46061
.
-
Az autókat nem nehéz berakni. leszeded és berakod a cars/races-be és kész. Nekem legalább is ennyi volt. Utánna ott lesz a boltokba. -
holley #29087 Oo gec minent félredobva felraktam a r3 és r4 es pecset
és a remot rögötn ott is volt a bolba a patchek meg rengeteget javítanak szerintem! Kvesbe akad mint eddig. A remo meg nagyon fullos gép:) Még a műszerfal is kivan dolgozva szal kircsi :D (ujra love streetlegal) csak jöjjön még ki több auto -
piRAnNya #29086 Különben a funsite-on fenntlévő 2.1.6 os autókat belehet valahogy szerelni a játékba?:D -
piRAnNya #29085 Olvasgatom itt a fórumot és tök gáz, hogy mindenféle patchel, meg scripttel telenyomjátok a játékot és fullos autókat tesztek össsze, én meg tolom a 2.1.8 as patchet és várom, hogy esetleg kijön vmi hivatalos, amiben lesz már neon, hangcucc meg ilyenek~:D (esetleg 1-2 új gépjármű pl. egy peugeot 206RC ~:D) -
holley #29084 Hi a 2.1.9 r2 es pecset hol lehet lezuzni?
-
Kilépegetni nekem is szokott.PL: ha 5-6 autót megveszek egymás után akkor kilép. -
Ezt de azt mindenképpen el kell ismernünk, hogy a 2.1.9-es patch-re még szükség van, mert azért igencsak sok bug van a játékban. És a beta patchel játsszva azt kell mondjam, hogy tényleg érdemes lenne várni, DE AZ MÁR SOK! -
mostmár kezd élvezhetö lenni a játék nemcsak a bosszanto hibák:))én azt mondom ha most jelent volna meg a game ilyen állapotában,és még erre jönnének a pecsek nagyon full gamét kaptunk volna,ha a következö gaméjukkal nem sürgetik az invictiust akkor sztem ütös lessz 
-
én tegnap raktam föl ujra az egészet,de nagyon állat lett a hangok meg minden,csak az a problemo,hogy kilépeget néha,nállatok is csinálja vagy csak nálam csinálja a proci huzás miatt?jah meg még az is uj bug lett benne hogy az einvagent rugatva a kerékfüst átmegy a kasznin,ugyértem hogy a kerék alol,az utastérbe is nyomja a füstöt
-
Beraktam azt a savet amit találtam de van benne 3 autó ebből 2 nem megy mer kiakad 

a kuva annyát
-
ami azert egy jo dolog lenne:
ha deformalodik a kocsi eleje, a motorblokk is mozdulhatna a toreshez merten. Eleg hulyen nez ki, hogy a kocsi ele eltunik, a motor meg ugyanott log a semmiben. Jo lenne olyan megoldas, mint az sl1-ben, de csak ha nem tul nagy munka atirni a dolgokat... -
tudom, de mar rajottem, mi a gond. nem volt eleg hely a vinyon, most mar mukodik minden faszan -
Ha lotorlodott az exe akkkor gaz:(( Azt nem is tudod majd patch-elni. Reinstall;( -
nekem azt magyarazza meg valaki, miert nem tudom felpeccselni a jatekot...
eddig mukodott minden faszan, meg ilyenek, csak a multkor leszedtem, es ujratelepitettem, majd ratettem a 2.14-es pacst. Valamiert a telepitese utan torlodott a streetlegal.exe file, es a masodik pecst mar nem is engedte telepiteni, hibauzenettel jott vissza, meg ilyenek...kisse frusztralt lettem, hogy vagy negyszer telepitettem mar az egeszet a honapok alatt, es mindig minden flottul ment... -
Van benne egy txt-azt olvasd el, én nem tudok angolul, de valami olyasmi, hogy a mentett játékod hoz bemásolod, és értelemszerűen átnevezgeted őket, és ezek nagyon jók, mert full tuning, nem sérül, vagy valami ilyesmi.
-
Azon gondolkozok, minél később adják ki annál xarabb lesz.
Mert egyre jobban várjuk a javításokat, és egy nagy lóxart kapunk.
De ez csak egy eszmefuttatás volt. -
Jöhetne már az a patch, már lassan ott tartok, hogy lelököm a gépről az egész játékot, a cd-t meg megeszem, nehogy feltudjam pakolni mégegyszer! 

