46061
.
-
NEm vmi szep auto! :( -
HI all.Valaki el tudná küldeni a SLR:Redline eredeti exe-jét.Nem raktam fel a 2.2.1-et és már előtte crackeltem.Nincs meg a játék telepítője,nem tom ujrainstall.Ha valaki tud segíteni az email címem:[email protected] -
Készül pár új cucc
Nissan 100Nx
Valamint egy Honda
-
En csak annyit mondtam,hogy kov kerdesed ez lett volna millio szazalek de mar mind1 ezek utan tuti nem teszed fel!!
-
Easy Rider #36371 peace
-

én részemről elnézést kérek Easy-től a "nyers" reagálásért, a balhék elkerülése végett...
peace. -
pont hogy ebben a topicban nem volt szükség házigazdára 37000 hszolás után,maradjon is igy ne puposkodjatok már:) -
Easy Rider #36368 jah, és ha már itt tartunk, ti is olvassatok vissza, h nem a kurva peccset kérdeztem, és akkor ti vagytok felháborodva, ha én nem olvasok vissza max. 5 oldalt, amikor ti max 20hozzászólást sem tudtok... erről ennyit...:P -
Easy Rider #36367 köszi szépen, de én nem ezért xarakodtam itt... -
ez SLR:R topic, itt mindennaposak a viták, és gizdázások, mindenki a saját szabályai szerint játszik.. -
Na szóval...hol vannak a patchek??? pl. ITT
csak azért, hogy ne viszálykodjunk -
Easy Rider #36364 köszi -
nyugi van emberkék -
DaWe #36362 Nem ismertek, néha itt szoktam lenni de én csak azt mondom hogy ha akkora emberek vagytok itt akkor ne csak a kocsi+a weblap készítéssel tűnjetek ki hanem az új arcokat is segítsétek!Szerintem... -
Easy Rider #36361 akkor ezúton kérem mindenki elnézését, hogy mertem kérdezni....
-
-
Logikusan ha 1 ujonc jon akkor vissza olvas es szerintem maximum 5 oldalt de tenyleg maximum 5 oldalt kellene vagy meg annyit se es az ilyen emberek kovetkezo kerdes az szokott lenni,hogy hol vannak patchek mikor ezen az oldalon irtuk le errol ennyit ezt akarjuk elkerulni de most mar toltseg es ne .....!!!!!!!!!!!! -
Nem azért,de én kb 1hete 2év után tértem vissza, mert nem volt netem. Mégis visszaolvastam 20-30oldalt, hogy ne legyek nagyon lemaradva. -
Easy Rider #36357 én nem lennék lusta visszaolvasni, csak azt mondd meg, hogy honnan tudjam, hogy itt van vhol egy link... ne viccelj már.... és miaz hogy nemtom kivel állok le vitázni...??? egy rohadt kérdésért ennyi hülyeséget összehordani.... -
THX a tamogast vegre normalis emberek!!
Rider add fel es olvass vissza please ne rinyalj reszemrol vege!!!!
-
ehh... barátom ez egy ősrégi kérdés... az ilyenek mint te (nem akarlak minősíteni), ezt érdemlik, hogy lusták néhány oldalt visszaolvasni. amúgy pedig én is csak azt tudom mondani, hogy nem tudod, hogy kikkel állsz le vitázni!! jobb ha sürgősen befejezed a kötöszködést és meghúzod magad, ha itt akarsz maradni a körünkben!! 
-
Easy Rider #36354 asse tudod miről beszélsz... annyit kérdeztem, honnan lehet letölteni a játékot, elvégre ezért fórum, nem...??? -
2.2.1-hez nagyon keves van meg? -
jah meg ilyen .tk végű címet hol meg hogy leéé reggelni???? -
Ma fel fogok tölteni 191megányi autót!! 2.1.9R5-ös patchez 91,5Mb 2.1.9R6c-hez 43,9Mb és 2.2.1-hez 56,3Mb. Remélem ma meglesz és utánna adom az oldalam linkjét. -
NEm anyazom csak benez es a kov kerdes patchok hol vannak mikor nemreg linkeltem be es ezt akarom bekerulni!!!!
REszemrol 00000!!! :)
-
Még nem tölthető le sehonnan. -
CRC 2k5höz hamarabb megkapod :).
Lemegy ez a hét és akkor teljesen ráállok a BMWre.
most megint majd elkezditek anyázni egymást, ahelyett hogy elődrukkolnátok, valamivel, szerintem az a döntő akinek gizdább kocsija van SLR:Rhez
igen ez kihívás
hajrááá
-
EGesz jo uj autok szulettek de en mar az M5-ot varom!!
-
NEvetek rajtad ,eloszor olvass aztan rinyald ,olvass vissza ki miota van itt aztan ugass!!!!
REszemrol lezarva!! -
Easy Rider #36345 te meg ne avatkozz bele... :P mi köze van ahhoz a kérdésemnek, h milyen mélyen vannak benne??? -
Easy Rider #36344 akkor gondolkozz kicsit
[nem akar vitázni] -
az apád faszát, ki a rák vagy te, hogy Ombikát pöcsözöd???? azt se tudod, hogy milyen mélyen benne vannak az itteni srácok a game-ben... paraszt...
1ébként Sziasztok !
Mi újság az SLRR terén? :) -
XI-rol toltheto le? -
Vlala #36341 [áll leesik]
nyami... -
jah, streeter, pont akartam írni, hogy 404-es hibakóddal visszadobja az oldaladat, aztán láttam, hogy költözöl... kell teherautó rakodómunkásokkal?:D -
2.2.1-eshez.
Ne kezdjétek már el.
Elég volt pár hete Basta meg Sony Nash vizáját olvasni. Nem kell most mégegy. -
Ne barmozz le legyszives te pocsfej ,mert en se tettem!
NE rinyalj hanem keress pocs!!!
Maltert hanyas patchez van? -
Easy Rider #36337 nem, mert közben lejött, és a peccs telepítéssel xarakodok :D -
mér nem érsz rá?