46061
.
  • Ombika
    HAt az edes keves ne lepodj meg ha elvernek! :)
    Amugy vegyel methanol injection fuelt es lodd be azzal sokkal jobb lesz autot!!!
  • Ombika
    110-es golfal attol fugg hany loeros !?
    MEg van e benne central differentialt mert a nelkul szart se er!!
    Ejszaka csak adott helyen a terkepen keresd meg a zold szinu zaszlo helyet es ott kell versenyezni majd rajossz! :)
  • Alexease
    Feltoltottem 5 kepet a MONSTER GARAGE-bol, ha valakit esetleg erdekelne;))
    Itt megnezhetitek: Monster Garage Topic
  • Alexease
    Az hhogy mennyi penzben fogadnak az a presztizsedtol, a kihivoktol es a szerencsetol is fugg;)
    Lehet "kis" penzbol is javitgatni es fejlesztgetni. Szo szerint szerelgetni kell, ha lehet alkatresznkent vegig nezni, melyik mennyire kopott. Mindig, csak a legfontosabbat kell javitani. Sokmindent, nem is lehet teljesen ujja varazsolni, folyamatosan kopik (teljesen jo). Van amit ugy erdemes tervezgetni, hogy kesobb ugy is cserelve lesz egy masikra, vagyis nem erdemes nagy penzeket a javitasra kolteni. Stb. A lenyeg, hogy vigyazzni az autora - pl. nem tul porgetni - es a "javitas minden" gombot elfelejteni.;))
  • M@TriX
    nem kell rongyáverni a kocsit. ;)
  • M@TriX
    Hmm, ez is fincsi. ;)

• M@TriX
    Készül mg1 finom dolog:

• M@TriX
    Találtam egy-két finomságot...
    ha nem jelennének meg a képek, akkor lovaglás iDe

• M@TriX
    én mostanában azzal szórakozom, hogy maradok a realitás talaján, és 200LE alatti kocsikat próbálok összerakni, néha nehezebb, mint a 400 felettieket. ;)
    Most sikerült egy 239LE-s V8-as CAMARO-t összeraknom.
    Belső nézetben most ezzel gizdázok a városba, persze a hang is lecserélve. Király ahogy brummog ez a gép, de raktam bele nitrót, ugyanis 130-ig alig bír felgyorsulni. ;) Aztán ha zseruk vannak ajánlatos lelépni. ;)
  • M@TriX
    lehet összerakni 800 feletti LE-s autót, nekem a saját rekordom egy 900LE-s V8. Szóval ezt tudom mondani, hogy átírás buherálás nélkül, simán beállításokkal és alkatrészkeveréssel elő lehet állítani...
  • M@TriX
    rakj egy 820LE-s motor egy VolksWagen Golf-ba. Szerinted van olyan kerék ami bírni fogja?
  • M@TriX
    ezt én is tapasztaltamn és screenshotolva elküldtem az INvictus-nak, és vissza is írtak, hogy vet5ték az adást és köszönték a reportot. De mivel pont az 1.8-as patch körül küldtem el így már ebbe nem tudták belerakni a javítást. Az 1.9-esben vagy a véglegesben benne lesz...
  • bfg900
    Azért msot midnenn rosszindulatot félretéve: bírom azokat az embereket, akik kérdeznek valamit, majd meghagyják az emiljüket, hogy oda kérik...
  • Rosco
    Alexease: bekerült a bugreportba végül a gyalogosok "szétesése"? Mind ATI mind GeF kártyákon előfordult.
  • Alexease
    De latom friss szamitogepes is vagy?! A CAPSLOCK-ot, a billentyuzet baloldalan talaod

