VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
ez tuti virus.
egy plugin pack,föleg a nerohoz nem tartalmazhat virust ! még fake riasztásnak sem !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem jellemzõ a nodra a fals riasztás. Sõt! Az egyik legkevesebb téves riasztást produkáló program! Igen kicsi a valószinûsége a tévedésnek, de természetesen nem lehet száz százalékra kizárni.

Korábban letöltött
Cole2k.Media.-.Nero.Audio.Plugin.Pack V1.5.3.-at

a most végzett víruskeresés

- valószínûleg módosult Win32/TrojanDownloader.Zlob trójai -nak nyílvánította.

Még jó, hogy nem telepítettem? Vagy tévedhet a NOD?

<#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Mind a két válaszodat nagyon szépen köszönöm!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Igen elférnek egymás mellett. Íme.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nem nem mûködik. Pontosabban nem frissül az adatbázisa meg az ilyenkor szokásos dolgok, amikor lejár a próbaidõ. Többször is telepíthetõ. Remélhetõleg talán év vége felé, ünnepekre lesz megint akciós, egy évig teljes értékû érvényességet adó kupon kód. Majd figyelek rá és beteszem ide ha lesz.

Még egy kérdés elfér a Malwarebyte's mellett?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Csá!

Az lenne a kérdésem, hogy az A-Squared Anti-Malware a 30 nap után is mûködik? Vagy esetleg többször is telepíthetõ?

macleod2005
Köszi, sikerült

Tedd fel ezt. A-Squared Anti-Malware és utána Windows csökkentett módban, és így futtasd.
Második körben még lefuttathatod ezt is.

macleod2005
Hi
nekem a keresõ egy ilyet talál indulásnál:

1 2008-11-14 22:54:02+02:00 challenger SYSTEM F-Secure Anti-Virus 1.3.6.1.4.1.2213.11.1.12
Malicious code found in Master Boot Record of disk MBR (0x80).

Infection: Backdoor.Win32.Sinowal.kv

2 2008-11-14 22:54:02+02:00 challenger SYSTEM F-Secure Anti-Virus 1.3.6.1.4.1.2213.11.1.12
Malicious code found in Master Boot Record of disk MBR (0x81).

3 2008-11-14 22:54:02+02:00 challenger SYSTEM F-Secure Anti-Virus 1.3.6.1.4.1.2213.11.1.12
Malicious code found in Master Boot Record of disk MBR (0x82).

ettõl hogyan lehet megszabadulni? mert a keresõ csak azt mondja hogy van, tenni nem tud, vagy nem akar vele semmit.....

<#hehe><#nyes>

Doomista
már van unBLOCKER program is 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Örülök, hogy sikerült. <#vigyor0><#nevetes1>
Hát már engem is kisegített néhányszor amióta használom. Azóta állandó társ a gépemen.<#vigyor0>

köszönöm a segítséget. az unlocker megoldotta a problémát
Pianista
a logfájlt másold be ide.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Vagy pedig a gyorsabb módszer.
1.Letöltöd az Unlockert.
2.Start menü/Minden program >> Indítópult/ itt mekeresed. Ha nem megy akkor Start/ Keresés : ide beírod.
Ha megvan akkor Jobb klikk rá és Unlocker. >> Törlés. Vagy ha másik ablak jönne fel az Unlockerrel akkor abban alul a Törlés fül, majd kijelölöd (kikékül) és utána alul a Feloldás fül.

slime001
Avira AV Premium...

AVIRA - \"More than security.\"

tallóztam azon a weblapon lévõ cuccot de ott error volt mert nem támogatott volt a fájlformátum
várjunk csak egy kicsit

rámentem a direct download-ra telepítettem a cuccot , párat kattingattamn és ennek az ablakába kijött egy csomó jájlnak a helymegadása
Doomista
ték

jaja másold be a logot ide.megnézzük.

Pianista
jah és jobbfent a "Direct Download" a letöltés.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
próbáld meg a hijackthis -t a legfelsõ gombra menj rá és a kapott logot ide másold be.

sziasztok, egy kis segítséget kérnék, nemtudok kitörlni a géprõl egy trojan downloader win32 injecter ajz-t sehogysem, tudtok valami módszert?
az indítópultba fészkelte be magát
zvaragabor
Már itt sem vagyok. 😄

Chaos Anno Domini

Nyád😄 Kell neked kötözködni?
zvaragabor
Van heurisztikája, és több mint 457ezer minta van az adatbázisban.

