46061
.
  • Ombika
    Vki kerte V8 blokk leiras:!
    V8 1 kep
    V8 2 kep
    V8 3 kep
    V8 4 kep
    V8 5 kep

REmelem muxik es hasznad veszed!!
  • Alexease
  • Alexease
    Amugy nem a helyesirason van a hangsuly, ez nem dolgozat, vagy lecke:)) En is bena vagyok, es sokszor elgepelek.

A lenyeg, hogy irasban - foleg egy forumban, ahol roviden, tomoren kell(-ene) - velemenyt mondani valamirol, kicsit bonyolultabb, mint elobeszedben:)) Es ha ez az iras, teljesen tagolatlan, akkor meg ha jok is letek volna a gondolatok, otletek, nem sokat er, mert kihamozhatatlan:))
  • Alexease
  • Alexease
    Most nem kotekedni akarok, de irni sem nagyon tudsz, vagy nem akarsz:))) Haroszror olvastam el amit irtal, de nagyon zagyva:)) Valami nagy kezdobetut, veszot, pontot, mondat reszeket, tagoltasagot stb. kellene hasznalni, mert igy teljesen kaosz:))

Es sajnos ez nem csak rad igaz:(( Egyre tobben vannak, akik abszolut nem tudnak irni, fogalmazni, vagy egyszeruen szarna az egeszre.

Nem vagyok Magyar tanar, sot meg jo tanulo sem voltam regen:))) Csak gondolhatod, hogy hogyan allnak az emberek azokhoz, akik unreg-kent, egy ilyen es hasonlo "szovegtombbel" allnak elo:)))
  • Alexease
    En csak azt "velemenyeztem", hogy 1 perc utan torolted:))

Ez logikai jatek (hivatalosan strategia/puzzle), szerintem
    jo az a csavaros megoldas. Ha jobban belegondolunk, ez fert bele az idobe, 3D-ben bonyi es problemas lenne a csavarozgatas (emlekezve, a "celozd meg a rugot az SLRR-ben"-re :-) ), es raadasul, nem is ez a legfontosabb eleme a jateknak.
  • M@TriX
    1 perc alatt lehetz ez a vélemény, ezekre a játékokra több idő kell. ;)
  • Ombika
    FIgy o mar ezer eve itt van es vagja a temat es jatsszik is a jetekkal te kussolj ha ekkora tirpak vagy!!!!!
    Amugy meg isten a Garage games!!
  • Alexease
    Ennyit tudsz, meg talan meg a nevedet.
  • Ombika
    900 loerot hoztam ki ,mondom turelem es felrakom!!
    Kiraly az uj auto! :D
  • M@TriX
    attól függ, mióta nem szagoltál bele a hírekbe, jelenleg a patch béta 1.8-nál tart, lesz még egy 1.9-es aztán ez az egész megjelenik egy nagy patchben és fine...
  • I-NoVa
    Nyamm.
  • M@TriX
    Kijött egy új kitt is:

Aki szereti a Dark Metalt vagy valami hasonlót, az megvadíthatja a verdáját. ;)

• M@TriX
    Majd csinálok shotto, nézzétek, kijött egy új Scoop: ;)

