46061
.
-
Vlala #29808 basta002: r5 van meg, ez is 12 mega, feldaraboljam? Hány megásra? Tudtommal freemaillel 2 megás cumókat lehet kükldeni, de a tárhely csak 5 mega! -
Streeter! Gond van. Az a helyzet, hogy már nincs meg az R4 patch. Nem tudom, hogy be tudom-e rakni az invictusos betara, vagy a 2.1.8-as patchre. Letölteni meg 11,5 mega, az sok a dial up-nak. Esetleg, ha valaki feldarabolja nekem, és e-mailben elküldi... -
És azt kitesztelted, hogy mikor jön elő? Hogyan reprodukálható?
Mert amit leírtál, azt eddig is tudtuk. -
Vlala #29805 Teljesen megfertőztetek, tegnap elkezdtem moddolni a StreetLegalomat. Van benne egy Wrangler, ami tisztára úgy néz ki, mint a TJ Rubicon. Csak a szalonban nem tettek bele motort :-) Biztos ezért volt olyan olcsó.
-
Jah rájöttem, hogy mitől vannak azok a piros fények. Az ugye este jön jön elő meg akkor amikor fékezel és ez a hátsólámpák vagy a neon miatt van. Test pályán "kiteszteltem" a cuccot és ha nyomom a féket akkor van piros fény meg ha kicsit arréb mék akkor kettő is. Meg este a piros neon miatt van.
Bug
Bug2
Bug3
Ezt meg most raktam be az MC helyett -
basta neked meg elküldtm mailba a GTO-t -
Jók a képek, srácok. -
jah, nekem is ugy.. -
nekem 1ébként ment a GTO linkje... (de csak 2k-val, mint streeternek) -
Streeter lassíts... 

www.street-legal.tk
avagyx-trame inports -
Vlala #29798 oops... ez két link, csak egybecsúszott... bocsi! -
Vlala #29797
nocd2.1.9 r4-es patch
Csak visszaolvastam a hozzászólásokat... -
boccs de ez se volt jó mert nem jól írtam a végét.http://www.stree-legal.tk -
hoppá ez nem lett jó mert EZ A JÓ -
A válasz mindenre EZ Itt minden van ami kell a játékhoz itt az R4-es patch az uccsó -
kaszacska #29793 Honnét tudom leszedni a legutolsót? Kell hozzá nocd crack? -
elég a legutolsót. -
kaszacska #29791 Lécci írjátok le hogy az R-es patcheket honnét lehet leszedni??
Mindegyik R-es patchet fel kell telepíteni vagy elég a legutolsót? -
hát ezeket én is láttam, se értelmüket azt nem. én inkabb maradok az értelmes alkotásoknál. -
Boccs a sok képért de most böngészem az sl.tk-t
-
Ez mekkora állat :)
-
Majadani #29787 Egy kicsit összetört, avagy hogyan ne éljünk túl egy rendőrös üldözést! 
-
Ezek letölthetőek:

Letöltés -
ashes 48 egy allat, anno veluk hoztuk ossze a lexust -
Nagy kérés lenne, ha valaki elküldené nekem a Zmodeler SCX convertert? Nem sikerűl leszedni a Buildersedgeről már régóta, (kéne egy Citroen projecthez)...
Rem számíthatok rátok. -
pl ezzel:3D cafeaz alapok megvannak,és csak át kell alakitani:) -
Mivel csinaljak ezeket az autokat? -
Redfox #29781 Akkor még1szer.:)
Szevasztok, miért van az, hogy amikor az általam kreált einvagen cabrio-t exportálom scx-be, majd beteszem a játékba, az egyszerűen nem látszik, minden más rész igen, csak az nem, amit én tettem be?:( -
Nem roszz, mindegyik király, lehet rájött valami konvertelésre.... -
De beszarok ettől a markostól mostmár télleg. Ez egy délután alatt 4 kocsit összehoz??
Egy újabb alkotása.

-
Na megint megy a munkálkodás de most ashes48 részéről
-
Ezek még sehol sincsennek fel és ezt amerikaiak csinálják (asszem) és ezek még csak betak és ha teljesen jó lesz akkor dobják fel netre -
Horci #29776 Nemtudom, hogy vagytok vele, de valaki akinek van jó kis tárhelye feldobhatná ezeket a "nem hivatalos" cuccokat, amiket máshol nem lehet megtalálni. Jó lenne :) -
hát szeretnék én is így unatkouni a gép előtt és ontani ki a kocsikat magamból -
uyglátom ez a markos gyerek nem unatkozik:))
-
az a bja hogy 1,43 mega és a freemail az fasz
MSN-en nam vagy esetleg mert ott át tom küldeni -
A textúrahibákon kívül kijavíthatok mindent, ha gondoljátok... De télleg nagyon szíííívesen. -
Nem akarod nekem mailben átküldeni? -
Jah télleg elég béta mert pl a 3 hátsó lökhárítóból csak 1 jó mert kettő benne van a kaszniba a kipufogók a csomagtartóba meg a tükrök fordítva állnak stb... télleg nagyon beta még.
Én pl innen szedtem le, de max 2,04Kb/s-ot sikerült innen kicsikarni :) -
Na végre meg lett az első Pontiac
Itt vannak képek de csak linkelek mert nem akarok kibaszni az 56ks modemesekkel :)
Pontiac GTO
Pontiac GTO2
Pontiac GTO3
Pontiac GTO4
Pontiac GTO5
Pontiac GTO6
Pontiac GTO7
Pontiac GTO8
Pontiac GTO9
Na most csak ennyi