VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt hogyan kell?
Fortuna fortes adiuvat.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Fortuna fortes adiuvat.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
(Piratebay, Btjunkie stb.).
Fortuna fortes adiuvat.
Pl innen lezsedhetõ. Én nem ezt a verziót használom, de valószínûleg menni fog ez is. Fontos tudni, ha felrakod elõbb frissíted, aztán vagy újraindítod a gépet vagy kilövöd a memóriából az swdoctor.exe és szükség esetén az sdhelp.exe fájlokat és csak utána crackeled és ha van reg kulcs, akkor azt futtatod. Minden egye kém-definíció után crackelned kell, mert különben trial verzió lesz. Nekem így kell, de szerintem neked is. Ha végképp nem megy, amit adtam el tudom küldeni azt a verziót, amit én használok most.
Sok sikert!
Csak az a baj, hogy nem találom. Honnan lehet megszerezni?
Erre jó pl a Diskeeper Professional Premier nevû program.
Nemrég raktam fel a rendszeremet, úgy-hogy elsõsorban a javítás érdekelne, nem a format c:!
Játszom az NBA Live 07-tel online, és feldob egy ablakot: Üzenetküldõ szolgáltatás!
1. töltsd le a regfix32.com-rol a nemtom pontosan mit!
2. installáld
3. ....
stb.
Sajnos pontosan nem tudom, hogy mit ír ki, mert eldurrant az agyam, és nem írtam fel!
Namost ez az ablak aktív oly módon, hogy nem látszik, de ha a képernyõ azon pontjára kattintok, ahol az ablak van, taskváltással átmegy arra az ablakra,
és a játékot leteszi a tálcára. Ez nem volt akkora gond az elõzõ ugyanezen játéknál (NBA Live 06), félretettem az ablakot, és játszhattam tovább,
csak a mostani game taskváltásra bontja a kapcsolatot.
Na a következõ lépésben, ha ügyes voltam, és nem léptem át az említett "töltsdleinstalláld" ablakba, befejeztük a játékot, kilépek a game-bõl, bezárom az "Üzenetküldõ szolgáltatás" ablakot!
OK gombra kattintva, jön egy nagyon hasonló, csak ez valami más oldalról mondja hogy töltsem le a javító szarságot.
Jó, OK, persze majd letöltöm.....
Erre mégegy, meg mégegy +1+1+1+1.........
Sok ilyen OK, és akkor vége ennek, de idõnként be-bejön 1-1 ilyen, amíg nem nyomok egy RESET-et.
Gondoltam ez valami vírus, futtassunk egy keresést (NOD32), de az semmit nem talált!!
Akkor mondták, hogy valami spyprogram, akkor szereztem egy Spyware Terminator programot, amit le is futtattam, talált néhány dolgot, leírtotta, de a probléma ugyanúgy fennáll!
Tehát aki tudja mi ez, vagy találkozott már vele, annak válaszát várom!!
Elõre is köszönöm, üdv.: Ádám
Fortuna fortes adiuvat.
DCOM- egy vulnerábilis port, feltételezem ez zárva van. A tûzfalad (helyesen) lezárja. Azért változik az IP-je a Madárnak, mert valószínûleg ADSL-lel, vagy más dinamikus IP-t eredményezõ technikával dolgozik.
nem tud bemenni, ne izgulj. Ugye telepítve van az SP2?
Ha nagyon idegesít, kapcsolódj le a netrõl, s jelentkezz be újra. Az is lehet, hogy egy titkos hódolód, vagy IRC-n, E-Mule-on, Torrenten szedte össze az IP-címed.
Fortuna fortes adiuvat.
Ma felraktam a McAfee Firewall-t a gépemre és vki nagyon megtalált. Reggel óta be akar hatolni a gépemre. Attól félek hogy egy idõ után télleg befog törni! Mindig különbözõ ip-címekrõl próbálkozik (de az elsõ kettõ szám mindig megegyezik: 89.132...és akor innétõl mindig más, sztem mindig generál egy másikat a szemétje) és mindig valami RpcDcom nevû táamdással akar bejutni. Nemtom meddig fog ez még folyni de már naon idegesít és jó lenne vmit tenni, leírtani, kitiltani, vagy egyszerûen mit csináljak? Menjek le a netrõl és várjam míg befejezi?
