46061
.
-
Van egy új, NEM HIVATALOS patch a SLRR-hoz. -
Elkezdtem csinálni hozzá a leírást. Szerintem hétvégére készen lesz. Majd szólok. -
ez milyen szeker? -
ZoyDes #28885 A 6hengeresre, a patchek eltüntetik a turbófeltöltőket. És egyik V8asra szerelhető váltó sem állítható.
" kerékre úgy a legkönnyebb, állítani, hogy beteszed 2esbe, jól felpörgeted (kuplung), majd indulásnál a jól felhúzott nitrót is nyomod erössen :)
J, nemárt, ha a kocsi elejét az utastérig lebontod, és a hátsó 285/18 as gumikat meg fél báros nyomásra teszed (jobban megtapadnak). Végül hirtelen leugrasz a kuplungról :)))) -
ZoyDes #28884 Horci...az a baj, hogy ezeket a dolgokat nem fogjáj javítani, az lesz a válasz, hogy "ezek nem hibák", meg "tudnak róla". Én is nagyon hiányolom ezeket, és még pár dolgot... -
Horci #28883 Hi ! Nektek nem hiányoznak az olyan finom apróságok a Redline-ból, amik a első részben voltak? Például: a tuningbolt a városban, vagy hogy a motor nem csak egybe sérült. Volt olyan, hogy ha egy kicsit gyorsabban mentem rá egy bukkanóra, akkor leszakadt az olajteknő, vagy egy frontális ütközéskor leszkadt a sebváltó. Ez azért szerintem bennemaradhatott volna a Redline-ban is. Azonkívül az alkatrészek pöccre összepasszoltak a motorban. Ilyen apróságok simán bekerülhetnének a véglegesbe is :) -
PSY28 #28882 1, szentem uzemanyagot nem lehet valasztani
2, 6 hengeresre lehet turbot rakni(ma' ha jol emlexem)
3, nekem sem sikerult allitani a valtot
4, 18"-os 285-os gumit kell tenni , minden elos alkatreszt leszedni es minden hatso alkatreszt fenthagysz akkor nitroval indulsz es akkor 2 kerekre alsz(nitro is felhuzva) -
Hello mindenki! Hol lehet választani, hogy milyen üzemanyaggal menjen (95,98,100premium, a methanol a 4hengeresre az OK). A 6 hengeresre motorokra lehet valamilyen turbót vagy s.chargert rakni? A Hauler SD 750-es váltón nem lehet állítani vagy csak én nem tudok. Hogyan kell kétkerékre állítani a verdát, a lóerő szerintem megvan 809HP, de nekem siman elkapar, hiába könnyítem vagy nehezitem. -
Ez a kocsi télleg zsír én is leszedtem de nem tom berakni mert nem ér semmit a cucc.
134-nél a centrifugális erő :DDD -
Ez tök süti. Ez nekem is tetszik. De kihangsúlyoznám, nem nehéz megcsinálni. Ha valaki nagyon szeretné, a hétvégére megírom az útmutató a scriptes részbe.
-
Nem ártana mostmár végre. De mi van, ha a többiek kaptak fülest, és már rég játszanak az új patchel, és ezért nem jönnek a fórumba?? :) -
Mikorra is varhato vegleges patch? -
A minap telepítettem op. rendszert. Ez ugye azzal jár, hogy a játékokat is újra kell telepíteni. De mevel eddig nem volt jó a Street Legalhoz a NVidia driverem, ezért kipróbáltam az eredeti 2.0.3 verziót. Hát mit ne mondjak. Igen furcsa.
-
Miert nem lehet regisztralni a buildersedge.org-on???Allandoan azt irja ki hogy 24h mulva regelhetek ujra de mar vartam 3 napot es ugyan az!!!Nektek nincs ilyen??? -
Tegnap este újra megtörtént, de most nem "gödörbe" szaladtam, hanem egy láthatatlan falnak a tesztpályán, 400 km/h körül.. :( Nem kell mondanom, hogy miért nem csináltam képet, és hogy hogy nézett ki a kocsi..
Más: nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a gyári motor többet forog végre, mint ha veszek egy újat?
