VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oks.....
De azt hogyan kell?
Tiltsd le a szolgáltatásoknál az üzenetkezelõt.
Leszedtem, jelszot ker a kitomoriteshez! 😞
2 napig dolgozott a gepen mire mindent kitakaritott! 😊
Resource-hog😊 Eszelõsen robosztus.csakúgy mint a counterSpy. De neked magyarázzam? Mostanra kész malware-expert vagy.😊

Fortuna fortes adiuvat.

Ja azt tudom a SpySweepert már használtam. Nekem a többihez képest lassúnak tûnt a keresése. A valós idejû védelme viszonylag jónak tûnt.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Szólj, ha kell valami, segítek. A Spysweepert is csak updaterrel szabad, mert kiszúr a webroot egybõl és annulál. kellemes napot, barátom!

Fortuna fortes adiuvat.

Köszi az update tippet, majd kipróbálom.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Mert a PCToola qrva gyorsan kiszúrja a kamu vagy crackelt példányokat és azonnal feketelistára teszi a kódot. Ezért. Mindig jön egy okosság (mint a NOD-nál a FIX), aztán bezáródik a kapu. Ha crackelt SopyDokid van, a Smart Update-t mindenképp kapcsold ki, és az updater-rel fuss neki, úgy elmuzsikál egy darabig. Én nagyon trének tartom mindazonáltal a Spyware Doctort, de van aki szereti. Softexen, a kínaiaknál, és az 'nsane-en is fent van. Torrenten meg új crack-verziók jönnek folyamatosan.
(Piratebay, Btjunkie stb.).

Fortuna fortes adiuvat.

"Ezt a spyware Doctort már ajánlotta más is, azt mondta, nála futott 2 napig!!" - Ezt nem értem 2 nap után már nem indúlt el? Ez érdekes.
Pl innen lezsedhetõ. Én nem ezt a verziót használom, de valószínûleg menni fog ez is. Fontos tudni, ha felrakod elõbb frissíted, aztán vagy újraindítod a gépet vagy kilövöd a memóriából az swdoctor.exe és szükség esetén az sdhelp.exe fájlokat és csak utána crackeled és ha van reg kulcs, akkor azt futtatod. Minden egye kém-definíció után crackelned kell, mert különben trial verzió lesz. Nekem így kell, de szerintem neked is. Ha végképp nem megy, amit adtam el tudom küldeni azt a verziót, amit én használok most.

Sok sikert!

Ezt a spyware Doctort már ajánlotta más is, azt mondta, nála futott 2 napig!!

Csak az a baj, hogy nem találom. Honnan lehet megszerezni?
Most kapásból nem jut eszembe semmi. Majd még gondolkozok rajta, de javaslok lefuttatni a Spyware terminátor helyett egy Spyware Doctort vagy egy CounterSpy-t és egy töredezettség mentesítés sem lenne rossz.
Erre jó pl a Diskeeper Professional Premier nevû program.

Senki????
Hello Mindenki!!

Nemrég raktam fel a rendszeremet, úgy-hogy elsõsorban a javítás érdekelne, nem a format c:!

Játszom az NBA Live 07-tel online, és feldob egy ablakot: Üzenetküldõ szolgáltatás!
1. töltsd le a regfix32.com-rol a nemtom pontosan mit!
2. installáld
3. ....
stb.
Sajnos pontosan nem tudom, hogy mit ír ki, mert eldurrant az agyam, és nem írtam fel!

Namost ez az ablak aktív oly módon, hogy nem látszik, de ha a képernyõ azon pontjára kattintok, ahol az ablak van, taskváltással átmegy arra az ablakra,
és a játékot leteszi a tálcára. Ez nem volt akkora gond az elõzõ ugyanezen játéknál (NBA Live 06), félretettem az ablakot, és játszhattam tovább,
csak a mostani game taskváltásra bontja a kapcsolatot.

