46061
.
-
Hmm:

-
ZoyDes #29727 Csak csatlakozni tudom error-hoz.
-
-
Pár SD remekmű:

ez egy kicsit nagyobb erre kattanhattok -
Na pár szépség még:

Végére a legjobb :) M-Power!!
-
Ha valakinek bejön az NFSU hangja, sztem jól el vannak találva (az az egy a játékba. ;)) akkor innen lekaphatja őket:
SOUNDs -
Vlala #29722 Streeter: Logitech Wingman? Rémlik valami... én is SCGT-t kaptam mellé, csak az akmkori gépemen b...ott beindulni... -
Focerhez készül egy kis BodyKit:
-
Malter
...
Be is b*szna, hogyha pl. terep2 250 millába került volna...
Namost valszeg az Inv. nem kap annyit ezért lett olyan a game amilyen, meg persze a időlimit is közrejácchatott. -
Horci : nézz körül az xi forumain is, ott altalaban van info a linkekrol. A fekete taliga Dodge Neon sztem... -
Horci #29718 Honnan lehet új verdákat leszedni, Pl: a Charger, Coyot, #29697-ban az a fekete taliga? :))
Az Extremeimporton még a Remo sincs fönn. :(( -
elképzelhető
asszem a te oldaladról an :))
de már bridstonet raktam be -
Streeter!! Azt a Ferraris gumit nem én csináltam véletlenül? :) -
"fizikálya"???
-
SportCar GT nekem is megvan :) még a kormányhoz kaptam 2-3 éve. Jó játék volt az de mostanába már nem játszanék vele. Abba jó volt a grafika meg a kocsik fizikálya is. -
a sport car gt- nekem is kedvenc volt,még néha elöszedem de sajna már nem mai:))) -
rendben van, h tapadnak, de h ennyire ne kelljen skill az iranyitasukhoz, azt azert kotve hinnem!
es van azert az f1c ala par mod, ami hasonlo temat (azonos? a sok turakocsi kozt elveszek...) dolgoz fel, es ott azert nem ugy indulsz, h full gaz a rajtnal es az elso kanyarban is es maris elso vagy! A regi kedvencemet, a SportsCarGT-t nem is emlitem, neekm az a fun&sim etalon :). TRD=sinauto. -
ilyenekkel mar en is talalkoztam eccerkeccer
siman keresztul lehet menni rajta, de ha kihivod, akkor versenyzik, es akkor mar megjelenik a kocsija -
HÁHÁ megint lett bug :)

