46061
.
  • M@TriX
    1. nemtudom, te mit cisnálták, de én egyszer úgy kezdtem új karriert, hogy egy Duhent 800-ra feltuningoltam és úgy elhúztam mellettük, hogy csak na
    2. nitrózni nem nagy dolog, 1000párdollárból már bele is rakhatod a kocsiba...
  • I-NoVa
    Ott nem vezet az ai, mint az SL-ben, csak tolja az ideális íven az autót a játék, legfeljebb, ha van ott forgalom, akkor nekimegy. Akkor lett elegem, mikor csak úgy újrakezdtem egy full tuning skyline-al a legelső pályától, és legyorsultak, tartották a végsebességem (legalább 100-al nagyobb, mint a lehetséges kezdőkocsié), és nitroztak!, mikor a legelső pályán még nem lehet nekik olyan. Szóval hiába veszel akármilyen upgradet, nekik is ugyanaz lesz a kocsiban, csak a saját dolgod nehezíted azzal, hogy gyorsabban mész.
  • basta002
    Egyébként azt észrevettétek a NFRU-ban, hogy ha van pl. 8 mp lemaradásod, azt pillanatok alatt be tudod, hozni, de onnan képtelenség előnyre szert tenni. Csak ennyi. Ez az én meglátásom. Ezért hagytam abba a 83-on.
  • Ombika
    BEindult a topcit!!

Epp most businesseltem egy Audigy-t ,remelem hatasos lesz az ATI MELLETT!!!!
  • basta002
    Amúgy, csak úgy poénból kérdezem, de ha valakinek van ötlete, írjon, a kocsinkban ülő csókát ki lehet cserélni? Kill That Original Man :)
  • Alexease
    Az NFS-ben mi szaggasson?!?! Az agyon tukrozodo, egyszeru auto dobozok szaggassanak? Ott annnyi poligonbol all egyauto, mint itt a nitro palack;)) Raadasul, ott sinautok vannak nulla fizikaval, azt sem kell szamolni. Es meg tores sincs. vagysi, az lenne ciki, ha az a kotott palyas cucc, beszaggatna.
  • basta002
    Az az egyetlen bajom, hogy a két motor teljesítménye nem adódik össze. Pedig jó lenne. Ezzel a motorral használhatatlan az autó. Mostmár megcsináltam négykerékmeghajtásúra. Megemeltem egy kicsit. Ez a képeken nem látszódik. Most egy Emer Nonushoz fogtam hozzá! Majd felrakom azt is.

Alexease-nek válaszolnék: Mivel nincs meg a Street Legal első része, még csak próbálkozni sem tudok a konvertálással, de ha elpostázod nekem, ígérem, megcsinálom. Na hi!
  • basta002
    Na a mai alkotásom. Amiről Matrix beszélt. A két motor. Ezt sem nehéz kivitelezni!!!

• basta002
    Hali! Itt van az első néhány képem. Előre nyíló motorháztető, felfelé nyíló ajtók. Meg 504 literny tömény nitró!!!

• Tikal #27973
    ez a játék nagyon lol, nfsu nem szaggat fullon, ez meg igen :)) remélem ezek a patchek segitenek.....
  • Alexease
    Biztos hogy nem java. Csak a megoldas hasonlo, azert ez a neve.
  • Rosco
    nincs hozzá java class editor, ami visszafejtené, már vagy egy tucatot kipróbáltam :((
    szvsz nem biztos hogy java.
  • robotnyk
    java dolgok a class fileok.
    régen volt ilyen cracker team is
  • M@TriX
    Amúgy a .class fileokat mivel lehet editálni?
    Vagy milyen .class fájlok Java?
  • M@TriX
    Na sikerült elkapnom egy jó kis ütközést. ;)