Amugy az a sok nitros cucc, 2 motor stb. az nem hivatalos, script tuning. Semmi ertelme.
  • Rosco
    RPM nem pedig KPH, nézd meg jobban.
  • Gugger
    Ha a játék végre játszhatóvá válik a sok patch után vagy kiadnak egy jó verziót akkor valaki dobjon majd meg egy privát üzivel! köszi!
  • M@TriX
    nem , de vegyél egy akármilyen kormány (én egy fabetétes korményt) és rakd bele. És kész is...
  • Gyiik
    focus nem lenne rossz, de valahogy megse...nalam csontfeketek az ulsesek, es hat ja, az eredeti kormany a motorhaz felett lebeg...meg nehany alkatresz se ugy csatlakozik, ahogy kene
  • Rosco
    Aha, ezek a csatik vannak rajta:
    - audiokimenet ( analóg sztereó jelet vagy digitális többcsatornás AC3 jelet ad )
    - sztereó vonalbemenet ( line in )
    - mikrofonbemenet
    - 2 db analóg, sztereó kimenet
    - FireWire-csatlakozó
  • Ombika
    MAr postan van! :)
    8 ropit megert!!!
    Firewares vagy az van mindegyiken?
  • Rosco
    Ne légy pesszimista :-))
    Na bevált az Audigy?
  • Ombika
    MAjd a patch segit de ugyis lesznek utana ujabb bugok! :(
  • Rosco
    jah, ezt én is észrevettem!
  • Gyiik
    radeon 8500le 128 mega 512 ram 2g celeron
  • Gyiik
    2.18as peccsnel, fullos reszletesseg mellett nalatok sem jelennek meg a kereknyomok?
  • M@TriX
    Ja elfelejettem mondani a megemlítendő autók között a Subaru-t ami ugyancsak nagyon jól sikerült... fennt is van a gépemen...
  • M@TriX
    Na úgy tűnik másnak is zavarta a szemét a belső tér. Készül a Subaru-hoz is egy jó kis belső:

• Tikal #27995
    hangokat melyiket toltsem le vagy mi a modja hogy jobb hang legyen?
  • M@TriX
    a Camaro-t el ne felejtsd, mert nagyon profi lett...Na nem is bírom magamban tartani. Nézzétek csak. ;)
    Belül krómfelíratok vannak, nem csak textúra!

• I-NoVa
    A patchig uninstalltam, aztán bugreport, a végső patch után meg addig várok, amíg meg nem lesz a 2.5-ös barton, és végre full grafikán élvezhetem :). Aztán jöhet a camaro, meg a többi szépség.
  • M@TriX
    Na nézegettem az SLRR-hez készített kocsikat. A Camaro nagyon profi lett, a belső nézete is nagyon tuti, krómozott keretek, kárpitozás, stb. Aki szeret belső nézetben játszani annak kötelező darab.
    A Ford Focus is nekem bejött minden OK vele.

Megjött a kormányom és most belső nézettel szórakozok. Nagyon király A Camaro-val "fejnézetben" nagyon ott van a gém...
  • M@TriX
    ok, nem töltődött be a logód akkor még. ;)
    Azt hittem az SL-ről írtad, az NFSről írva viszont igazad van, ott tényleg úgy működik.
  • I-NoVa
    Kevered, az NFS-ről írtam ezt.
  • 12346
    má elhangzott mér nem az igazi a gém. ha már hangnál tartunk, nekem a v8 nem tetszett nagyon, de szerencsére lehet tőtteni normális hangot. az zsírabb
  • Tikal #27987
    persze okés, csak kurvára meglepodtem mikor elkezdett szaggatni... na mindegy... meg vhogy a hangok nem az igaziak :)
  • Tikal #27986
    dugo van!
  • Ombika
    Akkotr ne jatsz vele,ennyi!!!
  • Alexease
    Tukrozodes, vetett arnyek, fust, szikra van mint efekt. Es meg jo nehany dolog. Persze, nem annyira taknyos mint az NFS-ben. De itt szamolni kell egy csomo dolgot mint komoly fizika, tores, AI stb.

Magyarul, nem a grafika lassit be. De nem is a grafikatol lesz egy autos jatek jo.
  • Tikal #27983
    ööö, hát ez a játék sem egy grafikai csoda, de itt még csili vili sincs és mégis szaggat, egyetlen spec effekt a lens flare :)