46061
.
-
ZoyDes #28968 Na..ezek a kocsik 5,5-6mp alatt futják a 1/4mérföldet
Lóerő, és nyomatékadat nem volt mellettük, de minek az...épp elég :)
http://kep.tar.hu/zoydes/images/pic4578738.jpg
http://kep.tar.hu/zoydes/images/pic4578737.jpg -
jah az uccsó 3 az a kép. Ez lemaradt :) -
Találam egy régebbi pc guruba pontosabban a szeptemberibe egy tesztet és egy riportot a streeter legal racing linal kapcsolatba.
Na ezt be scanneltem de nem akarom ide berakni mert lehet nem örülnének sokan de itt a cím ahol meg tudjátok nézni Ha leszeditek gépre és ránagyítotok akkor még el is lehet olvasni. -
Úhhh. Srácok! Ezt töltsétek le!!
-
ZoyDes #28964 Ez az én beállításom, csak azt nem értem, hogy az árnyékot kikapcsoltam..akkor miért van még mindíg árnyéka a jobb oldali kocsinak??? Carlos, van tipped?
-
Fraps Ott a 1.9d a barátod.. nekem van krekkelt 2.0, kérésre elküldöm, az is csinál videót is, de már hangot is vesz fel hozzá.. -
Én most egy 2.4-es Intel Pentium procival 512 ddrammal és egy ati9600pro videókártáyval nyomulok. Ezen a monstrumon ilyen beállítások mellett nem szaggat a játék.
Ha a látótávot felhúzom 400-ra akkor már lehet érezni hogy kicsit szaggat.
-
Nálam csak a GF2 64 Mb-vel hibádzik, amúgy komoly gépem lenne, csak arra már nem maradt keret. Úgy néz ki, majd nyáron veszek, valami jót. Nálam éjszaka nagyon akad. -
És honnan szedted le azt az fps néző progit??? -
ZoyDes #28959 Ja, és Gefet nem huztam fel, tehát gyári beállítással ketyeg (foggalmam sincs mennyi), biosban állítottam be a memóriákat, meg természetesen az UDMA kezelést. Semmi egyéb tuningprogi nem fut, sőt, voltaképp csak a játék van bent a futó folyamatok között (természetesen az alap rendszerfileok mellett, WinXP-sp1) -
ZoyDes #28958 Nekem egy P4 2GH, 256ddr, és egy Gef4Ti4200-al elég jól megy. Sajna pontos fps-adatokat nem tudok, de 1024x768x32-ben, éjjel a városban szokott csak néha néha megakadni, de nem lesz játszhatatlan (mondjuk ez csak a 2.1.9r3-as BETAval lett ilyen, az utolsó hivatalossal eléggé szaggatott). Az tudom javasolni, hogy a látótávot hagyd 200méteren, az nagyon sokat jelent! Ja, és legyen legalább 1G virtuális memó (de szerintem ez mindenkinél így van, és a 7200es winyó is már alapnak számít). Igazából én csak a fizikában találok már csak bugokat, pl a patkára való felhajtás, és egyéb apróságok. -
Közben már megtaláltam :)
-
Hát nem lett jobb, de maradok a tesztpályán.. végülis ha fulra lebutítom, 150 méterrel, egész jáccható a városban is, csak bűnronda:D
Streeter, honnan szeded az ilyen cuccokat? -
Én Fraps programmal néztem, nem tudok róla, hogy lenne beépített frameszámláló... -
Ezt szedjétek le mert ez nagyon zsír lett. Végre hasonlít a gumi valamire.
Innen lehet leszedni
-
Azt hol tudom megnézni hogy mennyi az fps a városba meg egyébként a játékba?? -
háát nem tom nektek hogy sikerül kihozni ennyi fps-t de én még senkinél nem láttam ennyit,akármilyen atomerömü gépben volt probálva:) -
Minél gyorsabban megyek, annál kevesebb lesz az fps em, de csak városban :)
Na mindegy, mivel nem mindenkinél szar, asszem kipróbálom friss oprendszerrel is. Hátha.. -
Hát nem tudtam hogy igy vissza kell fejteni a linket:(
Nekem 2100+; radeon 9000pro; 512 ddr..
alap beállítások, se forgalom se gyalogosok, 300 méteres látótáv. és az eredmény, bal felső sarok ..
-
Konfig:
1.8 AMD, Fx 5600 Ultra, 256 Ram, minden maxon!!! (200m látótáv) és a városban 25-30fps :
-
Így kell, fiam: ;)
-
Na nem tom miért nem jó.. ha valakit érdekelnek a képek, megnézi a tulajdonságot:D -
Nah..
Csináltam pár képet, főleg tesztpályásat persze, mert ott nem szaggat a játék ezzel a "picmip 5" grafikával..
Van ez a gond, hogy elakadok a pályában:) Ez is lol, a sok más lol mellett..lényegtelen..

