46061
.
  • basta002
    Azért ez sem semmi...
    Már készül.
  • basta002
    Hi!

Én is türelemmel várok az új patchre.
  • streeter
    ez mekkora durva

• streeter
    na most néztem a street-legat.tk-t és ott találtam egy ilyen patchet. SL2: Patch #4 2.1.9R3
    Most szedem le megnézem mi lesz ha felrakom.

És megtaláltam hogy honnan lehet leszedni a remot.

>>>>>innen<<<<<

Csak egy gond van vele. Hogy kell hozzá vaalmi SL2: Patch #4 2.1.9R4 -es patch de az oldalon csak az R3-as van még fent. Az az R4-es patchet meg kell szerezni valahonnan.

Itt van néhány kép csak azért hogy másoknak már sikerült berakni.

Jah és azért megpróbálhatjátok felrakni mert ez ilyen instalálós cucc és ha nem jó akkor a car/races -be legalol ott van hogy uninstal és kész
    Nem kell újraa rakni a játékot.
  • streeter
    De még a 2.1.9 sincs kész de már a 2.2.0 bétát csinálják.

Szerintem inkább most a 2.1.9-be kéne belehúzni

Nekem meg valami olyan save kellene amibe benne van az összes kocsi
  • SinClaiR
    Ez még csak készül.. legalábbis amit én kivettem belőle, bár sajna angoltudásom eléggé hagy mér kívánivalót maga után:)
    Szóval hogy készül, és megvárja a srác, aki csinálta a 2.19 et.. de csinálják a 2.2.0 bétát is..
  • Alexease
    Ha ilyen atot tudnek venni, akkor mar valszeg, nagyon sok felesleges, konnyen szerzett penzem van, valszeg le sem szarnam a benzin arat meg a bzitositast:))
  • Alexease
    Ez a "sima" utcai, feher szinu, kozepen 2 kek csikos verda volt. Nem GT.
  • SinClaiR
    Elment!
  • malter
    itt láttam konkrétan:)
  • malter
    remot nem tud valaki slrr-be?xtreme forumán láttam jopár képet rolla,de nem találtam sehol,vagy aki tud angolul elmondhatná miröl dumálnak rajta ezzel kapcsolatban
  • malter
    no meg ha esetleg tudnánk is venni 1et akkor sem gyöznénk tankolni+biztositás,bár ha jol tudom 3000cc fölött már egyforma a tarifa:(
  • 12346
    itt vannak eladó mustik. nem jó ezt nézegetni
  • 12346
    érdekes szomszéd:) az a supra vétel fel sem merült volna bennem. úgyse tudnék, meg nem is akarnék vele hasítani, aztán egy fán akadni, mint a sok kis tacskó. sztem szebb látvány lenne egy ilyen fölújított csoda az öblös hangjával, ahogy végig gurulgatok nálunk a rákos úton:)
  • 12346
    streeter nem vagy képben:) azé mer 67-es musti, nem feltétlenül shelby meg mit tom én. az nem sorozatban gyártott cucc. shelbyék esetleg pont abból hegesztettek vmi egyedit. bár lehet, hogy én is hülyeségeket mondok.
    az az állítólag meg biztos. gamékba már ezer éve lehet lehet szedni azt az új gt mustit. tele van minden autós oldal a képeivel stb. jól néz ki:)
  • streeter
    a 67-es mustang az nem a shellby GT500-as???? mert azt akkor gyártották.

Meg állítólag megint elkezdik gyártani és valami 20 mikulás lesz az alap
  • ZoyDes
    Akkor a szomszédod valami divatbetyár lehetett.... nem bírt összerakni egy kocsit, amibe még elektronika sincs :)
    A supra tényleng jó, de inkább akkor már ez az ezüsz Charger. Én tuti nem adnám el, még ha kajára sem telne. Egy iylen kocsi az álmom. Egyszer úgyis lesz egy :))
  • Alexease
    Ez a gond pontosan:) Suprat barmikkor be lehet szerezni (ha az embernek van penze), de ilyet jol allapotban, mar nehezebb.

