46061
.
-
néztem most az sl.tk-n a forumot és furbal nekilátott az R6-os patchnak. Mire kijön a végleges 2.1.9 patch addigra már lesz vagy R15 is 

Legyen már mihamarbb 2.1.9. De az is lehet hogy mire kijön már készül a 2.2.0 R9-es patch is 

-
Hát... :) -
onbizalomban nincs hiany 

-
Nem rossz ötlet. -
Az elsüllyedős téma + a piros fény is csak egyszer volt, de megpróbálok mégegyszer elmenni arra, aztán kipróbálom. Ja a 2.1.9r4 patch van fent...
Minden invictusos, ha a képet megnézed egyedül a kék neon van, de azt én csináltam, szerintem annak mindenféleképpen jónak kell lennie. -
jeh télleg 2.1.9 patchbe új várost nem lehetne berakni vagy bővíteni ezt mert az jó volna -
nekem ez a féklámpás fényes cucc eddig csak egyszer tapasztaltam még a 2.1.8 as patchel. Féklámpa annak se tudható be hogy össze volt törve esteleg a kocsi mert akkor is csinálta. Direkt megszereltem és még ott volt. Eddig nem jött még elő újra. De ha lesz valami akkor kép :) -
Az miért van hogy rákattintok a letöltésre, el is indul, de csak 134 kb-ot hajlandó letölteni? 
-
Egy kis ízelítő:

-
Furball minőségi cuccokat csinál, de mivel az Invictus még javítja a játékot, így sztem érdemes megvárni a végleges patchet, és azután tölteni a hozzá készült dolgokat.
De ha nem baj, hogy a patchnél újra kell indítani a játékot, akkor lehet rakosgatni. -
Hali Mindenkinek!
Kb 3 hónapja leszakadtam a játékról, mondván megvárom az úl peccseket. Múlt héten engedtem a kísértésnek, és feltettem az R3, R4 és R5 betákat. Lenne pár kérdésem, légyszíves segítsetek ki (és bocs, de nem olvastam vissza az elmúlt 3 hónapot):
- buheráltak a HP realisztikusságán? Úgy vettem észre, hogy realisztikusabb lett, vagy csak én nem ügyeltem a Golf összerakásakor? :-)
- érdemes a Furball féle peccseket feltenni?
Köszi! -
Köszi a biztatást!
Csak egy mellékmondat: "Írj jobbat fél év alatt!" -
Féklámpa!
Hol ,mikor melyik patch?
Reprodukálható?
Ha igen, a save-eket küldjétek (mindenki akinek reprodukálható bugja van) a [email protected] mélre!
THX 4 ALL OF 'U'! -
EZ hol, mikor, melyik patch-el jött elő?
Lehet-e reprodukálin, vagy csak egyszer, van-e az elsüllyedt autóban valami nem Invictus-os cucc etc.??? -
Kösz a tömörítetlen nocd-t Zotya. Újra tudok StreetLegalozni! 
-
:) -
Csatlakozom... 
Ez a játék soha sem lesz felnőve önmagához...
Kár érte!
-
ZoyDes #29551 Ez egy 0.típúsú találkozás... Én is láttam már ezeket a piros fényeket a város fölött
-
na nekem kettő is van. Az egyik olyen mint a naplemente. Mondjuk ez

Itt meg a hátsó lámpa a szerelő aknába befigyel
-
ilyen piros fényem nek em is volt :) pill és lesz kép is hozzá -
Na mesterek!! Szóljatok hozzá az előbbi 2 képemhez!!!
-
Akkor most megkérdezném: Mi a sz***ar az a piros fény???
-
Itt a süllyedésem.
-
Majd rakok be 2-3 képet, egy UFO-sat, meg a süllyedőset, csak most nem tudok belépni a tárra. Nagy széklet!!! :) -
igen azt olvastam hogy az einvagen-él ez a hiba és valoban,de a remonál is jelentkezik csak nem olyan durván -
kaszacska #29543 az mitől van hogy megépíteni a zsír új mc gt-b -met (667le@1032Nm) és baszik gyorsulni???
Nem tudom állítani a váltó áttételét. -
juhi01 #29542 mért van az ha az einvegen be(Rosszul írtam)öszzeépítem az itt régebben leírt motrot elindúlnék és megáll mintha a motor kiszakadt volna a helyéről???? -
ZoyDes #29541 Már kb akkor mondtam, hogy s*** a soft gumi, mikor az első 2.1.9 BETA kijött. Azt a választ kaptam, hogy ez nem hiba... (by Carlos)...
-
biztos meleg van, olvad az aszfalt -
Én pedig felhívnám a figyelmet egy hibára! Volt már nektek olyan, hogy az autótok elsüllyed az aszfaltban? -
nektek is xaraxik a sportgumival?nekem kacsázik vele:(bár élvezetesebb is a derby 16'os kerekekkel hátsokerékre állitva driftelgetni a városban:)) -
:) -
szarnyat rakatsz ra, talan meg fel is szall eheh -
és biztos jó ez a lájt súly ehez a lóerőshöz?:) -
csináltam 1 állat remot,896kg ,és 894Le nem rossz arány:))idáig a best 1,5 0-100ra 5,4 0-200ra de még mindig lehet jobbat kihozni belölle -
Hi! Itt a Axis Neon javítása. Az előzőt egy kicsit elszúrtam, bocs mindenkitől, aki már letöltötte, EZ JÓ!! (remélem) :) -
jaz az az emelő ötlet télleg jó mert nekem is szedem le a kereket oszt 90 fokba befordul a kocsi meg forog körbe körbe meg előre hátra csúszkál ami elég szar mert szétverődik a kocsi
-
Carlos Mestertol kerdezem: Nem gondolkodtatok azon, hogy atrakjatok az emelot a MonsterG.-bol (a kocsi ne pattogjon, alulrol jobban lehessen szerelni es jobban is nez ki, igy tavolabbi kameraallas is lehetne), vagy az mar egy teljesen atirt engine? -
Valaki tud már valami értelemes, élő címet adni ahonnan le lehet tölteni, jó fizetős is, persze az igyenesnek jobban örülnék. -
fent van sl.tk-n az a pickup remo amit beraktam képet de akkora sza************r hogy beszarás. A kaszni semmit nem változik csak a hátsó kerék van hátrább de a képen meg jól meg van csinálva. Meg van most még fent pár cucc. Ilyen hogy dodge neon kaszni MOD-ba