46061
.
-
én sokáig azt nem tudtam hogy a matricákat lehet kicsinyiteni meg nagyitani:))eleinte néztem is hogy mi a bánatnak vannak olyan nagy számok:)) -
Frissítettem az oldalam, ha mindent jól csináltam, akkor a Neonos Axis-t le tudjátok tölteni!! -
Uhhh. Streeter, ez fájt. :D Ez volt az, amire elsők közt rájöttem. Sőt!! Nem csak indexel, hanem sávot tart, és 50 körül tartja a sebességet!! :)) -
jah nem tom ti rájöttetek-e már de én most jöttem rá ha megnyomom az S betűt akkor utánna ha kanyarodok indexel a kocsi :) -
Én pedig úgy értelmeztem, hogy három fájlt kellenefeltölteni... -
Na ez se rossz
Ebből mi lesz még
-
Intercooler.
Állítólag, mert nemtudom mi az :) -
UPLOAD THE ZIP + SCREENSHOT + README with GAMENAME (SL1/SL2/CD/NFSU) and TITLE OR YOUR FILE WON'T BE UPLOADED TO XI
ez van az uploadernél én ezt úgy értelmeztem hogy a zippeét mapánnak a nevébe benne kell lennie SL1 SL2 CD(ami nem tom mi) vagy NFSU. Gondolom én. Ez van az elsőnél a másodiknál meg szerintem a képet kell.
Basta ha nem gond feltöltöttem a 110es meg 140es V8as golfot hogy kipróbáljam. Nekem azt írta hogy feltöltötte sikeresen -
Nem tudja valaki, úgy egészen véletlenül, hogy hogy a fenébe tudok a street-legal.tk-ra feltölteni??? Nem értek semmit abban az uploaderben. -
Jah és szombat délbe totalcar tv2-n 

Ez itt a reklám helye

nézzétek mert szoktak benne jó cuccok lenni meg a szöveg is jó

-
jah az nekem is úgy van de az össze neonos kocsinál hogy az eleje fehér meg néha a vezető felöl is.
Basta ha már küldöd a javítást akkor ezt a nonost is elküldenéd? köszike
-
Egyébként javítottam az eredeti, Emerhez kiadott neonon is, mert rájöttem a hibájára. Bár az még rejtély, hogy a garázsban miért fehér?? -
Ja!!! És itt a mai alkotásom!! Nissan 240SX Neon
Ha kell valakinek, akkor elküldöm, de még csak a 3-as partokhoz van készen (pl.: Rear, Front Bumper 3)!
-
Streeter! Jól látom, hogy kilóg a motortérből a moci?? Még ma elküldöm a javítást, ox?? -
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ez itt micsoda??
-
Nos nem rakom be a képeket csak belinkelem hogy ne legyen gond. Ma reggel nyomultamegy kicsit :)
Remo
Remo tolatás
Ninja
Ninja 896Le-s I4-es motorja -
kemeny
van egy cimboram, az 10 eve versenyszeruen taekwondozik, o hozott 400 meganyi ilyen videot. A koreaiak ugy pattogtak, mint a nikkelbolhak saskajaraskor. Nagggyon komoly -
MrTressy #29511 hát ezek az arcok meg csinálják azt mint neoék a mátrixban csak itt drótok nélkül :) -
juhi01 #29510 azt nem találtam!De komolyak a sradzok!Hogy lehet plusz kocsikat belerakni a gaméba? -
jah weblapjukat én is megnéztem van ilyen friday 2 is az is hasonló mint ez
-
juhi01 #29508 naon komoly!A veblapjukon vannak még jók!A falraugrálásos a lagjobb! -
GECI JÓ VIDEÓ
gecó ezt szedjétek le mert baszartok. Semmi motor autó bmx vagy hasonló. Japányok nyomják benne 5 meg szedjétek le mert beszartok -
Na milyen az új polóm?

-
törítettlenül:
StreetLegal_Redline.exe -
KÖSSZ BASTA 

Jövök neked egyel de lehet van az már kettő is

-
Leszedtem a winzip 9-et de azzal se tudom megnyitni a nocd cracket. 
Valaki legyen olyan szives és rakja fel tömörítetlenül, hogy le tudjam tölteni, vagy küldje el e-mailbe a [email protected] címre. Előre is kösz. -
Müködik!!!
köszi a segítséget! -
bemásoltam a plugin könyvtárba ahol a többi is van, de a program nem kezeli. a verzióval lehet gond, mert találtam a helpben egy ilyen részt ahol leírja, hogy mit kéne csinálni és az a gond, hogy a p.s.7 csak a saját verziójához való plugineket kezeli rendesen -
File formats-ba kell betenni. -
STREETER!!! Elküldtem a mail-t! -
Mi azon a nehéz? -
Kéne egy kis segítség:
hogy tudom beállítani Photoshop 7-ben a DDS plugint? -
-
-
-
Streeter! Ne haragudj, de nem tudtam elküldeni! -
ZoyDes #29492 Ezek az időeredmények önmagukban még nem lennének érdekesek, DE! ez egy 1.5 motorból hoztam ki!!!! Aki nem hiszi, szívesen elküldöm a kimentett kocsit. Nem kell semmi extra dolog hozzá, csak a Furball féle Ninja (r4).

Ja, szerintetek akkor reális a játék? -
AntiAliasing
AnisotropFiltering:) -
Persze a jpg tömörítésnél figyeltem, csak annyira nyomtam össze amennyire lehett és látszanak még a finom dolgok. -
Na csináltam egy kis tesztet. ;)
Sztem ez a játék ha nem lesz egy újabb verzió ezzel az engine-el akkor egy év múlva érdemes lesz feltenni: ;)
semmi graf:
http://www.freeweb.hu/terminathor/sl/semmi.jpg
8AA
http://www.freeweb.hu/terminathor/sl/8xaa.jpg
8AA meg Antiakármi szürő szóval a másik is 8xx. ;)
http://www.freeweb.hu/terminathor/sl/8xmind2.jpg
Rakjátok be egymás után és egymás után egyből nézve nézzétek a különbséget elég baba.
Amúgy az FPS az nem reális mert beugrált.
Semmi effekt nélkül kb városban 35-40, ha rendőrök jönek akkor 30-35.