5322
Help!
  • WuFraZselic
    uhh nekem ez a myzor eltávolitás kicsit magas O.o - kben meg köszi minden helpet - ja és még annyi hogy outpost 4 linket adna vki pls?
  • Brolly28

én is ezt mondtam
  • moonman
    A hitman pro-t azt távolítsd el minél hamarabb, mert az nem írtó hanem spyware.
    Norton-t szedd le, rakd fel a nod32-t. Tűzfal a nod32-ben nincs, de rakd fel az Outpost 4-et tűzfalnak, már van magyar verziója is.

Hijackthis letöltés:
    Link

A zip kicsomagolás után indítsd el, majd Do a System scan and Save a Log File gomb.
    Amit kiad másold ide.

Myzor eltávolítás:
    Link
  • Brolly28
    ha a nodot felrakod a gépre az már alapból nem enged semmi vírust fel a gépre
  • Brolly28
    mert a hitman pro az nem vírusírtó hanem spyware magyarúl kémprogram v kémvírus de az nem fertőz legalább is nem teszi galyra a winfost csak lelassítja és közli a neten a fontos dolgaidat...
  • WuFraZselic
    hitman pro-t hetente futtatok, abba van spybot search n destroy, ad-aware meg minden - de azt irta ki hogy a gépen található virusirtók egyike sem tud mit kezdeni a virussal :S
  • WuFraZselic
    az okés, hogy letörlöm nortont, csak nod-nak van tűzfala??

egyébként a trójai/spyware neve W32.Myzor.FK@yf - igy remélem valamivel többet tudtok mondani :S
  • Brolly28
    spyware írtó!
    nekem ad-aware van ajánlom neked is nagyon jó hetente 1× lefuttatod és fasza v ott van a spybot az tűzfal de azt nem ajánlom mert bebasz sok dolognak
  • WuFraZselic
    jobb egér gomb eszköztár -> protection bar - szal csak ennyi a neve
    és amiket hitman pro ajánlott progikoat (spyheal, winantivirus) azokra aztirja a norton h magasfoku kockázat :S szal nem vágom mivan... a spyware nevét minnyá kideritem
  • WuFraZselic
    uhh... és vmi 1x-űbb módszer nincs? :S vmi spyware irtó v vmi? :S
    nics nálam win cd, se semmi.. kihuztam a netet, ennyit tudtam tenni hirtelen (most más gépről netezem...)
  • moonman
    Rakj be egy hijackthis logot, mint az előtted lévő hozzászólásban is van

Esetleg leírhatnád, hogy mi a protection bar pontos neve illetve a spyware nevét se ártana tudni.

"nod32 van leszedve, de azt irtja hogy másik memóriarezidens virusirtókkal használva rendszerösszeomlást okoz"

Norton-t uninstalláld és rakd fel helyette a nod32-t.
  • Brolly28
    1.formatáld a gépet és elő× a nod32-t rakd fel
    2. a nortont nem ismerem annyira de ha van olyan h renema akkor azt nyomd rá a vírusokra
  • Brolly28

nekem több is volt még a nyáron
  • WuFraZselic
    hi all!
    ma vmiféle spyware/trójait talált a norton, de sem az, sem hitman pro-n belüli progik nem tudták eltávolitani! az IE böngészőnél is bejött vmi fals eszköztár vmien xy protection bar és nem lehet eltüntetni...
    mivel próbálkozzak irtani? (nod32 van leszedve, de azt irtja hogy másik memóriarezidens virusirtókkal használva rendszerösszeomlást okoz :S) szal mi a teendő? help pls :S
  • Faterx
    Sziastok ha erre jár egy Guru átfuthatná egy kicsit...

Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    C:\WINDOWS\ATKKBService.exe
    C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    C:\WINDOWS\system32\DVDRAMSV.exe
    C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccess.exe
    C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe
    C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
    C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
    C:\WINDOWS\system32\RunDLL32.exe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Scheduler\PCLEScheduler.exe
    C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
    F:\HJT\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    O2 - BHO: IeCatch5 Class - {2F364306-AA45-47B5-9F9D-39A8B94E7EF7} - C:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
    O2 - BHO: gFlash Class - {F156768E-81EF-470C-9057-481BA8380DBA} - C:\PROGRA~1\FlashGet\getflash.dll
    O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\fgiebar.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
    O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [SpywareTerminator] "C:\Program Files\Spyware Terminator\SpywareTerminatorShield.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - Global Startup: Pinnacle Scheduler.lnk = C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\Scheduler\PCLEScheduler.exe
    O8 - Extra context menu item: Letöltés a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
    O8 - Extra context menu item: Minden letöltése a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe
    O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204
    O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
    O23 - Service: ATK Keyboard Service (ATKKeyboardService) - ASUSTeK COMPUTER INC. - C:\WINDOWS\ATKKBService.exe
    O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
    O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
    O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
    O23 - Service: DVD-RAM_Service - Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. - C:\WINDOWS\system32\DVDRAMSV.exe
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: iPodService - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
    O23 - Service: NMSAccess - Unknown owner - C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccess.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
  • enipol
    Vhip nevű férget szeretnék eltávolitani a gépemről.Tudna valaki segiteni nekem??
    Előre is köszönöm!
  • units
    Persze. Lapozzunk. Log?
  • KILLER2
    Mindegy, annyi az egész, hogy titeket kértelek, hogy segítstek, mert nem találtam magyar leírást, angolul pdeig nem nagyon tudok. Nem akartam ezzel felháborodást kelteni. Ennyi. Részemről lezárva, majd megoldom.
  • units
    Szerintem a hjt logot magyarul kértem. :)

