VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a problémám, hogy egyes 3d-s gémeknél nem jön be a kép mikor elkezdõdik a játék. DE a 3D live poolban meg bejön simán.
Fent fan a DirectX 9.0c de nemtom h jól van-e fent mert csináltatva volt a gép. Egyébként a "hibás" gémek korábban fent voltak , de akkor gond nélkül futottak.
Mi lehet a gond? Vírus? tegyem újta a directx-et?
A segítséget elõre is köszönöm.
<#ijedt>#ijedt><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ezt a programot nem ismerem, ezért ajánlani sem merem. Inkább használj ismertebb ( bevált )programot. Pl : CCleaner-t ez ingyenes. Vagy ha alaposabb takarításra vágysz akkor JV16-ot - ez fizetõs ( + serial key = free )
Mi a véleményetek az Error Fix nevû progiról?
Letöltöttem, de nem találok hozzá se serialt se cracket.
Lehet, h FAKE?
Na végre találtam mûködõ serialt.
De a scannelés után nem merem elindítani a repairt............
kb 500 hibát talált a registryben........most mi legyen?
Ezzel tudod frissíteni.A kliensnek megfelelõ változatot kell letõlteni és egy héten egyszer manuálisan frissíteni az adatbázist:Link.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Mert kiírja fertõzés de ha kikapcsolom ugyanúgy jönne a fertõzés mégse történik semmi sem szal én nem értem .
Aki érti kérem fejtse ki nekem!
Next PC upgrade: 2022
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De ez nagyon de nagyon idegesít már hogy feljönnek az ablakok.
Ezeket a siteokat nézem csak: (Nem reklám)
SG,PH,Gamestar,Cybergen,Hardwired,Crymod.com,gamekapocs, gamepod,
Mást nem igazán és ugyanugy jelez a Malware.Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De egy srác mondta ph-n hogy ez a malware 1.40 újdonsága és torrentezésnél jön elõ.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
És amikor egy megbízható oldalra pl.: M$ weboldalára mész akkor is? (elõfordulhat hogy téves riasztás)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Amúgy próbáld meg a Malwarebytes-al
Letöltöttem a SpySweeper progi próbaverzióját, scanneltem vele, talált 7 gyönyörûséges vírust. De a baj ott kezdõdött, h mivel próbaverzió, ezért
nem engedi kinyírni õket.
Nekiestem kézzel, 6-ot ki is töröltem, de a 7-dik..............
Az utolsó 1 registry bejegyzés:
HLM:\system\controlset001\enum\root\legacy_microsoft_ie_updater\
Igen ám...........de amikor kiakartam törölni a root mappa megnyitásánál 1szerûen újraindult a gép.
Megptóbáltam masodszorra........harmadszorra....negyedszerre.......az eredmény mindig 1 reboot volt.
Csökkentett módban is ez a helyzet.
Esetleg nem tudtok a spysweeperhez serialt vagy cracket, vagy hogy hogy tudom törölni ezt a mocskot?????