46061
.
-
Talán kérj meg valakit, hogy küldje el! -
blazini #28182 Hi!
Megvan a játék de az a baj hogy nincs hozzá crack. A cd-n meg nincs rajta. Valaki tudna mondani egy lelőhelyet?
THX!!! -
Megtaláltam a motorokhoz tartozó szöveget, nekikezdek lefordítani. Akkor majd én is összedobok ilyet... :D -
Nem tudom, valaki belinkelte-e ezt a képet már, de én csak most néztem meg igazán, és érdekes dolog ez egy 4 hengeres mocitól. Lehet, hogy rájöttek arra, amire én nem, hogy hogy lehet a két motor lóerejét összeadni. Na ebben segítsen nekem valaki...
-
Írtam neked privit. -
Akkor egy e-mail címet kérnék tőled! Ááá... Még nem tudom mit is kérjek érte. Gondolj csak bele, 10 perc veszett kárba az életemből...
-
Tudnal nekem segiteni egy felnit akarok atalakitani ,hogy ugy nezzen ki ,mint az en RH felnim? -
Eredetileg nincsen golfhoz dupla kipufogó, de én átírtam a golf scriptjét, így már lehet. Ha gondolod, és nagyon szépen megkérsz, elküldöm neked.
-
Hogy mennyi okos ember van. ;)
-
Csinaljak ahoz is a patchot mi! :) -
Ez alap!! :)) -
Azért ez LOL.
Cirka fél éve be se néztem a topikba. Nem érdekelt. Megvolt a véleményem a játékról.
Erre benézek véletlenül és mit látok????
"Mikor jön ki az új patch?
Jól jönne még egy kis javítás NEM? :)"
Mindig mondtam, hogy jó kis gém ez.... :-DDDDDDDD
-
Mikor jön ki az új patch?
Jól jönne még egy kis javítás NEM? :)
-
az u.n. 2.0 lesz a végleges ami tartalmazza az egészet... -
HAt azert nem csak jatekra gondoltal szerintem de hagyjuk1! 
-
Pedig a jatekra irtam.
Persze, az mas kerdes, hogy ket ertelmu a dolog, vagy ha fogalmakat kapcsolsz, akkor egyebb dolgok is ertelmet nyernek.:))) A sorok kozott is kell olvasni:D -
NEm ugy hangzott mintha jatekra irtad volna szog szot!!!
-
En az ember hozzaszolasat "minositettem", nem jellemeztem a valasztasat, sem mint embert:) Az NFS:U meg tenyleg egyszeru mint a szog, mert arra keszult. Nem hinnem hogy azzal baj lenne. -
én éppen ezért mondtam neki, hogy akkor játszon azzal. Így egy mondatban összefoglaltam, hogy mindenki különböző és más tetszik neki, és értékelem, hogy elmondta a véleményét és jó játékot kívánok neki.
Mindez egy mondatban: "ok, jó NFSU-zást.." ;)
-
Azért nem kéne átesni a ló túlsó oldalára. Én elhiszem, hogy ti nem szeretitek az arcade játékokat, de leugatni valakit azért, mert ő igen... Még ha bunkó lett volna, de nem votl az. Meg kellene érteni, hogy nincs objektíve jó játék, csak olyanok, amit Neked tetszenek. Azt te hívhatod jjó játéknak, de kijelenteni, hogy ez az Igaz szerintem elég durva hozzáállás. És én pl igenis szeretem pl a NFSHP2-t. Akkor msot én roszabb ember vagyok? Szép a grafikája, szórakoztató, kikapcsol. Nem ez a lényeget a játékoknak? -
Ez allat volt jol leugattad a birkat!! 
-
- Eloszor fontos a sorrend leszerelesnel: gumi, felni, fektarcsa, rugo, lengescsillapito, felfuggesztes. Osszerakasnal forditva:)
- A rugora es a lengescsillapitora kicsit mashova kell kattintani (sajnos):( probald az auto masik oldalarol, es kicsit feljebb es balra. Kis turelem jatek:( -
Latod, az NFS:U-t epp neked keszitettek:) Az irasi stiludodbol tekintve, neked az valo, mert egyszeru mint a szog. -
ok, jó NFSU-zást.. -
Nekem Logitech Formula Force GP-m van és nagyon állatul lehet irányítani, sokkal jobban, mint billről, komolyan.
Lentebb már írtam, hogy mostanában azzal szórakozok, hogy az új Camaro-val, belső nézetben a kormival kocsikázok a városban. Nagyon király... -
Logitech?! Nekem is az van, tökéletesen működik. Csak olyankor rángat a 2.1.8-as peccs után, ha az a hülye steering help be van kapcsolva. -
Ne egérrel katt, entert nyomj. Milyen kormány? Logitech-el lehetnek gondok. -
hammond #28146 Halló!
Most kaptam le a játékot installáltam, felpeccseltem rendben. A gond az, hogy nem tudom a controllert átállítani. Ha mondjuk az accelerate funkcióra nyomok egy egeret, akkor ugye elkezd villogni a kurzor, hogy nyomjak valamit, de semmire nem tűnik el a kurzor. se billentyűre, se kormányra, se joystickre, se gémpadra. Nem érzékel semmit. Igy azonban csak billentyűzettel játszható. Nem ezér vettem kormányt.... -
na, ez itt igazi geciseg, tessek megfigyelni a ket idot, es a vegeredmenyt (vegig fejfej mellett nyomtam yottaval a kamion ellen)
-
látom megkaptad a választ. ;) -
en magyarral nyomom, de a budos eletben nem hasznalok ekezeteket, csak ha nagyon fontos, vagy felreertheto dologorl van szo eheh -
-
Ha hiszed ha nem 5 eve angollal nyomom!!!! -
Köszke! Hálám üldözni fog... Azt ajánlom menekülj.
-
A kepen jobb klikk, Properties, Address:))))
http://amigos.homelinux.net/~don -
MATRIX! Szeretnék tőled kérni egy web-címet. Ahonnan az a két képet szedted. A kit-et meg a hardos rollbart. Kösz -
Na bocs. Ez a duplázás véletlen volt.
-
De tényleg! Ez a helyesírás téma jó poén. Mert néha idegesítő, ha valaki teljesen átláthatatlan dolgokat ír nagybetű, ékezet, írásjelek nélkül. Arra pedig nem gondolnék, hogy valakinek angol kiosztású billentyűzete lenne.
-
De tényleg! Ez a helyesírás téma jó poén. Mert néha idegesítő, ha valaki teljesen átláthatatlan dolgokat ír nagybetű, ékezet, írásjelek nélkül. Arra pedig nem gondolnék, hogy valakinek angol kiosztású billentyűzete lenne.
-
Jah mar latom neked kellett!!
Bar kicsit elrontja jatek izet ha masok szerint rakod osssze de te akartad!