46061
.
-

-
Szerintem nem fogod Te megrendelni, de nemtudok arról, hogy lenne német/francia dobozterv. -
de ugye nem úgy van,hogyha németből rendelem akkor német nyelvvel meg dobozzal kapom? -
Nem.
Mo-on tudtommal egyáltalán nem kapni. Asszem csak Németo-ban Franciao-ban és Angliában kapható, hála az Activision-nek... :(
Mostmár jó a sorrend... :) -
jah így könnyü ;)
egyébként most tényleg,ha beakarom szerezni Magyaroszágon ezeket a játékokat akkor csak nálatok lehetséges ez? -
Jé, rossz a sorrend!!!
Cserélem a képet! -
hm? -
Hát, aki az Invictusnál dolgozik, az kap ajándékokat, meg mindenfélét (törülköző, kávésbögre, toll, mobiltartó, póló meg ilyenek) -
és neked honnan van meg?
-
;) -
Az ágyamról! -
nem rossz :) 
honnan van a kép?
-
-
Tudtommal nem...
-
Lehet itthon kapni eredetiben? -
Az én kis falucskámban senki. Pedig azért eléggé elterjesztetük. Kb.: 10 embernek lehet meg. És Békéscsabán sem nagyon ismerik. De oda is vittem 3 CD-t. -
Ja, és nagyon gyenge a nick képed...
-
Amúgy emberek játszik itt valaki eredeti cd-vel? -
Mert régebben te is biztos Mortal Kombat és Duke3D őrült voltál. -
Ó ez se rossz játék, miért nem vagyok én képes 2 percnél tovább játszani vele?
-
SLRacing a CD neve
Én is írtam már rossz névvel CD-t. Szóval csak ezt a nevet fogadja el. -
Amúgy ez a beta még iszonyú bugos.
Legalábbis nagyon. Rengeteg hiba maradt még benne.
Úgyhogy szerintem ha kijön a végleges akkor ezt dobjátok ki.
Amúgy a csít ugyanúgy bennelesz, csak a gomb lesz kiszedve... :)
Azt azért raktuk bele, hogy ne kelljen beirogatni.
Lusta vagyok pecsápolni ugyanis. Így egyszerűbb... :) -
Ehehehehe...
Az bennemaradt? Gáz... :)
Kíváncsi lennék, hogy még mi... :) -
ok,közbe megtaláltam a street legal catalog-ot :) -
vki tudna segíteni,hogy honnan tudnám leszedni az összes patchet a játékhoz?
illetve akármilyen autót lehet benne csinálni? -
Ja amúgy nekem megvan a Supra, az eleje elég csúnyácska, ha kell írj hova./1.3M zip/ -
Mi a cd neve? Xp-nél csinálta, hogy amikor kiírtam nem az eredeti cd nevet adtam meg, így indításkor nem bootolható.
Lehet hogy v.mi ilyesmi van ezzel is. Nekem kéri a cd-t hiába van bent! -
És láttátok már a CHEAT gombot? Elég komoly. Egyébként ezekkel az új cuccokkal szerintem tök érdemes újrakezdeni a játékot. Az lett volna jó, ha már alapból így adják ki a game-et. Őőőő... izéééé.... mi az a debug-os gomb a főmenüben?? Asszem DEBUG COMPILE ALL. vagy valami ilyesmi. -
ez az egyből átrakott Yotta nem? -
Jaaaa. Ez milyen kocsi? Megvan valakinek?
-
Nekem is másolt CD-m van. De nem értem mit nem tudsz vele kapcsolatban. Én bemásolgattam a fájlokat, aztán bealáztam a cd-met, és már mentem is. Mennie kéne. -
Emberek.
A "nem hivatalos" cuccok (lenti merci és ilyesmik) kicsit instabillá teszik az amúgy sem stabil játékot.
Ha valaki azzal keres meg minket, hogy fagyogat a játék (nemegyszer történt már ilyen) és ilyen külső cuccokat tesz be, akkor az könnyen attól lehet... -
Hát igen.
Elméletileg 26-án kell befejeznünk a végleges 2.19-et, de akkora gázok voltak pénteken, hogy még!
Iszonyú dolgok jöttek elő, de remélem tartani tudjuk a 26--át! -
Én örülök, hogy mindenki örül, de nemtudná valaki megmondani, hogy ha másolt cd-m van és felraktam a 2.1.9-et akkor hogy lehet elindítani a gamet, mert már nagyon szeretnék én is örülni.
Köszi. -
Na most az ilyeneket hova kell berakni? Mert nincs semmi readme és nem tom melyik mappába mnnek az ilyenel
-
Ez az utolsó egy olyan megoldás ami azt segíti hogy ne kelljen a spray-vel foglalkozni. Így pár matricával jó szineket lehet csinálni és egyedi színeket is lehet kikeverni.
-
Hát meg a gumi. Van valami kocsi ami valójába tudna menni 360 körül vagy kicsit felette de nincs még olyan gumi ami ezt a sebességet kibírná. -
embere valogatja...nekem igy nagyon bejon a kocsi mozgasa. Tenyleg erezheto a sulya, ahogy sodrodik a kanyarokban, es 300rol se all meg oldalazva 20 meteren belul. Szerintem most nagyon eltalaltak a tapadast, legalabbis sztem igy jo -
Én is kipróbáltam. Nekem nagyon bejön. Szerintem istenkirály. És a hangok is komolyak. Még a sziréna egy kicsit idegesítő. És a fizika pedig... áhhh. Mostmár vissza lehet hozni a kocsit egyenesbe, ha megcsúszik. Így szerintem sok ember véleménye megváltozhat a SL2-vel kapcsolatban. Az én szememben sokat nőtt. Eddig is nagyra tartottam, mert nem "mű" (pl.: NFSU). De most. Szóval ez SÜTI! -
Hagyomanyos gumikal, felfuggesztessel, kasznival lehetetlen elerni. De eleg csak a legellenalast nezni, ami negyzetesen no.