46061
.
-
Ezt láttátok már? Ez az olyan autó, ami nekem nagyon bejön. Nem nagy, és kemény, de mégis felhívja a figyelmet, és valahol iszonyú erőt sugároz. Ja és igen sportos. -
Ja. Kocka? -
Ja és Volvonk is volt. Az egy SÜTI autó. -
Békés? Arra sajna nem járok... :(
Tunning taxi? -
Nekem viszont a Golf csak a játékban tetszik. A valóságban megmaradnék a 206-os Peugeot-nál, a Corsa bizonyos típusai is bejönnek. Nagy autókat tekintva a Ford Galaxy (most olyan van faternak), és pl. a BMW 5 tetszik. A Ford Galaxy (TIPP!) taxi, úgyhogy a Békés megyében jártok, hívjátok nyugodtan. Ha valakit érdekel megadom a számát! -
Annyira nekem sem jönnek be a lekerekített formák, de a hondák nagyon szépek!
Amúgy meg kocka Volvo POWER!!! :) -
winamp #28440 Visszatérve arra, hogy mi olyan jó pl a Golfba, hát nekem nem tetszenek ezek a mindenhol "lekerekítet" autók a "felbaszott" segükkel!
A Golf szép! Nekem még ugymond a Wartburg is jobban tetszik ezeknél a Honda meg stb-nél, hogyha szépen megvan csinálva, bár Honda is csinál jó autókat!
-
Ha le tudod tölteni, megtennéd???
Nekem nincs DC-m!
A mélemre jöhet, letöltöm, és el is fér!
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!! -
Köszönöm, csekkolom.
A zelőadó bizti a space frog ?
Vagymi...? -
Nehogy osszevesszunk mar ilyen faszsagon!! :)
. -
ZoyDes #28436 Szerintem is -
Bazz tudom en is nah mind nem erted! Hagyjuk! :( -
Én rühellem az ilyan zajt, de a cimét megtippeltem, DC keres és lám: Space Frog - I feel your pain. -
Hat ebbol a "zenebol" 12 egy tucat:( Szerintem szerezz be barmi hasonlot:) Meg regen a Music Maker-rel csinaltam hasonlo szintu potyogeseket, pedig minimal kozom van a zenehez. -
ZoyDes #28432 uhh...szépen válogatott anyag
-
ISZONYÚAN BÜNTET EZ A KLIPP
Aki ismeri a zenét, az küldje el nekem az előadóját és a címét vagy az mp3-at a [email protected] -ra!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM! -
Nos, a MG patch a Activision-nél van átnézésen, csak rá kell bólintaniuk.
A SL patch-et pedig most csináljuk. -
ZoyDes #28429 Remélem így lesz. Ez egy nagyon jó játék, kár lenne érte. Főleg azért is, mert magyarok csinálják. Tehát, csak annyit tudok maondani, hogy nagyon várom akkor a patcheket. -
ZoyDes #28428 Pubika...vagyis Ombika...te is gondolkodhatnál mielött beírsz, vagy legaláb olvass vissza is! Az 2F2F semmi köze hozzá -
MAr nem azert de mi koze az Slr-nek a F2f-hez bazz?
Gondolkodj aztan irj!! :)
Mycso-nak meg azt uzenem havernak az van de hanyok a kinezetetol,attol meg jol megy a koporso nem arrol van szo,de mint irtam mar izlesek es pofonok!! -
Csak ketten tartjuk a frontot!
Hétfőn megyek... :) -
kitamas #28425 Természetesen nem tettük félre az SL-t sem, készül a patch hozzá. Ma adtuk le a MG patchet, szóval most egyszerre 3 projecten dolgoztunk :) -
-
Barátom... #28420 -
kitamas #28422 Igen, nagyon remélem, hogy egy nagyon alaposan letesztelt játék lesz mert a beleölt tartalom nagyon megérdemli majd.
:)
-
ZoyDes #28421 Na, akkor ennyit az Sl-ről.....
-
Azt Tamás elfelejtette mondani, hogy nyugalom, a SL és a MG pecsek is úton vannak. -
Hááát igen, azon már az én szorgos kezem munkája is látszani fog... -
kitamas #28418 És még nem láttátok, hogy milyen atomkirály új autóversenyzős játékot csinalunk!
Új 3D engine, mégjobb fizika, és ez alaposan le lesz tesztelve, nem fog sürgetni az AV! :)
Változatos járgányok, és szép új terepviszonyok.
Többet később, ha már publikus a project.
Kozák Tamás
Invictus
-
Ja, a japó szekerek nagyon komolyak. Iszonyú pörgősek!
Nagy álmom egy Crx vagy egy Civic.
Ha lesz zsém, tuti aszt veszek.
Ha megnyerem a lottót, akkor meg Del Sol. Tunning offkósz! -
Valószínűleg még nem volt Hondád, és nem is ültél még bennük.Elég kemények/pl:1.6 vti 160Le/. -
Az Emer=Skyline -
Ez így ebben a formában igaz! -
Ne feledd, ha aszongya az Activision, hogy most KELL kiadni a játékot, akkor ki KELL adni!
Függetlenül attól, hogy hol is tart. Asztán meg csinálhatjuk a pecseket... -
A fizikat es a jatekelmenyt ne keverd ossze. Az SLRR-ben levo Invictus fizikai engine, porra alazza a megjelent autos jatekok 95%-at!!!
Mar a Terep2-ben is komolyabb fizikai szamitasok voltak, mint a Colin3-ban vagy a TRD-ben. -
ZoyDes #28411 Szerintem jelent már meg olyan aminek sokkal jobb fizikája volt. Például a STCC2. Próbáltad már a bajnokságot benne? Lehet, hogy az ellenfelek bizonyos pontok között mennek, de az irányítás, a kocsi-környezet viszonya, a hangok, a sebességérzet sokkal ütősebb. És most nem arról beszélek, hogy szaggatna, vagy szar lenne a játék, de az SLRR csak egy gyenge próbálkozás marad, ha az Invictus nem tesz valamit, amitől alapjaiban változik meg a játék. Mert szerintem nem az a megoldás, hogy kiadunk egy játékot, aztán majd talán 1 év múlva, már élvezhető lesz..de akkor sem biztos. És képzeld, én szeretem ezt a játékot, mert az alap ötlet hibátlan, és jó is lenne, de sajna agyoncsapják ezzel az állandó patch-várakozással. -
csak nem értem miért pont az eddigi legvalósághűbb játékot kellett felhozni ellenpédának, amikor szinte naponta jelennek meg gagyi árkád autós játékok.
Még szép, hogy eddig nem jelent meg nagyon állat autószimulátor, így minden eddig megjelelent játék valótlan. -
ZoyDes #28409 Sajna a hőnszeretett SLRR sem hibátlan.... -
ha az NFSU-t mondod azt megértem... így nem értek egyet. -
ZoyDes #28407 Szerintem igenis jó film. Én ha már moziba megyek (tömni az rohadék hamburgerzabálók zsebét) akkor ilyen filmet nézek inkább meg. A Tolvajtempó is jó, csak kevés benne az autós jelenet, inkább a lópás van kikerekítve. De ha már azt vesszük, hogy kamu a 2F2F, akkor minek játszol az SLRR-el? Ennyi.