46061
.
  • Ombika
    Ez nem uj 5-os bmw,ez ezer eves nem ez volt az!

SEnki se emlexik ra?
  • Redfox
    Ha meg van neked, akkor plíz privi, mert az XI-n szar a link.:(
  • Redfox
    Thx.:)
    Akkor nekiállok én is kiszedegetni.:D
  • malter
    skyline pack-ban van benne,sztem abbol szedik ki és teszegetik rá a többire
  • streeter
    Ma a kiállításon láttam pár autót élőbe ami van a játékba is.
    Hát az Acura NSX egyszerűen csodaszép volt. Sárga volt a küszöbök karbonosak karbon légbeömlő volt a motorháztetőn de a lámpája az más volt amint a gambe.
    Akkor a Dodge Viper sima is elég fullos volt. Csak az nem cabrio hanem normál keménytetős és az sokkal jobban néz ki. Volt még a Lamborghini is.
    Valamint amit hiányolok az a Bugatti EB110, Pagani Zonda, Lotus Elise, Chevrolet Corvet.
  • Redfox
    Ez a neon készlet honnan van?:O
  • streeter
    hehehehehe

• malter
    gondolom erre gondolsz

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v260/Nero_slk/Side.jpg[/Inincs még készen vagy abbamaradt
  • Ombika
    Nekem a gameban kellene az uj M5 teszt lattan,regebben vki rakott be kepet lila szinu volt 5 bmw nemtudtok rola vmit???????
  • 20TYA
    Hachi-Roku a király!
    A Levin változat se rossz, de Trueno(bukólámpás) menőbb.
    Az egyik kedvenc autóm!
    Lesz a NFSU2-ben és a SRS-ben is.
    Minden nap látok egy piros levint amikor megyek suliba
    http://slrpictures.uw.hu/1096568182.jpg
  • basta002
    Nekem van BMW M5-ről videóm, 2 is. Az egyikben egy ilyen sugáhajtású gépet tesztelnek, sivatag + nagy por... A kamerás elmegy a gép mellett, az kinyitja az ernyőt. Megáll a kamerás is. Utána eltávolodik, és látszódik a kamerás kocsija, ami nem más mint...
  • Ombika
    Korozes!

Nagyon regen volt 1 kep lila szinu uj 5-os BMW-rol azt vki befejezte vagy nemtudtok rola vmit?Nagyon kellene

79-ig vegigneztem de kepet mar nemtalaltam rola! :(

THx
  • DaWe
    Attó hogy fölteszem az omega patch-et,még lehet betenni az okosságokat(Javítás,lámpák,body kitek,stb..)???
  • streeter
    A hétvégén szegeden van a Luxus és sportautó kiállítás és holnap megyünk megnézni. Majd lesz kép videó elvileg. Ha meglesznek szólok :)
    De lesz sok jó gép pl.: Corvette Hummer H2 Opel tigra tuning Micubisi Lancer evo II
  • Ombika
    M5 tesztet lattatok Tv2-on imadom o az uj felesegem es kopoltyuval lelegzik!!!
  • basta002
    Én is itt vagyok mostmár, csak volt ez a békéscsabai Garaboncián Napok. Nem tudom hallott-e valaki róla közületek, aki Békés megyei az biztos. Bocs az OFF-ért
  • DaWe
    Hát ja!!
  • Redfox
    Mi ez a punnyadás?:)
  • Redfox
    Hali!
    Nemtom van-e valaki köztetek, aki még emlékszik rám, régebben sokat jártam ide, és volt is egy oldalam a Street Legal Picture Site. Csak úgy kb. háromnegyed évvel ezelőtt leálltam, mert ott volt a 8. félév, meg a felvételi, stb. Úgyhogy csak most jutott időm arra, hogy elővegyem a játékot, és ezen felbuzdulva, újra megcsináltam az oldalt, használjátok egészséggel, véleményezni itt is lehet!:)
    Street Legal Picture Site
  • Ombika
    Nah ma odaig jutottam a sok baszkodas utan,hogy vegre 3 koros versenyt is mehettem meg soha nem voltam itt /mindig massal szorakoztam/,vegre egy kis uj a gameban szamomra! :)
  • Ombika
    Mennyi drift versenyt nyomtak azzal az AE86-al! :)
  • 12346
    egyik nap figyeltem én is egy ilyet. F2-vel lestem, ahogy autókázok, lekoccoltam egy oszlopot vagy mit tom én mit, erre ahogy figyuzom, hogy gurulgat le róla, bevillan a képbe egy kisbusz, ahogy oldallal, nyitott mocitetővel repül és ő is lekoccol egy oszlopot:)) ja és ez egy kereszteződésben volt.
  • 12346
    azt látom, hogy beta. de így minek lett publikálva?
  • Vlala #33629
    Hasonlít rá... de az kétajtós lépcsős volt, ez meg kupé, szívesen látnám!
    GMC Typhoon? Nyami...
    Tegnap Valo Cityben volt egy kis dugó, valaki a feje tetején állt a kereszteződésben. Furcsa, ilyet most klátok először úgy, hogy nem versenyeztem vele!
  • Ombika
    Remelem hatso kereskes lesz!
    Ez nem AE86?
  • streeter
    Kicsit érdeklődtem. Ez a kocsi halad már kész a kszni csak textúrázás van már.

