46061
.
  • Crul
    Hi All!
    Help me valaki pls... Miután a harmadik garázsban is első vagyok utána már csak a ROC-on lehet továbmenni? Mivel ott meg akármilyen kocsival megyek elvérzek.
    THX!
  • winamp
    Neked nem tetszik, nekem tetszik és kész... Jópár embernél láttam már ezt a megoldást és nekem tetszett.
  • 12346
    nem, csak nem szeretem az értelmetlen hülyeségeket. anno csak használhatóságra törekedtem, pl nem csináztam 800 lovas duhent, mer az úgyse megy sehova, csak a gumi kopik. aztán mikor ezeket meguntam, akkor kezdtem némileg a külsőre adni. most már csak néha gémelek vele.
    mellesleg 2 mocival szvsz még nem lesz se szebb, se gizdább:)
  • winamp
  • winamp
    Mert én golf buzi vagyok és ha már a golfom tuningolom nézzen ki faszán! Vagy te csak a LE-re mész?
  • 12346
    minek az a dupla motor, ha úgyse lesz jobb semmi tőle?
    OFF
    melelsleg ezekről nem tud vki vmit?
    - Jeep 4x4 GAME SERIES
    - Experience Chrysler Gaming (c) Chrysler
    kivi lennék rájuk, de úgy látszik sok a beteg ember és csili-vili robotos meg szörnyes hülyeségere lövöldöznek, mert se dc-n se semmilyen oldalon forumon nem találtam semmit
    ON
  • winamp
    Hi! Nekem a dupla motoros golf lett rendelve! :))) Köszi! [email protected]
  • basta002
    Helló mindenki! Gyorsan írok, hogy el tudjam küldeni, mert mostanában nem jó Békés megyében a net. Készen vagyok minden script-tel. Baiern + STLRR cuccaival. E-mail címet küldjetek még 1X lécc. Csá
  • M@TriX
    gondolom a "sima" V8 leszb benne, ha befejezik.
    Remélem meg lesz.
    A Camaro is ütős, de ezzel is mennék pár kört. ;)
    Állat lenne..
  • Ombika
    KELL KELL KELL KELL KELL!! :)
  • ZoyDes
    Ezzel az a bibi, hogy az SLRR-ben nincs iylen motor
  • M@TriX
    Láttátok mi készül? Fincsi lesz ha meglesz...

Dodge Viper GTS Coupe

• ZoyDes
    ezeket már láttam..nincs valami új? mondjuk ha valaki látta volna valahol az SL1 Remo-jának SLRR-es változatát az szólhatna! Köszi!
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    Itt nézzetek körül van 1-2 car+minden!
    SL2
  • ZoyDes
    Mikor jelenik meg az új patch????? Valaki, valamit tud róla????????????????? Ja, és a bugreportokra odafigyelnek? Köszi!
  • ZoyDes
    Ha 4hengeres kocsid van (kivéve a Golf), akkor a Faktung Group Tran6-ot érdemes használni. Ha pedig 6hengeresed, akkor meg az Emer MotorSport GT2-est. A V8-ashoz sajna 2.1.8ban nincs olyan váltó amit a finetuning-gal tudnál mahinálni. A golfhoz nem tudom melyik az a váltó, lehet hogy ahoz sincs.
  • smisa
    Hi ZoyDes!

abban tudnál segíteni hogy melyek azok az utok v. váltók amelyek állíthatoak.

Üdv
  • ZoyDes
    Elírás áldozata vagy. www.warezcenter.cjb.hu
    Ez egy sms-ftp, csak kimaradt a "t" betű valakinél :)
  • streeter
    warezcener.cjb.hu

Ez az oldal sajna nem megy mert azt mondja nincs fent a szerver vagy mi. DC++-om sajna nem megy. Valaki nem tud még esetleg címet??

Egy külön nem teljesen idevágó kérdés.
    http://kep.tar.hu/tiba/index.phtml?aid=27576673&pid=2876243&fullsize=1 ezen a képen alol az asztalon kint van a Leállítás gomb. Az érdekelne engem hogy XP-nél hogy lehet ezt kirakni asztalra?
  • MaSzKa kitiltva
  • ZoyDes
    ha betettél egy új verdát, akkor érdemes egy új karriert kezdeni, hogy használja is a program. Persze attól is függ, hogy csak felülírsz valamilyen régi, alap kocsit, vagy egy teljesen új verdát másolsz a játékba.
  • ZoyDes
    Próbálj egy olyan kocsit összereakni, aminek te tudod beállítani a váltóáttéteket, és akkor menni fog. Persze érdemes alaposan tesztelni a tesztpályán (save car, aztán azt gyepáld, így a karrierben nem megy el sok pénz) Amúgy a piros garázsban az ellenfelek folyamatosan nitróznak az éjjszakai versenyen.
  • FPS Man
    Hyhy. Ha uj autot rakok a játékba akkor az kicserél egy már meglévo verdát vagy pedig uj ként jelenik meg?
  • smisa
    Hi all!

még mindig van egy kis gáz pls help,
    a tény állás:

a piros kluban a 9. vagyok (eddig golf-al) de sajnos tovább nem megy (legalábbis ezzel az autóval), vettem már mindent (MC GT-B,Baiern CS,SD Extra 750,RC300) de semmi se jobb mint a golf, pedig már probáltam mindent még a 295-s gumikat is :). Lehet hogy az a baj hogy bill. használok (a gáz adás miatt) mivel a rajtnál mindig ott maradok igaz a végére a golf majdnem megfogja, pedig ők is a SD-vel jön de csak az 500-al és a rajtnál elmegy de elég durván :((((
    pls help

Üdv
  • STLRR
    Nekem sehogy sem akar muxeni!
  • ZoyDes
    Akkor az van, hogy tovább jutottál a következő garázsba (ha eddig a zöld gariban voltál, akkor most a kékbe mehetsz) De elöbb az éjjszakai versenyen ki kell állnod a 20. rangú emberrel :)
  • M@TriX
    Nekem Logitech FFGP van és van Force méghozzá tök jó...
  • M@TriX
    éjszaki versenyzés, ha első vagy,. lesz előtted egy 20., az már a másik klubból van. Verd meg... (Vagy a futam előtt, vagy a futam után. ;))
  • winamp
    Ha a 20 versenyzőböl az 1. vagyok, akkor mit kell utána csinálnom? Kiirt valamit, amikor megvertem 1. helyezetü csávót, de nem vágom mi volt az. Valamit a zöld és a kék garázsról matyogott!
  • Alexease
    A CLASS file-okat nem lehet atirni SEMILYEN programmal normalisan!
    Amit at szoktak irni, azok a normal CFG kiterjesztesu ASCII TEXT file-ok. Azokat meg barmilyen ascii text editorral (pl. Notepad, EditPlus stb.)
  • ZoeSector
    Mijen editorral lehet atirni a scriptekt mert sima jegyzettombel nem lehet???
  • winamp
    dc++! Basta, irtam emailt! Olvasd el!
  • Alexease
    warezcener.cjb.hu
  • streeter
    Ehyre jobban kezd érdekelni a Street Legal Racing Line és az érdekelne hogy honnan tudnám leszedni esetlegesen. Valami warez oldal vagy hasonló kellene ahol fent van vagy ahonnan ti is le töltöttétek.
  • STLRR
    Nekem van egy MOMO racing kormanyom es sehogysem akar mukodni a force feedback a jatekban!!!!Tudna vki segiteni????Mar regebben is kerdeztem de nem valaszolt senki!