II. világháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak éppen hiába bombázzák le Moszkvát, ha 1500 km-re odébb a Vörös Hadsereg átsétál az országon. A hátország hiányát nem azonnal érzik meg és fõleg nem adminisztratív szempontból fontosat. Persze erre mentek a fõ vasútvonalak, de nem csak Moszkvából állt a SZU.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
B29 hatótáv: 9000km. Akciórádiusz mondjuk 3000km.
Moszkvát el tudták volna törölni a térképrõl, mondjuk 4-5 bombával.
(Ameddig a MiG-15-ösök el nem készültek)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az '50-es évek közepéig egyébként rendkívül korlátozott számú nukleáris fegyver állt rendelkezésre mindkét oldalon. A berlini blokád idején alig néhány atomfegyver volt bevethetõ, ami biztosan nem állította volna meg a Szovjetuniót.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Japánnak már szinte nem is volt légiereje amikor az Enola elindul. Az oroszoknál ez némileg nehezebb lett volna.
Az atomfegyvernek jelentõs lélektani hatása lett volna, fõleg akkor, ha szovjet nagyvárost ér csapás.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szerencsére nem így történt, nagyon hiányozna most ide a Fallout 3 légköre...
Erre általában az a válasz, hogy azért, mert õk vesztettek. Nem is tudom, lehet, a kommunisták veresége sem ártott volna, de ez persze csak ábránd. A szovjet haderõ volt olyan erõs 1945-re, hogy versenyre kelhetett a nyugati államokkal is.
Mit tekintenétek a keleti háború fordulópontjának?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Emancipate yourself from mental slavement!
A Battlefieldben nincs német vagy japán oldal? A Panzer General I része csak a németekrõl szólt. A 2. rész is még fõleg, de talán még a 3. is. Lehetett más oldallal is tolni, de a többség német oldalon játszotta a hadjáratokat tudtommal. Hát az Il-2 széria az mi? A "tengely" gépei közül van minden, de mintha lenne japános is mikor kb 10 éve kijött a csendes-óceáni kiegje. Hát a World of Tanks? War Thunder? A Company of Heroes multi részében is lehet a németekkel lenni. Vagy nem? Volt valami magyar fejlesztésû (asszem) II. Vh-s FPS ahol a demóban a lengyeleket kellett egy városban lenyomn. Ezer éve volt Sudden Strike, ott is voltak németek.
Szóval én nagyon nem azt látom, hogy ne lehetnél a "gonosz" oldallal...
OFF
Az FPS-eseket meg leszarom. 8 vagy 9 éve nem játszottam eggyel sem a Crysis demót leszámítva. Feltettem az akkori konfigomra, hogy megnézzem, hogy mennyire képregény. Valamelyik 2. Vh-s FPS-sel toltal utoljára, ahol orosz oldalon is volt hadjárat. Elõtte meg a MoHPA és a BiA elsõ részével toltam. Itt ért véget az addig is minimális FPS érdeklõdésem.
ON
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én is unom már a nyafogást, ahogyan te, de a magyar az sajnos ilyen hozzáállású. Ha a panaszkodást értékelni lehetne, 100%, hogy kitûnõre vizsgáznánk.
Szimulátoroknál persze, hogy a másik féllel is mehetsz és az rts-t is mondhatnánk. Azért emeltem ki az fps játékmódot, mert ennél (õszintén bevallom) újságok tesztjeiben még nem találkoztam olyannal, amiben Hans közlegény bõrébe bújtál volna. De ha van ilyen, akkor várom a címét.
Persze gondolom, az újság sem átfogó, mert nem közölhet le minden játékot, ami az adott hónapban megjelenik.
Azzal sem értek egyet, hogy csak a szövetségesek szemszögébõl látsz ilyeneket. Ott van a James Cameron féle Bismarck példának, vagy a Hitler's Warriors doku-sorozat, de sorolni lehet ezeket (címre már nem emlékszem, de láttam már nagyszerû dokufilmet a japán tisztekrõl, admirálisokról is).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Leghosszabb Nap címû könyvben egyébként megemlítik, hogy az egyik német tábornok közölte az íróval, hogy semmiféle "dumát" ne higyjen el, ami nem a hivatalos csapatnaplóban van, minden más lehet szimpla legenda is.
