Mi lehet valójában a fekete repülő háromszög?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég szar egy villanymotor az, amely a tengelyére erõsített tárcsa és némi ékszíj segítségével nem tudja felemelni magát. Te bizonyára a "függõleges a tengely, oszt' tegyünk rá légcsavart, aztán emejje fel magát he" megoldásra gondoltál :-p
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ma meg mindenki zsidókat meg kommunistákat lát.
Fetyka: UFÓ, mint civilizációs betegség? Nem. A civilizáció maga egy betegség, amiról Te beszélsz az inkább a tudatalatti kivetítése. Egy UFÓ-hívõ vagy bármilyen más ember pusztán a meggyõzõdése miatt még nem beteg.
Inquisitor: Én a "Kódus" Centernél lakom, és sokat járok oda, úgyhogy (s)pray for death...
Pár éve volt egy tûzvédelmi hirdetés valamelyik angol nyelvû adón, melyben az illetõ az égõ krumplisütõ olaj vízzel oltásának veszélyeit ecsetelte, és úgy fejezte be a dolgot, hogy 'Because we don't wanna end up as Unidentified FRYING Objects, do we?'
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ebbõl gondolom, hogy
IFO= Indentified Fliing Object
Nagy élmény volt.Szerintem meg nincsen UFO.Gyerekes marhaság és civilizációs betegség.Hoppá!És nem messze voltam St Louis-tól.
Egyszerûbb holmi UFÓkra fogni, mintsem beismerni, hogy van egy új, szupertitkos, stb repülõjük.
Sokkal egyszerûbb azt mondani, hogy "baromság, csak egy UFO volt biztos😊".