46061
.
  • basta002
    A kis csavarhúzó, amire az jelenik meg, hogy TUNE PART. Ha jól emlékszem.
  • streeter
    lehet elég hülye lesz a kérdés de hol a tuning ikon? mer a garázsba minden ikont megnéztem de nem nagyon találtam meg.
  • ZoyDes
    Na URL=http://video.racing.hu/files/1039/funny_drag_car.mpeg]erre varjatok gombot
    Persze nem mind arany ami fénylik
  • Alexease
    A patch installnal le volt irva szepen, mit kell csinalni. El kell olvasni a dolgokat, azert irjak!!!

A Street Legal Racing REDLINE cheatek:

letmeroc
    (a Bajnokok Versenyére (Race of Champions) teleportál)

begformoney
    ($100 000 készpénzt ad)

gépeld be a "letmeroc" vagy "begformoney" cheatet a garázsban
    és nyomd meg a tuning ikont az aktiváláshoz
  • streeter
    Felraktam a többi patchet is. De nem tom hol van benne cheat. Az miért van hogy elmentem a kocsit és amikor újra bekapcsolom a játékot akkor meg nincs ott. Meg valami használható savegame editor is kellene
  • Alexease
    Tedd fel meg a 2.1.6 es a 2.1.8-ast is, sokat javitanak!!!
    A 2.1.8-asban, benne vannak a cheat-et is, leirassal!
  • streeter
    Nos felraktam a sl_redline_beta_patch2_v2_1_5 patchet.
    Na így elindult. Csak valaki írjon már le valami motort mert ez sokkal másabb mint az SL1. Jah és nincs valami pénzgenerátor amivel pénz lehet tenni a savebe?
  • Tibre
    nálam is
  • streeter
    ááááááá
    nem jóóóó!!! de mérrr???
    bemásolom a crack file-t és utánna kéri a cd-t indításkor.
  • streeter
    http://gamesite.uw.hu/index2.html

Innen szedje le az SLRR-t akinek kell. Nekem lejött és demon toolsal meg lehet nyitni. épp most rakom fel és utánna nyomom fel a patcheket meg minden.

Végre meg lettt áááá de örülök
  • Police88
    DE EZEN NEM LEHET JAVÍTANI
  • Adams86
    hi all!
    nálatok nem akad a játék?
    mert én akármilyen gépen néztem mindenhol akadozott
  • streeter
    Érdemes megnézni a motor állapotát
  • streeter
    http://gamesite.uw.hu/index2.html ha 1 cd-s akkor innen le lehet még szedni. Igaz azt írja törölték február 15-én de én most kezdtem el leszedni. ' napra 160 Ft-a reggelés.
  • ZoyDes
    annyi
  • robotnyk
    1 cd
  • streeter
    Jah és hány cd-s az LSRR? mert megtaláltam egy helyen ott 1cd-s
  • basta002
    Nekem megvan a CD. Hol lax?
  • basta002
    A mostani exe-ben már az van írva, hogy 2.2.0. Azt már akkor nem fogják cserélni, ugye?
  • streeter
    Valaki adjon már egy normásil warez oldal címet ahonnan le lehet szedni az SLRR-t. Ti honnan szedtétek le?
  • basta002
    Azért ez sem semmi. Nagy fejlődés. A fizikát tekintve. Te! Egyébként mi volt a 2.1.7-tel? Csak annyit tudok, hogy valamit nagyon elrontottak.
  • ZoyDes
    És mi lesz majd a végleges 2.1.9. ben? Mik lesznek javítva a beta-hoz képest?
  • Carlos
    az lehet, csak nem olyan stabil.
    amúgy a patcheket igy kell:
    2.14, 2.15, 2.16, 2.18 és majd ha kijön a 2.19, akkor azt!
    De még a beta nagyon szar, én nem javallom.
  • streeter
    Meg sokkal jobb szerintem a játék hogy ha rakunk be pár külső dolgot. Felni,kasztni, stb.... úgy még jobb a játék
  • Crul
    Amit írtatok linket ott nemigazán lehet leszedni a Sreeet legalt-t szal ha tudtok egy másik letöltési helyet akkor pls...
  • malter
    miért irogatsz akkor ide,ha nem tetszik a game??ide azok járnak akiknek tetszik,mondjuk lehet neked is tetszene ha nem 1 kört mentél volna,és mondjuk használtad volna a setup menüt..;)
  • malter
    pedig rengeteg ember onnan tölt,ugyhogy tuti nem jol irtad be a jelszot,csak annyi lehet a problemo
  • streeter
    Itt már próbáltam de valami jelszó baja van
    Amit reggelésnél kaptam azt nem fogadja el valamié
  • Tibre
    Nem tudja vki miért nem indul el a játék?
    Az oldalon lévő original exével próbáltam,de insert the disk-et írt ki,tudna vki adni egy használható cracket?
  • malter
    warez
  • streeter
    Ne ha már warez oldalaknál tartunk
    VALAKI MONDJON EGY WAREZ OLDALT AHONNAN LE TUDOM SZEDNI AZ SLRR-t MERT NAGYON KI AKAROM PRÓBÁLNI MÁR.

