46061
.
  • malter
    én sokáig azt nem tudtam hogy a matricákat lehet kicsinyiteni meg nagyitani:))eleinte néztem is hogy mi a bánatnak vannak olyan nagy számok:))
  • basta002
    Frissítettem az oldalam, ha mindent jól csináltam, akkor a Neonos Axis-t le tudjátok tölteni!!
  • basta002
    Uhhh. Streeter, ez fájt. :D Ez volt az, amire elsők közt rájöttem. Sőt!! Nem csak indexel, hanem sávot tart, és 50 körül tartja a sebességet!! :))
  • streeter
    jah nem tom ti rájöttetek-e már de én most jöttem rá ha megnyomom az S betűt akkor utánna ha kanyarodok indexel a kocsi :)
  • basta002
    Én pedig úgy értelmeztem, hogy három fájlt kellenefeltölteni...
  • streeter
    Na ez se rossz

Ebből mi lesz még

• bfg900
    Intercooler.
    Állítólag, mert nemtudom mi az :)
  • streeter
    UPLOAD THE ZIP + SCREENSHOT + README with GAMENAME (SL1/SL2/CD/NFSU) and TITLE OR YOUR FILE WON'T BE UPLOADED TO XI

ez van az uploadernél én ezt úgy értelmeztem hogy a zippeét mapánnak a nevébe benne kell lennie SL1 SL2 CD(ami nem tom mi) vagy NFSU. Gondolom én. Ez van az elsőnél a másodiknál meg szerintem a képet kell.

Basta ha nem gond feltöltöttem a 110es meg 140es V8as golfot hogy kipróbáljam. Nekem azt írta hogy feltöltötte sikeresen
  • basta002
    Nem tudja valaki, úgy egészen véletlenül, hogy hogy a fenébe tudok a street-legal.tk-ra feltölteni??? Nem értek semmit abban az uploaderben.
  • streeter
    Jah és szombat délbe totalcar tv2-n
    Ez itt a reklám helye

nézzétek mert szoktak benne jó cuccok lenni meg a szöveg is jó
  • streeter
    jah az nekem is úgy van de az össze neonos kocsinál hogy az eleje fehér meg néha a vezető felöl is.

Basta ha már küldöd a javítást akkor ezt a nonost is elküldenéd? köszike
  • basta002
    Egyébként javítottam az eredeti, Emerhez kiadott neonon is, mert rájöttem a hibájára. Bár az még rejtély, hogy a garázsban miért fehér??
  • basta002
    Ja!!! És itt a mai alkotásom!! Nissan 240SX Neon
    Ha kell valakinek, akkor elküldöm, de még csak a 3-as partokhoz van készen (pl.: Rear, Front Bumper 3)!

• basta002
    Streeter! Jól látom, hogy kilóg a motortérből a moci?? Még ma elküldöm a javítást, ox??
  • basta002
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy ez itt micsoda??

• streeter
    Nos nem rakom be a képeket csak belinkelem hogy ne legyen gond. Ma reggel nyomultamegy kicsit :)

Remo

Remo tolatás

Ninja

Ninja 896Le-s I4-es motorja
  • Gyiik
    kemeny

van egy cimboram, az 10 eve versenyszeruen taekwondozik, o hozott 400 meganyi ilyen videot. A koreaiak ugy pattogtak, mint a nikkelbolhak saskajaraskor. Nagggyon komoly
  • MrTressy
    hát ezek az arcok meg csinálják azt mint neoék a mátrixban csak itt drótok nélkül :)
  • juhi01
    azt nem találtam!De komolyak a sradzok!Hogy lehet plusz kocsikat belerakni a gaméba?
  • streeter
    jah weblapjukat én is megnéztem van ilyen friday 2 is az is hasonló mint ez
  • juhi01
    naon komoly!A veblapjukon vannak még jók!A falraugrálásos a lagjobb!
  • streeter
    GECI JÓ VIDEÓ

gecó ezt szedjétek le mert baszartok. Semmi motor autó bmx vagy hasonló. Japányok nyomják benne 5 meg szedjétek le mert beszartok
  • 20TYA
    Na milyen az új polóm?

• 20TYA
    törítettlenül:
    StreetLegal_Redline.exe
  • streeter
    KÖSSZ BASTA
    Jövök neked egyel de lehet van az már kettő is

• TibiGrafix
    Leszedtem a winzip 9-et de azzal se tudom megnyitni a nocd cracket.
    Valaki legyen olyan szives és rakja fel tömörítetlenül, hogy le tudjam tölteni, vagy küldje el e-mailbe a [email protected] címre. Előre is kösz.
  • 20TYA
    Müködik!!!
    köszi a segítséget!
  • 20TYA
    bemásoltam a plugin könyvtárba ahol a többi is van, de a program nem kezeli. a verzióval lehet gond, mert találtam a helpben egy ilyen részt ahol leírja, hogy mit kéne csinálni és az a gond, hogy a p.s.7 csak a saját verziójához való plugineket kezeli rendesen
  • basta002
    File formats-ba kell betenni.
  • basta002
    STREETER!!! Elküldtem a mail-t!
  • basta002
    Mi azon a nehéz?
  • 20TYA
    Kéne egy kis segítség:
    hogy tudom beállítani Photoshop 7-ben a DDS plugint?
  • TibiGrafix
  • TibiGrafix
  • TibiGrafix
  • basta002
    Streeter! Ne haragudj, de nem tudtam elküldeni!
  • ZoyDes
    Ezek az időeredmények önmagukban még nem lennének érdekesek, DE! ez egy 1.5 motorból hoztam ki!!!! Aki nem hiszi, szívesen elküldöm a kimentett kocsit. Nem kell semmi extra dolog hozzá, csak a Furball féle Ninja (r4).

Ja, szerintetek akkor reális a játék?
  • SinClaiR
    AntiAliasing
    AnisotropFiltering:)
  • M@TriX
    Persze a jpg tömörítésnél figyeltem, csak annyira nyomtam össze amennyire lehett és látszanak még a finom dolgok.
  • M@TriX
    Na csináltam egy kis tesztet. ;)
    Sztem ez a játék ha nem lesz egy újabb verzió ezzel az engine-el akkor egy év múlva érdemes lesz feltenni: ;)
    semmi graf:
    http://www.freeweb.hu/terminathor/sl/semmi.jpg
    8AA
    http://www.freeweb.hu/terminathor/sl/8xaa.jpg
    8AA meg Antiakármi szürő szóval a másik is 8xx. ;)
    http://www.freeweb.hu/terminathor/sl/8xmind2.jpg

Rakjátok be egymás után és egymás után egyből nézve nézzétek a különbséget elég baba.
    Amúgy az FPS az nem reális mert beugrált.
    Semmi effekt nélkül kb városban 35-40, ha rendőrök jönek akkor 30-35.