VÍRUS!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez mi a szar lehet? Ma kezdte el kiírni a kaspersky!

Next PC upgrade: 2022

Küldd el elemzésre.
Nem is fog
Ezt a rendszervisszaállítás miatt teszi.(ha meghal a rendszer akkor vissza lehessen állítani)
Sziasztok!

Az a problémám, hogy egyes 3d-s gémeknél nem jön be a kép mikor elkezdõdik a játék. DE a 3D live poolban meg bejön simán.
Fent fan a DirectX 9.0c de nemtom h jól van-e fent mert csináltatva volt a gép. Egyébként a "hibás" gémek korábban fent voltak , de akkor gond nélkül futottak.
Mi lehet a gond? Vírus? tegyem újta a directx-et?
A segítséget elõre is köszönöm.
Narxis
Használj reklámblokkolót.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rayden02
NA EZ MI?

<#ijedt><#nemtudom><#conf><#csodalk><#wilting><#bdead>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

lck
Egy registry karbantartó program elsõ lefuttatása után gyakran elõfordul hogy ennyi hibát talál. Az esetek többségében a javítás nem okoz problémát.
Ezt a programot nem ismerem, ezért ajánlani sem merem. Inkább használj ismertebb ( bevált )programot. Pl : CCleaner-t ez ingyenes. Vagy ha alaposabb takarításra vágysz akkor JV16-ot - ez fizetõs ( + serial key = free )
Sziasztok!

Mi a véleményetek az Error Fix nevû progiról?
Letöltöttem, de nem találok hozzá se serialt se cracket.
Lehet, h FAKE?

Na végre találtam mûködõ serialt.
De a scannelés után nem merem elindítani a repairt............
kb 500 hibát talált a registryben........most mi legyen?

grebber
Ezt magyarul is letudná írni valaki hogy kell használni?

Persze mert szûri a rossz pereket is,akik szándékosan hibás adatot küldenek.Igy lassitják az adat átvitelt.
Ezzel tudod frissíteni.A kliensnek megfelelõ változatot kell letõlteni és egy héten egyszer manuálisan frissíteni az adatbázist:Link.

Pianista
lol... feltettem ezt a fájlt és már most kb 30 ip-t blokkolt és meg is indult a sebessége a letöltéseXDDD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

grebber
Amúgy a Malwarebytesnél mi az értelme ennek az "IP védelemnek",de most komolyan?

Mert kiírja fertõzés de ha kikapcsolom ugyanúgy jönne a fertõzés mégse történik semmi sem szal én nem értem .
Aki érti kérem fejtse ki nekem!

grebber
Sajnos nem minden gamet.Nagyon sok game-em van de idöm nem igen hogy mindet végigvigyem.

Doomista
Jah, szerintem te vagy a legnagyobb magyar gamer... Minden játékot végigjátszol...Amúgy van életed ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

grebber
Már megvan kikapcsoltam!

grebber
És akkor sok évig amíg nem volt ez a blokkoló ugyanúgy jöttek ezek az IP-s "támadások" mégsem lett semmi gondom szerencsére.Lekopogom!
De ez nagyon de nagyon idegesít már hogy feljönnek az ablakok.

Ezeket a siteokat nézem csak: (Nem reklám)

SG,PH,Gamestar,Cybergen,Hardwired,Crymod.com,gamekapocs, gamepod,
Mást nem igazán és ugyanugy jelez a Malware.Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?

Ja ja.Az ellenõrzõ jogvédõ szervek lehallgatási kísérletei ellen protokol titkositás meg ip filter.

grebber
LOL grat néha néha felbukkan még 1-2 ilyen ember aki hisz az ilyenekben.

Narxis
És aki 1.9-es uTorrentet használ, bekapcsolva minden titkosítás meg ilyenek?

Majd egyszer benyujtják a számlát.

grebber
Ja akkor felejtõs ezt nézhetik felõlem!

Megakadályozza,hogy az anti P2P szervezetek(BSA,ASVA,RIAA)és egyebek torrentezés közben csatlakozzanak hozzád és loginolják,hogy éppen mit töltesz és honnan és mikor.