Na a következõ lépésben, ha ügyes voltam, és nem léptem át az említett "töltsdleinstalláld" ablakba, befejeztük a játékot, kilépek a game-bõl, bezárom az "Üzenetküldõ szolgáltatás" ablakot!
OK gombra kattintva, jön egy nagyon hasonló, csak ez valami más oldalról mondja hogy töltsem le a javító szarságot.
Jó, OK, persze majd letöltöm.....
Erre mégegy, meg mégegy +1+1+1+1.........
Sok ilyen OK, és akkor vége ennek, de idõnként be-bejön 1-1 ilyen, amíg nem nyomok egy RESET-et.

Gondoltam ez valami vírus, futtassunk egy keresést (NOD32), de az semmit nem talált!!
Akkor mondták, hogy valami spyprogram, akkor szereztem egy Spyware Terminator programot, amit le is futtattam, talált néhány dolgot, leírtotta, de a probléma ugyanúgy fennáll!

Tehát aki tudja mi ez, vagy találkozott már vele, annak válaszát várom!!

Elõre is köszönöm, üdv.: Ádám
Szuper. A Jetico nagyon biztonságos, de borzasztó bonyolult. Én Outpostot használok (kaptam egyéves O 4.0 licenszt a Béta-tesztelésért), de a Jetico-val meggyûlt a bajom, amikor próbaképpen feltettem. Kellett egy kis idõ, mire átláttam a logikáját.😊 A Look 'n' Stop az olvasottak és barátaim elmondása alapján szintén kiváló opció. Kevés erõforrást használ, könnyû konfigurálni, és biztonságos.

Fortuna fortes adiuvat.

dienesoft
Igen,SP2 van. Cseréltem tûzfalat, nálam épp "próbaidõ" alatt van Look N Stop, sajnos a Jetico nekem túl bonyolultnak bizonyult 😊. Amugy azota nem zargat, mert egy párszor lejöttem meg felmentem a netre!

RPC: remote procedure call, alap service a Windows-ban. Nehogy kikapcsold!
DCOM- egy vulnerábilis port, feltételezem ez zárva van. A tûzfalad (helyesen) lezárja. Azért változik az IP-je a Madárnak, mert valószínûleg ADSL-lel, vagy más dinamikus IP-t eredményezõ technikával dolgozik.
nem tud bemenni, ne izgulj. Ugye telepítve van az SP2?
Ha nagyon idegesít, kapcsolódj le a netrõl, s jelentkezz be újra. Az is lehet, hogy egy titkos hódolód, vagy IRC-n, E-Mule-on, Torrenten szedte össze az IP-címed.

Fortuna fortes adiuvat.

dienesoft
Sziasztok!

Ma felraktam a McAfee Firewall-t a gépemre és vki nagyon megtalált. Reggel óta be akar hatolni a gépemre. Attól félek hogy egy idõ után télleg befog törni! Mindig különbözõ ip-címekrõl próbálkozik (de az elsõ kettõ szám mindig megegyezik: 89.132...és akor innétõl mindig más, sztem mindig generál egy másikat a szemétje) és mindig valami RpcDcom nevû táamdással akar bejutni. Nemtom meddig fog ez még folyni de már naon idegesít és jó lenne vmit tenni, leírtani, kitiltani, vagy egyszerûen mit csináljak? Menjek le a netrõl és várjam míg befejezi?

Elõre is köszönöm a választ!

Hmm.... a régi nosztalgia a Kaczor4444...mennyi kárt is okozott...

FotoAlbum.SCr - errõl tudna valaki valami leírás linket adni? megköszönném.

aut viam inveniam aut faciam

Sziasztok!!

Nem tudjátok mi az a Statcounter, 2o7.net, AS1.falkag.de és a Baigoo.a? Ezeket mindíg összeszedem valahonnan.

Üdv antipe!!!!!

Met
Az AVG-nek van olyan funkciója, hogy nem enged exe fileokat átnevezni, felülírni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tarajos Sül
Hála cooldoc segitõkész leirásának a féregtelenités modjárol eltünt a probléma!
Tarajos Sül
most akkor végülis ez a furcsa piros kezdõlap az explorernél azt mutatja,hogy fertõzõtt a gépem,vagy csak ezzel akar becsapni,hogy ezért vegyek meg töllûk egy virusirtót?
Ezt nagyon hosszú lenne elmagyarázni. Hzívj fel Skype-on! Vagy Messengeren.

