46061
.
-
Crul #28326 Hi All!
Help me valaki pls... Miután a harmadik garázsban is első vagyok utána már csak a ROC-on lehet továbmenni? Mivel ott meg akármilyen kocsival megyek elvérzek.
THX!
-
winamp #28325 Neked nem tetszik, nekem tetszik és kész... Jópár embernél láttam már ezt a megoldást és nekem tetszett.
-
nem, csak nem szeretem az értelmetlen hülyeségeket. anno csak használhatóságra törekedtem, pl nem csináztam 800 lovas duhent, mer az úgyse megy sehova, csak a gumi kopik. aztán mikor ezeket meguntam, akkor kezdtem némileg a külsőre adni. most már csak néha gémelek vele.
mellesleg 2 mocival szvsz még nem lesz se szebb, se gizdább:) -
winamp #28323
-
winamp #28322 Mert én golf buzi vagyok és ha már a golfom tuningolom nézzen ki faszán! Vagy te csak a LE-re mész?
-
minek az a dupla motor, ha úgyse lesz jobb semmi tőle?
OFF
melelsleg ezekről nem tud vki vmit?
- Jeep 4x4 GAME SERIES
- Experience Chrysler Gaming (c) Chrysler
kivi lennék rájuk, de úgy látszik sok a beteg ember és csili-vili robotos meg szörnyes hülyeségere lövöldöznek, mert se dc-n se semmilyen oldalon forumon nem találtam semmit
ON
-
winamp #28320 Hi! Nekem a dupla motoros golf lett rendelve! :))) Köszi! [email protected] -
Helló mindenki! Gyorsan írok, hogy el tudjam küldeni, mert mostanában nem jó Békés megyében a net. Készen vagyok minden script-tel. Baiern + STLRR cuccaival. E-mail címet küldjetek még 1X lécc. Csá -
gondolom a "sima" V8 leszb benne, ha befejezik.
Remélem meg lesz.
A Camaro is ütős, de ezzel is mennék pár kört. ;)
Állat lenne.. -
KELL KELL KELL KELL KELL!! :) -
ZoyDes #28316 Ezzel az a bibi, hogy az SLRR-ben nincs iylen motor
-
Láttátok mi készül? Fincsi lesz ha meglesz...
Dodge Viper GTS Coupe

-
ZoyDes #28314 ezeket már láttam..nincs valami új? mondjuk ha valaki látta volna valahol az SL1 Remo-jának SLRR-es változatát az szólhatna! Köszi!
-
-
-
-
-
-
Itt nézzetek körül van 1-2 car+minden!
SL2
-
ZoyDes #28307 Mikor jelenik meg az új patch????? Valaki, valamit tud róla????????????????? Ja, és a bugreportokra odafigyelnek? Köszi! -
ZoyDes #28306 Ha 4hengeres kocsid van (kivéve a Golf), akkor a Faktung Group Tran6-ot érdemes használni. Ha pedig 6hengeresed, akkor meg az Emer MotorSport GT2-est. A V8-ashoz sajna 2.1.8ban nincs olyan váltó amit a finetuning-gal tudnál mahinálni. A golfhoz nem tudom melyik az a váltó, lehet hogy ahoz sincs. -
smisa #28305 Hi ZoyDes!
abban tudnál segíteni hogy melyek azok az utok v. váltók amelyek állíthatoak.
Üdv -
ZoyDes #28304 Elírás áldozata vagy. www.warezcenter.cjb.hu
Ez egy sms-ftp, csak kimaradt a "t" betű valakinél :) -
warezcener.cjb.hu
Ez az oldal sajna nem megy mert azt mondja nincs fent a szerver vagy mi. DC++-om sajna nem megy. Valaki nem tud még esetleg címet??
Egy külön nem teljesen idevágó kérdés.
http://kep.tar.hu/tiba/index.phtml?aid=27576673&pid=2876243&fullsize=1 ezen a képen alol az asztalon kint van a Leállítás gomb. Az érdekelne engem hogy XP-nél hogy lehet ezt kirakni asztalra? -
-
ZoyDes #28301 ha betettél egy új verdát, akkor érdemes egy új karriert kezdeni, hogy használja is a program. Persze attól is függ, hogy csak felülírsz valamilyen régi, alap kocsit, vagy egy teljesen új verdát másolsz a játékba. -
ZoyDes #28300 Próbálj egy olyan kocsit összereakni, aminek te tudod beállítani a váltóáttéteket, és akkor menni fog. Persze érdemes alaposan tesztelni a tesztpályán (save car, aztán azt gyepáld, így a karrierben nem megy el sok pénz) Amúgy a piros garázsban az ellenfelek folyamatosan nitróznak az éjjszakai versenyen. -
FPS Man #28299 Hyhy. Ha uj autot rakok a játékba akkor az kicserél egy már meglévo verdát vagy pedig uj ként jelenik meg?
-
smisa #28298 Hi all!
még mindig van egy kis gáz pls help,
a tény állás:
a piros kluban a 9. vagyok (eddig golf-al) de sajnos tovább nem megy (legalábbis ezzel az autóval), vettem már mindent (MC GT-B,Baiern CS,SD Extra 750,RC300) de semmi se jobb mint a golf, pedig már probáltam mindent még a 295-s gumikat is :). Lehet hogy az a baj hogy bill. használok (a gáz adás miatt) mivel a rajtnál mindig ott maradok igaz a végére a golf majdnem megfogja, pedig ők is a SD-vel jön de csak az 500-al és a rajtnál elmegy de elég durván :((((
pls help
Üdv -
Nekem sehogy sem akar muxeni! -
ZoyDes #28296 Akkor az van, hogy tovább jutottál a következő garázsba (ha eddig a zöld gariban voltál, akkor most a kékbe mehetsz) De elöbb az éjjszakai versenyen ki kell állnod a 20. rangú emberrel :) -
Nekem Logitech FFGP van és van Force méghozzá tök jó... -
éjszaki versenyzés, ha első vagy,. lesz előtted egy 20., az már a másik klubból van. Verd meg... (Vagy a futam előtt, vagy a futam után. ;)) -
winamp #28293 Ha a 20 versenyzőböl az 1. vagyok, akkor mit kell utána csinálnom? Kiirt valamit, amikor megvertem 1. helyezetü csávót, de nem vágom mi volt az. Valamit a zöld és a kék garázsról matyogott!
-
A CLASS file-okat nem lehet atirni SEMILYEN programmal normalisan!
Amit at szoktak irni, azok a normal CFG kiterjesztesu ASCII TEXT file-ok. Azokat meg barmilyen ascii text editorral (pl. Notepad, EditPlus stb.) -
Mijen editorral lehet atirni a scriptekt mert sima jegyzettombel nem lehet??? -
winamp #28290 dc++! Basta, irtam emailt! Olvasd el!
-
warezcener.cjb.hu -
Ehyre jobban kezd érdekelni a Street Legal Racing Line és az érdekelne hogy honnan tudnám leszedni esetlegesen. Valami warez oldal vagy hasonló kellene ahol fent van vagy ahonnan ti is le töltöttétek. -
Nekem van egy MOMO racing kormanyom es sehogysem akar mukodni a force feedback a jatekban!!!!Tudna vki segiteni????Mar regebben is kerdeztem de nem valaszolt senki!