Doomista
Én se 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nyugi, én se. 😄

grebber
Ez mire jó? Már vagy 4 vagy 5 éve torrenteztek de nem használtam semmi ilyesmit.

Torrentezel és nem használsz IP filtert?Öreg hiba.Használata:Link.

Doomista
Nem nehéz elhinni. Mivel pl az ingyenes torrenteken is látom, hogy nem csak magyarországról töltik a magyar feliratos/szinkronos filmeket, hanem pl láttam dánokat, amerikaiakat. Nyilván valahonnét megkaparitották a torrent fájlt.

grebber
Bár ettõl függetlenül parázok.Mert nehéz elhinni hogy (ha télleg torrent végett van csak) magyar siteokon japán kinai meg orosz ipkrõl legyenek emberkék.

Doomista
Akkor meg is oldódott. Ez azért érdekes volt.

grebber
Windiws Defender és Nod 32.
De egy srác mondta ph-n hogy ez a malware 1.40 újdonsága és torrentezésnél jön elõ.

Pianista
malwarebytes gondolom vígan elfut a TeaTimer(spybot) mellett... tehát valakinek serial??<#miaz><#nezze>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
Klikk. Nagyon egyszerû...megpróbálja rárakni az illetõ a rendszeredre a kártevõt...Vagy megpróbál az illetõ uralmat szerezni a rendszered felett...Lehet hogy van is fennt valami már, scannolj 😄 Milyen védelmed van ezen kivûl ?

grebber
Már csak az a kérdés hogy ezt a Malware blokkolja vagy mi? de nem is értem mi a szar ez 😞

grebber
Torrentre töltök fel meg SG-zek,gamestar,prohardver és hardwiredezek + filmezek semmi más!

gergely1991
és ez mikor van amikor weblapot nézzel?(például valamelyik weboldal errõl a ip-rõl tölt be)
És amikor egy megbízható oldalra pl.: M$ weboldalára mész akkor is? (elõfordulhat hogy téves riasztás)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

grebber
De egész nap mindig más iprõl?

gergely1991
hmm valószínûleg támadást indítottak ellened 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

grebber
Ezt jelzi most a Malware nekem:

Ez most mi honnan tudom kideríteni mi ez?

Regben akarsz törölni egy microsoftos bejegyzést. Ha oprencer lennék én se engedném 😄

Amúgy próbáld meg a Malwarebytes-al
gergely1991
de hát ha jól értelmezem akkor amikor a adatbázis kezelõnél rá mész a root-ra akkor újra indul a gép?<#wow2>

Sziasztok!

Letöltöttem a SpySweeper progi próbaverzióját, scanneltem vele, talált 7 gyönyörûséges vírust. De a baj ott kezdõdött, h mivel próbaverzió, ezért
nem engedi kinyírni õket.

Nekiestem kézzel, 6-ot ki is töröltem, de a 7-dik..............

Az utolsó 1 registry bejegyzés:

HLM:\system\controlset001\enum\root\legacy_microsoft_ie_updater\

Igen ám...........de amikor kiakartam törölni a root mappa megnyitásánál 1szerûen újraindult a gép.
Megptóbáltam masodszorra........harmadszorra....negyedszerre.......az eredmény mindig 1 reboot volt.
Csökkentett módban is ez a helyzet.

Esetleg nem tudtok a spysweeperhez serialt vagy cracket, vagy hogy hogy tudom törölni ezt a mocskot?????

gergely1991
attól függ hogy beenged-e? nálam nem így van<#rinya>

Pianista
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Doomista
Már rég iszok, azért beszélek hülyeségeket <#pias><#rinya>

Pianista
na erre most <#pias> kell mi??<#integet2>

Doomista
<#integet2><#pias><#integet2>

Pianista
<#nezze>

Doomista
Jövõ ? Már most is van, és terjed, már itt van ! <#eljen>

Pianista
<#eljen>íme a jövõ<#eljen>