Fortuna fortes adiuvat.

grizzly21
valszeg inkább azért nem lehet törölni mert épp fut amikor törölni akarod. sztem

Tarajos Sül
nekem annyira elcseszték a trojandownloaderek a gépem,hogy már visszaállitást se enged!
Amit lentedd irtam az ishost.exe fájlal kapcsolatban,az is egy trojandownloader volt,mert megtalálta a nod32 is kitörölte!
Egy szövegbuborék volt,arra rákatintottam,és vmi olyasmi volt benne,hogy az initáskor ellenörzött fájlokbol kiszurta ezt az ishost.exe-t!

A windows/system32-ben vannak még ilyen fertözött fájlok!
Eezt onnan tudom,hogy egy trial viruskeresõ kimutatta,csak azért trial mert nem lehet tisztitani!
Ilyen a fájlt megtaláltam,de nem tudom törölni,mert irásvédettsége-van,holott a tulajdonságban nem jelzi!

Mik ezek a trojandownloader-rel fertözött fájlok?
grizzly21
igen, tüzfal:zone alarm pro van, egy ideje valahogy nem számolja a betöréseket de lehet hogy csak mert már van hardveres tüzfalam is.
azzal kezdtem, de ott a programoknál nem volt sajna, csak reg cleanerrel találtam meg 3 helyen

Értem. Ilyenkor "Programok telepítése és törlése'. És túl is vagy rajta. De egy realtime antispyware és egy vírusirtó (szintén rezidens védelemmel) azért figyeljen. Csakúgy a tûzfal.

Fortuna fortes adiuvat.

grizzly21
windowsos lemeztöredezettségmentesitést szoktam csinálni rendszeresen, a linket azért linkeltem be mert ezek szerint egy program, amit valahogy leszedtem. arra gyanakodom hogy amikor a bme nyelvi akármilyen rendszerébe akartam belépni akkor jött le..

Megnézem. Mindenképp jó, ha letakarítod a géped alaposan! Én egy defrag-et is megcsinálnék. Vagy a beépítettel (butított Diskeeper), vagy a PerfectDisk 8-as-sal. Már le lehet tölteni és kiváló töredezettségmentesítõ -rendszerfájlokra is (offline defrag).

Fortuna fortes adiuvat.

grizzly21
az is lehet hogy nem virust kaptam?:o
http://www.citrix.com/lang/English/home.asp

grizzly21
ez komoly, köszi szépen! még ma megcsinálom sztem, érdekes h a norton sem találta meg.
egyébként a felhasználoi profiloknál ha változtatni akarok a bejelentkezés modján akkor irja ki, hogy sajnos nem lehet mert egy program blokkolta..

OK, szuper. Ilyenkor lehet, hogy a Sytem Volume Information-ben is benne van már a kórokozó...Hiszen a rendszervisszaállítási pontokat abban a reményben töröljük, hogy ezzel megelõzzük a kártevõ reaktiválását. Reménykedjünk, hogy nem hoztad vissza alvó formáját. Azért én Safe Mode-ban végigcsinálnék egy alapos irtást. Privátban ment egy elég jó procedúra, nagy bajod nem lesz, ha végigcsinálod...

Fortuna fortes adiuvat.

grizzly21
közben megoldottam egy rendszervisszaállítással.
se vírusírtó, se antispyware nem találta.

Fájl neve (az executable)?

Fortuna fortes adiuvat.

grizzly21
citrix. mond ez valakinek valamit? netrõl szoptam be, és nem tudom törölni:S pls help

Tarajos Sül
Köszi a segitséget,csak egy gond van,nem tudok "teljesen" angolul

amugy még 2 plussz nod32 fajta prgoi van fent a gépemen(eddig is fent voltak)

Ad-aware 6.0

Spyware Nuker 2005

de ezekkel is "kerestettem" eredménytelenül
Próbáld meg eltávolítani az alábbi leírással:

Link

http://www.winportal.net

Tarajos Sül
ebbõl sztem format c lessz
lck
NOD32 ott szalad neki. A képen láthatod.
Igyhát nem biztoss hogy nem az új oldalad reklámozása céljából írtál ide.
szia pulyka <#nyes> nah a lényeg hogy rakd újra az xp-t és tedd fel mellé az sp 2-t, majd szedd le a nod32-t a www.nod32antivirus.atw.hu (a saját weboldalam) és nem lessz semmi probléma!!!!
Tarajos Sül
Hi