SL1 nél a patch-eket sorba kellett felrakni első az 1 -es második a 2-es harmadik a 2.2-es negyedik meg a 3-as. Nekem most fent van a 3-as de a kocsi úgy csoszik hogy alig lehet irányítani.
  • STLRR
    Ti most a beta patchre hasznaltok vmi extra nem hivatalos cuccot???Szerintetek erdemes felrakni igy ujra mielott kijon a rendes patch???
  • Tibre
    Elég csak az utolsó patchot leszedni vagy kell a többi is,hogy aztán rá lehessen telepíteni a frissebbet?
  • janos666 #28573
    Hát régen, két géppel ezelőtt, még játszogattam mortal combattal, asszem 3-mal (vagy csak 2-vel), de a quake sorazatból egyel sem, meg sincs egy sem! Mondjuk quake3 motoros játékokból elég sokkal volt dolgom. A petcheletlen Street legal 1-el játszottam úgy a 4. városig, de csak azért mert 9600-on szaggatott, nálam meg nem! Utánna feltettem a patchet, mert sorozatosan eltűntek a cuccok amiket kiszereltem a kocsiból, amivel persze nem mentek a mentéseim, úgyhogy töröltem. Feltettem a Street legal 2-t, de 1 kör után töröltem is!
    És megamnak tettem be a logómat, nekem tetszik, akinek nem azt valahogy még sajnálni sem tudom.
    Na, ennyit erről.
  • Cubemaniac
    Nem tudtok Más oldalt adni ahonnan Töb Cuccost lehet az Sl2-höz Letölteni..
  • Carlos
    De nem lehet, marad a warez... :(
  • Alexease
    Igen, ugy azert egyszeru, ha van ismeros es behozzak:) Kint biztos hogy olcsobb is, es meg az itthoni postakoltseggel egyutt is jobban kijosz, mint ha itthon venned meg (ha lehetne kapni).
  • Tibre
    nem az egyet akarom,hanem a Monster Garage-t meg a SLRR-t,meg van kint egy ismerősőm,aki minden hónapba haza jön egyszer Magyarországra és így csak az itthoni postaköltséget kell állnom(1000huf) meg a játék árát,ami nem sok remélhetőleg
  • Alexease
    De nem is erdemes megrendelni;( En az elso reszt akartam meg kintrol, ami 18$ eredetileg, es majd' 70$ lett volna, amig "ideer". Nem mondom, hogy nem er meg 17000 Ft-t, de nekem nem:)) Ja es meg buktam is rajta 40$-t, mert nem jott ossze.:((
    Vagyis, megrendelheted, de nem biztos hogy egeszseges:)) Bar Nemetbol, lehet hogy egyszerubb, olcsobb.
  • Tibre
    fő az optimizmus :P