• Ombika
    Aszem par napja bemasoltam,hogy miket de lehet golf-rol irtam nezz vissza!!!!
  • Ombika
    Garazsbol tegyetek mar be kepet milyen autoitok vannak!!!
    THX
  • basta002
    Tényleg jó lenne már az újítás. Már a sajátjaimat is maguntam.
  • Ombika
    Linkelj be 1 kepet az autoidrol!!! THX
  • Ombika
    Jipiii mar varom az ujitasokat!
  • M@TriX
    nyomom én is. ;) elméletileg a hét elején jön az 1.9-es patch, ha jól láttam a kinti fórumokon...
  • Ombika
    Ekk ugylatom mar csak en nyomom(SLR) Monstar Garage mellett azaz en meg nem birtam letolteni! :(
  • Ombika
    Nekem 650 Le aszem!!
    A negykereshajtasuakbol mennyit tudtatok kihozni,mar csak az van hatra! :)
  • M@TriX
    JUJJJ, de ronda. ;)
  • basta002
    Attól függ, ki rakja össze. Nekem például nem sok jött ki.
  • Ombika
    HAt ez egy okadek jatek lesz! :)
    EinWagenbol mennyi a max amit ki lehet hozni?
  • Alexease
    Ez es hasonloak egy kategoriaban vannak elvileg a SLRR-rel (koltseg vetes, fejlesztesi ido, kiado), de a "minoseg" szerintem a beka segge. Egyeduli erenyuk lehet az SLRR-rel szemben esetleg, hogy nem bugosak es nem fagynak:( De azert egy SLRR engine, merfoldekkel osszetettebb, bonyolultabb stb. (bar, ez nem lehetne indok:-( ).
  • Alexease
    "Developed by GameMill (Big Rigs: Over The Road Racing, Total Pinball 25), Midnight Race Club is an upcoming budget street racing game featuring four unique cars and bikes, several tracks, and more. The game will be published by Activision Value in January 2004. We don't have any screens right now, but we'll try to find some as soon as possible :)"
  • Alexease
    MRC kepek
  • Alexease
    Nem a toressel van a gond:( Nincs is levedve. Csak a CD-t keri, de az normalis. Van a CD-n 3 audio track, gondolom, legyen mit keresni, de az is meg van.
    Szerintem a pop-up info tablak megjelenitesehez, valami "extra" megoldast hasznal, ami userenkent, gepenkent, rendszerenkent valtozhat. pl. hogy a hegesztesi pop-up fagyas, nalam 1024-ben nem jott elo, az is jelent valamit. A tobbi kiugras, az meg akkor van, ha jol lattam eddig, amikor 2 ablakot akarna megjeleniteni (egyszere jon meg egy aru a boltbol, es kozben csinalsz valamit, ki-be lepsz a katalogusbol stb.)
  • M@TriX
    gondolom nagyon béna lehet, de hol láttál képeket? :)
    Csakmert nem akarom elhinni, hogy ennyi nagy rakás... jön ki éjszakai futamjátékként.
  • 12346
    a midnájt rész klubról láttam képeket. nem fogom kipróbálni:)
  • M@TriX
    meg persze azért a neve is húzó. ;)Na de most megnézem majd a Monster Garage-ot, most csurog, most megnézem a RiP-et, hogy az is hibázik-e, vagy azt esetleg jól tördelték. ;)
  • Alexease
    Gondolom olyan mint a tobbi, beall sorba a tobbi koze;))) De meg nem lattam, vagyis barmi lehet.
    Amiota ki jott az SL (1), azota folyamatosan jonnek az ilyen ejszakai, meg utcai, gyorsulos autos gemek. Szepek, meg gyorsak, meg bugnelkuliek, de sajnos mint jatek, semmi ujat nem mutatnak, egyszeru hulladek:(
    Egyedul az NFS:U kaszalat rendesen, de az meg azert, mert anyira extra csicsara vettek, es extreme egyszerure, hogy sokan raharaptak:))
  • M@TriX
    Amúgy mit hallottál a Midnight Race Club (c) Game Mill-ről, most jelent meg lehet valami nagy bénaság, csak én nem találtam róla semmit...
  • M@TriX
    . ;) jaja
  • Alexease
    Vagyis lesz majd 7 uj auto, csak legyen aki tenyleg normalisan megcsinalja oket.
  • M@TriX
    szuper. ;) Erre voltam kíváncsi. ;)
  • Alexease
    Lattam mer olyat mas autonal is, de megy tovabb rendesen, csak ott hagya a garazsnal:))))))))))
  • Ombika
    Az uj patchnal nalatok elofordult "Golfnal",higy mikor elindultok nincs benne a motor,mert kiesik?
  • Alexease
    Mindegyik mukodne, csak at kell irogatni az osszes scriptet, meg rpk-t stb. Arra mar nincs idom;)) A lenyeg hogy tud mukodni, csak ossze kell rakni oket.