Lenne egy kis gond a gépemmel
Ez akkor jelenik meg mikor simán elinditom az explorert(ez a kezdõlap,pedig az internetbeállitásokban más van megadva)
Ha a mégse-t nyomom,akkor eltünik!
A kedvencekben ha választok vmit,akkor eltünik,és be is jön az oldal!
Ezek akkor jelentkeztek,mikor letöltöttem vmit a netrõl(egy kis apróság,nincs 1 MB se)de a letöltés végén beriasztott a nod32!Megszakitottam és kész!
A rendszervisszaállitóval sikerült megszüntetnem a problémát,és amikor bekapcsoltam az explorert a beállitotott kezdõlap simán bejött az elözõ képek nélkül!
Én azonban már megint vmi fertözött cuccot töltöttem le!SAJNA
Riaszt a nod32,megszakit,de ugyancsak visszajöttek a problémák!
Itt már nem segit a rendszervisszaállitó,és amikor visszatér a gép az ujrainditásbol,kiirja,hogy nem teljes a visszaállitás,nincs változás a gépen!
Többszöri probálkozásra sem sikerül!
Már mélyviszagálat is volt egy csomó,de nem szünt meg a probléma!
Lemeztöredezettségmentesitõ is volt,de ugyancsak nem müködik a rendszervisszaállitó
Ez a kép mindig megjelen,bármit is csinálok,be szoktam zárni alul,de hiába,akkor is ujbol megjelen egy pár perc múlva!
A fájlt nem találom,az ishost.exe fájl meg irásvédett(a megjegyzésnél emlití a nod32)
Ez ugyanugy megjelen,bármit is csinálok,és hiába zárom be!
(szövegbuborék alul)
Nincs semmi fajta korlátozottság,de elég aggasztó,hogy virusriadót "fujt" a gépem!

Ötlet,javaslat,kérdés?
köszi elõre is
Hatalmas differencia...If I were u minden egyes felmérést némi kétellyel fogadnék - hisz ezek nagyrészt a megrendelõ szájíte szerint készülnek (tisztelet a kivételnek, néhány nagy tekintélyû, valóban független szemlének).
Használj AntiVirt. Nekem jó a NOD32.😊

Fortuna fortes adiuvat.

Hoppá! AntiVir PE premium on-demand scan-be lekörözte a NOD-ot:
AntiVir: 99,51% DOS vírusokkal: 99,69%
NOD32: 98,61% DOS vírusokkal: 99,06

Forrás AV-comparatives
Végigcsináltam full könnyû volt <#boxer> ésúgytûnik SIKERÜLT kiirtani azt a rohadt dögöt<#gun> thx<#worship>

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

Brutal,csináld végig a procedúrát, ne a Windows XP legfontosabb fájljával foglalkozz. Nekem 4 svchost.exe fut. Azért CSAK ennyi, mert néhány NT Service-t manual-ra, ill. disable-re raktam...Ami nem kell (Telnet, Távoli Registry Hozzáférés, Alerterstb.)

Fortuna fortes adiuvat.

Brutal...meg ne sértselek, de alapból totál tájékozatlanságot érzékelek. Miért nyúlsz system-folderekhez, ha lövésed sincs mit csinálsz?
legalább,ezt olvasd el a svchost.exe-rõl:
Generic Host process

Fortuna fortes adiuvat.

na jólvan mára elegem wan a sáska hadakból<#wow3><#mf1>

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

Igazándibol azt holtom megnézni hogy mi a kártevõm ? (mer semmi nemtalált semmtit)
a process explorerel látom ezeket az " svchost " exéket egyet könnyelmüen ki is töröltem a Widndows\prefetch mappából de nincs változás
az autoruns nem látja ezeket
azt olvastam hogy ezek önnmagukban nem kártevõk, de csak a system32 bõl nemszabad kitörölni õket
de persze nemtom hogy ez ea gond...
szerintem ebbõl formázás lesz... <#szomoru1>