VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

op crack-xp live 2.1.0.iso-szerezd be ezt a progit!!!

iso-ban kiirod és cd rõl bootolsz a progi észreveszi hogy ez a rendszer le van kódolva!
elkezdi keresni a memoriában megtalálja és te szépen leirod egy papir cetlire aztán kikapcsolod a gépet vissza kapolod,és amit felirtál a papirra az a kód.beirod és már bent is vagy a rendszerbbe!!!

Üdv!
Volna egy elég kacifántos kérdésem. A céges gépen van egy Brontok.a vagy Brontok.br vírus. Ezt kellene leírtani, de nem tudjuk a rendszergazda jelszavát, így telepíteni nem tudunk rá víruskeresõt, még a feladatkezelõ is le van tiltva. A BIOS is jelszavazott, ezért bootolni sem tudunk cd-rõl. Valamilyen portable alkalmazás kéne hozzá. Tudtok ajánlani valamit?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Pianista
rendszervisszaállítás kikapcs.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

sziasztok, folyamatosan talál a vírusirtóm(kaspersky) egy vírust(trojan.clicker) és hiába nyomok a kitörlésre az új keresésnél megint megtalálja, mit lehet ezzel kezdeni ?
köszi!
grebber
1.35 óta halott a Malwarebytes nekem 😞 Nem fogad el semmilyen serialt sem.Nemtudom mi a rák baja van!

Next PC upgrade: 2022

Pianista
no comment...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Mi a szarról beszélsz ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

slime001
Nem blokkol semmit nem tudom mit hallotál.

AVIRA - \"More than security.\"

Pianista
hmm... talán Avira... azért nem tûzfalas verziót ajánlom mert hallottam róla hogy blokkol bizonyos dolgokat. sztem a windows alap tûzfala elég mellé😉

annyira nem vok nagy gémer.torrentezni szoktam de leginkább magyar oldalon és csak filmet meg sorit szoktam tölteni😄

Xp-bõl meg sp 3-as van mivel eredeti xpm van😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Pianista
egy kimaradt: hardcore gémer vagy??

Pianista
jah és a nodot cseréld le... már sokszor sz*ptam vele nem kicsit, nagyot... legutóbb majdnem rendszerrakás lett a vége... a neten merre szoktál járkálni, torrentezel, XP hányas SP??

Pianista
2. Kiir olyat hogy "xyz megtisztítva" a jobb alsó sarokba? am ez ellenõrzéssel vagy védelemmel lett megfogva??

1.Eset Nod 32 antivirus 3.0.667.0
2.Nem tom hol tom megnézni h törli e?
3.Kibropálom amit mondtál és köszi a segitséget😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Pianista
1. Mi a jelenlegi védelmed?
2. Tudja törölni?
3. Lentebb levõ Malwarebytes link.

Sziasztok.A minap beszedtem egy ilyen vírúst: Win32/TrojanProxy.Small.MU-t.

Most itt lehet vmit csinálni mert emiatt ingadozik a net sebességem vagy itt már csak a winreinstall segithet?

a válaszokat elõre is köszönöm.

Pianista
a norton hányas volt?? ha nem a 2009 akkor nem csoda... próbálj ki egy Avirát és egy Malwarebytes-t

Sziasztok! Adott egy céges gép XP SP3-al. A kolléganõm a napokban beszedett valami vírusszerûséget. Van hogy induláskor automatikusan újraindul, változó idõközönként kilép a képernyõkímélõbõl, és ha elindítjuk a IE-t akkor erre az oldalra lép fel:
edotfind.com
A gépen egy Norton víruskeresõ volt amikor bejött ez a valami, most NOD32 van rendszeresen frissítve, de nem talál semmit.

Tud valaki segíteni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

grebber
Ezt most miért írod?
Nem rosszból mondtam ha úgy értelmezted!

Doomista
nem szóltam egy árva szót se és többé nem is szólok !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

grebber
Malwarebytes is leszedte csak báttyám biztos kurva msn szarságra rákattintott!

Doomista
mindenfelé szaros exeket csinál a temp könyvtárba...más kártevõket is letölt a gépedre.
ajánlott hogy leszed a gépedrõl...avast,superantispyware,prevx - ezek leszedik elvileg.

grebber
Az fxstaller.exe nevezetû vírusról tud valaki valamit milyen károkot okozhat?

