46061
.
  • Alexease

• Carlos
    Szerintem nem fogod Te megrendelni, de nemtudok arról, hogy lenne német/francia dobozterv.
  • Tibre
    de ugye nem úgy van,hogyha németből rendelem akkor német nyelvvel meg dobozzal kapom?
  • Carlos
    Nem.
    Mo-on tudtommal egyáltalán nem kapni. Asszem csak Németo-ban Franciao-ban és Angliában kapható, hála az Activision-nek... :(
    Mostmár jó a sorrend... :)
  • Tibre
    jah így könnyü ;)
    egyébként most tényleg,ha beakarom szerezni Magyaroszágon ezeket a játékokat akkor csak nálatok lehetséges ez?
  • Carlos
    Jé, rossz a sorrend!!!
    Cserélem a képet!
  • Carlos
    hm?
  • Carlos
    Hát, aki az Invictusnál dolgozik, az kap ajándékokat, meg mindenfélét (törülköző, kávésbögre, toll, mobiltartó, póló meg ilyenek)
  • Tibre
    és neked honnan van meg?
  • M@TriX
    ;)
  • Carlos
    Az ágyamról!
  • Tibre
    nem rossz :)
    honnan van a kép?
  • Carlos
  • Carlos
    Tudtommal nem...
  • Tibre
    Lehet itthon kapni eredetiben?
  • basta002
    Az én kis falucskámban senki. Pedig azért eléggé elterjesztetük. Kb.: 10 embernek lehet meg. És Békéscsabán sem nagyon ismerik. De oda is vittem 3 CD-t.
  • basta002
    Ja, és nagyon gyenge a nick képed...
  • Carlos
    Amúgy emberek játszik itt valaki eredeti cd-vel?
  • basta002
    Mert régebben te is biztos Mortal Kombat és Duke3D őrült voltál.
  • janos666 #28547
    Ó ez se rossz játék, miért nem vagyok én képes 2 percnél tovább játszani vele?
  • basta002
    SLRacing a CD neve

Én is írtam már rossz névvel CD-t. Szóval csak ezt a nevet fogadja el.
  • Carlos
    Amúgy ez a beta még iszonyú bugos.
    Legalábbis nagyon. Rengeteg hiba maradt még benne.
    Úgyhogy szerintem ha kijön a végleges akkor ezt dobjátok ki.
    Amúgy a csít ugyanúgy bennelesz, csak a gomb lesz kiszedve... :)
    Azt azért raktuk bele, hogy ne kelljen beirogatni.
    Lusta vagyok pecsápolni ugyanis. Így egyszerűbb... :)
  • Carlos
    Ehehehehe...
    Az bennemaradt? Gáz... :)
    Kíváncsi lennék, hogy még mi... :)
  • Tibre
    ok,közbe megtaláltam a street legal catalog-ot :)
  • Tibre
    vki tudna segíteni,hogy honnan tudnám leszedni az összes patchet a játékhoz?
    illetve akármilyen autót lehet benne csinálni?
  • mycso
    Ja amúgy nekem megvan a Supra, az eleje elég csúnyácska, ha kell írj hova./1.3M zip/
  • mycso
    Mi a cd neve? Xp-nél csinálta, hogy amikor kiírtam nem az eredeti cd nevet adtam meg, így indításkor nem bootolható.
    Lehet hogy v.mi ilyesmi van ezzel is. Nekem kéri a cd-t hiába van bent!
  • basta002
    És láttátok már a CHEAT gombot? Elég komoly. Egyébként ezekkel az új cuccokkal szerintem tök érdemes újrakezdeni a játékot. Az lett volna jó, ha már alapból így adják ki a game-et. Őőőő... izéééé.... mi az a debug-os gomb a főmenüben?? Asszem DEBUG COMPILE ALL. vagy valami ilyesmi.
  • M@TriX
    ez az egyből átrakott Yotta nem?
  • basta002
    Jaaaa. Ez milyen kocsi? Megvan valakinek?
  • basta002
    Nekem is másolt CD-m van. De nem értem mit nem tudsz vele kapcsolatban. Én bemásolgattam a fájlokat, aztán bealáztam a cd-met, és már mentem is. Mennie kéne.
  • Carlos
    Emberek.
    A "nem hivatalos" cuccok (lenti merci és ilyesmik) kicsit instabillá teszik az amúgy sem stabil játékot.
    Ha valaki azzal keres meg minket, hogy fagyogat a játék (nemegyszer történt már ilyen) és ilyen külső cuccokat tesz be, akkor az könnyen attól lehet...
  • Carlos
    Hát igen.
    Elméletileg 26-án kell befejeznünk a végleges 2.19-et, de akkora gázok voltak pénteken, hogy még!
    Iszonyú dolgok jöttek elő, de remélem tartani tudjuk a 26--át!
  • mycso
    Én örülök, hogy mindenki örül, de nemtudná valaki megmondani, hogy ha másolt cd-m van és felraktam a 2.1.9-et akkor hogy lehet elindítani a gamet, mert már nagyon szeretnék én is örülni.
    Köszi.
  • streeter
    Na most az ilyeneket hova kell berakni? Mert nincs semmi readme és nem tom melyik mappába mnnek az ilyenel
  • streeter
    Ez az utolsó egy olyan megoldás ami azt segíti hogy ne kelljen a spray-vel foglalkozni. Így pár matricával jó szineket lehet csinálni és egyedi színeket is lehet kikeverni.
  • streeter
    Hát meg a gumi. Van valami kocsi ami valójába tudna menni 360 körül vagy kicsit felette de nincs még olyan gumi ami ezt a sebességet kibírná.
  • Gyiik
    embere valogatja...nekem igy nagyon bejon a kocsi mozgasa. Tenyleg erezheto a sulya, ahogy sodrodik a kanyarokban, es 300rol se all meg oldalazva 20 meteren belul. Szerintem most nagyon eltalaltak a tapadast, legalabbis sztem igy jo
  • basta002
    Én is kipróbáltam. Nekem nagyon bejön. Szerintem istenkirály. És a hangok is komolyak. Még a sziréna egy kicsit idegesítő. És a fizika pedig... áhhh. Mostmár vissza lehet hozni a kocsit egyenesbe, ha megcsúszik. Így szerintem sok ember véleménye megváltozhat a SL2-vel kapcsolatban. Az én szememben sokat nőtt. Eddig is nagyra tartottam, mert nem "mű" (pl.: NFSU). De most. Szóval ez SÜTI!
  • Alexease
    Hagyomanyos gumikal, felfuggesztessel, kasznival lehetetlen elerni. De eleg csak a legellenalast nezni, ami negyzetesen no.