46061
.
-
Ez is cuki lesz:
-
alexease oldalán van egy képfeltöltő... -
;) azt már nem is mondtam.. -
Ráadásul BMP... Lehetne esetleg rögtön ISO image
-
Origon #32324 nem megy ez nekem :)
majd rendesen feltöltö ha lesz idöm... (jo képek) -
Origon #32323 ahhh jolvan látom ez nem megy igy... nah talán igy:

---
-
c:\ HaÁÁÁÁÁÁHHHH
Ha ezt Alexease meglátja lefordul a székről ;) -
Origon #32321 V6 4 ever -
Origon #32320 Nincs semmi átirva csak az hogy felfelé nyiljon a tetö... de a motor nincs átirva és uj alkatrészek sincsenek benne. -
Origon #32319 Volt egy kis idö és olvasgatam forumot... mindenki verte a nyálát hogy 530 al megy a kocsija ugy hogy átirta a progit. Most mutatok kettö képet a kocsimrol hogy mindenféle motor és játék átirás nélkül lehet jo kocsit csinálni...

---
-
asszem ez az elődje -

-
Az *.rpk fájlokat a HEX Workshop-pal nyitod meg. Vagyisháőt, azt amelyik kell. Keresel egy olyan sort, amelyikben például a következő van: .../engines/Baiern_Emer.rpk , vagy valami hasonló. És átírod arra amire kell. Érdemes megnézni előtte, hogy PONTOSAN hogy vannak írva a motortípusok, mert ha egyetlen kis- és nagy betű nem egyezik, nem tudsz motort rakni a gépbe. Remélem érthetően fogalmaztam. -
nyami, láttam anno, de akkor még csak 3Dmax-ban volt jelen, fincsi a cucc!!! -
Amúgy az url-es dolgot úgy értettem hogy egy működőt irjatok le, de már mind1. -
Na, köszi mindent már megvan, letöltöttem dc-ről. Most nocd file kéne hozzá.
Tud adni valaki egyet?
Thx.
PROgeny -
pedig pont, hogy a kék szar az url:) egyébként a kék szarból is ki lehet hámozni egy oldalt vagy akármit, ami kéne. -
2,1,9-es patch-et valaki, ha lehet írjátok le az URL-t ne ilyen kék sz#rokat rakjatok ide mert azzal én nem tok mit csinálni.
THX.
PROgeny -
Na ezt lessétek meg.

Több info itt -
Bar, ha valaki kint nem ismerne, es nem tudja a trukkoket, a 4 patchet, es a fel tucat nem hivatalos beta javitasokat, az valszeg nagyott csalodik a progiban:(( Es az most nem a legjobb reklam az Invictusnak a CRC kiadasa elott:((
Bar, meg akarmi is lehet:)) -
Ez az elso eset, hogy egy "komolyabb" autosjatekokkal, szimulatorokkal foglalkozo kulfoldi site ilyen szinten megemliti a jatekot:)) Jobb kesobb mint soha:))) -
[/IMG]
-
ja már bejön sorry -
nektek bejön a XI?
nekem nem pls adjatok lineket lehet rossz linekm van -
Na mivan itt? -
Te Error mi van ezzel a linkkel? Rá kattolok aztán error page. De minddel ez van.
Amúgy a motor Emerbe vagy Baiernbe kéne.
PROgeny -
Sajnos a motor átírást én se vágom mert nem tudom hogy kell átírni az .rpk file-t -
SLRv2.1.9r5.zip -
milyen auto(k)ba kellene V8as daralo?
2.1.9-es sztem a invictus.hu-rol, a rp5-ot megnezem.. -
nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a 2.1.9-es patch-et + az rp5-öt?
Írja le valaki, mert vissza olvasva csak szar linkeket találtam.
PROgeny -
Aha, köszi.
-
Mindenekelőtt tölts le HEX Workshop 4.2-t. Én azt ajánlom, azzal elég egyszerű megycsinálni... -
Most nem akarom azt mondani, hogy keress visszább, mert nagyon sok lenne. De kénytelen vagyok ezt tenni, mivel hosszú lenne leírni. Kérdd meg streeter-t, ő biztosan tudja. -
Nem tudja valaki a választ a #32279-es kérdésemre?
Előre is köszi.
PROgeny -
Kössz a cracket. -
Előkapartam pár napja az első részt, és egész jól elvoltam vele, annak ellenére, hogy a másodikhoz képest teljesen arcade-nen tűnik (bár minden arcade játék legalább ilyen színvonalú lenne). Viszont a kocsik törése ott még reális szinten ment, 50-nél balszerencsés szögből totálkár, apróbb lökdösődés közbeni padkafogástól tengelyferdülés, tiszta élvezet :). -
Skylineba V8-as motor :)) 0-100-ra többet is ki lehet hozni a V8as mototrral. Nézd ezt 00:0980
-
Vlala #32291 2.1.9 r5-tel eddig minden ment, amit felpakoltam...
-
SZilaJ #32290 Én nekem, maga a modellezés az megy, megis csinálok mindent ahogyan akarok. Rádobom a materialt, scale-zok ahogy mondtad, kiexportalom, és csodák csodájára láthatatlan az egész ahogy van... Amúgy már nem sokáig lesz netem, ha tusz az email címemre írj... -
holley #32289 Nagyon állta a skyline :) kicsit kevertem az élvezeteket egy kis amerikai lóerő egy vérbeli japcsi autoba
Odabasz