Elõre is köszönöm a választ!
aut viam inveniam aut faciam
Nem tudjátok mi az a Statcounter, 2o7.net, AS1.falkag.de és a Baigoo.a? Ezeket mindíg összeszedem valahonnan.
Üdv antipe!!!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fortuna fortes adiuvat.
Amit lentedd irtam az ishost.exe fájlal kapcsolatban,az is egy trojandownloader volt,mert megtalálta a nod32 is kitörölte!
Egy szövegbuborék volt,arra rákatintottam,és vmi olyasmi volt benne,hogy az initáskor ellenörzött fájlokbol kiszurta ezt az ishost.exe-t!
A windows/system32-ben vannak még ilyen fertözött fájlok!
Eezt onnan tudom,hogy egy trial viruskeresõ kimutatta,csak azért trial mert nem lehet tisztitani!
Ilyen a fájlt megtaláltam,de nem tudom törölni,mert irásvédettsége-van,holott a tulajdonságban nem jelzi!
Mik ezek a trojandownloader-rel fertözött fájlok?
azzal kezdtem, de ott a programoknál nem volt sajna, csak reg cleanerrel találtam meg 3 helyen
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
http://www.citrix.com/lang/English/home.asp
egyébként a felhasználoi profiloknál ha változtatni akarok a bejelentkezés modján akkor irja ki, hogy sajnos nem lehet mert egy program blokkolta..
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
amugy még 2 plussz nod32 fajta prgoi van fent a gépemen(eddig is fent voltak)
Ad-aware 6.0
Spyware Nuker 2005
de ezekkel is "kerestettem" eredménytelenül
Igyhát nem biztoss hogy nem az új oldalad reklámozása céljából írtál ide.
Lenne egy kis gond a gépemmel
Ez akkor jelenik meg mikor simán elinditom az explorert(ez a kezdõlap,pedig az internetbeállitásokban más van megadva)
Ha a mégse-t nyomom,akkor eltünik!
A kedvencekben ha választok vmit,akkor eltünik,és be is jön az oldal!
Ezek akkor jelentkeztek,mikor letöltöttem vmit a netrõl(egy kis apróság,nincs 1 MB se)de a letöltés végén beriasztott a nod32!Megszakitottam és kész!
A rendszervisszaállitóval sikerült megszüntetnem a problémát,és amikor bekapcsoltam az explorert a beállitotott kezdõlap simán bejött az elözõ képek nélkül!
Én azonban már megint vmi fertözött cuccot töltöttem le!SAJNA
Riaszt a nod32,megszakit,de ugyancsak visszajöttek a problémák!
Itt már nem segit a rendszervisszaállitó,és amikor visszatér a gép az ujrainditásbol,kiirja,hogy nem teljes a visszaállitás,nincs változás a gépen!
Többszöri probálkozásra sem sikerül!
Már mélyviszagálat is volt egy csomó,de nem szünt meg a probléma!
Lemeztöredezettségmentesitõ is volt,de ugyancsak nem müködik a rendszervisszaállitó
Ez a kép mindig megjelen,bármit is csinálok,be szoktam zárni alul,de hiába,akkor is ujbol megjelen egy pár perc múlva!
A fájlt nem találom,az ishost.exe fájl meg irásvédett(a megjegyzésnél emlití a nod32)
Ez ugyanugy megjelen,bármit is csinálok,és hiába zárom be!
(szövegbuborék alul)
Nincs semmi fajta korlátozottság,de elég aggasztó,hogy virusriadót "fujt" a gépem!
Ötlet,javaslat,kérdés?
köszi elõre is
Használj AntiVirt. Nekem jó a NOD32.😊
Fortuna fortes adiuvat.
AntiVir: 99,51% DOS vírusokkal: 99,69%
NOD32: 98,61% DOS vírusokkal: 99,06
Forrás AV-comparatives
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
Fortuna fortes adiuvat.
legalább,ezt olvasd el a svchost.exe-rõl:
Generic Host process
Fortuna fortes adiuvat.
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
a process explorerel látom ezeket az " svchost " exéket egyet könnyelmüen ki is töröltem a Widndows\prefetch mappából de nincs változás
az autoruns nem látja ezeket
azt olvastam hogy ezek önnmagukban nem kártevõk, de csak a system32 bõl nemszabad kitörölni õket
de persze nemtom hogy ez ea gond...
szerintem ebbõl formázás lesz... <#szomoru1>#szomoru1>