Mi lehet valójában a fekete repülő háromszög?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoghurt
komolyan azt hiszed?

nem semmi, ez ma a magyar fizikaoktatási színvonal

Gondoltam, megemlítem, hogy ez nagyon hasonlít az Aurorára, amivel az USA hadserege nemhivatalosan az SR-71-est váltotta fel
Vakegér
Kielégítõ volt a válasz?😊))
Vakegér
IFF:Az amerikai hadsereg által rendszeresített és jelenleg magyarországon hadrenben lévõ ellenség-barát felismerõ rendszer(secunder radar),ami alkalmas a másodlagos(secunder)légicélhelyzet megjelenítésére illetve a magyar honvédség által jelenleg használt ASOC rendszerrel való együttmûködésre is képes.
gz8
Ezt fejtsd ki egy kicsit bõvebben! .)

Elég szar egy villanymotor az, amely a tengelyére erõsített tárcsa és némi ékszíj segítségével nem tudja felemelni magát. Te bizonyára a "függõleges a tengely, oszt' tegyünk rá légcsavart, aztán emejje fel magát he" megoldásra gondoltál :-p

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Laci73
javítás: jössz

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Barát-ellenség azonosító? Jösz egy sütivel a fiamnak.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Ron Ragm
Öööö...Indentified Flying Fucker?😊)))))))

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Na és akkor mi az IFF? 😊 Aki tudja, kap egy sütit.

Kultúrális ártalom.
Ma meg mindenki zsidókat meg kommunistákat lát.

_VaM
Miez, Zeppelin 2000?
Laci73
Ez jó...

Laci73
Ezen a léghajón nem villanymotorok vannak, hanem elektromosan gerjesztett (ionizált? vagy csak felhevített?) gázok emelik fel-le.
Fetyka: UFÓ, mint civilizációs betegség? Nem. A civilizáció maga egy betegség, amiról Te beszélsz az inkább a tudatalatti kivetítése. Egy UFÓ-hívõ vagy bármilyen más ember pusztán a meggyõzõdése miatt még nem beteg.
Inquisitor: Én a "Kódus" Centernél lakom, és sokat járok oda, úgyhogy (s)pray for death...

gz8
Akkor legyen már "Flying" az az object 😊))), mert ugye ipszilonnal írandó a fly ige...
Pár éve volt egy tûzvédelmi hirdetés valamelyik angol nyelvû adón, melyben az illetõ az égõ krumplisütõ olaj vízzel oltásának veszélyeit ecsetelte, és úgy fejezte be a dolgot, hogy 'Because we don't wanna end up as Unidentified FRYING Objects, do we?'

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Egyébként én is gondolkodtam rajta hogy vissza lehetne hozni a léghajókat, de én csak túristalátványosságnak, vagy a pénzes túristáknak kínált exkluzív utakra gondoltam.
UFO=Unindentified Fliing Object
Ebbõl gondolom, hogy
IFO= Indentified Fliing Object
Lopakodó repülök.Már ez rég nem újdonság.Volt szerencsém az USA-ban látnom egy ilyet.
Nagy élmény volt.Szerintem meg nincsen UFO.Gyerekes marhaság és civilizációs betegség.Hoppá!És nem messze voltam St Louis-tól.
Léghajó és iszonytos sebeségekre képes, ráadásul hihetetlen repülõ manõverekre. Ráadásul elektromos, hiszen tudjuk hogy a villanymotorok milyen hihetelen könnyûek...
Inkább forditsd meg.
Egyszerûbb holmi UFÓkra fogni, mintsem beismerni, hogy van egy új, szupertitkos, stb repülõjük.
Sokkal egyszerûbb azt mondani, hogy "baromság, csak egy UFO volt biztos😊".
"Az Amerikai Egyesült Államok Légierejének Léghajókapitánya" 😊

Jópofa ez a lópofa.