-
error,nem tom budget játékoknál mennyi a fejlesztési pénz,de azt olvastam régebben hogy 1 átlagosan jo játék fejlesztése 1millio $-nál kezdödik
aszem a fifa viszi a pálmát,annak csak a jogdijjak kerültek ennyibe
-
figyi a flat-outnak van már két elődje.. a rally trophy és a tough trucks, szal van némi fogalma a gémereknek, hogy milyen lehet. az előző 2 se volt szar:) -
jo, akkor en meg a fizikaban kezdem a kotozkodest:)
Na, ami ranezesre majd talan megkozelitheti a slr fizikajat, az a flat out.de majd meglatjuk akkor -
"kötözködés" részemről end...
-
Kedves Carlos !
Nemtudom, én qrvara nem tirpák módon, ill. lekezelőleg írtam neked. Jót nevetünnk... Úgy beszélsz, mint ha te vagy 200m keresnél egyedül.De én nem bántalak.
Még annyit válaszólj meg, hogy te ki vagy az invictusban?
(mit csinálsz)
Kihez forduljak az infóval a pénzzel? (ha viccesnek találod, akkor hagyjuk)
-
Ezek is megvannak, de hatulra pont kemenyebb kell sztem,, hogy a rugo ne nyelje el azt az energiat sem, inkabb az orr emelesere keztesse a kocsit. Amugy kezd alakulni, de meg messze nem olyan, mint volt. A hetvegen nem tudok vele foglalkozni.
A TRD es a tobbi autos gamara visszaterve: feltettem megint a TRD, de sokkal jobb fizikara emlekeztem. Nem rossz, mas, de az SL talan kozelebb all a valosaghoz. Mind a ketto fizikjanak vannak alapveto hianyossagaik. A TDR-ben 200-al elkapod a palankot, kiesik a felfugg, de nem deformalodik a karossz. Az SL-ben kaptam mar ugy el a palankot, hogy kb 2m-rel hatrebb kerult a bal elso, de forgott (4x4 Hauler SD 750), de ettol fuggetlenul ők viszik a palmat. Ja? Es a TRD-t hanyszor 15 ember fejlesztette?
Lehet, hogy nevetsegesen hangzik, de van meg egy gama, ami inkabb kalandgama es aminek szinten erdekes a fizikaja (jonak tartom,de nem teljesen eletszeru - nem deformalodik, meg az iranyitason is van mit erositani). A GTA3 es a GTA Vice City. -
végülis sztem is jo a fizikája,mert ha megnézed a turaautok atomkemények,és nagyon jol tapadnak,de ha megindul akkor vége,ezzel nem azt mondom hogy very hard szimulátor,de jo a fizikája,a toca-t pont emiatt szerették és utálták -
"A TRD igenis jó fizikában"
ez a TRD valami fizikus monogramja? ;)
Mert elsore a toca rd ugrott be, de abban ugye olyan a fizika mintha a matrixban jatszodna - "minden lehetseges" :D -
belegondoltam abba, hogy milyen lenne, ha 100%os lenne a game és ilyen szekereket gyártanának bele jóval sűrűbben:( -
Redfox #29700 Enyémre nemtudod a választ?:) -
basszus, ez durva jó ;) -
menj má, gto.. ez zsír lett -
Na ez a szép emberek

-
Redfox #29696 Szevasztok, miért van az, hogy amikor az általam kreált einvagen cabrio-t exportálom scx-be, majd beteszem a játékba, az egyszerűen nem látszik, minden más rész igen, csak az nem, amit én tettem be?:( -
eddig nem is figyeltem,de az ajto nem törik ugye? -
nekem sem.viszont az elsö részben pOVVAA abban nagyon állat volt,sokal realisztikusabb volt sztem,pl ha kivettem a lengéscsilapitot,akkor nagyon durván szedte az elejét:)))slrr ben meg ki sem enged az utcára igy:( -
Nekem egyszer sem sikerült még... -
kereknyomas? puhabb felfuggesztes hatulra? haccsokerekhajtas? differencialmu?
mittomen? -
Extreme Import
Buildersedge
-
Nem ugy ertem (persze, hogy szamit) de van-e sulybeli kulombseg az MC6pist 365-os es a Duhen1.5 215-os tarcsafek kozott, vagy csak az alkatresz kategoriaknak van sulyuk pl:
fektarcsak - 2kg
spiralok - 1kg
teleszkopok - 1.5kg
felnik - 5kg
Azert erdekes, mert nem tudom az SD-t ketkerekre allitani. Regebben mar megcsinaltam (ugyan az a ver. 2.18 azota is)
elorol le minden cucc, hatulra minden fel, 285-os 18" gumi, MC GTLE blokk, SD HEAD-ek, 7.0 supch. DHL carb.,nincs legszuro, motor 12000-re allitva - igy 903HP ujjonan, kicsit lestrapalva 899HP.
Kicsit megemeli az orrat es ennyi. Csereltem rugokat(hosszabb, rovidebb) allitottam az ASR-en, de semmi.
Valaki, valami otlet? -
Sziasztok!
Látom a jobbnál jobb kocsikat a forumban ,kérlek titeket segitsetek honnan tudok én is letölteni ilyen kiegészitöket olyan oldalakat mondjatok amik müködnek is ,pl mintás gumik .ujjabb autok stb...
lehet küldeni emailban is : [email protected]