Faterx
Ezt nem nagyon értem

Ha törlöm a biosomat (resetelem) akkor tiszta lesz. Nem?
Melyiket is? 😊 amit Doomista belinkelt? :$
köszi 😊
Pianista
nodot felejsd el tedd fel a lentebb levõ progit. az majd leírtja😉

Öh... De ezt a vírust állitólag a weboldalam tartalmazza, szóval nem tudom mit kezdjek vele...

Sziasztok!
Az lenne a problámám, hogy xp indulás után egy nagy animált smiley jelenik meg,majd' mindet kitakar, és nem tudom kilõni! nod32 nem talált semmit, feladatkezelõben nincs ismeretlen futó folyamat / alaklmazás.
Találkoztatok már ilyennel? mi lehet ez, és mit lehet tenni?
köszi elõre is.
B.
Doomista

Hali!
Komoly gondom van! Egyik olvasóm közölte, hogy az oldalam
HTML:IFrame-BW
vírust tartalmaz, ennek kiírtásában szeretnék segítséget kérni, mert weboldalnál nem igazán tudom, hogy kell az ilyesmit csinálni...

Óh jaj jaj!
<#eplus2><#nyes><#eplus2><#nyes><#eplus2>
Helló!<#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Fene már,most ezért kellet rád szánnom 10 másodpercet ? Az alatt megittam volna a söröm !

grebber
Azóta már megtaláltam.Egyik oldalon ahol új megjelenésû progik vannak fennt!

Ez az oldal az

Doomista

grebber
1.33-as Malwarebyteshez van már kod? Rapidshare search nem talál ilyet.

Doomista
googlebe beirod hogy rapidshare search...ad pár keresõt...van vagy 4 féle...
amúgy meg más oldalról szedem, de azt nem adom meg, mert aranyat érõ oldal 😄 ha kell program szólsz...de ez a rapidshare search-os oldal is egy megoldás...

grebber
De ott van valami keresõ vagy valami vagy honnan látod hogy fenntvan ott?

Doomista
rapidshare ?😄

grebber
Basszus ti honnan találjátok ezeket?

Doomista

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rapidshare.com/files/179999881/MalwarAntiMalware1.32.rar

grebber
1.32-es Malwarebyteshez tud valaki serialt?

Újratelepítés megvolt. Nem nagyon volt más választásom, mert ezernyi folyamat volt már ami futott és 200 alá csökkent a rendszerpartícióm területe, és még ment volna lejjebb is. Úgyis nyáron volt véve frissen a masina, már ráfért 1 reinstall. Köszi azért a segítségeket! <#integet2>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Doomista
spyware doctor ? counterspy ? spy sweeper ? ezek is full jo programok...én nem formatálnám a helyedben...online scannert probáltad ? mert szerintem csak a bitdefender programot probáltad...online scnjét probáld.

Elõtte én megpróbálkoznék egy Rendszer visszaállítással.

Ennyi! Bit Defendert nem engedi telepíteni, Malwarebytes meg nem talált semmi kivetnivalót az 'srchasst' mappában (amihez hozzá kell tenni, hogy alapvetõ win mappa, de átírja a dll-ket)... ===> FORMAT C:\ más nincs 😞

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Épp telepítem Bit Defendert + lejött a malwarebytes, majd beszámolok 😉

Doomista
ajaj :s pedig a csökkentet mód jol jönne :s futtasd:
spyware doctor és malwarebytes,sok sikert !
ha a nod nem megy,probálkozz online scannolással ! bitdefender online scannert probáld ki.meg a nodot ,kaspersky-t...csak ugye ezek csak megmutatják hogy hol van a virus,hátha tudod törölni stb.

NOD nem jelezte, mert figyelmeztetés nélkül indult újra a gép. Ami a legdurvább hogy ez 1 továbbfejlesztett BlackBox, mert nem engedi futtatni a csökkentett módot :o

Megnézegetem a malware eltávolító progikat, mást nem tehetek. Remélem nem mindegyiket ismeri fel, CCleanert is blokkolja

lck
NOD ismét bizonyított!! Vagy jelezte és te mégis futtattad ??
Egyébként meg próbáld meg a #4567-et.