Aztán ez a leggyorsabb MC m:

Ezt tudtam kihozni max a gyári alkatrészekből, önállóan:

Szerintem jól néz ki:)

780 LE s asszem, de csak a teljesítménygörbét néztem..
És hogy miért nem jáccok városban:

Ergo, elég gáz a g.motor.. 3 gépen néztem, hasonló konfigokon, ugyanez fogadott..
Nem butítom le csontra, mert a tesztpályán szinte "tökéletes" 50-60 fps.. de a városban játszhatatlan, ha kihívok valakit abban a pillanatban 2-3 fps em lesz..
Ha jól olvastam ez nem egyedi probléma, kérdezem hát, ezen tudom nem lehet segíteni peccsel, de akkor milyen konfig kell alá, hogy mégis legalább medium beállításokkal fusson 50-60 fps el, játszhatóan.. de komolyan megelégednék még a 30 al is, csak stabil legyen :))
De ennek, meg a sok sok hibának ellenére jó kis játék ez.. csakhát.. na mindegy, változásig töröltem a gamet, mert idegesítő... -
a kódot tudom
matrix igazad van -
nem, akar menni a roc-ra, gondolom a járgány kellene igaz, streeter? ;) -
ZoyDes #28943 inkább írd be a cheat-et :)
bagformoney
letmeroc -
Valaki nem tud egy olyan oldalt ahol meg van az SLRR 100% save???? Mert a ROC-on még nem mehetek meg nem is akarok mert nem szeretem az ilyen fajta versenyeket. -
ZoyDes #28941 Ja igen..látom :) -
ZoyDes #28940 Uhh...ez egy 24órás kocsi? Azok nagyon kemények :) -
berelnek hozza egy trailert, azzal fuvaroztatnam magam mindenhova -
hát a magyar utak lehet kicsit meghúznák az alját :DDD -
azért ilyennel nem furikáznék az úton. ;) -
Itt van a kocsiról két nem túl jó minőségű kép de hát telefonnal jobbat nem lehet elérni.
Egyébként a márciusi Sport Atuó újságba volt.

-
Vlala #28935 Streeter: vagány kis gép lehet...
Melyik lapban láttad? -
Hát tudom én is, hogy kellene működnie a valóságban..ABS, ASR.. csak azt írtam, hogy nálam nem úgy müxik:) -
Ma vettem egy autó újságot amibe volt egy autó ami igen megtetszett és megdöbbentett.
Dauer 962Le Mans
Motor: 6 hengeres boxer
Hengerűrtartalom: 2994ccm
Max teljesítmény : 730LE !!!!!! 3000-es motorból 730LE az nem semmi
Saját tömeg : 1130Kg
Gyorsulás: 0-100: 2.9mp
Gyorsulás: 0-200 7,3mp
Végsebesség 404,6km/h!!!! na ezért ez nem semmi!!
Az ára se semmi 980000euró Azért ez barátok közt is 245millió
Akinek van kedve vegyen egyet.

-
Nem kell válaszolni. -
hehe, es tenyleg. biztos megcsereltek a fuggvenyeket:P -
De az ABS-nek pont az a lényege, hogy ne fékezzen állóra, ezáltal az autó hamarabb áll meg, és kormányozható marad /a valóságban/. Az ASR-nek pedik az, hogy a motor letudja adni a kerekekre úgy a maximális nyomatékát, hogy azok ne pörögjenek meg, tehát gyorsabb lesz az elindulás /a valóságban/ - na ezek a játékban ellentétesen működnek. 

-
Horci #28929 :) Azt vágom, hogy a valóságban mit jelent ez a két dolog, csak azt nem, hogy minek van benne a játékban, de mind1 :))