46061
.
  • Police88
    jó az oldal
  • Cubemaniac
    Adjatok Tuningolási tippeket mert már láttam csak nem tudomhogy hol
  • basta002
    Valamennyit feltöltöttem a honlapomból, ha valakit érdekel, nézze meg itt. Nagyon kevés van fent, tegnap kb. 2 óra alatt dobtam össze.

basta-web 3.0
  • basta002
    Akkor nem, ugye?
  • Cujo01
    Remélem a végleges már támogatja ezeket is!!!
  • SinClaiR
    Tényleg, ezt akartam már én is kérdezni... Nekem Xtec FFB kormányom van, azzal sem megy az ffb.:(
  • malter
    gyengén carbon mániás a srác:))
  • malter
  • malter
    elméletileg 26ra volt tervezve de ténylegesen nem tom
  • Cujo01
    Sziasztok! Nektek működik rendesen az FFB? Mert nekem van 1 Btech kormányom és azzal nem mükszik!!
  • ZoyDes
    Az jó lenne. De mégis mikor? Hétfőn? Vagy még a hétvégén?
  • malter
    sztem már fölösleges a béta,mert már napokon belül jön a végleges
  • PSY28
    Na igen, en videot nem lattam, de sebaj...
    Nekem azzal volt gondom amit beirtal, mert ha az neked nem tunik sertonek akkor eleg fura stilusod lehet. Inteligenciadrol en sem akarok vitat nyitni :)
  • ZoyDes
    Hát már megint beírtál valamit, csak az a probléma, hogy nem az a videó az. És mivel ilyen "inteligens" vagy, ezért inkább hagyjuk. Talán nem értenéd meg....
  • Ombika
    Na ne haragudj meg de en nem sertegettelek de lexarlak most mar ,mi az hogy faszsagokat irok,Tudod mit nah mind ,mert meg megsertenelek de intelligensebb vagyok annal!!!!
    Amit meg lattal videot az egy enyhen piros szinu BMW ami kompresszoros es 290-nel levillogja a Porschet !!!
    Nekem is megvan de hagyjuk!!!

Sorry az Offert!!!!
  • basta002
    Nekem le van töltve. Ha nagyon(!) kell valakinek, akkor elküldöm.
  • Gyiik
    poennak szantam volna, vagymi...
  • PSY28
    Volt 1 nem hivatalos beta 2.19 de abban lehet hogy tobb a hiba mint a javitas (bar nem valoszinu).
  • Gyiik
    miert? van nalad egy pre-release? eheh
  • PSY28
    Engem nem de ez masokat nem erdekel de miert ?
  • basta002
    De érdekel még valakit a beta patch??
  • ZoyDes
    Én értem mit akarsz mondani ezzel. Náliunk sajnos az terjedt el, hogy a turbókompresszor is turbófeltöltő, és az is amit a kipufogógáz hajt. De ez valóban SL fórum
  • basta002
    Érdekel még valakit a beta patch???
  • PSY28
    De ez SL forum...
  • PSY28
    Amit mi kompresszor-nak hivunk az nalunk sokszor supercharger. A turbocharger nalunk is turbofeltolto.
  • PSY28
    Megvalami ez nem turbofeltoltos ha jol olvastam hanem kompresszoros...
    Amcsik mashogy hasznaljak a supercharger es compressor szavakat illetve nalunk supercharger-re nincs kifejezes.
  • PSY28
    Ombika te ezt irtad :
    "Ott az intercooler is majd kiboki szemeteket bazz! :) :D LOOL"
    aztan hogy nem gunyolodva...
    Ez nem az elos forum ahol veled talalkozom, de eddig mindig csa faszsagokat irtal es nem birod abbahagyni. Lehet hogy ertelmileg kicsit defektesvagy de akkor meg mi a menkunek irkalsz allandoan. (bocsi kicsit felhuztam magam)
    Minden kocsit fel lehet tuningolni, nekem a quadturbos kamion teccett a legjobban kb 2-3000Nm lehetett a nyomateka...
  • ZoyDes
    Ja és mielött beírnátok, hogy "persze, mer a 911 ennyi, meg annyi ló", azelött csak megjegyzem, hogy azt a kocsit nem sok minden fogja be, főleg végsebességre való gyorsulásnál...
  • ZoyDes
    Az igaz, hogy az M3as 5.2, de azon az oldalon közel sem 1 M3as a téma. Az egy egyedi építésű BMW. Nekem van róla videóm is, ahogy 300as tempónál egy 911 Turbot aláz...na az nem piskóta :)
  • Ombika
    Oksa sorry en vagyok a hibas de nem is gunyolodva irtam!! SORRY
  • malter
    MClaren:))
  • malter
    ombika...elöbb olvass mielött itélkezel,ennyire lámának nézel?a MECLAREN F1 re irtam a szivot!!!!
  • Ombika
    Ott az intercooler is majd kiboki szemeteket bazz! :) :D LOOL
  • Ombika
    Milyen szivo motorrol beszeltek bazz ez TURBOS vagy vakok vagytok???????????????
  • Ombika
    ANh ne hasonlitsuk mar Skylinet basszus bmw-vel!
    Amugy az a Skyline 0-300 13 sec alatt van errol ennyit!! :)

Nah megnezem linket!
    jaja elnezted az adatot,mert egy M3 5.2 alatt van 100-on!!
  • streeter
    zsír az oldal csak az a baj hogy 0.32-vel szedek le. az kicsit gááz :))) :(
  • ZoyDes
    Valóban. De azért az is kemény, kb 100ról 180-200ra gyorsulni 6.2alatt. És szerencsére nem tettek rá idétlen szárnyakat, meg rengeteg műanyag giccset! Komoly...
  • malter
    szted sok a 700?:)nézd meg ezt az oldaltexviterminivan rajta 1 nissan skylineamit a németek csináltak és 1300le vannak fönt rolla videok,ahogy kivitték éjjel a városba cool:)))
  • streeter
    700Le télleg sok és szinte hihetetlen valójában de hát ez van. Nincs mit tenni ebbe a kocsiba bele költözött a technika ördöge

Jah és a 2.1.9 télleg jó lenne meret akkor a péntek szomba és vasárnapi napot lehetne a teszteléssel tölteni.
  • malter
    nem jol irtad a gyorulást azért nem értettem 62mph-rol 125mph-ra 6,7ami megegyezik a mclaren f1-el ami ugye mai napig a világ legjobb sorozatgyártásu autoja,mclaren gyártotta a kasznit,bmw a motort kevesebb mint 3mp kell 0-100ra!!!390-440km/h a végsebesség beállitástol függöen.de ebben az a brutál hogy szivo moci,és lever minden sportautotpl a porsche biturbos turaversenygépét is