46061
.
-
A háttérben a rally tropi volt meg arról is vol szó benne. Ebből asziciáltam arra hogy ez a rally tropi lehet :D :D
-
De ez nem a Rally Trophy! :) Az a elozo jatekuk volt:)) Ez a FlatOut. -
ez kegyetlen egy videó. én már láttam újságba a rally tropit de ott ilyen képek nem voltak 

nagyon ütős a cuccos 

-

-
Találtam egy hivatalos patch-et a street-legal.tk-n. Csak az benne az érdekesség, hogy a SL1-hez van linkelve. Mit szóltok hozzá? -
Nekem pedig a patch kéne. -
Ejh!!! -
Most ezt "reklamozom", mert nem tudok betelni vele:)) Aki torest akar, autos fun-race-t, annak ez kell: FlatOut, InGame Movie, DivX, TV-Rip, 13 Mbyte -
az ASR az a kipörgésgátló tehát induláskor nem engedi kipörögni a kereket ezért a kocsi lassabban indul meg.
Abs az nem engedi blokkolni a kerekeket. De szerintem ha tövig nyomod a féket és csúszik a kocsi akkor lassabban áll meg mint ha folyamatosan enyhébben nyomod a féket és nem blokkol a kerék. -
Arról beszélek, hogy ha az abs be van kapcsolva, akkor nem csúszik meg a kerék ezáltal az autó kormányozható! -
PSY28 #28918 Satufeknel ne blokkoljon a kerek, es igy csak csuszik, mert ha forog tovabbra is, akkor kormanyozhato. Ha csak csuszik akkor hiaba kormanyzol, ****se tortenik... -
Az ABS az azt akadályozza meg, hogy satu féknél ne csússzon meg a kerék (de attól még kormányozható, miért ne lenne az).
Az ASR pedig csúnyán fogalmazva az indulási megfelelője az ABS-nek. Tehát startoláskor mondjuk egy Prime nem kezd el csúszkálni és segget dobálni.
Maxra húzva a 0-100 olyan 2-3 perc... :) -
Készen van a Duhen Extreme leírás. Én mondom (ki más??), nem nehéz megcsinálni. Egyedül a ködfényszórók okoztak 5 percnél nagyobb gondot...
-
Éppen ASR használatával sem kéne 20 mp alatt elérni a 100 at :) .. legalábbis ha fullra felhúzom, nálam ez van -
Horci #28914 Lenne azért egy kérdésem. Az ABS mire jó? Semmi értelme nincs, szerintem, mert satuféknél ugyanúgy kormányozható a verda, és ABS-el csak jól megnő a fékút. Ennek nem biztos hogy így kéne működnie :) (nekem még csak a 2.1.8 van) -
ZoyDes #28913 Én kopogtathatok...úgysem hallják. Azért lehetne nálatok némi kis nacionalizmus etéren...ja akkor nem kaptok pénzt..bocsi
Fele'csd el... -
Akkor Xtec sem lesz, meg gondolom nem találja senki az Einvagen turbó légfeltöltőcsövét:)
-
Erről nemtok mit mondani, de szerintem az FFB-be nem nyúltunk. -
A crack-et nem mi csináljuk... :) -
Carlos! A végleges már támogatja a Btech kormányoknál is az FFB-t? -
Asszem több beta patch-at nem rakok föl addig amíg el nem készül a .2.1.9-es végleges. Abba ugye nem lesz ilyen baj? Meg lesz ugye hozzán normális crack? -
Na igen!
Így jár az, aki nem hivatalos patch-ekkel játszik... :)
Amúgy készül a patch, készül... -
Kopogtass az Activision ajtaján ezzel a kéréssel, mert erről sajnos nem mi tehetünk! -
Most ennek örömére és a beta patch jóvoltábol rahatom újra a játékot. -
Csak nekem nem megy az invictus.hu???Lehet hogy keszul vmi!Mondjuk jon a patch!!! -
ZoyDes #28903 Nyugi...nem személyeskedtem, csak mit tényt állapítottam meg. A léyneg kicsit lentebb van. Amúgy a warez is kalóz, csak az interneten így hívják, mert olyan "trendibb" :) -
Ezt hogy érted hogy kalóz????
Én warez oldalról szedtem mint gondolom olyan sokan. -
ZoyDes #28901 Csendben a terjesztéshez kéne hozzátenni valamit...mondjuk hogy ne csak a hamburgerzabálóknál lehessen kapni, hanem itthon is! -
ZoyDes #28900 Nocsak...mégegy kalóz lemezes...hát ilyet!! -
1. hiba!!!!
NEM INDUL EL A JÁTÉK!!!!!!!!
Felmásoltam mindent a megfelelő helyre a játék indító ikonját is de kéri a cd-t. Hiába rakom be deamon-ba úgy se jó. Nincs ehez normális NOCD crack????? -
Én tudnék segíteni, de nem itt! -
Ez azér' van, mert a soft gumi nemtom mit csinál (elmagyarázta aki csinálta, de nem értettem...) ezáltal az autó egy kicsit oldalra húz, de a steering help korrigálná az elmozdulást, ami következtében az autó az ellenkező irányba menne el, amit meginncsak korrigálna a steering help ésígytovább... :) -
hozzáteszem nagy csendben, hogy aki Mo-n játszik a SLRR-al, az nagy valószínűséggel warezol, hacsak nem vette meg külföldön, mert mo-n nem lehet kapni! -
ZoyDes #28895 Sikerült megbűvölni, bár nem tudom mi volt a hiba
Most megy! -
ZoyDes #28894 Hááát warez CD-vel nem fog nagyon menni :))))
Gondolom a sok fórumos "hol tölthatő le" kérdés jutalma...
Köcci, jófejek vagytok
-
Nah.. kipróbáltam én is az Einvagent fullos perpro motorral... soft gumikkal, tényleg rángat jobbra balra, elég érdekes érzés:) És a turbójára nem lehet kapni bekötő légcsövet.. vagy csak én nem találom?:( -
Van sajat topicja is!! :D -
Sziasztok! Monster Garagéval kapcsolatban tudna valaki segíteni? A probléma az hogy a harmadik feladatnál mindent megcsinálok, de hiányzik az autóról egy kipufogó hosszabbítás amit nem találok sehol és meg se lehet venni. Hogyan lehet megszerezni? Előre is kösz a segítséget. -
:)
[email protected] -
Akkor ha letöltitek, és hibákat találtok, azt küldjétek lécci el nekem mélen, képpel és leírással, hogy hol jött elő, tudtátok-e reprodukálni!
Köszi segítséget!
Szappanos Gábor
Invictus