46061
.
-
vmelyik forumon láttam, hogy vki a gmc-vel görcsöl már. -
szvsz azért csinálták az 1hez mert az élethübb,multhéten föltettem én is nosztalgiázni,és full jo még mindig,a remo is valahogy jobban mutat benne,a motor sérülés stb stb terén részletesebb azt nem tom a redline-ba miért irták át
persze a redline meg más téren részletesebb,de nálam az élethüség az elsödleges,elég bugyután néz ki az auto hogy fullra töröm és a kipufogon log a motor elörre -
Huhu az nagyon jo lenne majd ertesitsetek az fejlemenyekrol ha vki vallakozik ra! THX -
Majd megérdeklődöm nagy angol tudásommal hogy valaki nem akarja-e átkonvertálni a kocsikat. -
Vlala #33608 Abból nem nehéz átkonvizni redlineba, valakinek csak eszébe jut... -
ez is készülget. de azé jobban örülnék vmi vényócnak. -
látom te is megtaláltad az oldalt:) -
Azta kurve de miert Legal 1-hez?!!! 
-
Vlala #33604 Itt a link
Rim pack 1
Rim pack 2
Ombika Szerintem az, hogy a négykerékhajtásból mennyi nyomaték menjjem az eslő, és mennyi a hátsó kerekekre... de nem biztos
A HeavyDuty nagy királyság, hogy a Smalldutyról ne is beszéljünk... láttam egy SD V12 editiont is a neppernél, de V8-as motort ír bele... brühühü...
A Rocco MK2-es (VW Scirocco) nálam mindenképp 10 pont! -
DaWe #33603 Tudtok segíteni hogy honnan töltsem le a furious rim pack-ot?Kösz!
-
Hát mostszarom össze magam ezek láttán.
link -
Drive distribution az mi is a valtonal?
Ti a differentialt mennyire szoktatok rakni? -
De ne BMP formátumot tölts már fel mert bagy a kép és egy örökkévalóság mire betölt. -
hm, ugyanúgy nem megy. 8, hogy milyen lökik meg egyebek vannak rajta? -
eh kösz. most láttam, hogy már megvan, csak nem tettem be
-
legközelebb jpg-t kéne eröltetni... -
DaWe #33596 Skyline -
DaWe #33595
Gyöngyszem!!!
-
én is elviselnék vmi hasonló formát, de pl ettől a modelltől lehidalna a gém:)) -
Azt a geciiiiiii
1.8-as suzuki swift az óra majdnem fordul egy egészet. Megy vagy 240-et. Ezt meg kell
nézni. -
Jelenleg nem üzemel jól az oldalam de fent van.
Itt megtalálod a javítást a fék javítás alatt van.
Egyszer kerülne egy ilyen szépen kocsi a játékba. Csak egyszer.
-
jóvan, akkor nem csak én vagyok így:) 1-2 dolog még nem nagyon műxik nála. -
DaWe #33590 Miért nem tudom föltennia neonokat a skyline-ra???Ott van meg minden de nem megy föl!Elöre is kösz! -
elég durván alakulnak:
F40
Manta
Uno -
Vlala #33588 Nem a játék volt szar, Windowst cseréltem. Azért kellett újramásolni a játékot, azt hittem, gyorsabb lesz, ha másolok, mintha telepítenem kellene. -
Sokra mész azzal ha újrarakod és visszamásolsz mindent ami szar. Mindent újrakell rakni. natur game patchek aztán mindent szépen újra kocsikat body kitseket stb.... Ha visszamásolod a szar kimentett cuccokat akkor 1-et lépsz előre meg 1-et hátra. -
Vlala #33586 Dupla:
Nem tudom, erről szúrt-e már be képet valaki (szórend v1.0)

Ez egy Toyota, nekem tetszik, az Xi-ről van. -
Vlala #33585 "Csókolom bácsik!
Újratelepítettem a gépemet, de előtte kimentettem a StreetLegalomat. Újratelepítettem, visszamásoltam a fájlokat, de nem akar beindulni. Most újra kell tennem, és újrapatchelnem. Milyen sorrendben rakjam fel a patcheket?"
Nehogy válaszoljon valaki, de tényleg így jártam. Tombolt a gépemen az influenza, újratelepítettem, fájlok vissza, nem lett belőle 2.1.9r5. A patchek a registryben is mókolnak valamit?
Pedig ezt még ma meg kell oldanom, holnapra biztos megöl a kíváncsiság a G20-astól... Hogyhogy még senki nem csinált belőle A-Teames furgont? -
öszeakadtam már megint valamivel...ugy csinálnám az ix-n hogy a pecsek fönt lennének,de mikor kijön 1 uj akkor legyalulni mindent,és akkor ujrairnák öket,mármint az alkatrészeket nem lenne ez a kavalkád,vagy legalábbis ugy engedném föltölteni hogy a nevében szerepeljen milyen pecsel megy -
Vlala #33583 Huuuamindeniiit... F40-es a SL-be? -
nagyon pengén néz ki, én mondjuk a végleges patchet várom már, mert elbveszítettema fonalat a patchelgetésben meg arra most nincs időm...
Úgyhogy végleges patchat akarok! :) -
remélem ezt a tendenciát folytatják autómegjelenéssel kapcsolatban:) -
vááá, megjelent ez is!
ez volt a kedvencem az SL-ben. -
ez a ford elég érdekesen szakad szét, de azér nem rossz. -
murciba nem tudnátok beleapplikálni a V10et? szvsz abba inkább passzolna, mint az nsx-be. -
HEHEHEHEHE
Shadow -

pfuj..
ez viszont nagyon cool:
-
nekem fönt sp2 de eddig nincs gond,rome total war-nál csinálja hogy néha kilép,mást nem vettem észre
-
A játékba max 540.9km/h a max. Többet nem lehet menni. -
Valószínüleg korlátozva van, mert a V8-as Golfot sem engedi tovább gyorsulni. 540-ig lazán pörög, de aztán megál a gyorsulás. Pedig 600-zal simán menne.