5322
Help!
  • Magnumrolcsi
    Nem tudom mi lelte a gépet, a svchost.exe-t 100on pörgeti. Újraindítás nem segít, vírus irtóztam mindent(spyware, malware, nod32). Ami olyan volt töröltem. Hiába. Proci ugyanúgy szárnyal.
    ??
  • Coronita21
    este ha hazaérek kipróbálom !
  • Coronita21
    Hát ez elszomorító:( Gondolom ezesetben feleannyi felhasználójuk van mint régen..
  • slime001
    Spyware Doctor Start már nincs? Vagy az nem jó?
  • Narxis
    Ezt próbáld:

http://rapidshare.com/files/314945623/Spyware.Doctor.v7.0.0.508.rar
  • Doomista
    Ennek nem fogsz örülni, sőt morci leszel, de az igazságot mondom neked itt és most.

Serial-lon (ezen belül is 98%-ban csak ez a 2010 october 19-es lejáratos) kívül nincs semmilyen eszköz arra, hogy ezt a programot fullá lehessen tenni. Régen az a megoldás volt, amit én jó magam is használtam, hogy krekkelhető volt az update.exe fájlja, de mára ez ellen is tettek, így maradtak a serial-lok, azon belül is egy két darab van, de 1 serialt csak egy ember tud használni vagy blacklisten fog csücsülni. E van :((
  • Coronita21
    Nincs benne leírás, csak egy name egy code és egy lejárat dátum
  • Doomista
    Azt csináltad, amit a txt fájlban írtak?
  • Coronita21
  • Doomista
    Tessék.
  • Coronita21
    nekem a spyware dokihoz kéne, megszokásból feltenném az új verziót csakhát seholsem találok olyan kulcsot ami ne lenne feketelistás
  • Pianista
    am találtam a vipre-hoz egy patchet, teljesen vírusmentes és eddig úgy tűnik hogy működik. akinek kell elküldhetem.
  • Pianista
    van benne valami...XD
  • slime001
    Én csak benned nem bízok!:D Te alkesz!:)
  • Doomista
    Igy szokták csinalni, és te belementél a csapdaba. Azok akik ezt irtak, hogy nem fake, azok egyben azok voltak, aki maga a feltöltő. Létrehozott csomó accot, és mind1ikkel irt, hogy hihetobb legyen. :s
    Az interneten csak magadban bizhatsz. Meg bennunk se bizz.
    Bizz a virustotalba, threatexpertbe, antivirusokba.
  • grebber
    Hát többen írták a torrentnél ez csak fake jelzés meg mi egyéb és hittem bennük.Hát eztán csak mértékkel fogok.Nem tudom mire jó neten hazudozni!
    De elvileg most a 3 fertőzést megállította a nod.Most lefuttatom még1x meg a Malwarebytest és ha nem talál semmit akkor nyugi van!
  • Doomista
    Gratulálok, megérdemelted.

Semmi baj, orvosolható a hiba, tessék már a nod topikot figyelni a havonta megjelenő kódokért! Nem kell ide fix fájl ami virusos. Legalább virustotalra feltölthetted volna, vagy valami. Há ezért jársz te ezekbe a topikokba, hogy ne olvass ?
  • grebber
    Előbb leirtam. Kasperskyt tettem fel a 3.x-es nod 32 helyett mert azzal nem lehetett multizni mert valami beállítás blokkolta nemtudom mi az!
    Kaspersky meg felbaszta agyamat mert minden game exére még eredeti game exékre is virust jelzett azt szépen törölte őket!
    Mondom nekem ez nem kell leszedtem a 4.x-es nod 32-öt magyar torrentről és a fix fájl ami kiüti az időkorlátot vírusos volt.
  • Doomista
    Hogy szoptál be virust? Mit tettél?
  • grebber
    SVChostot fertőzte meg első körben azt láttam.
    Most futtatok gyors scan-t eddig 3 kártevőt talált!Remélem irtható lesz nem akarok új rendszert rakni!
  • Doomista
    Sajnos semmi infó ezekről a virusokról googlen. Egy megoldás van ennek kideritésére, még hozzá maga ennek a két virusnak az exe fájlját le kell tölteni, majd ide feltölteni, és már is megkaptad a kérdésedre a választ.
  • grebber
    Én konkrétan a hatásaira gondoltam ha ezekről is tudsz valamit kérlek írd le!
    Nod 32-hez járó fixbe volt/ak sajna.Nemértem vírusos szart minek tesznek fel.
  • Doomista
    Tudok, hogyne, persze. Ez a 2 gyönyörű teremtés virus.

És nem akár milyen virusok, mivel nem kevés antivirus és antispyware program detektálja. Ha esetleg ezeket szoptad be, nagy eséllyel letudod irtani gond nélkül.
  • grebber
    Ezekről tud valaki mondani valamit? (Magyarul nem találtam róluk semmit :( )
    Win32/Packed.Autoit.Gen
    Win32/Shutdowner.NAL trójai
  • Coronita21
    nálam már befejezte
  • Rage47
    nekem ezt a chrome.exe-re irja:D
  • Narxis
    Már megint egy buzi hirdetés mint múltkor amit Avast jelzett, használjátok a beépített reklámblokkolót.
  • Coronita21
  • Coronita21
  • Coronita21
    Nekem is ezt csinálja délután óta, mégha ráfrissitek az sgforum főoldalára, akkoris :D

• grebber
    Ez mi a szar lehet? Ma kezdte el kiírni a kaspersky!

• csokibence98
    Küldd el elemzésre.
  • csokibence98
    Nem is fog
  • csokibence98
    Ezt a rendszervisszaállítás miatt teszi.(ha meghal a rendszer akkor vissza lehessen állítani)
  • DariousDaveDane
    Sziasztok!

Az a problémám, hogy egyes 3d-s gémeknél nem jön be a kép mikor elkezdődik a játék. DE a 3D live poolban meg bejön simán.
    Fent fan a DirectX 9.0c de nemtom h jól van-e fent mert csináltatva volt a gép. Egyébként a "hibás" gémek korábban fent voltak , de akkor gond nélkül futottak.
    Mi lehet a gond? Vírus? tegyem újta a directx-et?
    A segítséget előre is köszönöm.
  • Narxis
    Használj reklámblokkolót.
  • Rayden02
    NA EZ MI?

• lck
    Egy registry karbantartó program első lefuttatása után gyakran előfordul hogy ennyi hibát talál. Az esetek többségében a javítás nem okoz problémát.
    Ezt a programot nem ismerem, ezért ajánlani sem merem. Inkább használj ismertebb ( bevált )programot. Pl : CCleaner-t ez ingyenes. Vagy ha alaposabb takarításra vágysz akkor JV16-ot - ez fizetős ( + serial key = free )
  • DariousDaveDane
    Sziasztok!

Mi a véleményetek az Error Fix nevű progiról?
    Letöltöttem, de nem találok hozzá se serialt se cracket.
    Lehet, h FAKE?

Na végre találtam működő serialt.
    De a scannelés után nem merem elindítani a repairt............
    kb 500 hibát talált a registryben........most mi legyen?

A segítséget előre is köszönöm.
  • grebber
    Ezt magyarul is letudná írni valaki hogy kell használni?