46061
.
-
Ok basta majd akkor holnap figyelem a mailod. A vírusos meg nem tom ki küldte de te címedről jött. Na mind1 nagy problem nem lett belőle. -
Ha-ha!
Holnap reggel 6 óra és 1/2 7 között küldöm az e-mail-t. Megnéztem az elküldött leveleim között, de a V8-as golfot küldtem legutoljára. -
na nekem az R5 elindul de a remot ninjat nissant nem hozza be meg ha kocsit akarok váltani kilép. én személy szerint maradok még az R4-nél
-
Nekem jooo pedig -
Redfox #29484 Én is csinálnék pár ilyen finomságot, sőt már csináltam is, de nem tudom őket exportálni scx-be.:( -
Szerintem kéne neked a legújabb müködőképes winzip.
-
www.gamecopyworld.com -
mag ha nincs forgalom akkor nincs rendőr se ami néha nem nagy baj :) -
KeLLemetlen... -
! C:\Documents and Settings\Tibigrafix\Dokumentumok\Video\h\srl v2.1.9r5 nocd.zip: Vagy több részből álló, vagy sérült ZIP archívum
-
srl v2.1.9r5 nocd.zip -
Amúgy a forgalom lassítja legjobban a játékot! -
Jah és ezeket az einvaganes cuccokat nem lehet leszedni valahonnan??? -
R5-höz nekem is kéne nocd crack mert nekem se megy anélkül
-
ennyi, végeztem -

-
Kösz, akkor átnevezem a képet. Pedig ugy emlékeztem hogy... na mindegy, utolsó próba -
hát már a file neve sem semmi, egyébként már azt rosszul adtad meg:
amúgy indulónak: így kell: az url elejét megadni nem ahoyg tze, ez a freewebre is vonatkozik:
http://www.uw.hu/tibigrafix/kepfajl.jpg -
feladom -
A szemét...
-
Ilyen is van... :-)

-
ZoyDes #29467 Persze, nem is ezek miatt akad, ha akad. Ez inkább zavaró, hogy megyek 100al a városban, a kerweszteződés tök üresnek tűnik, és mikor már éppen beérek, hirtelen előrajzolódik egy busz... anyázás,stb... a kocsiról lehullik a méregdrága lökhárító. Ez inkább élvezeti észrevétel volt. De mostmár téleg lezárva
-
hali! valaki küldje el nekem plííííz az r4, r5 nocd crack-et mert hibássak amiket le lehet szedni, legalábbis a winzip szerint:o) [email protected] -
Okés, nincs harag.
DE! A tereptárgyaknak tudtommal, nincsen LOD-juk (mint az autóalkatrészeknek).
De majd utánnanézek...
Amúgy a legkevésbé ezek lassítják a játékot. -
ZoyDes #29464
....hammm
Ahoz, hogy minden időbe jelenjen meg, sajnos mind2őt egyszerre kell maxra húzni. Ezt kitapasztaltam. Nem akartam kötöszködni, csak felhívtam erre a figyelmet. -
A LOD az Level of Detail!!!
Az object detail határozza meg a tereptárgyak megjelenítését.
A LoD az azt csinálj, hogy plö a kereket távolabbról nézve máshogy látod. Közelebb haladva részletesebb lesz.
Szóval: Ha a LOD maxon van és az OBJDetail pedig nullán, akkor kapjuk a második képet!
Szóval mielőtt harapnál körültekintően nézelődj. -
Azért lesz még pár finomság:
-
Kijött a Baiern-hez egy hardtop addon kabrióhoz, meg készül a Toyota is:

Meg iTT van egy két jó dolog: pl:

Nem semmi emberek vannak és minden tiszteletem az övék. -
Ja -
A különbség télleg szemmel látható :)) -
ZoyDes #29458 hopp...a második képet rosszul tettem be, de a link ott van..nézd meg! -
ZoyDes #29457 Nézd csak! csináltam képet is róla:
Maximumra állított játék:

Minimumra állított játék:
http://kep.tar.hu/zoydes/images/pic4703982.jpg
ezek után ne mond hogy nem érted miről beszélek légyszives! -
ja, de itt van:D -
ma' megint baszta kitenni a kod a hozzaszolasomat? mar nemtom, hanyaccorra teszi... -
ZoyDes #29454 Hát sajna van.... -
hja, ez igy mukodott a legelso patch elott...
erdekes, hogy azota nagyon veletlenszeruen adogatja az ajanlatokat. Haverom tegnap verte meg az utolso ellenfelet, es egyszer sem versenyezhetett pink slips-be...
prestige 250, a kocsie 950 volt... -
Ami a tied VOLT az LESZ az övé!
-
Tehát mindenképpen lesz egy kocsim?:)
Kétértelmű befejezés:D -
Ha nincs annyi pénzed mint a tét akkor a verseny tétje a kocsi. Ha nyersz tied az ellenfeledé, ha vesztesz a tied lesz az övé. -
Azt általába nem te határozod meg. vagy legalább is én nem tudtam. Azt az ellenfél határozza meg.