valamelyik palyan. Ha egyszer legalabb korbe tud menni kicsuszas nelkul, akkor mar azt mondom: hogy jo;))) -
O az Invictus egyik foprogramozoja! Vagyis Magyar.
Azert irt angolul, mert az az idezet, egy kulfoldi forumbol van. Ott sokan vannak, akik komolyabban is foglalkoznak a programmal, nem csak "scriptelnek", hackelnek, meg panaszkodnak hogy igy szar, meg ugy szar. Ebbol is latszik, hogy nekik, majd exluziv pre-patchet adnak, hogy tudjanak tesztelni rendesen. -
Mi a szosz mi ez az uj game? -
Kész. -
Elvileg ennyi az info, de mar van sajat topic-ja is;)) -

Description
Twist, mold and modify a standard vehicle into the monster machine of your dreams! With only $3,000 and seven days , you'll be workin' overtime in the Monster Garage to get the job done in time and on... budget! Based on the hit Discovery Channel TV series, you will need to plan your monster machine carefully, order parts or create/construct the parts needed and start wrenching away, just like Jesse James and his monster team of experts. Turn a limo into a fire truck or an SUV into a rock crawler. When you have completed your mission - test it against it's real-world equivalent. Do you have the skills to take a run-of-the-mill street ride and turn it into an awesome miracle of modern engineering and ingenuity?
Developer: Invictus
Publisher: Activision Value
Media: Release Date
CD-ROM 01/21/2004 ??????????????????????????????????????? Hogyafene, mindjárt kész??? Valakinek van erről valami bővebb infoja? -
És ha esetleg nem készül el kiadási dátumig, még mindig kiadhatják Monster Garbage néven :). -
Monster garage, csak nem valami olyasmi, amire vágytunk az invictustól? Terepjáró szerelgetéssel, töréssel, távol a várostól? Jöhet :). -
Amikor a 3D hangzást bekapcsoltam az SLRR menüjében, az EAX elszállt a gépemen, újra kellett telepítenem a drivert. Találkozott már vki hasonlóval?
(Egyébként király hangja volt. Süvített a turbo, mint a szél...:-))) -
Ja, ez már nálam is volt :-)) -
- Lesz hozza egy nagy patch, vagyis nem lesz gond.
- A letoltheto cuccok nem hivatalosak, vagyis nem kerulhetnenek bele.
- Gondolom nem dobozosban van meg, vagyis egy patchelest szerintem kibirsz. -
Nemtudom eszrevettetek e mar hajnal 4 korul ha mentek versenyezni varosba tok mas autok vannak a terkepen mint amik az utcan!
Pl egy taxit dudalok le vagy kisteherautot,mert terkep szerint piros szinu es kiall versenyezni,de akkor mar rendes tuningolt auto!
ERdekes!!!
-
én igszából akkor örülnék, ha a játék végre gatyába lenne rázva, nem úgy kellene letölteni a cuccokat hozzá, meg patch-eket és úgy lenne kiadva! -
Street-legal.tk-rol pl felniekt ti talalomra toltitek le,mert soknal nincs mellett kep? -
Játékok.hu:
"Remélhetőleg és ha minden jól megy, akkor egy használhatóbb DevKit is meg fog jelenni." -
mivel nemrég lett meg az új konfig így egészen más megvilágításban látom a játékot és csúcs.
Meg hogy így szinte jönnek hozzá autókiegészítések hát állat... -
NAh ez jo hir!!
Ti egyebkent meg jatszotok vele? -
Amúgy külföldi lapról tudom, hogy lesz még egy 1.9-es patch még ebben a hónapban, ami már 99%-os lesz aztán jön a végleges patch és le van zárva az SLRR... -
. ;) jaja... -
F12-ot nyomsz aztan ahova telepitetted ott van egy screenshots nevu konyvtarban megtalalod!!! -
Pjotr ahoz is van beallitasom! F12 kepmentes!!
Alexa hat jah hatha lesz folytatasa az mar ULTRA Brutal lenne!
TE jatszol meg gameval?
A lenntiekben amiket linkeltetek autok 27886,Focus RS!! Ezket le lehet mar vhonnet tolteni?
En igazabol egy Bmw M3-nak orulnek!! :) -
Es akkor gondlhatod, mi lett volna, ha be lenne fejezve a jatek, es egy "normalisabb" kiado adta volna ki. -
egy darabig én is játszottam ezzel a játékkal, de ilyen autók nem voltak benne! :-( -
Pjotr tessek ha ezeket megcsinalod isten jarmu lesz!

Remelem elegedett leszel!!!
-
Idáig jutottunk a "miezaszar"-tól :). -
GT Limited Editionhoz vki futomu ajanlatot! Koszi -
NEkem ez kell letoltheto mar?
VAgy esetleg a tobbi auto ahhh isten ez a game!!!!!!!!!!!!!11 -
nyami:
-
látni még nem láttam csak hallottam a Focus-ról. ha valaki így volt eddig vele akkor:
-
Pontosabban:
-
Na még1 érdekesség utóljára:
-
na még 1 et utóljára. ;)
Kis lowrider motorral hátul. ;)
-
akár hiszed akár nem, de éppen tegnap írtam ezzel kapcsolatban az Invictusnak. ;)
Várom a választ és mondom mi lesz...
Amúgy tényleg állat mit tudnak a FANok. Hogy ennyire ráérnek agy mi. ;)
A Street Legal él és élni fog!! ;)