5322
Help!
-
#4802 Nem tudom mi lelte a gépet, a svchost.exe-t 100on pörgeti. Újraindítás nem segít, vírus irtóztam mindent(spyware, malware, nod32). Ami olyan volt töröltem. Hiába. Proci ugyanúgy szárnyal.
?? -
Coronita21 #4801 este ha hazaérek kipróbálom ! -
Coronita21 #4800 Hát ez elszomorító:( Gondolom ezesetben feleannyi felhasználójuk van mint régen.. -
#4799 Spyware Doctor Start már nincs? Vagy az nem jó? -
#4798 Ezt próbáld:
http://rapidshare.com/files/314945623/Spyware.Doctor.v7.0.0.508.rar -
#4797 Ennek nem fogsz örülni, sőt morci leszel, de az igazságot mondom neked itt és most.
Serial-lon (ezen belül is 98%-ban csak ez a 2010 october 19-es lejáratos) kívül nincs semmilyen eszköz arra, hogy ezt a programot fullá lehessen tenni. Régen az a megoldás volt, amit én jó magam is használtam, hogy krekkelhető volt az update.exe fájlja, de mára ez ellen is tettek, így maradtak a serial-lok, azon belül is egy két darab van, de 1 serialt csak egy ember tud használni vagy blacklisten fog csücsülni. E van :((
-
Coronita21 #4796 Nincs benne leírás, csak egy name egy code és egy lejárat dátum -
#4795 Azt csináltad, amit a txt fájlban írtak?
-
Coronita21 #4794 -
#4793 Tessék.
-
Coronita21 #4792 nekem a spyware dokihoz kéne, megszokásból feltenném az új verziót csakhát seholsem találok olyan kulcsot ami ne lenne feketelistás -
#4791 am találtam a vipre-hoz egy patchet, teljesen vírusmentes és eddig úgy tűnik hogy működik. akinek kell elküldhetem. -
#4790 van benne valami...XD -
#4789 Én csak benned nem bízok!:D Te alkesz!:) -
#4788 Igy szokták csinalni, és te belementél a csapdaba. Azok akik ezt irtak, hogy nem fake, azok egyben azok voltak, aki maga a feltöltő. Létrehozott csomó accot, és mind1ikkel irt, hogy hihetobb legyen. :s
Az interneten csak magadban bizhatsz. Meg bennunk se bizz.
Bizz a virustotalba, threatexpertbe, antivirusokba.
-
#4787 Hát többen írták a torrentnél ez csak fake jelzés meg mi egyéb és hittem bennük.Hát eztán csak mértékkel fogok.Nem tudom mire jó neten hazudozni!
De elvileg most a 3 fertőzést megállította a nod.Most lefuttatom még1x meg a Malwarebytest és ha nem talál semmit akkor nyugi van! -
#4786 Gratulálok, megérdemelted.
Semmi baj, orvosolható a hiba, tessék már a nod topikot figyelni a havonta megjelenő kódokért! Nem kell ide fix fájl ami virusos. Legalább virustotalra feltölthetted volna, vagy valami. Há ezért jársz te ezekbe a topikokba, hogy ne olvass ?
-
#4785 Előbb leirtam. Kasperskyt tettem fel a 3.x-es nod 32 helyett mert azzal nem lehetett multizni mert valami beállítás blokkolta nemtudom mi az!
Kaspersky meg felbaszta agyamat mert minden game exére még eredeti game exékre is virust jelzett azt szépen törölte őket!
Mondom nekem ez nem kell leszedtem a 4.x-es nod 32-öt magyar torrentről és a fix fájl ami kiüti az időkorlátot vírusos volt. -
#4784 Hogy szoptál be virust? Mit tettél? -
#4783 SVChostot fertőzte meg első körben azt láttam.
Most futtatok gyors scan-t eddig 3 kártevőt talált!Remélem irtható lesz nem akarok új rendszert rakni! -
#4782 Sajnos semmi infó ezekről a virusokról googlen. Egy megoldás van ennek kideritésére, még hozzá maga ennek a két virusnak az exe fájlját le kell tölteni, majd ide feltölteni, és már is megkaptad a kérdésedre a választ. -
#4781 Én konkrétan a hatásaira gondoltam ha ezekről is tudsz valamit kérlek írd le!
Nod 32-hez járó fixbe volt/ak sajna.Nemértem vírusos szart minek tesznek fel. -
#4780 Tudok, hogyne, persze. Ez a 2 gyönyörű teremtés virus.
És nem akár milyen virusok, mivel nem kevés antivirus és antispyware program detektálja. Ha esetleg ezeket szoptad be, nagy eséllyel letudod irtani gond nélkül.
-
#4779 Ezekről tud valaki mondani valamit? (Magyarul nem találtam róluk semmit :( )
Win32/Packed.Autoit.Gen
Win32/Shutdowner.NAL trójai -
Coronita21 #4778 nálam már befejezte -
#4777 nekem ezt a chrome.exe-re irja:D -
#4776 Már megint egy buzi hirdetés mint múltkor amit Avast jelzett, használjátok a beépített reklámblokkolót. -
Coronita21 #4775 -
Coronita21 #4774 -
Coronita21 #4773 Nekem is ezt csinálja délután óta, mégha ráfrissitek az sgforum főoldalára, akkoris :D
-
#4772 Ez mi a szar lehet? Ma kezdte el kiírni a kaspersky!
-
csokibence98 #4771 Küldd el elemzésre. -
csokibence98 #4770 Nem is fog -
csokibence98 #4769 Ezt a rendszervisszaállítás miatt teszi.(ha meghal a rendszer akkor vissza lehessen állítani) -
DariousDaveDane #4768 Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyes 3d-s gémeknél nem jön be a kép mikor elkezdődik a játék. DE a 3D live poolban meg bejön simán.
Fent fan a DirectX 9.0c de nemtom h jól van-e fent mert csináltatva volt a gép. Egyébként a "hibás" gémek korábban fent voltak , de akkor gond nélkül futottak.
Mi lehet a gond? Vírus? tegyem újta a directx-et?
A segítséget előre is köszönöm. -
#4767 Használj reklámblokkolót. -
#4766 NA EZ MI?
-
#4765 Egy registry karbantartó program első lefuttatása után gyakran előfordul hogy ennyi hibát talál. Az esetek többségében a javítás nem okoz problémát.
Ezt a programot nem ismerem, ezért ajánlani sem merem. Inkább használj ismertebb ( bevált )programot. Pl : CCleaner-t ez ingyenes. Vagy ha alaposabb takarításra vágysz akkor JV16-ot - ez fizetős ( + serial key = free ) -
DariousDaveDane #4764 Sziasztok!
Mi a véleményetek az Error Fix nevű progiról?
Letöltöttem, de nem találok hozzá se serialt se cracket.
Lehet, h FAKE?
Na végre találtam működő serialt.
De a scannelés után nem merem elindítani a repairt............
kb 500 hibát talált a registryben........most mi legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
-
#4763 Ezt magyarul is letudná írni valaki hogy kell használni?