46061
.
-
Meg eddig ez is elkerülte a figyelmemet:
Ha jól látom NFSU import de jó.
-
Jah, most jut eszembe ezt láttáok már?
Mert én még nem, pedig állat.
-
Szerintem az is felni, csak nem alu, meg kullos meg ilyesmi:) De nevezhetjuk disztarcsanak is:)))))) -
Ezt láttáok már, nem felni hanem a hagyományos (nem jut eszembe. ;))
-
ZoyDes #29004 Az r4-es BETA kicsit visszalépés az r3-hoz képest, de jók nagyon a hangok 
Láttátok már? -
Ezt látták? Tpless patch.
Háát láttam már jobb csajt is...
-
Azta kurva kell egy ilyen! :)
Remelem lesz rola video! -
ZoyDes #29001 A DA-s fiúk nem normálisak... Most egy 900LE-s bömöst építenek, aminek 1050Nm a nyomatéka... a turbófeltöltő meg akkora mint egy éjjeli szekrény 

-
ZoyDes #29000 A legerössebb a V8 motor. Abból tudsz kihozni 900LE-t(+/-),
és 1000 feletti Nm-t. De ha a 6hengerest is jól belövöd, akkor az is feláll kétkerékre
-
Fireblade7 #28999 Na, elkövettem két nagy hibát: a finomhangolást teljesen elfelejtettem, nem is használtam! Aztán meg a másik motoron hagytam a nitro befecskendező sínt :)))
Feltoltam maxra, brutális!! :D -
Lol NFS-ben :))
HAt a motornal is fel kell huzni a nitrot nem eleg csak megvenni!!
A csuszkat told maxra az a biztos! -
Fireblade7 #28997 Hi!
Meg tudnátok mondani nekem, hogyan kell a nitrót használni? Nyomom az N-t, de csak sziszeg egyet, nem tudom hogy jobban megy-e tőle a kocsi vagy sem. Az NFSben legalábbis jobban látszik :))
Most egy EMER GT2-vel nyomulok, 613 lóerős. Van ennél erősebb a játékban?
Amúgy nagyon jó a játék!! Gratulálok a készítőknek!! -
jaja de elöl meg kék. de a cabrional meg nállam az egész alja sárga -
Látom neked is fehér oldalról nézve. -
Jah a neonos belsőtérre gondoltam :) -
Ezt most szedtem le és szerintem nagyon gép lett.

Innen szedtem le. -
megvan... :)) -
Hol találom meg a patch-eket a játékhoz a fórumban ?
kezdtem visszaolvasni, de nagyon sok.
köszi -
A headlight os cucc nekem sincs benne és nekem is 2.1.8-as patchem van. Ez hogy került bele abba vagy nállamm i nem jó? -
igen, abban is benne benne volt:) -
Nekem a 2.1.8.-as patch van fenn (meg persze az előzőek). -
igen van... majd a köv játékban. ;)
Már az első rész óta benne van ha jól emléxem. -
Hali, néztem itt ZoyDes beállításait és nem tudom,hogy honnan van benne a HEDLIGHT RAY és a FLARES beállítási lehetőség. Van talán valami új patch? -
ezt az üveg dolgot én is néztem anno. pedig a pókháló textura megvan, ha jól emlékszem:) -
Azért lassabb, mert akkor kicsivel többet kell számolnia, hogy mi hogy törjön etc. -
Oda is mindig benézek!
Tudod ahhoz, hogy az ablak törjön, az engine-be kellene turkálni ezerrel és ezt nem igazán akarjuk most. -
ZoyDes #28982 Ja, meg azt akartam kérdezni, hogy ki szokta látogatni az slc.hsw.hu-n lévő bugreportot? Mostanában elég építő jellegű hozzászoások jelennek meg ott is, nem csak a fikázás! -
ZoyDes #28981 Az miért van, hogy a nehézségi szintet felhúzom, a forgalom járművei úgy rörnek mintha üvegbő lennének, és a játék pedig érezhetően belassul? Ja, és azt nem javítjátok ki, hogy a szélvédő üveg ne elhajoljon, hanem betörjön, vagy pókhálósodjon? Elég viccesen néz ki :)) -
ZoyDes #28980 Ezért csináltam a képet, hogy lásd :) -
Nálam nem csinál ilyet! -
Ez a kép odateszi a dolgokat

Jah és a képek innen vannak érdemes megnézni őket sok jó autó van itt. De főleg igaziak
-
Valamelyik sl oldalon találtam.. bannerre kattintva a linkeknél.. valamelyik oldalon van.. tuti -
na nem tud valki valami olyan save-et amibe benne van az összes autó???? -
de ez a problemo akkor is elöjön néha ,mondjuk pl ha verseny elején megprobálod lenyomni az utrol az ellent,hogy a 2 auto összeakad ez is király;) -
nekem olyat csinál néha,mondjuk borulás után,hogy a fél kerék eltünik az aszfaltban és hiába javitom ki ugy marad,de ez a bug már az elsö részben is megvolt.ugy birtam csak megcsinálni hogy belerongyoltam nagy sebességel a falba és akkor kijött a kerék:))) -
Érdekes eset, de elolvastam a cikket amit streeter belinkelt... beállítottam a kompatibilitást.. és sokkal jácchatóbb lett az egész.. legalábbis, Win reinstall, és teljesen tiszta vinyó mellett.. minden fullon, de nincs semmilyen forgalom -
Nektek volt már olyan, hogy vettetek használtan egy autót/GT III/ és miután megcsináltam, kicseréltem telót futóműt stb, a hátsókerekek úgy ugrálnak, mintha az autó összelenne törve, nem lenne alatta teló.
Már egy csomó variációt megpróbáltam, és nem jó sehogysem. -
Mikor lesz Patch? nem tud valaki ilyesmit?
Február 26 már csúnyán elmúlt!!!
-
ZoyDes #28970 hopp...kicsit elrontottam :)

-
Honnan?:)
Streeter, végigolvastam, de ezek a hibák szinte ma is megvannak:)