Egyébként meg nem értem ezt a folyamatos vinnyogást. A nagyon régi (10+ éve) dokufilmekben egy téma kapcsán mindkét oldalról szólaltattak meg embert, ha volt kit.
(Nekem meg a folyamatos vinnyogás már az uncsi....)
Nekem is unalmas már, hogy egy ideje csak a gyõztesek szemszögébõl mennek a mûsorok, de ez is olyan, mint a propaganda. Valahogy el kell adni a terméket. De felhozhatom az fps-t, ott is jobbára csak a gyõztesekkel játszol, németeket eddig még nem láttam boltokban és ez elmondható a japánokról. Ugyanis velük nem tudnád ezeket eladni a piacon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szovjet Vihar II Világháború Keleten 1 Rész
(8 részes sorozat)
Betonpáncélos Shermanok,remélem látszanak a képek
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
egy kis érdekesség...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az elsõ világhbáorúra a britek is akkor emlékeznek...
"Veteránok napja" az november(a legszebb hónap)
Ez a kép lehet, hogy akkor készült. (Bár májusi feltöltésû.)
PCHT-34 (chemical recon tank of the Czechoslovak army)

Meg szólt valaki hogy keverd fel megint a szart?
Be kellett írni hogy legszívesebben "szopás" szót írnád nekem, ugye?
40-45 között vagy, lehetne kicsit több eszed ennél ÉN szerintem.
Büntessenek, nem tud érdekelni. ( bár mire... )
de akkor kapjon az is aki szándékosan kötekszik <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én vagyok a náci, mikor lentebb 3-4 kommenten keresztül oltották a zsidós filmeket.
Aha.
szopás
Sodi
kulcsszavak 😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kezdhetik veled a rendrakást, mert ugye ha nem szájhõsködsz , akkor nem kéne írnom megint neked.
Hozzám hasonló? Ott is beszóltál nekik és vissza mertek szólni?
Mert itt ez történik, csak súgok.
Ez II. Vh és nem zsidózó topik. Ha ez a mániád, akkor találsz számtalan oldalt, ahol felállva tapsolnak ehhez. Ez nem az az oldal. A HT topikban is nagyon régen felbukkant pár hozzád hasonló egyén, õket hála istennek Cifu kivágta a francba és egy idõ után megunták, hogy álreggel visszajöjjenek. Remélem itt is rendet tesz majd valaki.
És mindegy, hogy ki kezdte, nem számít, be lehet fejezni. Nem akarok senkit rendreutasítani, elvégre nem moderátor vagyok, de véleményem szerint normál hangnemben is lehet véleményt fejtegetni, illetve reagálni a másik megnyilatkozására.
Istenkém, fejezzétek már be. Elég, ha a gyakori kérdéseken találkozok ilyen eldurvuló szócsatákkal, bár az már tényleg a kocsmaszintet veri. Szóval tegyétek meg azt a szívességet, hogy egymás anyázását átteszitek a gumiszobába, vagy tudomisén hova, de ne ide. Hadd maradjon már továbbra is egy valamennyire 'kulturált' topik. Na, csak ennyit akartam.
Fõleg a regisztrációm idõ pontjára , arra tutira lehet.....
Neeem, arra nem lehet hogy benéztem véletlen a topikba és trollkodás miatt írtam valamit, ááá dehogy, az ilyen magamfajta ember ezt nem tudja felfogni.
Téged ki kéne találni.
Zsidózok, és ? Cigányozok, és ?
Még mindig nem szeretnéd befejezni úgy látom.
Nem is baj, nekem van idõm.
Amúgy is szeretem az ilyen embereket, akik valamiért azt hiszik meg tehetnek ezt - azt 😄
Úgy látszik hogy aki 2005 óta itt van meg teheti hogy beszól, inzultálja a másikat. Persze mikor vissza szól neki akkor meg sértõdötten mutogat hogy arc nélkül ejjj de könnyû a huszárkodás.
Neked volt idõd zsenge 8 év alatt ki tanulni.