Mi a Star Wars neved?? :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tortu Agbud Ynaaudi of Oscillococcinium
Lehet hogy Szbud, ha anyukám vezetékneve kell. Az elsõ név az ugye a keresztnév?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
\"Life is around you and in you.\"

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
Ehhh 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De már csak a név kötelez alapján is:
Nagfe Szakaz Cnetrabant of Algopyrin

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Verfe DrSzo Berford of Efferalgan
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Witzi Nasze Atipeugeot of Zyrtec :-)))))))))))) ez vagyok én:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Képet csak a netrõl tudsz belinkelni, a winchesterrõl nem.
Ezt a kódot használd:
< img src="a kép elérési útja" >
A <> jelek elé és mögé nem kell szóköz, csak azért raktam, hogy látható legyen a kód.
Képet csak a netrõl tudsz belinkelni, a winchesterrõl nem.
Ezt a kódot használd:
Ja és azt nem tudod, hogy képet hogyan lehet beszúrni a szövegembe?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
=)
A Mihailnál a kék háttéron
\"Life is around you and in you.\"