• M@TriX
    ja meg persze a látótáv de gondolom ez logikus, de a látótávon felül ezért a World detail felel...
  • M@TriX
    A World Detail ezért a ludas ha maxon van akkor egyre messzebb rajzolódnak ki a dolgok... (Persze ez gépbe kerül)
  • Rosco
    a látótávod alacsony értéken van. Ezenkívül ha a LOD meg az ojjektumok :) is alacsony felbontásra vannak állítva, néha "elnyeli" a járműveket, és már csak akkor veszed észre őket 300-as tempónál, mikor bezúzod a kocsid orrát :))
  • malter
    vagy gyenge a géped,vagy kevés a virtuális memoria,vagy nincs pecselve sztem
  • Rosco
    Alexease!
    Ez még beleférhet a bug reportba? Vagyis az ATI kártyák picit jobb támogatása?
  • Rosco
    Csak összehozzuk... :))
    Akkor ATI-ra nem optimalizálták, az fix.
    És az is biztos, hogy az Audigy kell neki, mert nálam a hangok nem akadnak, sőt, a turbo - mint már írtam - süvít mint állat, qrva jó a hangja. De 3D hangzás bekapcsolásánál EAX-nak annyi, mint egy bambi. :(
  • Rosco
    Szerintem csak nem optimalizálták. Egyébként tweaker progikkal lehet próbálkozni, belőni az ATI-kat.

Nappal klasszul megy, hozza a 30 FPS-t, pedig a forgalom 50%-on, a texturák high-on, a látótáv 400 m van. Csak este bolondul meg a lámpáktól... :(
  • Ombika
    Az vettem eszre ,de ez bug vagy ninsc optimalizalva?
    Marmint ATI-ra gondoltam!!
  • I-NoVa
    Szerintem kispolszkival sem :).
  • malter
    hát én elég bátor vagyok autoval,de ezt a mutatványt nem nyomnám utánnad
  • I-NoVa
    Nanemá, ha én jövök le 80-al a hármashatárhegyről 80-al bringával legálisan, akkor idióta öngyilkos, ha valaki kocsival teszi ugyanezt, akkor már jó arc? :)
  • malter
    én inkább erre büszke lennék,igy kiváltál a szürke egerek közül
  • malter
    ahoz képest elég jo hogy ugy volt csak 1 pecs lessz:)))
  • I-NoVa
    Képes néhány live is, a platinum és az egyel alatta lévő széria. Nem véletlenül kerülnek az alap live többszörösébe, + a kiegészítőik.
  • Alexease
    Minden beerkezett Bugreport le van tesztelve, es el van jutattva az Invictushoz. Ettol a hettol ismet a SLRRR-rel foglalkoznak, talan jovoheten lesz mar egy beta teszt patch (2.1.9), es utana egy nagy, komplett, ami az osszeset tartalmazza (2.2.0).
  • Rosco
    tudnak róla. náha olvassák, meg vannak szorgos emberkék, akik gyűjtögetik és elküldik. az eddigi peccseknél is sokat segítettek.
  • Rosco
    Ha SB van fent, és telepítettél hozzá saját SB drivert (nem Windows p'n'p szarság) akkor az SB-n szólal meg.
    Páran állítják, hogy már az SB Live! is képes a hardware-es gyorsításra a CPU igénybevétele nélkül, mások szerint ez csak az Audigy szériától van így.

Mióta Audigy (1-es széria) van a gépemben 10 FPS-sel jobban megy a játék.
    Az bizti, hogy ATI kártyánál a város éjszakai fényei lassítják a játékot.
  • Ombika
    Tiltsd le biosban es akkor nem lesz gaz!!!!!!!1
  • Rosco
    ...és egy saját procis hangkártya. Változatlanul állítom, hogy az dob a legtöbbet rajta!

A Fraps99 nem bizergálja a játékot, de a Fraps2000DEMO-tól leesik az FPS 8-9 (!!!) alá az első movie rögzítése után. Mitől lehet???
  • Alexease
    Az osszes patch-et tedd fel. A Texture maradhat maxon, de az Object Detail es a LOD az 50%, a latotavolsag 200m, gyalogosok kikapcs, forgalom kb 20-30%.
  • Carlos
    warezcenter
  • Carlos
    Hát ejnye!
  • Carlos
    warezcenter, ott van 200Ft.
  • M@TriX
    Méltó lettem a Street Legal topichoz. Begyűjtöttem életem első gyorshajtását. (Persze erre nem vagyok büszke, csak valahol ki kell öntenem a lelkem. ;)) A mamám mindig mondta, hogy ne a Need for Speed-ből tanuljak vezetni. ;)
    Pedig eddig patyolat volt az előéletem, mostmár "priuszos" vagyok. ;) Sajna....
  • M@TriX
    mondjam azt, hogy ne ide? ;)
    Amúgy az egy nagy rakás.... nem méltó a filmhez, de persze saját felelősségre beszerezheted.