46061
.
-
ujraraktam az egész rendszerem,és azota behalogat a gépem:(játék nélkül nincs baja,de ha elinditok valami gamét véletlenszerüen lefagy az egész gép,és nem segit csak a reset van valakinek ötlete mi a problem? -
Én a belémjövetel ellen úgy a legjobb védekezni ha beállsz gyorsan egy fa mögé 

Másik városba hogy lehet továbbjutni???????????????? -
En most azzal a szandekkal kezdtem el jatszani hogy mostmar vegre megnyerem a ROC-ot, ugyanis eddig nem sikerult!!!Es amikor elkezdtem gyujteni a penzt az ejszakai gyorsulasokon azt vettem eszre hogy az ellenfel gepe a celbaeres utan mindig arra palyazik hogy hogyan jojjon belem!!!Nem tudom hogy eszre vette-e mas is de szerintem ez igy nem jo es ha lehetne javitani akkor az szuper lenne!
Ja es mivel nem tudok olyan jol angolul muszaly volt ideirnom, bocsesz!!! -
Ha vhol megtalalod,please linkeld be ,mert megszallotja vagyok!!
Koszonom -
ZoyDes #28843 Mint mondtam, nem ez a videó az! Nem tudom belinkelni sajna, mert ne mtudom hol találtam, de ugyan ilyen DA Motorsportos. -
Tényleg. Kössz!! -
Rakjál alá Duhen 2.2 racing telót/6.5"/ + Emer GT2 rugót /6300Nm/ ... -
Rakjál alá Duhem 2.2 racing rugót/6.5"/+emer GT2 rugó/6300Nm/ - a földön lesz, kemény lesz. -
Cubemaniac #28839 Basta osszul irtad le a CÍmed azt írtad hogy ATr nem azt hogy TAR -
Hauler 540km/h -
Scriptelgetés nélkül, gyári cuccokból... -
Na nem kérdezem, inkább kipróbálom, az gyorsabb :)
-
Az rámegy a Hauler futóműre?
-
PSY28 #28834 Mas rugot raksz a kocsiba (rovidebbet) akkor alacsonyabb lesz, de ez leginkabb a furomutol fugg, szal erdemes Emer GT cuccokat betenni. -
PSY28 #28833 most neztem meg a v6-ost is de 2 es 2500 kozott van valami fura hangja mintha megint felporogne a motor, amugy az sem rossz, bar kicsit a 400 Le-s kocsikhoz illik, az alap kcisnak kicsit durva :D -
PSY28 #28832 Streeter megneztem a V8-as hangot es elleg jolett. Direkt leszedtem a kompresszort hogy ne sipoljon es ugy brummogtam korbe korbea palyan gyorsitva lassitva.
Utoos
-
Nincs valami cucc, amivel le tudom ültetni a kocsit?.. jó mélyre, stabilitást növelendő:) -
ez nem lett átfestve. a karambol után minedn ami benne volt kihullott az ajtók motor minden csak a fütőművek meg a nitro maradt -
miért fested át a törött verdákat?igy olyan mü -
Én pedig csináltam új design-t a honlapomhoz, és készen van a Magamról oldal, ja és kiszedtem a patch-es részt.
basta-web 3.0 -
A golf találkozása egy fával

Ééééés a legújabb alkotásom

Jah és szóljatok ha túl sok képet rakok be, de még most kezdtem el játszani a játékkal és szertném megmutatni a gépeimet.

-
Találtam a street-legal.tk-n új motorhangot amit érdemes leszedni.
Ez a soros 4 és 6-os motoréEz pedig a V8-asé -
Igen, igen. Gondolkoztam azon, hogy oda írjam-e a neved. Csak nem emlékeztem teljesen pontosan, hogy hogy volt az üzenet. De ha gondolod odaírom. -
Jó felrakom. De csak holnap. Ma még megyek Xp-t telepíteni, este buli, holnap alszok délig, és mást úgysem tudok csinálni, csak ülni és nyomkodni a billentyűket. -
Bocsi
JavitvaJAvitva -
Az en erre gondoltam videódat nem lehet letölteni!!!!! -
ezert kell leugatni ,mert az a video nem az amit te is lattal errol ennnyit!!!!!
En erre gondoltam ha erdekel!
En erre gondoltam!!!!
Ezt meg csak ugy!!! -
ZoyDes #28820 Megnéztem az oldaladat, és tetszik. Főleg a képekk között találtam egy kis megjegyzést, ami nagyon megfogott:
"A fórumon a srác azt mondta..." (Envagen, dupla kipufogó)
Nem tudod ki volt az???

-
Amúgy tényleg jó lenne leszedned azt a 2.1.9-et!
Köszönjük!
Carlos
Invictus -
Azokat a scripteket nem tudnád felrakni amiet te raktál be. Engem főleg a cabrio BMW érdekelne a lejobban. vagy az hogy honnan lehet leszedni ilyeneket a street-legal.tk-n kívűl.
Jah és másik városokba hogy lehet átjutni???? -
Ket dolog hirtelen:
- A piros alaptol meg lehet vakulni:)
- Azon a kek betuket abszolut nem latni
- A 2.1.9-es patchet nem kellene felrakni, mert nem hivatalos! Nem is beta! A teszteloknek van kiadva. -
Na sikerült még csinálni egy pár oldalt a hp-emhez. Szerintem érdemes megnézni, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok a váleményetekre!
basta-web 3.0 -
Ha ki lehetne szálni a kocsiból akkor egy kosár meccset is lehetne nyomni

A rend őrei előli menekülés után 340-el idekötöttem ki. Ahogy megállt így a kocsi rögtön nem is kerestek
-
na erre varjatok gombot
-
jah hauler volt még fénykorában :)) csak megkóstálta a falat 

-
Vki megtudja mondani hogy hogyan lehet V8-al ket kereken elindulni??? -
Ezt hogy csináltad 50 nél?:)
Amúgy mi volt ez?.. Hauler?:)
Na mostmár én is megtörök valamit:) -
Itt elég konkrétan össze trötem a vedát :))
-
Én most városba nyomulok és tapasztaltam mekkora fuckerek a zsaruk. Megyek pont olyan gyorsan mint egy másik kocsi és elkezd keresni a zsaru. Hát nagyon tuti hogy olyan gyorsan mék mint egy másik autó és el kezd keresni.
-
De tényleg nagyon kevés. Rengeteg munka lesz még vele, csak már álmos voltam. Még a patch-et sem töltöttem fel. Meg a tuning tippekhez is sokat kell írni. De amúgy kössz.