5322
Help!
  • Solt
    Bocsi, de ezt a hjt logot kifejtenéd bővebben? Kezdő felhasználó vagyok...Köszi!
  • units
    start->run->services.msc

tegyél be egy hjt logot.
  • Solt
    Sziasztok! Ugyanaz a gondom mint a #1302-es esetében, de én a felügyeleti eszközök után nem találom a "szolgáltatások"-at! Help! Köszönöm!
  • hano2
    Köszönöm!
  • PetruZ
    A LiveUpdate része. Ld. pl. itt.
  • hano2
    Sziasztok! Csak azt szeretném megtudni,hogy a Norton AV Netdriver Monitor-a mit csinál(betöltődik az indítópultban az SNDMON.EXE /consumer)Érdemes hagyni?
  • 12346
    most már mind1. rég leformáztam, aztán most már zsír. azért htx, legközelebb csinázok egy logot.
  • Sonajk @:o)
    De bizony ám ;)
  • PetruZ
    Ha forgalmaz a vírus is, akkor simán (trójaiaknál sokkal gyakoribb az ilyesmi). De két dolgot kell megnézni előbb, mielőtt ilyesmire gyanakodnál:
    - Tűzfal monitor mit ír ki, milyen progik kommunikálnak, és mekkora sebességgel.
    - A feltöltő (akitől töltesz), max. mekkora sebességgel tud küldeni.
  • jointeer
    lehetséges hogy egy vírus a sávszélességet csökkenti?
    pl. 800 kb/s helyett 10-20 kb/s a letöltési sebesség
  • PetruZ
    Csinálj már egy HiJackThis log-ot, és tedd már be ide.
  • 12346
    mer szted olyat nem csináltam?:) spy cumót is eröltettem.
  • Sonajk @:o)
    Eressz rá a rendszerre egy víruskeresést (mondjuk kezd egy NOD32-vel)
  • 12346
    heló haló!

muter gépén volna egy olyan problem, hogy ha beírok egy webcímet, random hozzádob még egy domaint. pl ha beírom, hogy "sg.hu", akkor "sg.hu.org" vagy "sg.hu.com" vagy akármi lesz belőle. kivi lennék, hogy a formaton kívül mi jót lehet tenni.

pls help! előre is kösszenet.
  • leslieboy
    Thx!!Teljes siker,de feltelepítettem a progit,már nem lesz gondom!THX!!
  • stratoman
    Pedig ez vírusgond.
    Az tiltotta le, hogy ne tudd használni.
    Az xp-s topicban láttam nemrég ezt:

"Futtatásba ird be :gpedit.msc

Megjelenik a Csoportházirend ablak, ahol a baloldalon válaszd a Felhasználó konfigurációját.

Felügyeleti sablonok>>Rendszer>>CTRL+ALT+DEL beállitásai"

Ezt pedig én ajánlom a feladatkezelő helyett:
    Starter

Ingyenes, tud magyarul is. Van telepíthető illetve telepítés nélküli verziója is.

UI:Ezt nem fogja a "rendszergazda" letiltani.:)
  • leslieboy
    Nem pontosan vírusgondom van,de az után jött elő!Szóval volt egy trójai a gépen,de a vírusírtó elkapta!Nem is volt gondom,csak tegnap a feladatkezelőből akartam futtatni progit,és amikor lenyomtam a CTRL ALT DELt a következőt írta ki:
    A feladatkezelőt letiltotta a rendszergazda!

A poén,hogy én vagyok a rendszergazda,saját gép,senki nem használja más!Hogyan lehet újra engedélyezni a feladatkezelőt?
  • BaliBoy
    Köszi a segítséget. Valahogy nem lehet letörölni?
  • stratoman
    Vezérlőpult - Felügyeleti Eszközök - Szolgáltatások

Itt tiltsd le az üzenetkezelőt.
  • BaliBoy
    Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Már egy idelye van egy olyan problémám, hogy a gép vagyis a winfos küld egy üzenetet miszerint hiba van a regisztrációs adatbázisban és hogy látogassak el egy honlapra ahonnan szedjek le javítást. Természetesen igazából nincs hiba, mivel nem is hibaüzenetet küld a gép, hanem az üzenetkezelő szolgáltatás küldi. Már próbáltam leszedni NAV-val meg spyware doctorral de nem sikerült. Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy mit csináljak azt nagyon megköszönném mert ez már kezd nagyon idegesítővé válni.
  • jihad
    Próbáld ki a CounterSpyt! A Hardwareoc szerint a legjobb trójai pucoló.
  • [Walaki]D`Lair
    Ámerika...
  • CSOCSO
    az viszont erdekes hogy firefoxot hasznalok.. meg kaspersky meg zonealarm
    mivel a BF2 akad ha zonealarm fut ezert kikapcsoltam.. elotte a gep gyonyoruen futott sehol egy hiba.. a spyware is alig talalt valamit havonta..
    erre kikapcsoltam a zonealarmot.. elmentem bf2-zni es mire visszajottem tele votl az asztalom minden szarral.. ket toolbar az IE ben..pedig azt sose hasznalom!!!!!!
    megilyenek.. LOAL paszmek
  • CSOCSO
    tegyuk hozza ilyen progi tenyleg letezett.. ICQ szammal lehetett ramenni a haver gepere.. egyik ismerossel azert vesztem ossze mert kinyitogattam a cd tarat meg a kepernyot megforditottam meg ilyenek. .utanna olyan pataliat rendezett mintha szetbasztam volna az egesz gepet...
  • jihad
    Nekem mostanában a Helkern próbálkozik. De volt Lovesan is, csak megunta. :)
  • jihad
    Valszeg bemásolta magát a \system32\dllcache könyvtárba is. Onnan töröld először, különben a windows mindig visszamásolja.
  • prezi
    komoly -.-
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, akinek gondja van egy fájl törlésével - rendszer nem engedi - a megoldás egy apró program: CopyLock - Bármit töröl!
    A netről beszerezhető, ingyenes.

• [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

N00b...
  • Ricsike90
    hogyna lehet kiktatni???
  • Ricsike90
  • Ricsike90
    azt írja hogy tudja irányítani az én gépemet :)))
    a vírusírtóm egyből leírtotta és azt mondta hogy nem törlődött le csak azt írjaki:)))
    köcsög paraszt szolvák gyerek
  • Ricsike90
    egy köcsög gyerek küldött nekem egyet
  • Ricsike90
    hallottatok már a prorat nevű progiról????
  • PetruZ
    Gugliban keress rá: "w32 tenga.a". Lesz bőven találat más oldalakra is. Ami biztos: az eltávolítása nem tűnik egyszerűnek...
  • Breki33
    A lap nem jeleníthető meg.

leírnád mit kell tudni róla?
  • PetruZ
    A hiba az ön készülékében. Fél perce néztem, a linknek semmi baja, működik.
  • Breki33
    Ez a link nem él

Nekem is ilyen tenga-t jelez a NOD32

Akkor ehhez nincs valami remover, mivel a NOD32 csak karanténba helyezi
  • [Walaki]D`Lair
    Háháá...kitörölte...:))
  • zaki
    köszi szépen, megpróbálom