-
Na most találtam SL.tk-n a save game közt egy Anachs_100_complete_Cars_v1.3 nevű valamit amiből én arra aszociáltam hogy ebbe benn van az összes autó de nem tudom őket hova berakni mivel semmi fájlformátum csak annyi hogy fájl és nem tom mit kéne vele csinálni. Valaki sígítsen már nekem. Jah ésinnen szedtem le -
Akos17 #29070 thx
-
Köszönjük szépen az építő jellegű hozzászólást...
-
Prowler001 #29068 adsf -
a használt autók közt lesz majd előbb utóbb.
Veyél meg egy autót a használtnál majd add el és előbb vagy utóbb bnt lesz de akkor egyszerre akár 3 is :) -
Akos17 #29066 Hello lenne egy kérdésem: hogyan tudok berakni egy autót a garázsba ha nem találom se a használt se az új autók közt??? beraktam a jeepet és nem találom...
-
Nme tudtok valami oldalt ahol vanak jó scriptek??? -
üvegtigris?:DDamugy már jön lefele a remo,+patch thanx -
Azért ebből a képből kiderül hogy magyarok csinálták a játékot

ÍZIRÁJDER ÖCSÉM -
Ez az eredeti Redlineban volt komoly, amikor egyhelyben állt az autó, illetve állt volna, mert elkezdett pattogni, a és a kaszni pedig sérült... -
Ez a kamerával felborítós dolog ez tetszik. Nekem csak arréb lökdösni sikerült kamerával.
Redlinbe szerintem nincs ilyen.
De viszont nekem egyszer beleesett a kocsim eleje a szerelő aknába a hátulja meg a levegőbe volt.
Elég vicces volt :)) -
Még anno a Street legalban volt Charger utánzat (nem tudom már milyen nven lehetett betenni a gameba). Azt lehetett iszonyatosan kéktkerekeztetni mert nem lgott e segge a földre:)) de rhadt idegesítő volt mikor levagta a verseny startnal a kocsit a földre oszt leesett az olajteknő:))) Szart bele nem moent tovabb:)) és amikro 3* egymas után megcsinálta ellenféllel jót röhögtem:))
Ott még a kumura tetszett nagyon...
Egy bajom volt a baszott nagy gépigénye (vagy a szarul irt engine) Plusz, hogy fel lehetett borítani a kocsit a garázsban a kamerával.. ez redlineban is megvan??? -
jah ez jó ötlet mert a modellereknek fűrészelni kell mégis egy új autót kapunk, király. -
én már nem rakok fel 2.1.9r4-et meg hasonlót mert multkor is szívtam vele mer nem is indult el a játék oszt rakhatom újra meg az összes scriptet fel kell nyomni.
A 2.1.9-nek már ideje lenne nagyon febr 26 már 3 hete elmúlt. -
tehat a 2.18-as pöcs utan kozvetlenul a 2.19 beta r4-est rakjam...ok, kosz -
Na ezt minél hamarabb be kellene szerezni.
-
Nekem nem kezdi el tölteni. Kapok egy olyat, hogy foglalt a szerver. -
Az r4-es az előzőeket tartalmazza persze... -
Köszi szépen megkaptam! -
biztos azt applikaltak bele akkor r2-d2-ba :(( -
ZoyDes #29051 nekem is csak r1,r3,és r4em van
-
van olyan, hogy r2-es?
nalam van egyes harmas es negyes, de kettessel nem talalkoztam
-
ZoyDes #29049 R4 BETA