MC GT block.. beállítom _Fine tuneval.. van mikor csak 6000 et tudok neki adni max, ha veszek egy használt kocsit, akkor fe tudom húzni 7500-ra is.. Ezt valahol még lehet állítani? -
Alexease! Te biztos tudod, hogy miért nem mükszik a Btech kormánnyal az FFB! Légyszi help!!!! A véglegesben már jó lesz? -
Az gubancos a ROC-on. A pecsben javítva lesz! -
És megint csak azt. -
Ahhh... Reggelt. -
Igen.
-
Hauler SuperDuty? -
jah mondjuk az télleg igaz hogy belelóg de ezzel kiegyezek.
http://www.supercars.net/wallpaper/2000_ac_cobra_212_sc-800x600.jpg -
de elég ha csak megnézed azokat a képeket amiket belinkeltél,hogy amin valami nem gyári azokon a képeken valami tuti nincs a helyén,kerék belelog a kaszniba ilyesmi -
a felniket nézd meg a városban,mert azokat csak garageben látod ,kint az utcán vagy villog az eredeti és a leszedett közt vagy eggyáltalán nem is mutatja csak az eredetit -
xtreme import-róé a low golfot szedd le. Az nagyon állat. Leülteti az autót a csomagtartóba kerül egy V8-as motor és az elejébe 8 nagy és 9 kicsit nos palack megy nekem ez nagyon bejött meg vannak még jó felnik meg egy pár gumi is -
levegöszürö:) -
vegyük pl a lecegöszüröt az xtreme importrol,hogy csak 1et emlitsek berakod,és az einvagenbe még mutat is,de a többi autoban utastérbe kerül vagy szélvédöre vagy stb stb,szal semmit nem ér -
az elsö részhez sokkal több használhato motyo volt,ehez amit letöltöttem szinte semminek nem veszem hasznát,mert igénytelen és rossz kivitelezésüek -
álltalában kevés a minöségi cucc amit le lehet szedni,ha nem az akkor álltalában ilyen fars dolgokat okoz a gaméban -
Hát hogy vagy nem kapcsoltam be, mert csak az erősséget állítottam, ez esetben viszont megkérdezném, van e máshol valami, ahol be is lehet kapcsolni.. ahol erről volt szó a menüben, azt mind beállítottam, bekapcsoltam.. De Nekem eddig az Xtec kormányommal nem csinál jóformán semmit.ű
Más játékokban jó, elvileg.. régebben jó volt, utóbbi időben nem használtam.. És most Colinban sem müxik.. na majd megnézem.. -
Ezt a videót szedjétek le. Ez az SLRR-ről van egy videóklipp lehet láttátok már de jóvió lett
Jobb minőségű 47mb
Rosszab minőségű 12mb -
Ez miért van hogy a "kalaptartó" a kocsi mögött van és nem benne. Ez akkor lett feltűnő amikor be akartam rakni az audió cuccot és valahogy a kocsi mögé került
-
én is ffb-s kormánnyal játszok de nállam csak néha rángat.
nekem olyan volt hogy kész volt az első kocsim pár métert max100-ra felgyorsultam meg akarok állni egyszer megakad a kocsi és a motor ki az összes kaszni elem le a kocsiról oszt csá ennyi volt. Nekem rögtön ez volt kezdésnek. -
Ja, nekem is volt ilyen valahol a tesztpálya közepén van.
Az út közepén egy nagy fehérség, aztán meg csak zuhanok és kész. Az FFB-s kormánnyal mi volt a probléma, én is azzal játszom és tökéletesen műxik. -
ha megtörténik mégegyszer nyomj egy képet róla ide!!
:-) -
Szokott olyan lenni valakinek, hogy "beleesik" az útba?.. Baromira tudok örülni, mikor gyorsulási után, amikor már fékezek, egy láthatatlan gödörbe esem, motor és első futomű eltünik, és szarrá törik a kocsim, mikor nem is megyek neki semminek.
Fotót nem csináltam, de ez már a második volt, ez ellen nincs valami megoldás? Ja, és az FFB kormányos kérdésre válasz?:) Vagy tulképp mindegy, tudom, hogy nem lehet minden tipust észbentartani.. -
És nem is lehet berakni másik várost?????
Az a ROC verseny milyen az az a sivatagos pálya? -
Nekem pedig kell találnom új videovezérlőt. Eddig működött vele, de mostmár nem. Erre válaszoljon valaki. -
ZoyDes #28849 Az SLRRben nincs másik város, csak a ROC versenypálya -
ZoyDes #28848 Ok!