A volt szomszedom volt acsi sport kocsi manias (persze apuci-anyuci, aranytalan nagy fizetes stb.). Volt egy ket "normal" autoja, aztan szerzett egy '67-es Mustangot. Evekig allt a haz elott, nem tudta normalisan osszerakatni:(
    Aztan vett valami csicsa, de modern gagyi amcsi sport kocsit, megunta, aztan vett egy zsir uj, felspoilerezett, full extra Suprat. Eleg vadul nezett ki benne:)))
  • 12346
    sőt. inkább az utóbbi. nem nagyon tudnék megválni egy ilyentől. egy suprától vagy vmi egyébtől simán fél perc alatt
  • 12346
    így gondoltam én is:) egyébként hasonló képp tennék, mint te. vagy pedig bérbe adni, vagy esküvőkre stb:)))
  • Alexease
    En nem:)
    Ha kapnek egyet ajandekba, gyorsan eladnam:) Ennek az arabol, lehet venni mar egy lakast, be lehet rendezgetni, es meg egy kis auto is belefer:))

ha meg lenne mar ennyi felesleges penzem, akkor mar lenne ilyen, vagy hasonlo:))
  • 12346
    nee máár.. sírógörcsöt kapnék, ha birtokomban tudhatnék vmi hasonlót. vagy akár azt a hófehér 86-os caprice-t amit a keletinél láttam.
  • mycso
    SinClair: Elküldenéd nekem a Fraps 2.0-át Crackkal?
    [email protected]
    köszi.
  • M@TriX
    Na ezt kukkoljátok meg:

45.000 EUR
    http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=621085&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024
  • TibiGrafix
    Nekem az alaplap miatt csak 2100 MHz-en megy a procim mégis fut normálisan (30-60 fps), még videót is tudtam csinálni fraps-szal. Amúgymég mindíg le tud kötni órákra a game (hányféleképpen össze lehet törni a verdákat...). Aki tudja, írja meg hogy hol akad a legjobban.
  • Carlos
    Igy van!!!!!
  • 12346
    okok:)
  • Gyiik
    a 200 dolcsit altalaban a peresgumikra szabjak ki a jatekban
  • malter
    enyém asusp4p8x,az elözöt kifektettem bios frissitésel,de hál istennek kicserélték:D
  • malter
    ha végigolvastad akkor láthattad hogy még nincs meg a videokari azért raktam bele addig azt:)),azthittem ma meglessz,de nem:(
  • 12346
    ne má, hogy 3,2-es p4 melett egy ... gf2mx van. no comment:)
  • ZoyDes
    NOS, a metanol, esetleg ha kilóg a kerék a kaszniból, vagy életveszélyes a spoiler, vagy ha a turbófeltöltő a megengedettnél nagyobb töltőnyomást ad le.... legalábbis a valóságban ezek miatt kapnád a büntit (talán még a kocsit is ott kéne hagynod). Az tuti, hogy a mozaik utcában páros lábbal rúgnak ki ezekért
  • Ombika
    ACEL!! :)))
  • streeter
    Az az Illegal Parts 200$ az mire föl van??? A spoilerek meg ezekmiatt van vagy mi a rák??
  • streeter
    Nekem egy ABIT alaplapom van. Nem tom az mennyire jó de páran azt mondták nem a legjobb.
    Nekem egy Intel Pentium 4 2.4-es van nincs meghúzva egy ati 9600pro-val megspékelve és ha látótáv nappal 300m minden max úgy van 20-40 közti fps-em
  • malter
    na megjött az uj alaplapom,mondom megnézem mit mutat a game huzott géppel alapon 2.6gp4 meghuztam 3,2gre!viszont videokarim még csak gef2 mx30mb:)))igy 15 fps ha fullon van minden a látotáv 200mt,ha lejebb veszek mindent majdnem fullra akkor is max 30fps de még ma jön 1 ati 9600 azzal még kiváncsi leszek mennyit tud
  • Gyiik
    ja, azt a lemezfelnit azt hogy, honnan?
  • Gyiik
    street-legal.tk-n kozzetettek egy SCX filtert 1.07a verzioszamu zmodelerhez...
    importalni sikerult vele, exportot mar nem probaltam.
    Mindenesetre felpercnyi "tesztelgetes" utan nem tunik rossznak, megerjuk azt is, hogy nem lesz szukseg devkitre:)
  • SinClaiR
    Jah, acél lemezfelni :)
  • streeter
    Az az alábbi turbófeltöltő nem kutya.

Jah a golfon ez meg felni csak nem alu hanem asszem acél. A legtöbb igazi gyári autókon ilyen van