37
-
#37 komolyan azt hiszed?
nem semmi, ez ma a magyar fizikaoktatási színvonal -
Shad #36 Gondoltam, megemlítem, hogy ez nagyon hasonlít az Aurorára, amivel az USA hadserege nemhivatalosan az SR-71-est váltotta fel -
#34 Kielégítő volt a válasz?:))) -
#33 IFF:Az amerikai hadsereg által rendszeresített és jelenleg magyarországon hadrenben lévő ellenség-barát felismerő rendszer(secunder radar),ami alkalmas a másodlagos(secunder)légicélhelyzet megjelenítésére illetve a magyar honvédség által jelenleg használt ASOC rendszerrel való együttműködésre is képes. -
#31 Ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben! .)
Elég szar egy villanymotor az, amely a tengelyére erősített tárcsa és némi ékszíj segítségével nem tudja felemelni magát. Te bizonyára a "függőleges a tengely, oszt' tegyünk rá légcsavart, aztán emejje fel magát he" megoldásra gondoltál :-p -
#30 javítás: jössz -
#29 Barát-ellenség azonosító? Jösz egy sütivel a fiamnak. -
#26 Öööö...Indentified Flying Fucker?:)))))))) -
TheZsenyka #24 Na és akkor mi az IFF? :) Aki tudja, kap egy sütit. -
Cölöpverő #22 Kultúrális ártalom.
Ma meg mindenki zsidókat meg kommunistákat lát.
-
#21 Miez, Zeppelin 2000? -
#19 Ez jó... -
#18 Ezen a léghajón nem villanymotorok vannak, hanem elektromosan gerjesztett (ionizált? vagy csak felhevített?) gázok emelik fel-le.
Fetyka: UFÓ, mint civilizációs betegség? Nem. A civilizáció maga egy betegség, amiról Te beszélsz az inkább a tudatalatti kivetítése. Egy UFÓ-hívő vagy bármilyen más ember pusztán a meggyőződése miatt még nem beteg.
Inquisitor: Én a "Kódus" Centernél lakom, és sokat járok oda, úgyhogy (s)pray for death... -
#17 Akkor legyen már "Flying" az az object :)))), mert ugye ipszilonnal írandó a fly ige...
Pár éve volt egy tűzvédelmi hirdetés valamelyik angol nyelvű adón, melyben az illető az égő krumplisütő olaj vízzel oltásának veszélyeit ecsetelte, és úgy fejezte be a dolgot, hogy 'Because we don't wanna end up as Unidentified FRYING Objects, do we?' -
Bekomman #16 Egyébként én is gondolkodtam rajta hogy vissza lehetne hozni a léghajókat, de én csak túristalátványosságnak, vagy a pénzes túristáknak kínált exkluzív utakra gondoltam. -
Bekomman #15 UFO=Unindentified Fliing Object
Ebből gondolom, hogy
IFO= Indentified Fliing Object -
fetyka #10 Lopakodó repülök.Már ez rég nem újdonság.Volt szerencsém az USA-ban látnom egy ilyet.
Nagy élmény volt.Szerintem meg nincsen UFO.Gyerekes marhaság és civilizációs betegség.Hoppá!És nem messze voltam St Louis-tól. -
Pöty #8 Léghajó és iszonytos sebeségekre képes, ráadásul hihetetlen repülő manőverekre. Ráadásul elektromos, hiszen tudjuk hogy a villanymotorok milyen hihetelen könnyűek... -
Borg #7 Inkább forditsd meg.
Egyszerűbb holmi UFÓkra fogni, mintsem beismerni, hogy van egy új, szupertitkos, stb repülőjük.
Sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy "baromság, csak egy UFO volt biztos:)". -
TheZsenyka #2 "Az Amerikai Egyesült Államok Légierejének Léghajókapitánya" :) -
TheZsenyka #1 Jópofa ez a lópofa.