Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na neeeeeeeeeeeeeee :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
Friccek 4eva' <#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hát sztem nem véletlenül... Japók 4ever

Pepsi Twist
én is útálom a francia kocsikat :D

Gregorius
Köszi mindenkinek! Én is francia kocsira tippeltem, de azon belül aztán semmi elkézelésem sem volt.
...illetve talán túl sok is. :)
Lenne még pár ilyen képrejtvényem, de azok már nehezen lennének ebbe a topicba sorolható autókról.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

:D pedig egy elsõ tipp volt... bár ne mmodndom hogy nem foglalkozott vele a csávó ki csinálta ezt az autót de sok pénze van benne és sztem szar mert alapból hogy francia...

Pepsi Twist
jóltuttad ez C4... mármint nem a bomba :D

egyértelmüen Citröen, mivel nem vok francia fan ezért csak tipre mondom hogy C4

Pepsi Twist
háhá SRS :D ezen én is ott voltam de asszem a tag aszonta hogy citroen!

Gregorius
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ez itt milyen autóból lett átpofozva?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Helótok,lenne egy ojan kérésem hogy linkejen be nekem valaki ide jó spoilereket mert sehol sem találok ha lehet akkor 2.2.1-re.emléxem régen volta a MW-od spilerek 2.2.1 -re,az ha megvan valakinek akkor linkelje ide be nekem pls.nagyon megköszönném!

hááát, külön nem lehet a motoroknak a pozicióját állítani, vagyis lehet csak akkor minden autónál ellesz fordulva, az autó motor pozicióját is lehet állítani meg forgatni de akkor az összesnek változik a poziciója.

sziasztok
letöltöttem egy slreditor nevû programot amivel az autókat lehet kicsit megbuherálni.az a problémám vele, hogy ha a bmw e30-at beállítom úgy,hogy minden motortbele lehessen pakolni, akkor a soros 6 hengeres motorokat elfordítja 90 fokkal. arra lennék kíváncsi, hogyan tudnám csak a sor6os motort elforgatni az autóban. az rpkconvertert már ismerem, tehát csak azt nem tudom hogy melyik sorban lehet ezt beállítani, mármint a soros 6hengeresnek a helyzetét.
válaszotokat elõre is köszönöm
12346
ok, akkor keress nekem ilyet, köszi...^^ egyébként meg most lestem bele, és esl shader kilõve, aztán heló. a smart vrc x, hogy mit csinál.

motion blur meg fog

12346
graf beállításoknál ki lehet iktatni a mósön szutykot, ködöt. hirtelen meg nem mondom milyen név alatt fut, de próbálgass. asszem 2-3 effekttel kapcsolatos cumót lehet nyomkodni:)

Pepsi Twist
klafa

Nissan 350Z
Vélemény kérek!!:)

Sziasztok,

Van valamilyen megoldás a 2.3.0LE ködösségére? Mert így eléggé zavaró. :)

a3a
invictus live, de nálam minden link mûködik

Mindenki panaszkodik ,hogy kérdéseket tesznek fel....és ,hogy nézd meg a F.A.Q-ot benne van!!
Na most a 3-ból 2 link halott, ami van az is orosz..átállítani nem lehet angolra, mert valami gond van azzal is....mindegy, még ez sem lenne gond..letöltéseknél a 2.3.0LE nem letölthetõ...szóval igazából aki most akar nekiindulni az alapprogram felfejlesztéséhez ,patch,autók kiegészítõk:az jól meg van lõve ezekkel a segítségekkel.
ha valaki lenne olyan rendes és tudna egy konkrét ki csomagot összeállítani, annak tekintetében:honnan ?hogyan? milyen módon lehetne elindulni? az alapoktól, honnan lehetne töltögetni...mit érdemes leszedni stb...azzal sokaknak segítene szerintem sokmindenkinek...Elõre is köszönöm!
Pepsi Twist
Te most ezt komolyan gondolod? amúgy az invictus live felrak mindent... és én jobban ajánlom a GERtehet

Szevasztok!egy ideje már nem jártam erre,de most újra van kedvem a játékhoz csak az a gondom hogy semmi cuccom nincs a játékhoz... még patche -m sincs hozzá xD a G.O.M még kûködik?

Hali vista x64-et használok és a játék ment rajta az 1. fagyásig, ezután az intró videók között leáll és kilép. Újratelepítem akkor is ugyanezt csinálja. 2.3.0le van rajta. Ha valaki tud valamit segíteni írjon. Köszi

A8N-SLI SE - Athlon64 3800+ Venice - Ati Radeon x800xl 256MB - 2x512 DDR-500 Kingmax hardcore - Pioneer DVD-RW - 80GB ATA - LCPower 550W 12cm

Szép mind a kettõ nekem egy 1.genes crx-em van<#vigyor3>
streeter
jah vagyok

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Emberek honnan lehet az egynek a kocsijait letölteni? PLease help me!<#help><#help><#help><#help>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Hello!Milyen hondád van?Esetleg cs-n fennt vagy ha igen akkor dobsz egy linket?Hy
streeter
Na kitakarítottam. Amúgy fent van 3 kurva link a bannerba ahol temérdek kiegészítõ van. Miért nem akartok rákattintani???? Miért kell megkérdezni öttszázhuszennegyeggyére is???????

M3 meg F430 bazzzz :D Én meg végre visszakpatam a kocsim és én is inkább azt hajtom :D Honda rulez! :D :D:D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
lol:DDD
Ombika
JAtszik a gyerek!! :)
En mar le se ulok,ismeoros vett e46 M3-at,masik Ferrari F430-at ,ezek utan gepezzek nulla minden!!

malter
csináltam egy 1700+ le-s v6ot biturboval de ha 5000fölé engedem leszabályzást,akkor kb 15mp 1 motor:)
5000en meg ugy szabályoz le akar törni a mutato elég hard lett:D
12346
itt azért néha lessetek szét. volt 1-2 számomra új bringa. az ss pl tetszetõs, de játékban a széria mocitetõt nem lehet festeni... hihetetlen, hogy szinte minden kiadott autóban van vmi bárgyú hiba.

Pepsi Twist
ja akkor bocs :D

Ombika
ARcade =nfs,ez tobb jobb annal sokkal!!

Pepsi Twist
nem sok de lehet belerakni, akkor hogy beszarsz... a motor kb 15-20 darabbólvan, kezelhetõség arcade, törés jó viszonylag a peccselsz...

Eza játék érdekel hány kocsi van benne? tuninglehetõség? kezelhetõség stb?
hmmmm... nemtom lehet én vagyok vak vagy valami de az sztem még mindig r33

Hi, szép meg minden de elég trógerül néz ki a 32 es alatt az az AMG szerû felni.:S

csak nem rakja ki de jo

TDU: dzsiii

A gyöngyszemek <#vigyor3> :

TDU: dzsiii

Nekem kötelezõ fent lennie :P Bár néha kellene a hely a meghajtón...

Pepsi Twist
nekem mindig fenn van a gamma :D

Ilyen képek láttán újra megjött a kedvem a játékhoz. Csak tudnám, hol van az install-CD-m...

streeter
Nah hogy képek is legyenek.
A garázsom :)

streeter

streeter

MaSzKa
nem jönnek be a faq-ba linkelt oldalak

csak az orosz jön be

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
De hulye vagy hozza es tologasd a csattogos lepket!!! <#nyes><#vigyor2><#worship>

hello nálam és a barátomnál akármien patchet néztem nem jó nem akarja felinstalálni nem tudná megmondani valaki mi lehet a baja?:D