És megkérdeztem a kocsik convertálását kíváncsi lszek a válaszra. Főleg ha megérki azt hogy mit kérdeztem :D
  • streeter
    Ez még csak béte mellesleg. Mások is ezt kédezték és ez volt a válasz.
    THIS CAR IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy ezek a kocsik amiko most SL1-be csináltak elég fullosak. Lehet felteszem az SL1-et kipróbálni őket.
  • 12346
    má nem azér, de enneg a G20nak így mi értelme? lebeg egy üres kaszni, azt kész.
  • 12346
    typhoonal? az érdekes..:)
  • Ombika
    JAja de csak ha ruhes ribanc allapotban van csak akkor!!!
  • malter
    i love this car
  • Ombika
    Jah amugy most nezzetek Szombaton TOTALCART benne lesz M5!!!
  • Ombika
    Mar linkeltem multkor de nem nezte meg seni se! :(
  • streeter
    HÜLYE VAGYOK!!!!! Mindig kimarad valami
    Remélem jó mert ha nem szétverek valamit :D:D
  • streeter
    Nem mehet mert szar a link mert elírtam. Bocsesz. Na ez már elvileg jó
  • bodesz
    Má megy
  • streeter
    Itt elérhető lesz pár perc múlva. most van 19:41 és kb 19:45-re már meg lesz tuti a link
  • streeter
    Én már megyek is vele
  • bodesz
    :D ugyse fog sajna :(
  • malter
    egy kis off total car bmw m5 teszt leirásbol 1 darab:)

Megyünk egy kört Bendzsivel, az operatőrrel az oldalamon. A nemjóját, azért rettenetesen erős autó ez, akárhogy is nézzük. Szörnyű keményen kanyarodik. Na, nézzük azt az M-gombot. Ahogy benyomom és padlógázt adok, eszembe jut az ilyesmit rühellő anyám. Ahogy gázfröccsel visszarúg a váltó 5 fokozatot, ki is mondom, és valószínűleg Bendzsi is ilyesmire gondolhatott, mert ő is kimondja. Azt mondjuk mindketten: anyám.

Hetesből (bizony, hétsebességes a váltó) kettesbe váltott vissza hetven körül, és letépte a fejünket, beverte az orrunkat a kamerával, felüvöltött, leégette a mintát a gumiról és megcélozta népünk bölcsőjét, a Szíriuszt. Egyetlen huncut gombnyomástól ronda, rühes állattá alakult, kényelmetlen, pokoli erős, irgalmatlan sportautóvá.