Chaos Anno Domini

Doomista
most nem arol van szo hogy mondtad vagy nem,arra válaszolj amit irtam.ne forgasd ki a szavaimat.és buék néked 😄

Én egy szóval se mondtam azt, hogy én az vagyok.
Doomista
vardar vagy mi a rákom bákom...te akkor najon menö lehetsz:]

6 MB. 6 MB semmit se takar. Ha jól emlékszem bár egyáltalán nem biztos 100000-et sem éri el az adatbázisa. Heurisztikája sincs. A keresõje pedig jó lassú.
Hardcore=nálam ez a menõ, kemény egyik megfogalmazása. És nálad?
Doomista
igen

Ö. Arról a 2010ig ingyenes, pókos programról beszélünk mindannyian?
Lehet, hogy én is fáradt vagyok már. Kicsit bõvebben leírnád nekem, hogy mit jelent ez a hardcore program ?

Doomista
+fav lett a program nálam de télleg ! 10es skálán 11

Dr. Web a hardcore program😄
Na igen persze. De legyen - ellen - példa erre, hogy az A-Squared Anti-Malware, majd a Dr.Web Cure IT is beazonosított nálam egy Backdoor.Win32. Hupigon!IK nevû valamit. Nos ezt a http://zityi33.fw.hu/ oldaláról letöltött O&O Defrag magyarosításában találták ezek a programok. Errõl az oldalról rengeteg magyarítás tölthetõ le, van ami hivatalos is még ráadásul. Szépen is néznénk ki, ha innen fertõzött fájlok kerülnének letöltésre. Elküldtem analizálásra az A-Squared laborba ezt a magyarítást, ahonnan vissza küldték azzal, hogy ez nem az aminek látszik, teljesen ártalmatlan a fájl, azaz fals volt a riasztás és elnézést kérnek érne. A HijackThis is beazonosította ugyan ilyen néven és ha letöröltem volna akkor téves riasztásra téves döntést hoztam volna.

slime001
Pont ezért kell google-ben utána járni valaminek mielõtt kitörlöd.

Doomista
egy nagyon kicsike talán ... ami rád ragad ha figyelsz...mert ugye ha rosszat törölsz,az egy program futtatását letilthatja,vagy még az internetedet is,ujrarakás olykor a megoldás,vagy nem...am én is töröltem már olyat ami miatt hibát dobot ki a windows betöltésekor,szal figyelem figyelem és figyelem 😄

No azért én nem vállalnám be ha valamit mégis törölni kellene. Barátom, nagy bátran kitörölt valamiket amit (szerinte) a HijackThis fertõzésnek jelzett. Hát újra is kellett raknia a Windows ezek után. Azért szerintem kell hozzá szakértelem is nemde?

Doomista
jaja ennyire egyszerü....söt ez olyan kevés volt,hogy még besem kellet rakni sehova,és nem is kellet googlezni 😄

slime001
Baromi bonyolult.😊 feltöltöd a logot hijackthis.de weboldalra és kész. Ha valami nem stimmel azt pedig meglesed google-ben, hogy micsoda.

Doomista
programrol beszélsz ? akkor
bocs de még nem vagyok jozan,van benne a tegnapibol,lehet ezért is voltam kicsit vadállat :s

Bocsi de én a HijackThis Logfile analizálásáról, annak értelmezésérõl beszéltem. Arról, hogy mindig csodáltam az olyan embereket akik értik ezt a "nyelvet".(és ez most nem csak egyedül Doomista egy személyének szól, hanem úgy általában)

Doomista
ráfért egy szép kis egyszerü mondat,ne aggodj.azt a szép smiley jol betett nekem amit kirakott.köszöntem.

Doomista
ne hozzá szolj,hanem hozzám :]
én vagyok a te aduászod mostmár :]

slime001
Próbálj meg lealacsonyodni a szintjére és megérted.

Én mindig azon gondolkodom, hogy hogyan értik ezt az egészet emberek. Nekem olyannyira kínaiul van, hogy csak na. Pedig alapfokon beszélem a nyelvet.

Doomista
te huzzá innét smile -.-