HijackThis.exe

Készítesz egy HJT nevű mappát és abból futtatod.
    Futó programok nélkül!(magyarul csak a HJT fut)
    "do a system scan and save a logfile"
    a kapott .txt file tartalmát másold be ide.(hosszú lesz)
    Megnézzük és majd hátha többet tudunk.
  • KILLER2
    Nem véletlenül írtam, hogy magyar leírést.
  • cooldoc
    Hagyd el-ezen a fórumon nem szokás előzetesen utánanézni semminek. Egyszerűbb megkérdezni, valaki majd úgyis rákeres.:(
  • units
    mindenféle futó program nélkül tegyél be egy Hijackthis logot amit nem zipből futtatsz hanem: pl c:\HJT\hijackthis.exe

olvastad már a gugli második találatát?
  • KILLER2
    Valaki nem tudna adni nekem egy magyar leírást, vagy valami kis segítséget, a Smitfraud-C.Toolbar888 kiirtásában? Egy hónapja fent van a gépemen és nem tudom letörölni. Próbáltam már valami smitfraud irtó izével, Spybottal meg kézileg törölni, de nem akar lejönni.
  • cooldoc
    U welcome M8:) And bear in mind: Gugli is Ya' FRIEND:)
  • KILLER2
    Köszi minden választ.
  • cooldoc
    Brief Description

Smitfraud is a spyware program that infects the Windows file WININET.DLL with the virus detected as W32/Smitfraud.A.

The infected DLL (Dynamic Link Library) hooks all the calls to the function HttpSendRequest, and as a result the spyware is able to log the web pages accessed by the user and send this information to a server, or download and run a file that installs a so-called antispyware program on the computer, stealthily and without user consent.

This program changes the Windows Desktop to a picture that simulates a Windows fatal error, warning users that they have been affected by Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c. These kind of messages attempt to trick users into purchasing the fake antispyware program.

Smitfraud is installed in the affected computer by an adware program, detected as CWS.YEXE, which is downloaded while accessing several adult sites or pirated software sites.

Click on the picture below to see a full-size diagram of the characteristics of Smitfraud and W32/Smitfraud.A, and how to protect your computer against them.
    Click on the picture to view a full-size diagram
    Visible Symptoms

Smitfraud is easy to recognize once it has affected the computer, as it installs a so-called antispyware program that changes the Windows Desktop to the following, in an attempt to pass itself off as a Windows fatal error (also known as blue screen of death):

• cooldoc
    Itt a válasz:
    How to remove Smitfraud?
  • cooldoc
    Bocs: www.bleepingcomputer.com
    A SmitFraud és rokonai egy egyszerű parancssoros spéci irtóval megsemmisíthetők.
  • cooldoc
    www.bllepingcomputer.com
    www.majorgeeks.com
  • KILLER2
    Valaki tudna segíteni? Pár napja bekaptam egy vírust és szólt a barátainak is. Barátait elküldtem a francbe, de egy maradt és nem akar menni meg hoz még egy párat. Igazából ezek adware-k vagy spyware-k. A neve Smitfraud-C.Toolbar888. Eddig kb 8szor írtottam ki Spybot S&D-vel, de nem akar meni és ma is hozott még 5öt: BFast, MaxFiles, Smitfraud-C, Statcounter, Tradeboubler. Mit ajánlotok? IE kezdőlapját átállította. 3 napja napi 2-3 órát szarakodok az irtással. Antivírusom Norton Internet Security 2005. Már tisztára kivagyok tőle.
  • zserrbo
    Köszi.
  • cooldoc
    Zömükben adware. Én tiltom őket (AdBlock , NoScript stb.). Ártalmatlan, de idegesítő. Rendszererőforrást használ, le is lassíthatja a gépet. Átirányíthatja az IE kezdőlapját (ha azzal böngészel), s sok popup-pal bombáz, ajánlgatva ezt-azt. A gonoszabb fajta nyomon követi a navigációd a Neten (ez már kvázi-spyware), a némelyik toolbart is szeret telepíteni.
  • grebber
    ezeknek milyen hatása van ?

• Doomista
    makrók-->SPOILER!
  • cooldoc
    Gondolom, világos betűkkel írta:) Világos háttérre.
  • zserrbo
    Ilyet hogy csináltál?
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.zcracks.com/crack_download/norton_antivirus_2005/2025181.html
    http://www.zcracks.com/crack_download/norton_antivirus_2005_1_cd/2058039.html
  • gerej
    hello!
    2005ös Norton AntiVirushoz nemtud vki cd keyt adni?
  • Magoo
    Köszi az infót mindkettőtöknek! :)
    akkor KIS6.0 lesz! ;)
    Kössz!
  • roblee
    A KIS 6.0-ról kérdezd LCK-t, ő ugyanis ezt használja már néhány hónapja, szóval tudna róla mesélni. Én is lehet áttérek erre, de addig marad a NOD32 és a Look'N'Stop, plusz a CounterSpy!!!
    Szép és kellemes 7végét kívánok mindenkinek, aludjatok sokat és szórakozzatok. Én azt fogom tenni!!!
    Azért még lehet, hogy jövök ma!