II. világháború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többeieknek. A topikleírás félrevezető lehet az "és" utáni részt törölni kéne, mert egyeseket nagyon felbátorít...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Akkoriban még nem volt genetika, nem tudtak a DNS ről sem. Csak annyit tudtak, hogy egy sérült embernek nagyobb eséllyel születik sérült utóda. Az okos, inteligens emberek gyermekei is hasonlóan sikeresek általában.
Szerintem az egészet még darwin indította el. és amerikában is nagyon népszerűek voltak az eugenikus ideológiák, meg máshol is.
A céllal nagyon is egyet tudok érteni.
Csak a módszerekkel nem értek egyet. De akkoriban sajnos .más volt az erkölcs
Az emberek meggyilkolásával akartak gyorsan elérni valami eredményt. pedig ha nem kapkodnak és humánusabban csinálják, értelmes lett volna a dolog.
Nem gyilkossággal, hanem családtervezéssel, a genetikailag beteg, sérül emberek kiválogatása, társadalmilag nem megkülönböztetve őket.
Viszont a genetikai betegek utódainak genetikai feljavítása, kiválogatott DNS ekkel.
Kiválogatni a világ legokosabb embereit, a leg egészségesebbeket, azokat akik képesek hosszú életkort élni úgy hogy lassabban öregednek, a legszebb, legokosabb, leg egészségesebb, korához képest biológiailag legfiatalabb.. egy millióból a legjobbat.
és nem kell hogy minden ember mesterségesen kezelve legyen..
hanem csak aki akarja, megfelelő felvilágosítás után.. mint pl a gattaca c. filmben.
A súlyosan genetikai fogyatékkal élő egyedeknél meg állami segítséggel, ingyen szociális ellátással lehetne igénybe venni.
pár száz év alatt mennyit tudott volna fejlődni az emberiség.. lehet mindenki 200 as átlag Iq val rohangálna, már régen megoldottuk volna a mesterséges inteligencia problémáit, senkinek nem kellene fizikai munkát végeznie.. a munka elavult lenne, helyébe a szórakozás, társadalmi élet, egészség, család, kreativitás lépne..
és a munkát az emberek kedvtelésből, szórakozásból végeznék. .. persze ezen lehet röhögni, megmosolyogni
De ha belegondolsz, hogy 150 éve ha azt mondta volna valaki, hogy a jövőben az emberek majd parkokban fognak futni, szórakozásból, kedvtelésből, meg nehéz súlyokat fognak emelni.. kiröhögték volna, és bolondnak tartották volna.
A zsidó bankszektor gyakorlatilag elárulta a német hadipart, tönkre tette a háború finanszirozását.
Egy részt ez jó volt, mert így legyőzték a német expanziót, elárulták belülről a német országot, és létre jöhetett izrael az angol palesztin gyarmaton.
Másviszont, ha a nácik győztek volna, most nem lenne ez a rohadt nagy pénzszivattyú az egész világ felett.
Azt értem, hogy van olyan hogy önző érdek.. meg egománia, meg harácsolás..
de annak mi értelme van, hogy mindenkit eladósítok, nyomorba döntök, és csak gyűjtöm a pénzt milliárd tonna számra..
Már tíz naprenszert is vehetnék belőle, de még mindig nem elég.. és dögöljön meg mindenki, aki nem tartozik nekem.
Szerintem ez a hozzáállás a legsúlyosabb elmebetegség ami megkeserítheti az ember életét.
Az ilyen embereket gyógyintézetben kellene kezelni, és boldogság, meg közösségterápiával kéne kezelni hogy észre vegye, hogy nem csak egyedül él a földön.
A zsidó és "faj" alapú törvényeknek is sok "tudományos és technokrata" szemlélet alapja van mi...?
Édes istenem, egy újabb hobbinácira volt már csak itt szükség...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg a másik, a nácik elejétől fogva technokraták voltak, kiálltak a tudományos, technikai fejlődés mellett, és rájöttek, hogy ezekkel az eszközökkel lehet megoldani a világ gondjait.
Ha győztek volna, lehet már fél úton járna egy mély-űr expedíció a proxima kentauri felé.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kis érdekesség....
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Per Aspera Ad Inferi.
Én is,de túl egyszerű lenne a törzsközönségnek szerintem <#papakacsint>#papakacsint>
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ismerd fel ,haladó
jó zsúfolt
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Részemről nem tartom annak. Történelmileg az csak egy szempillantás volt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
gondolom nem csak én olvasok katpolt, nem picit meglepődtem, hogy Számvéber is hozzá-hozzászól a cikkekhez o0
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Tudtommal visszakerültek oda, ahonnan revízionálva lettek.
Jól gondolod. Egyébként felvidékiként van egy olyan érzésem, hogy egy esetleges határrevízió esetén rengeteg régi-új magyar jelenne meg ezeken a területeken. Sokan szégyenlik, elhanyagolják, vagy szándékosan megválnak (és megfosszák gyerekeiket) magyarságuktól (ennek egyik tipikus példája az amikor egy teljesen magyar családban az unokák már nem tudnak rendesen szót érteni a nagyszüleikkel, mert az öreg nem beszéli rendesen a szlovákot, az unokát meg nem tanították meg magyarul...), előnyöket remélve attól, hogy ha szlovákként viselkednek és élnek, akkor nem részesülnek hátrányos megkülönböztetésben és könnyebben többre viszik. Ez is mutatja, hogy milyen alattomos asszimiláció megy ellenünk, és hogy magyarnak születni hátránynak számít, mert azzá tették... De kétszer nem mondom, hogy azok, akik eldobják magyarságukat a feltételezett jóllét érdekében, hamar megtalálnák színtiszta magyar gyökereiket, ha úgy adná a helyzet. Számos meglepő esetet fel tudnék sorolni olyan emberekről, akikről jó darabig azt hittem, hogy tősgyökeres szlovákok, mígnem kiderült, hogy anyanyelvi szinten beszélik a magyart...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.04. 23:37:02
Esélyt én sem látok, nem is erről van szó, de a lapjárást már régóta a fejünk felett keverik, ha háború lesz, akkor talán végre nem ártana úgy helyezkedni, hogy a nyertes oldalon fejezzük be. Minden más csak ezután következhetne. Mondom, jelenleg az autonómia támogatása az elsődleges.
Én egyébként sem hallottam egy politikai párttól sem, hogy vonuljunk be Kárpátaljára, viszont a ~80%-os részvétellel megszavazott autonómia megadását támogatnunk kell.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2014.10.04. 21:04:15
Ha visszakerülne az adott terület, nem szólnék miatta egy rossz szót sem, pusztán nem látok rá esélyt, hogy így forduljon a lapjárás -kártyás kifejezéssel élve-, illetve hogyan tennénk rendbe azt a régiót(ha elhanyagolták)? Vagy ez inkább a politikusaink dolga? Ezekben nem vagyok járatos, úgyhogy nem is óhajtok itt okoskodni erről.
De mintha a szavaidból azt olvasnám ki, hogy annyi problémát generálna egy visszatérő terület, hogy egy kedvező nemzetközi helyzet ellenére is azt mondanád, hogy köszi de nem kérem?