46061
.
-
Redfox #28081 Ez jó, próbáld ki a mentőatutót.:P -
Lesznek itt uj autok:)) Megneztem, mit is lehet kezdeni a MG autokkal, es eleg jo, egyet teszteltem is::))
-
Shockwave-hez mar van fizikai engine es 3D renderelo is:)) Multkor olyan 3D-s autos cuccot lattam, hogy szornyu:))
De a Havoc oldalan is vannak azt hiszem jo dolgok. -
Nem. Nem tudtam olyan autót összerakni, ami ne borulna föl a kanyarban. Mostmár nem foglakozok vele. Inkább a scripteket buherálom. -
Race of Championshipet vegignyomtatok mar? -
Shockwawe-hez képest színvonalas :). 5 percet megér. -
Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám, hogy mikor belépek a főmenübe, úgy van írva, hogy LOAD CAREER, de amikor rákattintok, akkor már LOAD CARRER. Nem tudom, észre vette-e már valaki. Patch 2.1.8-cal!
-
Ezt a kipufogóvéget csak úgy odacsaptam, hogy ki tudja próbálni.
-
Van, csak Einvagennél nem sűrűn van dupla kipufogó, csak egyszeres, én ennyit csináltam rajta. Ő nem nekem írta, hanem a konkurenciáról alkotott véleményének adott hangot. Legalábbis remélem. az oldalát meg megnéztem, és nem tetszett. Ennyi. -
most ti egymást gyepáljátok? ;)
Amúgy ez a kipufvég van alapban is a játékban vagy csak nagyon hasonlít? -
Megnéztem az oldalad. Tök jó, csak nem tudom, h mi. Szal ezért felesleges oldalt nyitni. Mert mondjuk, ha a Java-t vagy a php-t nagyon vágnád, még megérteném, de ezért tényleg. -
grr!!!
szar -
Egyébként erről lenne szó, csak a kipufogót nézzétek, a többit ne!
-
Szóval sehol senki. Ha ma nem jönnék többet, mondjátok meg neki, hogy írjon ide: [email protected]
HI ALL! -
Na, akkor mégegyszer! 
ZoyDes-nek üzenném, hogy mostmár teljesen készen van a kipufogója, és kérném, hogy adjon egy e-mail címet, amire elküldhetem!!! Ennyi! -
Köszike :))
Most néztem, hogy elvileg a 2.4 GHZ-et is elbírja, 58 fokon. Lehet kipróbálom otthon :)) -
Sl konkurrencia :) -
SEmmi gaz mindenki ennyin hajtja!!!!!!!!!!
Az jo hofok!! -
OFF
Bocs, hogy itt írok, de a Fórumkeresővel nem találtam semmit.
Tegnap - felbuzdulva egy német tuning cikken - átállítottam az AMD 2500 -am FSB-jét 200 MHZ-re és azóta 2.2 Ghz-en megy, a progik pedig 3200+ -ként ismerik fel. A hőmérséklet stabil 47-49 C.
Kérdésem: okozhat-e károsodást a procinak, vagy ezek szerint simán elbírja?
Előre is kösz, és mégegyszer bocs az OFF-ért!
/OFF -
Tud valaki németűl???? Ha igen segítsen nekem egy picit Plíz!!!
Köszönöm!
-
Reggelt uraim!!
-
meglestem ezt a grafikus versenyes balhét. ebből is látszik, hogy a sl-nél nem az invictussal van a baj... csak a sok csicskának nehéz ezt felfogni -
;) jaja -
Teligumi es felfuggesztes;) Vagy a Bp-i belvarosba, az uthibakhoz;))) -
Egy kis érdekesség. ;)
Nekem tetszik..
-
"Ha" szükség lesz rá...
lol :) -
Ez tetszik, csak sajna előre látom, hogy rengeteget látom viszont... -
LoL, alaphelyzetben tényleg ez a helyzet Mozilla 1.5-el :)))
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy ugye IE-ben ott, ahol a Mozilla ezt teszi, ott üres lap van, a tetjén a hírválasztóval. Mozillával is tökéletesen működik a hírválasztó, és utána már minden okés :)
-

Ezt mostalaltam es tetszik:)) Bar regebben mar lattam, de elfelejtettem lementeni:)) Ha szukseg lesz ra, itt a link: http://slc.hsw.hu/temp/olvass.gif -
Ja ugy mar igen:)
Bar nem tudom milyen a Mozilla modemmel, de az Explorer-rel, modemmel, nem igazan tudtam megnezni szinte semmit mostanaban, az igaz:)))
De lehet, hogy azert gyors a Mozilla, mert pl. ennel az esetnel, letolti a legfrissebb hirt, es azt tezi mindenhova;DDDDDDDDD -
Haggyámá, kb 2x gyorsabb mindenre az explorernél. Modemmel ez elég feltűnő :). -
Dobd ki a Mozilladat:)) -
Gratulálok :). Nagyon fontos hír lehet, ha az invictus.hu-n mozilla alatt az összes hír erről szól, csak különböző címmel :). -
ZoyDes!! Nemsokára kész a kipufogód! A hétvégére max.-ra, csak mostanában nincs időm hónapokat hiányoztam suliból, most meg pótolhatok, mint vadállat, és még csak 6 témazáróval vagyok lemaradva. De nem sajnáltatásképpen írtam. Szóval ha adsz egy e-mail címet, akkor hamarosan leküldöm. Csáó -
Ezt mar regen eszrevettem en is!! :( -
Ja amúgy találtam egy király bugot, Indítsatok el egy versenyt (Pl.: Quick Race), majd amikor az egyik autó nyer és elindul a lassítás akkor lépjetek ki a főmenübe, majd indítsatok egy újabb versenyt vagy menjetek ki a városba, stb.... ;) Be van lassulva az egész, azaz a verseny végi lassító effekt benne marad a memóriában vagy hol. ;) Remélem érthető volt.
Persze ezt annyira nem tekintettem bugnak, mert tök jó shotokat tudtam készíteni. ;)
-
Gratula nekik, éppen ideje volt egy pozitív elismerésnek... -
[...] Az Invictus grafikusa nyert a Motor Trend International Design Contest-en (Motor Trend Nemzetközi Design Verseny)
Sass Viktor, az Invictus egyik grafikusa, a Street Legal sorozat számos autójának készítõje nyerte a Motor Trend International Design Contest-et a California International Auto Show-n. [...]
Tovabbi infok, kepek, az Invictus oldalan, a Kiemelt hireknel: Invictus -
"Gyari" hibasak, a kovetkezo patchben javitva lesznek. Amugy kapcsold ki oket, feleslegesek, csak lasssitanak. Nem toluk kell erdeklodni, az az elso reszben volt. Itt kozvetlenul az autokra kell radudalni, a terkepen a megfelelo szinnel jeloli oket. -
Ivictusnak irtatok a hibakat,hogy neha auto eltunnek stb?