Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
...illetve talán túl sok is. :)
Lenne még pár ilyen képrejtvényem, de azok már nehezen lennének ebbe a topicba sorolható autókról.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Tudja valaki, hogy ez itt milyen autóból lett átpofozva?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
letöltöttem egy slreditor nevû programot amivel az autókat lehet kicsit megbuherálni.az a problémám vele, hogy ha a bmw e30-at beállítom úgy,hogy minden motortbele lehessen pakolni, akkor a soros 6 hengeres motorokat elfordítja 90 fokkal. arra lennék kíváncsi, hogyan tudnám csak a sor6os motort elforgatni az autóban. az rpkconvertert már ismerem, tehát csak azt nem tudom hogy melyik sorban lehet ezt beállítani, mármint a soros 6hengeresnek a helyzetét.
válaszotokat elõre is köszönöm
Vélemény kérek!!:)
Van valamilyen megoldás a 2.3.0LE ködösségére? Mert így eléggé zavaró. :)
Na most a 3-ból 2 link halott, ami van az is orosz..átállítani nem lehet angolra, mert valami gond van azzal is....mindegy, még ez sem lenne gond..letöltéseknél a 2.3.0LE nem letölthetõ...szóval igazából aki most akar nekiindulni az alapprogram felfejlesztéséhez ,patch,autók kiegészítõk:az jól meg van lõve ezekkel a segítségekkel.
ha valaki lenne olyan rendes és tudna egy konkrét ki csomagot összeállítani, annak tekintetében:honnan ?hogyan? milyen módon lehetne elindulni? az alapoktól, honnan lehetne töltögetni...mit érdemes leszedni stb...azzal sokaknak segítene szerintem sokmindenkinek...Elõre is köszönöm!
A8N-SLI SE - Athlon64 3800+ Venice - Ati Radeon x800xl 256MB - 2x512 DDR-500 Kingmax hardcore - Pioneer DVD-RW - 80GB ATA - LCPower 550W 12cm
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
M3 meg F430 bazzzz :D Én meg végre visszakpatam a kocsim és én is inkább azt hajtom :D Honda rulez! :D :D:D
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
En mar le se ulok,ismeoros vett e46 M3-at,masik Ferrari F430-at ,ezek utan gepezzek nulla minden!!
5000en meg ugy szabályoz le akar törni a mutato elég hard lett:D
TDU: dzsiii
TDU: dzsiii
A garázsom :)

csak az orosz jön be
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______