46061
.
  • M@TriX
    Ez is cuki lesz:

• M@TriX
    alexease oldalán van egy képfeltöltő...
  • M@TriX
    ;) azt már nem is mondtam..
  • I-NoVa
    Ráadásul BMP... Lehetne esetleg rögtön ISO image
  • Origon
    nem megy ez nekem :)

majd rendesen feltöltö ha lesz idöm... (jo képek)
  • Origon
    ahhh jolvan látom ez nem megy igy... nah talán igy:

---

• M@TriX
    c:\ HaÁÁÁÁÁÁHHHH
    Ha ezt Alexease meglátja lefordul a székről ;)
  • Origon
    V6 4 ever
  • Origon
    Nincs semmi átirva csak az hogy felfelé nyiljon a tetö... de a motor nincs átirva és uj alkatrészek sincsenek benne.
  • Origon
    Volt egy kis idö és olvasgatam forumot... mindenki verte a nyálát hogy 530 al megy a kocsija ugy hogy átirta a progit. Most mutatok kettö képet a kocsimrol hogy mindenféle motor és játék átirás nélkül lehet jo kocsit csinálni...

---

• bodesz
    asszem ez az elődje
  • bodesz

• basta002
    Az *.rpk fájlokat a HEX Workshop-pal nyitod meg. Vagyisháőt, azt amelyik kell. Keresel egy olyan sort, amelyikben például a következő van: .../engines/Baiern_Emer.rpk , vagy valami hasonló. És átírod arra amire kell. Érdemes megnézni előtte, hogy PONTOSAN hogy vannak írva a motortípusok, mert ha egyetlen kis- és nagy betű nem egyezik, nem tudsz motort rakni a gépbe. Remélem érthetően fogalmaztam.
  • M@TriX
    nyami, láttam anno, de akkor még csak 3Dmax-ban volt jelen, fincsi a cucc!!!
  • progeny
    Amúgy az url-es dolgot úgy értettem hogy egy működőt irjatok le, de már mind1.
  • progeny
    Na, köszi mindent már megvan, letöltöttem dc-ről. Most nocd file kéne hozzá. Tud adni valaki egyet?
    Thx.

PROgeny
  • 12346
    pedig pont, hogy a kék szar az url:) egyébként a kék szarból is ki lehet hámozni egy oldalt vagy akármit, ami kéne.
  • progeny
    2,1,9-es patch-et valaki, ha lehet írjátok le az URL-t ne ilyen kék sz#rokat rakjatok ide mert azzal én nem tok mit csinálni.
    THX.

PROgeny
  • streeter
    Na ezt lessétek meg.

Több info itt
  • Alexease
    Bar, ha valaki kint nem ismerne, es nem tudja a trukkoket, a 4 patchet, es a fel tucat nem hivatalos beta javitasokat, az valszeg nagyott csalodik a progiban:(( Es az most nem a legjobb reklam az Invictusnak a CRC kiadasa elott:((

Bar, meg akarmi is lehet:))
  • Alexease
    Ez az elso eset, hogy egy "komolyabb" autosjatekokkal, szimulatorokkal foglalkozo kulfoldi site ilyen szinten megemliti a jatekot:)) Jobb kesobb mint soha:)))
  • Alexease
    [IMG][/IMG]
  • bodesz
    ja már bejön sorry
  • bodesz
    nektek bejön a XI?
    nekem nem pls adjatok lineket lehet rossz linekm van
  • progeny
    Na mivan itt?
  • progeny
    Te Error mi van ezzel a linkkel? Rá kattolok aztán error page. De minddel ez van.
    Amúgy a motor Emerbe vagy Baiernbe kéne.

PROgeny
  • streeter
    Sajnos a motor átírást én se vágom mert nem tudom hogy kell átírni az .rpk file-t
  • 3Error #32301
    SLRv2.1.9r5.zip
  • 3Error #32300
    milyen auto(k)ba kellene V8as daralo?

2.1.9-es sztem a invictus.hu-rol, a rp5-ot megnezem..
  • progeny
    nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a 2.1.9-es patch-et + az rp5-öt?
    Írja le valaki, mert vissza olvasva csak szar linkeket találtam.

PROgeny
  • progeny
    Aha, köszi.
  • basta002
    Mindenekelőtt tölts le HEX Workshop 4.2-t. Én azt ajánlom, azzal elég egyszerű megycsinálni...
  • basta002
    Most nem akarom azt mondani, hogy keress visszább, mert nagyon sok lenne. De kénytelen vagyok ezt tenni, mivel hosszú lenne leírni. Kérdd meg streeter-t, ő biztosan tudja.
  • progeny
    Nem tudja valaki a választ a #32279-es kérdésemre?
    Előre is köszi.

PROgeny
  • progeny
    Kössz a cracket.
  • I-NoVa
    Előkapartam pár napja az első részt, és egész jól elvoltam vele, annak ellenére, hogy a másodikhoz képest teljesen arcade-nen tűnik (bár minden arcade játék legalább ilyen színvonalú lenne). Viszont a kocsik törése ott még reális szinten ment, 50-nél balszerencsés szögből totálkár, apróbb lökdösődés közbeni padkafogástól tengelyferdülés, tiszta élvezet :).
  • streeter
    Skylineba V8-as motor :)) 0-100-ra többet is ki lehet hozni a V8as mototrral. Nézd ezt 00:0980
  • Vlala #32291
    2.1.9 r5-tel eddig minden ment, amit felpakoltam...
  • SZilaJ
    Én nekem, maga a modellezés az megy, megis csinálok mindent ahogyan akarok. Rádobom a materialt, scale-zok ahogy mondtad, kiexportalom, és csodák csodájára láthatatlan az egész ahogy van... Amúgy már nem sokáig lesz netem, ha tusz az email címemre írj...
  • holley
    Nagyon állta a skyline :) kicsit kevertem az élvezeteket egy kis amerikai lóerő egy vérbeli japcsi autoba

Odabasz