46061
.
  • lokista12
    Neked hány lóerős az auto?nekem még az első részben 643000 lehet + - ezer lóerő...
  • Ombika
    Thanks!!

Lehet belole tobb meret is 18" 19 " :))
  • M@TriX
    hány LE-rős a járgányod?
  • basta002
    Csá! Ha valakinek kellene valamilyen szkriptet átírni, akkor szóljon nyugadtan! Nem nagyképűségből, csak unatkozok. Ombika felnijén pedig dolgozom...
  • TAB
    Hogy érted?Megnyerted a kocsit,vagy csak az első palit tudtad megverni?
  • Ombika
    Erdekes Rocban lenyomtam elsot de masodikat nemtudom! :(
  • TAB
    Ha a ROC-ra gondolsz a Championship alatt, akkor igen!
  • Alexease
    Ovatos gazadas, kormany hasznaltat (ha nincs, es bil.-lel nyomod, akkor probald a segitsegeket).
  • ZoeSector
    Hi! Uj forumolo lennék! Regota jatszok a Street Legal Redline-al de meg untam az autokat és hogy minden kanyarnal megporognek (pl.:Mc) hogyan lehet elerni hogy ne porogjenek meg és mivel???
    koszi
    udv:ZoeSector
  • basta002
    Egyébként hiába van bent két motor, nem növekszik semmit a hp. Először azt hittem, hogy én nem tudom megoldani, de olvastam egy angol fórumon, hogy másnak sem nagyon megy. De golfba nem nagyon érdemes, csak úgy hogy ha beállítod négykerék-, ill. elsőkerékmeghajtásúra, kicsit ülteted, plusz a keréktávolságot is megnöveled: hosszába, meg széltébe is. Persze ezt mind a szkriptben. Na alszok. Nem röhögni, fejlődésben lévő szervezetnek kell az alvás. Na csá
  • basta002
    Szóval...

A kipufogó egymagában
    Rengeteg nitró, felfelé nyíló ajtók, előre nyíló motorháztető_01
    Rengeteg nitró, felfelé nyíló ajtók, előre nyíló motorháztető_02
    Két motor

Ez mind saját tervezés és kivitel... (designed by basta)
  • basta002
    Ne lenne ennyire lassú a netem. Bár mit vár az ember egy a fővárostól 250 km-re eső kis falucskától. Talán örülhetek, hogy egyáltalán van egy 2,4 GHz-s gépem. Na mindjárt linkelem a képeket.
  • basta002
    Én már megcsináltam magamnak. Mindjárt berakom a képet.
  • Ombika
    A championshipet is?
  • TAB
    Én is végigvittem már egyszer,csak valahogy jobban fekszenek magyar nyelven a gamék...
  • Ombika
    Mar csak azt nem fogom fel,minek ehez magyarositas?
  • TAB
    Hali mindenkinek!
    Létezik magyarositás a gaméhez???
  • Ombika
    Ok ujra le kell mentenem majd kuldom!!
  • Ombika
    Egyertelmu fel orat birt a gep!! :)
  • basta002
    Annyit akarok mondani, hogy ha vannak a kipufogóval gondok, akkor szóljatok nyugodtan!! Megnézem újra.
  • basta002
    Ahhoz regisztrálnod kell.
  • basta002
    Ezzel én is mindig goondban vagyok, általában felvásárolom az összes autót, akkor sikerül. Általában. Legutóbb a Badge-t vettem meg, úgyhogy most van vagy 15 autóm megint. Adhatom el őket. Letöltöttem a Yottát.
  • Gyiik
    toyota supra a Yotta nevu
  • basta002
    Ja!!! Megvan. Valaki elküldené nekem az eredeti akksi-textúrákat? Mert én kicseréltem az AEM-es csőre, csak nem nagyon illik a 6 ill. 8 hengeres motorba...
  • basta002
    Szétküldtem a maileket. Lenne több kérdésem! 1.: Azt tudom, hogy Suprát a street-legal.tk-ról tudok szedni, csak nem tudom, milyen néven. 2.: Mikor fog megjelenni az új patch? 3.: Elfelejtettem, mert öcsém magyarázott... :(
  • Alexease
    Remelem a szantofoldon akarsz vele poenkodni, es nem a varosban, a kozlekedesben
  • Alexease
    - Az nem a fizikanak mond ellent, hanem az autoalkatreszek nincsen egymashoz kepest utkozes vizsgalatuk. Bar lehetne, az engine tudja, de hat meg gep nincs hozza:))
    - A langcsovat az AV "festette" oda, marketing celokbol:(( Bar nem szep dolog, de amcsiban hatasos;)
  • Ombika
    HAt egy Supranal ez nem meglepo ,hogy jon ki langcsova!
    Ma vettem egy ladat(poenkodni) es mikor karbit allitgattuk egy gazfroccs es atom lang jott ki ,fel is vettuk kameraval BRUTAL!!!!
    :)
  • basta002
    Annyira lennék kíváncsi, hogy ti láttatok-e valaha ilyet a játékban??? Én nem sűrűn látok lángcsóvát kijönni a kipufogómból. Ez olyan NFSU-os téma.

• basta002
    És ezen is mi olyan érdekes???

• basta002
    A www.street-leag.tk-n találtam a következő címmel. Golf Extreme. Nem értem, miért olyan xtreme. Ha valaki ért hozzá, kb. 20 perces munka az egész. Én is megcsináltam magamnak. Legnehezebb az előre nyíló motorháztető volt. Ott kellett sokat kísérletezni az elfordulással. Kár, hogy nem csináltam shotot, elég érdekes dolgokat is láttam akkor. Olyanokat, ami a fizika törvényeinek igencsak ellentmond. Pl.: rákattintok a motorháztetőre, és az egyszerűen leesik a motortérbe...

• basta002
    Hááát... Nem is tudom! :DD
  • Ombika
    Egy kis tores nekem is!! :)

• Ombika
    Ne is haragudj de egy Hauler-be akkor szerinted milyen motor van? :)
    MAugy fennt volt de te nem szedted le idoben es most egy lada kep jon be ugye?
  • M@TriX
    hmmm, majd megnézem, jól hangzik..
  • Gyiik
    csinaltam jo kis balesetfotot:D

• Alexease
    "Street Legal Racing Redline - Activision US (PC-CD ROM)
    Kiadás dátuma: késõ Q2 2003, Európai megjelenés dátuma: Q4 2003

A sikeres Street Legal folytatása, éjszakai versenyekkel és sok érdekes tulajdonsággal.

Harmadik helyezés a GameSpot-on "Driving" kategóriában, olyan nagy neveket lekörözve mint Need For Speed: Porsche Unleashed, Need For Speed: Hot Pursuit 2 és Colin McRae Rally 3
    GameSpot Online (Dec 2003)"
  • Ombika
    Irtam privit!!!
  • M@TriX
    tudtommal nem készült még hozzá...
  • basta002
    ZoyDes! Örülök, hogy egy hallok vmit felőled. Emlékszel? Azt mondtad, hogy érdekelne a dupla kipufogó Einvagenhez. Na készen van. Már 2 hete. Adj egy e-mail címet, és elküldöm neked!