VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Miután telepítetted a windowst (természetesen teljes formázás!), felraktad a víruskergetõt, tûzfalat, utánna lépj csak fel a netre, ajánlatos egy FF3-at használni, adblock plus-al, NoScripttel.
Ezek mellett meg ízlés szerint elférhet még egy Spybot vagy Malware antimalware vagy A squared, majd te ledöntöd.😊
Ahány ház annyi szokás, mindenki mást fog ajánlani, nézz utána.
(Mondjuk személy szerint kifejezetten rosszakat hallottam a google chrome-ról, a nodot sem kedvelem, a comodo pedig biztos nagy király, de nem jött be...😊 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Valami ötlet? Egyáltalán hogyan jöhetek rá, hogy mi is a gond?
Next PC upgrade: 2022
A VirusTotal sem mutat semmi gyanúsat:Link.
Avira elemzés:Link.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Itt beszélnek róla de nyelvtudás híjján nemértem miket 😞
vegyél hordozhato wincsesztert,rámásolod azt a pár adatot,és ujrarakod a wint...vagy szoftverek...hijackthis,spyware doctor,malwarebytes,avg antispyware,kaspersky antivirus,avira antivirus,hajrá.
akkor a másik válaszom,hogy a védelme még szar.inkább keresönek és eltávolitonak jó.

védelme menü az nem azt jelenti,olvasd el ujra...az ott egy védelem TESZT ! nem védelem.
Az az érdekes naponta futtatom a progit "védelme" bevan kapcsolva ma mégis jelezte ezt az 1-et.Akkor az a védelem szart sem ér vagy mi?
Van egy ilyen problémája valakinek egy másik fórumon -- idézem:
"A vírus azt eredményezi, hogy a *.jpg file-ból készít egy másolatot *.exe kiterjesztéssel, amit végtelenszer megismétel. Törlöm majd megint kezdõdik elölrõl. Hiába törlöm mert megint kezdõdik elölrõl."
AVAST! antivírusa van a fórumozónak, de láthatóan ez nem elég a megoldáshoz. Nemigen segítenek ezért gondoltam megkérdezlek benneteket hátha van ilyen kártevõ viselkedésre valakinek hatékony megoldása.
Elõre is köszi a segítséget mindenkitõl.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Próbáld meg letölteni ezt és ezzel leszedni. Tud magyarul is és free, ha nem veszed meg akkor néhány szolgáltatása nem megy. ( real-time védelem, aut. frissítés) De naponta többször is frissül az adatbázisa és hatékonyan irt ha talál.
Sok szerencsét hozzá.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
A segítségeteket szeretném kérni abban hogy, minden bekapcs után egy hibaüzenetet kapok, Avg-t használok és talált egy "csrss.exe" amit eltávolítottam de még mindig "ott" van csak nem találja. Elõre is kösz
Zsolt
ZoneAlarmot használtam egy idõben,de abból elegem lett,nem jött be. az alap windows tûzfal meg eléggé gyér.De ezt megpróbálom.
köszi még1x.
Én az elõzõ, 3.0 verzióját használtam sokáig és csak maximálisan ajánlani tudom mindenkinek. Ez a négyes csak jobb lehet elõdjénél.
Van egy rossz szokásom,hogy csak nod32-t rakok fel.A tûzfalat nem komálom. De valaki nem tudna ajánlani egy jó tûzfalat ami megbízható és nem fogja vissza annyira a gépet?
Elõre is köszi a segítséget!!!
www.smart-bus.hu
Milyen vírusirtó programot ajánlotok 64 bites Vista mellé? Nod32 nem jó, mert akad az IRacing-el... 😞
www.smart-bus.hu
Innen lehet letölteni. Ha nem veszed meg akkor is használható és keres és irt is ha talál. Korlátlan ideig használható, csak ilyenkor nem tud valós védelmet meg még néhány plusz dolgot de az kit érdekel? Érdemes a gépen fent hagyni mert egy jó kis program és alig foglal el csak 2 MB-ot.
Én KAV-ról váltottam egy másik antivírusra és a KAV után még talált 19 mocsodékot ez a program. Szval érdemes feltenni.
Azért ez durva,átment felette az AVG,a Spyware Doctor, az Advanced Windowscare, A Glary Utilities, az AVira,a Spyware Terminator, a július végi AVAST, és NOD32 is.
Ami végül megfogta az nem más, mint a Malwarebytes' Anti-Malware 1.25...
Fertõzött fájlok:
C:\WINDOWS\system32\tdssadw.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssl.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssserf.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssmain.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssinit.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdsslog.dll (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\tdssservers.dat (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
C:\WINDOWS\system32\drivers\tdssserv.sys (Trojan.Agent) -> Delete on reboot.
A kérdésedre a válasz szerintem nincs vele gond.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Most már kivettem minden szart csak ezek futnak de se a FF se az IE ne mtölti be még az antivirus szoftverek honlapjait...
A többi hol van?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Scan saved at 10:13:30, on 2008.09.01.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
Ezekkel van valami gond ?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Ezek szerint felrakhatok többet is, de ki kell vennem az Automatikusan induló programok közül? És csak azt az egyet hagyom benne amit használni akarok? Jól értelmezem?<#lookaround>#lookaround>
AVIRA - \"More than security.\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.