46061
.
  • malter
    ujraraktam az egész rendszerem,és azota behalogat a gépem:(játék nélkül nincs baja,de ha elinditok valami gamét véletlenszerüen lefagy az egész gép,és nem segit csak a reset van valakinek ötlete mi a problem?
  • streeter
    Én a belémjövetel ellen úgy a legjobb védekezni ha beállsz gyorsan egy fa mögé

Másik városba hogy lehet továbbjutni????????????????
  • STLRR
    En most azzal a szandekkal kezdtem el jatszani hogy mostmar vegre megnyerem a ROC-ot, ugyanis eddig nem sikerult!!!Es amikor elkezdtem gyujteni a penzt az ejszakai gyorsulasokon azt vettem eszre hogy az ellenfel gepe a celbaeres utan mindig arra palyazik hogy hogyan jojjon belem!!!Nem tudom hogy eszre vette-e mas is de szerintem ez igy nem jo es ha lehetne javitani akkor az szuper lenne!
    Ja es mivel nem tudok olyan jol angolul muszaly volt ideirnom, bocsesz!!!
  • Ombika
    Ha vhol megtalalod,please linkeld be ,mert megszallotja vagyok!!

Koszonom
  • ZoyDes
    Mint mondtam, nem ez a videó az! Nem tudom belinkelni sajna, mert ne mtudom hol találtam, de ugyan ilyen DA Motorsportos.
  • basta002
    Tényleg. Kössz!!
  • mycso
    Rakjál alá Duhen 2.2 racing telót/6.5"/ + Emer GT2 rugót /6300Nm/ ...
  • mycso
    Rakjál alá Duhem 2.2 racing rugót/6.5"/+emer GT2 rugó/6300Nm/ - a földön lesz, kemény lesz.
  • Cubemaniac
    Basta osszul irtad le a CÍmed azt írtad hogy ATr nem azt hogy TAR
  • mycso
    Hauler 540km/h
  • mycso
    Scriptelgetés nélkül, gyári cuccokból...
  • SinClaiR
    Na nem kérdezem, inkább kipróbálom, az gyorsabb :)
  • SinClaiR
    Az rámegy a Hauler futóműre?
  • PSY28
    Mas rugot raksz a kocsiba (rovidebbet) akkor alacsonyabb lesz, de ez leginkabb a furomutol fugg, szal erdemes Emer GT cuccokat betenni.
  • PSY28
    most neztem meg a v6-ost is de 2 es 2500 kozott van valami fura hangja mintha megint felporogne a motor, amugy az sem rossz, bar kicsit a 400 Le-s kocsikhoz illik, az alap kcisnak kicsit durva :D
  • PSY28
    Streeter megneztem a V8-as hangot es elleg jolett. Direkt leszedtem a kompresszort hogy ne sipoljon es ugy brummogtam korbe korbea palyan gyorsitva lassitva.
    Utoos
  • SinClaiR
    Nincs valami cucc, amivel le tudom ültetni a kocsit?.. jó mélyre, stabilitást növelendő:)
  • streeter
    ez nem lett átfestve. a karambol után minedn ami benne volt kihullott az ajtók motor minden csak a fütőművek meg a nitro maradt
  • malter
    miért fested át a törött verdákat?igy olyan mü
  • basta002
    Én pedig csináltam új design-t a honlapomhoz, és készen van a Magamról oldal, ja és kiszedtem a patch-es részt.

basta-web 3.0
  • streeter
    A golf találkozása egy fával

Ééééés a legújabb alkotásom

Jah és szóljatok ha túl sok képet rakok be, de még most kezdtem el játszani a játékkal és szertném megmutatni a gépeimet.
  • streeter
    Találtam a street-legal.tk-n új motorhangot amit érdemes leszedni.
    Ez a soros 4 és 6-os motoréEz pedig a V8-asé
  • basta002
    Igen, igen. Gondolkoztam azon, hogy oda írjam-e a neved. Csak nem emlékeztem teljesen pontosan, hogy hogy volt az üzenet. De ha gondolod odaírom.
  • basta002
    Jó felrakom. De csak holnap. Ma még megyek Xp-t telepíteni, este buli, holnap alszok délig, és mást úgysem tudok csinálni, csak ülni és nyomkodni a billentyűket.
  • Ombika
    Bocsi

JavitvaJAvitva
  • streeter
    Az en erre gondoltam videódat nem lehet letölteni!!!!!
  • Ombika
    ezert kell leugatni ,mert az a video nem az amit te is lattal errol ennnyit!!!!!
    En erre gondoltam ha erdekel!
    En erre gondoltam!!!!
    Ezt meg csak ugy!!!
  • ZoyDes
    Megnéztem az oldaladat, és tetszik. Főleg a képekk között találtam egy kis megjegyzést, ami nagyon megfogott:
    "A fórumon a srác azt mondta..." (Envagen, dupla kipufogó)
    Nem tudod ki volt az???
  • Carlos
    Amúgy tényleg jó lenne leszedned azt a 2.1.9-et!
    Köszönjük!

Carlos
    Invictus
  • streeter
    Azokat a scripteket nem tudnád felrakni amiet te raktál be. Engem főleg a cabrio BMW érdekelne a lejobban. vagy az hogy honnan lehet leszedni ilyeneket a street-legal.tk-n kívűl.

Jah és másik városokba hogy lehet átjutni????
  • Alexease
    Ket dolog hirtelen:
    - A piros alaptol meg lehet vakulni:)
    - Azon a kek betuket abszolut nem latni
    - A 2.1.9-es patchet nem kellene felrakni, mert nem hivatalos! Nem is beta! A teszteloknek van kiadva.
  • basta002
    Na sikerült még csinálni egy pár oldalt a hp-emhez. Szerintem érdemes megnézni, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok a váleményetekre!

basta-web 3.0
  • streeter
    Ha ki lehetne szálni a kocsiból akkor egy kosár meccset is lehetne nyomni

A rend őrei előli menekülés után 340-el idekötöttem ki. Ahogy megállt így a kocsi rögtön nem is kerestek
  • streeter
    na erre varjatok gombot
  • streeter
    jah hauler volt még fénykorában :)) csak megkóstálta a falat
  • STLRR
    Vki megtudja mondani hogy hogyan lehet V8-al ket kereken elindulni???
  • SinClaiR
    Ezt hogy csináltad 50 nél?:)
    Amúgy mi volt ez?.. Hauler?:)
    Na mostmár én is megtörök valamit:)
  • streeter
    Itt elég konkrétan össze trötem a vedát :))
  • streeter
    Én most városba nyomulok és tapasztaltam mekkora fuckerek a zsaruk. Megyek pont olyan gyorsan mint egy másik kocsi és elkezd keresni a zsaru. Hát nagyon tuti hogy olyan gyorsan mék mint egy másik autó és el kezd keresni.
  • basta002
    De tényleg nagyon kevés. Rengeteg munka lesz még vele, csak már álmos voltam. Még a patch-et sem töltöttem fel. Meg a tuning tippekhez is sokat kell írni. De amúgy kössz.